evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 11, 2025, 06:37:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23
  Изпечатай  
Автор Тема: тревожността е най-голямата ми "любов" или как стоя без гадже  (Прочетена 51923 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #285 -: Август 22, 2011, 10:36:39 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:35:02 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #286 -: Август 22, 2011, 11:42:44 »

Пак си оспамила всичко Grin

Цитат
Тази  ще е за Скорпи, плувайки из форума по същия лежерен начин.

Много кротка си ме изкарала. По-скоро съм това с камшика, малко съм деспотична и обичам реда Cheesy Оставям се да ме командват само, когато на мене ми е кеф. Така че никва рибка не съм, даже не умея да плувам.
А на вас кой ви е казал, че админа е мъж? Huh? И ако не си получа Нинджата, съм сърдита, защото  на тебе ти дадоха каквото искаше Grin Grin
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #287 -: Август 22, 2011, 12:57:06 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:35:16 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #288 -: Август 22, 2011, 01:08:11 »

Цитат
Скорпи, тогава тази ще е за теб

ООО, даааа, този път уцели емотиконката Grin Grin Садо-мазо... Embarrassed

Цитат
Шестото ми чувство, макар че ми се струва знаеш нещо повече по въпроса 

Е, откъде пък ше знам, освен ако не е някой под прикритие, не го познавам човека...  Grin
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #289 -: Август 23, 2011, 07:37:56 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:35:28 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #290 -: Август 23, 2011, 11:32:53 »

Цитат
Внимавайте със Скорпи да не ви напляска дупенцата

Grin

Престани, защото заради тия бъзици мъжете се плашат и избягаха Evil Пък аз нищо лошо нямаше да им прая...

Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #291 -: Август 23, 2011, 02:03:40 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:35:40 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #292 -: Август 23, 2011, 04:42:02 »

Цитат
П.С Скорпи, не се оплаквай и твоите емотки на са линия вече 

С нахалство и упоритост накрая си постигам своето... какво да си говорим за любов, като нещо всичките са ми еднакви. Правят се на мили и възпитани отначалото, докато не си легнеш с тях и после... после не ми се коментира. Затова простете ми, че предпочитам да съм цинична. 
Щото на мене няма кой да ми прави серенади, а хем съм на първия етаж
Активен

delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #293 -: Август 23, 2011, 05:02:26 »

Цитат
П.С Скорпи, не се оплаквай и твоите емотки на са линия вече 

какво да си говорим за любов, като нещо всичките са ми еднакви. Правят се на мили и възпитани отначалото, докато не си легнеш с тях и после... после не ми се коментира. Затова простете ми, че предпочитам да съм цинична. 
Щото на мене няма кой да ми прави серенади, а хем съм на първия етаж
Skorpi, и аз мисля като теб  laugh
Нека помолим г-н Тодоров да каже, защо мъжете са такива?
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #294 -: Август 23, 2011, 05:03:42 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:35:50 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #295 -: Август 23, 2011, 05:26:42 »

Нека поясня. Това тук е форум. С различни хора, с различни съдби, възгледи... и пр. Аз обобщавам собственото си наблюдение за тези, с които съм се сблъскала. Нали знаеш, всеки съди за нещата от собствената си камбанария. Такива ги виждам. Има ги всякакви, но в болшинството си мъжете се стараят съвсем в началото, докато те имат, после ставаш безинтересна, насочват се към други, ти оставаш на заден план, защото вече са те минали. И това е масово, защото се наложи един модел на неангажиращи връзки, та дори и прерастващи в съвместно съжителство за по няколко години, след което единият от двамата си хваща багажчето, изчезва и се насочва към следващата си подобна безперспективна и несъдържателна връзка. И обикновено в този модел единият от двамата е прецакан и недоволен, като най-често това е жената, понеже обикновено на нея повече й се гушка, разговаря и се стреми към някакви други отношения, различни от 11-те минути секс, за които пише Паулу Коелю. Просто за да е доволна, спокойна, пълноценна и трябват повече неща. Ето delicacy споделя това ми виждане, други няма да го споделят и не е необходимо. Аз се радвам, ако при вас е друго. Добре е да го знам, но за себе си не го чувствам. И е жалко, защото съм на 26 г. Тепърва би трябвало да ми се случва.
Активен

delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #296 -: Август 23, 2011, 06:03:29 »

skorpi, подкрепям всяко едно от твърденията ти в постта. Нещата ги чувствам абсолютно по идентичен начин. Мъжете живеят по един по-неангажиращ начин и не се задълбочават много-много. Явно този модел на отношения се налага. Някои жени се съгласяват да живеят по такъв начин т.е. дават възможност на мъжете да си имат връзки извън техните отношения, други жени не се съгласяват. Мъжете се правят на принцове до момента, когато си легнат с теб, след това си бият камшика, защото  ловцът в тях се събужда отново и така си го карат до безкрайност.Обикновено търсят жени над които могат да се наложат или пък те стават зависими от тях и няма къде да мърдат, имайте пред вид, че това те го чувстват интуитивно, няма да ви го кажат на глас: слушай, аз с теб нама да ходя, защото ти ми разгадаваш номерата. Мъжът стои при една жена докато смята, че може да му минават изпълненията. Както виждате и тук във форума, мъжете спряха с постовете си, те бягат щом стане напечено и когато са притиснати до стената. Не очаквайте от един мъж откровен разговор, тая няма да я бъде, той ще ви мотае и ще ви носи вода от 10 кладенци в 11, за да продължава да си бройка и други мацки и много много да не се ангажира нито с вас, нито с децата, нито с каквото и да било друго нещо. Той си е волна птица и си хвърчи, и осеменява. Това е. Жените, които са независими, умни и поставящи мъжете на мястото им, нямат много шансове за добра връзка. Мое мнение.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #297 -: Август 23, 2011, 06:13:05 »

И аз съм съгласна с всичко, което си написала.

Особено с:
Цитат
Мъжете се правят на принцове до момента, когато си легнат с теб, след това си бият камшика, защото  ловцът в тях се събужда отново и така си го карат до безкрайност.Обикновено търсят жени над които могат да се наложат или пък те стават зависими от тях и няма къде да мърдат, имайте пред вид, че това те го чувстват интуитивно, няма да ви го кажат на глас: слушай, аз с теб нама да ходя, защото ти ми разгадаваш номерата. Мъжът стои при една жена докато смята, че може да му минават изпълненията.

Относно
Цитат
Някои жени се съгласяват да живеят по такъв начин т.е. дават възможност на мъжете да си имат връзки извън техните отношения, други жени не се съгласяват.

След като прекарах известно време и имах време да помисля и да се огледам, се съгласих да съм от тия първите, само дето не можах да го съгласувам със самата себе си това решение - в смисъл взех го, но е против природата и същността ми. Затова и не ми е добре. Сама също не ми е добре. Аз затова и като цяло не съм добре Grin И понеже номерата ту минават, ту не, и отношенията ми са такива - хаотични и несигурни. И както казах, жалко е отсега да е така...  Undecided
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #298 -: Август 23, 2011, 06:19:43 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:35:59 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #299 -: Август 23, 2011, 07:02:22 »

Цитат
Чета ви и се чудя защо разсъждавате по този начин.

Трак, споделяме наблюдения. Нищо повече.

Цитат
Не искам да прозвучи грубо, но няма вариант един мъж да ви обича и да се държи по този начин с вас. Затова просто преминавате.

А дали ако го обичаш, е толкова лесно да преминеш нататък?

Цитат
Нима вие не сте отсвирвали някой, който е бил влюбен във вас, но вие в него не.  

Не и по този начин. Гледам да щадя чувствата на хората, доколкото ми е възможно. И винаги се поставям на мястото на отсрещната страна - нещо, което рядко тя прави за мен.

Цитат
Независимата жена е и умна, само когато поставя мъжа си на първо място, т.е. на мястото му. Това можете да го тълкувате, както намерите за добре, но там е и разковничето. Тогава няма да има място за трети човек  

За мен човекът, когото обичам, винаги е на първо място, обикновено е и преди мен, което не е добре нито за мен, нито за него, но това е моят начин да обичам. Или не ми пука изобщо, или ми пука повече от здравословното и необходимото. А, да, и когато съм в сериозна връзка, обичам и съм обичана, нямам нужда от трети човек и не допускам да има такъв. Само че това беше преди.

Цитат
Досега с ни един свестен мъж ли не сте се запознали.
Познавах такъв, разбира се, но него вече го няма. За съжаление. Може и да има други като него, но аз не съм ги срещнала.

П. С. Понеже ми е омръзнало да се оправдавам за написаното тук пред хора, които познавам, ако някой се е засегнал и припознал в горното описание, проблемът си е негов. Аз не говоря за един конкретен човек и не конкретно от този форум. Wink   А за положението, в което се намирам, съм си виновна сама. Затова най-много се сърдя на себе си
« Последна редакция: Август 23, 2011, 07:31:08 от skorpi » Активен

Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА