evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 07:38:53 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2 3 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 51344 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« -: Юни 15, 2014, 02:18:54 »

По - свързано от това в този линк, не мога да пиша в момента, а ми се ще май вече наистина да приключа с анонимното писане по форуми. На яве е доста по - яко и с повече тежест.

http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=23&t=31426

/Прочетете до край, за да видите как от социална фобия или ПР може да си докарате ОКР, шизофрения или биполярно афективно разстройство, ако не посетите навреме специалист. Едно време имах социална фобия, панически атаки и лека форма на ОКР, характерна за цялата страна, под формата на суеверия от всякакъв вид./

Администраторе, как да обясня на хората тук, че избегнах лудницата и трябва да ме възприемат насериозно, въпреки всичко?! Smiley Как да обясня, че все бързам при писането? Как, как да обясня на абсолютно всички бъдещи посетители, че се намираме в България и шарлатаните дебнат от всеки ъгъл на фейсбук, дори теливизията, безплатни интернет портали за теглене на книжки, форуми, прикривайки се под псевдоними ПСИХОЛОГ и т.н.?! Как?!
Как да обясня, че най - често, ако не във всички случаи, теориите за конспирациите, енергиите и т.н. са плод на болни мозъци като моя?!

Като отворя стари постове и се ужасявам, как съм пропускала отделни думи, поставяла кавички без да се замисля, на други места пък съм ги пропускала...в бързането да се обясня, в следствие на което някои постове може и да бъдат разбрани погрешно. /Ако някой се наеме да чете целият куп от страници/ Същевременно обаче ми се свиди, да трия, коригирам, каквото и да е, защото
му се губи естесвеното на всичко, изписано от мен.

Как да обясня на суеверните хора, че последният път, когато дъщеря ми беше урочасана и мъжа ми заръча гасене на клечки, аз пък, като никой път не успях да помириша/имам много остър нюх/, че е наакана..... Прибрах си се на нашия етаж, и след пет минути ми я доведоха, защото била с пълен памперс, а аз при смяната, установих, че не само й е пълен, ами цялата се е зачервила по дупето?!

И не е била урочасана, ами само насрана и е стояла достатъчно дълго така, че да зареве с пълно гърло неистово? ! ?

Въпреки всичко, обаче, нали са кукуригута и те, съвсем скоро най -вероятно са забравили важната подробност, че е била със зачервено дупе, обаче рева й преди това няма да забравят и за тях тя ще е била урочасана, ако след време си говорим за този случай...

Май това трябва да е от мен всичко, защото... в една психотерапия информацията не трябва да се стоварва мигновено, а аз най - често това правя, когато комуникирам с някого, особено ако си говоря с него, не ако си пиша.

И колкото и да се опитвам да обяснявам, каквото и да било, спомняйки си, аз колко заблудена бях... май докато човек не стигне сам до някакъв извод, ако щеш на челна стойка заставай пред него като доказателство, той пак ще си знае неговото си...

Ми... май трябва да спра с разголването на душата тук... и да продължа, където ми щукне.  Grin

Админе, айде, аз се двоумя, дали да не я забиете тази тема като важна....

Ще се изкажа така:
Тодоров не е 100%ов психотерапевт... Макар че аз знам, че някой е ходил при него и след приключване на психотерапията, животът на този някой е поел в положителна посока, което беше и причината за позитивната промяна в отношението ми към Тодоров преди време...
Аз имам личния си опит с виртуалната си комуникация с него и... Как преминах през психотична криза  от август миналата година насам, без хапчета/с изключение на 3-4 хапчета може би, някъде октомври, ноември/, с негова помощ... с малко ментолин/мента плюс мляко  Grin, римувано от депакин.../, ама като се има предивд, че около мене всички се наливат всекидневно с 50 градусова ракия, пак отивам в графа уравновесено....
Мечтата ми по отношение на форума е  да успея да докарам на някого психотерапията докрай, за да докажа и пред себе си, и пред вас, че ми щрака акълът повече, отколкото може би съм показала досега....
Въобще... това, че Тодоров не е 100-ов го слагам, ей така, за да го разгранича от всички самонадеяни психотерапевти, които лекуват със сектантски книжлета - Дънов, Източна философия и твърдят, че са 100%-ви в психотерапията на ПР... няма начин някой да постигне такива резултати при биполярно и същевременно да не е ефективен при ПР... а дъновистите са наясно, че аз не съм Тодоров под прикритие. Което е най - хубавото в цялата тази работа.... Могат да видят и как великият учител вдъхновява/Цецката от ТЕС беше копнала нещо на страницата си, че Великият учител бил вдъхновявал.... ми Цецке, понеже много ви псувах, душа, ме е шубе да ти покажа как ме е вдъхновил точно Тодоров/... Smiley макар че от "всяко дърво, свирка не става", както казваше Тодоров, в моя случай някога някъде може да се окаже, че съм си добра "свирка".  Grin
Цялата тирада пак е продиктувана от ментолина и от.... абе, тоя път си имам повод за празнуване. Smiley

Хич да не е, като решат родата да ме настъпят по мазола, аз като им кажа, че не ми пука и мога да ги направя луди и щастливи като си разкажа всичко от - до и.... всичко лъщи, цъфти, нови цветя в градината, чистене.... м.....та си тракало, някак не ме свъртя да не се похваля, че след последния  им опит да ме смачкат, днес  се смачкаха от чистене, а аз си отвисях пред компютъра.... Знам, че това трябва да спре и ще спре, ще си вляза в релси, обаче.... голям кеф, да ги гледам как ми се връзват, пищистват---- и стараят, а аз се чудя как да се накарам да бъда малко по - отговорна спрямо задълженията си на домакиня.... Като мераците ми теглят все към морето, върните, гларуси и т.н....
Голям цирк, ей, даже мъжът ми тоя път е доволен от ефектите от моето избухване.

« Последна редакция: Юни 19, 2014, 03:23:37 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1 -: Юни 15, 2014, 02:33:38 »

Админче, закответе я тази тема като важна, а аз ще се постарая да пиша само съществени неща в нея....

Бях забравила да спомена нещо, което сега ми се струва доста важно....

Когато ходех да ми леят куршум, в една дебела папка се записваха трите ми имена и или рождената ми дата или... ЕГН-то ми!
Явно, скоро ще ходя да ми леят куршум пак, за да си припомня, дали, дали не ми изискваха ЕГн-то....
Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Юни 15, 2014, 10:45:45 »

Cheesy Ей, с тоя ментолин как да се изкаже човек ясно?! Cheesy
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Юни 15, 2014, 11:54:14 »

След толкова много неистово и неконтролирано писане, без въобще да си давам сметка, как изглеждам отстрани, как на моменти подвеждам, преувеличавам разни събития, как пишейки – липсва визуалният контакт, емоцията, с която пиша нещо и често поради тази причина може да съм оставала неразбрана,... мисля, че трябва да има и една обяснителна тема, която да въдвори някакъв ред във всичко.

Г-н Тодоров не е моят психотерапевт, ако терапевт означава да се провежда терапия лице  в лице, защото и досега не съм го виждала на живо...

Същевременно, ако през годините не бях попадала на негови мнения, било тук, било в Портала на Беинса Дуно или още наричан Петър Дънов, в puls.bg, тук, във форума най – основно, ако не беше ударил една морална подкрепа, макар и само виртуално, щях да съм разбрала вече какво е да полежиш известно време в лудницата, нищо чудно и още да си пиех хапчетата,  и проблемите вкъщи да нямаха никакво позитивно развитие.... най – лошото от всичко щеше да бъде, че щях да съм абсолютно в ръцете на шепа неуравновесени хора, които по някакъв начин са описани като енергийни/съдисти/ в последния един месец и това, което съм намислила по отношение на себе си, щеше да е немислимо за изпълнение.

Идеята на тази тема е, да внеса една основна корекция, която да се има предвид навсякъде, където съм превъзнасяла Тодоров. Ще ми се да го смъкна от „пиедестала”, на който съм го поставила в последно време... заради самият него.

Това е просто един обикновен човек, който си обича и върши работата съвестно.

Но понеже толкова време не бях получавала човешко отношение, имаше моменти, в които неговото отношение ми се струваше най – милото нещо, което някой някога е правил за мен.  Не че не е.

Не знам как да обясня така, че да не остане никакво съмнение у никого, че ако го нямаше моето огромно желание да успея без хапчета, ако не бях рискувала да променя целия си мироглед, изграден под влияние на глупави книжки в продължение на над 10 години, който постепенно измести едновремешния ми много разумен за 12-13 годишно дете, поглед над живота и държание, нямаше да се чувствам толкова добре в момента.

Просто искам да подчертая, че основната, водеща роля за собственото... този път ще използвам думичката излекуване не напразно, имам АЗ!

Тодоров трябваше само да ми напише веднъж и да нацели едно основно качество, което винаги е присъствало в мен - „боец”! От там нататък почти сама си открих останалите, които в този кошмар на брака постепенно забравих...

Въпреки всичко, четейки навсякъде негови мнения, имайки предвид и един случай, който никак не беше лек и как в момента всичко е наред с този човек /надявам се и да бъде/не мога да си кривя душата и да отрека в един момент неговата важна роля в моя случай и да не го препоръчвам занапред, където счета за подходящо. Няма нищо по – хубаво от рекламата „от уста на уста”, в която рекламиращото лице да ти е толкова близък човек, че да няма как да те излъже.

Който иска, нека си мисли, че съм подставено лице. Важното е, че основните лица, които плюеха по негов адрес, наричаха го как ли не, включително тесногръд, вече знаят, че си имат работа не с шарлатанин, ами с професионалист и шарлатаните в случая са те.

Това беше БАР, шизофрения или много тежка форма на ОКР, разрешена през интернет!

В две последователни психотични кризи, аз се опитвах да преодолея своето състояние с вяра в бога и повтаряне на мантри, утвърждения и т.н.
На третата й виждате края.  Grin

И още не доумявам как може да има психолози, психиатри и всякакви пси, които да вярват в енергийния вампиризъм, включително една книжка, в която е написано, че това състояние трябва да се лекува самостоятелно, тоест лицето да работи над себе си самостоятелно.
А всъщност описанието на енергийния вампир съвпада с това на психично болен човек.
Въобще как може да се говорят подобни глупости?! Кой се справя в живота абсолютно сам?! Дори тия великите мислители Пешо/Петър Дънов/, Лао/Лао Дзъ/... нали, те самите са живеели от даренията на последователите си?!  Grin За какъв самостоятелен живот говорим в случая?!

Аз имам едно предложение: Да се събере групичка на ПР в София и в последствие ако г-н Тодоров има физическата възможност за това, да се организира и да се проведе групова терапия в София.

А аз ще дойда един, два пъти на срещите ви, за да ви се посмея на симптоматиката - мое ли цял ден да си губите времето, мерейки си кръвното налягане или пък да се страхувате да правите секс, за да не би да ви се разхлопа сърцето?!
 Grin
« Последна редакция: Юни 15, 2014, 01:00:13 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #4 -: Юни 15, 2014, 11:54:58 »

Смених заглавието на темата, за да не въвежда в заблуждение други посетители.
Админ
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Юни 15, 2014, 11:55:43 »

Браво! Smiley Ето как звуча след като ми размине ментолина. Понеже сте, пич... или пичка, админе, обещавам ментолина да се разреди до веднъж седмично!

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Юни 15, 2014, 11:28:29 »

... даже не знам какво да я правите тази тема. На мене ми омръзна да доказвам, че както и да звуча тук, се чувствам много по - добре от преди. Пробвах да пиша на едно момиче, като й метнах линк насам.... Отговор няма. Като няма, да си се депресира всеки, както иска, да си пие хапчетата, да си отрича, каквото иска.
На мене ми омръзна да си говоря почти сама. На яве, където съм писала, незабелязана не съм останала и има достатъчно много хора, които споделят мнението ми.
Така че... това е. Много ми се щеше да направя по - лесна психотерапията си при Тодоров, придърпвайки го в София, ама и така ще го измисля по някое време.
 Smiley
... да довърша... За себе си смятам,че се справих с най - трудното. Другото, което остава са подробности.
148 страници съм изписала, като се има предвид, че половината са изтрити, остават 80. Както знаете, често си пишех постовете така, че може да нямат нищо общо с разговора, защото бях навлязла в моя свят, който трябваше първо да подредя, за да мога, в последствие да бъда все по - адекватна. То не става за един ден, моля, това са проблеми, наслагвани и увеличавани с години! Та понеже нямат нищо общо с развора, може да се четат и без да се отварят различните теми.
На мене ми отне преди  почти година, да изчета в един форум 50-60 страници за около 3-4 дни, така че не е чак толкова много информацията, която съм поместила.
Не че е кой знае какво, те специфичните моменти се губят покрай многото писане, но не ми се и трият, защото в последствие може да звучи, все едно лъжа. А така... хоп дойде някой да каже, че му е направена магия, мигновено отварям БАр-темата и му показвам какво съм чела преди първата криза.
Аз нямам намерение да напиша книга, да я публикувам тук и така да добия известност. Предпочитам ако направя нещо съществено и в последствие, ако добия достатъчно кураж, да го споделя тук. Нищо чудно, на Елена историята да е започнала по такъв начин, аз обаче нямам намерение да я повтарям.

« Последна редакция: Юни 16, 2014, 12:39:38 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Юни 16, 2014, 10:25:57 »

Ден 16 от месец 6, лето 2014...  Smiley

Замисляли ли сте се за следните неща:

- нищо не пречи на когото и да било, включително на някой предвидлив психиатър, да се впише по форуми и да критикува и отрича, каквъвто и да било психотерапевтичен успех, за да обезсърчава хората.... Нали, когато оздравееш напълно, не висиш по форуми? И ще говорят за хапчетата като за единствена алтернатива.
/- има хора, които говорят за хапчетата като за манна небесна. Първата ми психиатърка беше от тях...  Все едно казваше мислено: хапчетата ще те сложат на мястото ти, а аз, о, аз имам нов пациент с достатъчно сериозна диагноза, за да си подсигуря доходи за някоя друга година!/

Така ще останат само лица, които току що са се разболели, такива, които не са попаднали на свестен психотерапевт и разни лекари под прикритие. И зор за аман  Smiley, някой, който си разбира от работата, тоест Тодоров.

Тоест, хубаво е да има по някой не чак толкова излекуван, за да поразбутва малко обезсърченото поведение на ПР-та, депресирани и т.н.

Това момиче, в депресия, нищо чудно да се е почувствала като олигофрен, защото видиш ли не е успяла, а аз съм и вместо да я насърча, може и да съм я обезверила, включително да смята, че е толкова малоумна, че не съществува психотерапевт, който да й помогне.... Ами моят псевдоним "Фатмагюл" това олицетворяваше. Чувствах се тъпо, обезсърчено, идиотски, че не съм успяла да се справя за пореден път без хапчета и също, че не успях да натрия носа на Тодоров и книгата щеше да бъде само мечта "Как излекувах БАР"  Grin, и тоя Тодоров беше прав тогава за хапчетата, но сега обори сам себе си!  Grin /а и нали си гледам от време на време такива сериали/...

Ехоо, хора, трябва да ви е ясно, че се смея на симптомите ви, само, защото мога със същото настървение да се смея на моите! Smiley Едно е да ви се надсмее нормален човек, съвсем друго, някой, който е минал през простотията на БАР или шизоподобно състояние, не един, а цели поне три пъти.

Това е. 

Дали да си остане темата като важна или не, си решете вие Админе.

За група за ПР или за каквато и да било, наставлявана от Тодоров в София, си оставам отворена винаги.
 Smiley
« Последна редакция: Юни 16, 2014, 11:01:04 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Юни 16, 2014, 10:56:16 »

Хайде и тук това предложение/в пулс отправих подобно/профил mjjj/, да направим подписка в подкрепа приемането на закона за психотерапията, който ще направи ясно разграничение между психотерапия и леене на куршум, в подкрепа на БАП.
Ще проуча как точно стои въпросът с подписките, за да са легитимни пред НС и ще пиша.
« Последна редакция: Юни 16, 2014, 11:25:21 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Юни 18, 2014, 05:23:12 »

Сега успях да се погледна през очите на нормално ПР... Най - вероятно си мислите, че най - после съм започнала работа за европея, както и другите форуми, в които пиша, просто, защото не може да си представите, че може да има човек в днешно време, който да е толкова благодарен на някого, че на свой ред да подеме някаква инициатива?! Който да осъзнава, че не е единственият, който не може да си позволи психотерапия?! И който вместо да напише книжка и да започне да я разпространява, ще остави коментарите си тук и само тук... Smiley Да се уточня, за моя радост нямам само преодоляването на болестта си като ценен материал за изхранване./ С това обаче по никакъв начин не искам този път да засегна Елена Шахънска... независимо, че мнението ми за психотерапията се препокрива изцяло с мисленето на Т. Тодоров, Шахънска, доколкото ми е известно, каквито и средства да има, те не постъпват само от писането на книжки. Нямам предвид нея като лош пример, че аз съм по - добра и т.н., просто такова е моето решение. Аз съм си патила от книжки и смятам, че лечение на ума се прави само, когато има второ лице - психотерапевт./
Аз разбирам донякъде ако някой се съмнява в мен, защото аз самата, докато поразуча някого, съм мнителна и макар на пръв поглед да се доверявам, вътрешно съм внимателна и както всеки по - стар потребител знае, преди да си дам истинските координати, може да минат и години.
Координати на Тодоров  за информация, дадох в началото на миналата година... дали не беше и към средата.
Дори да ми плащаха да пиша в европея, макар че това НЕ Е ТАКА, какво лошо щеше да има? Аз щях да си получавам парите, вие щяхте да получавате безплатно моя опит.
А истината е, че ако се организира, каквато и да било група за взаимопомощ или терапия било на ПР, ОКР или каквото и да е, аз ще присъствам, за да си проведа след това психотерапия с Тодоров.
Това е моята изгода, защото в момента съм добре, но едното ми дете е възприело прекалена чувствителност, тъга от мен... Малката, да кажа, е фурия - усмихната, щура, цял един малък Шашмагюл. Макар че не й обръщах кой знае какво внимание, десет месеца не съм спирала музиката вкъщи.
И резултатът е едно усмихнато и весело дете.
Голямата обаче не е, защото се е нагледала на идиотщината на големите от самото си раждане.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Юни 19, 2014, 09:05:19 »

Мили, г-н Тодоров, като гледам колко народ има, желаещ да подкрепи приемането на проектозакона за психотерапията... освен да ви предложа да дойдете да ви обуча как да виждате фигурките при гледане на кафе или същевременно да обявите, че сте ходил на регресивна хипноза и Буда се е вселил във вас... и първо да си пращате пациентите при мен, за да им гледам на кафе и да им разваля магия... ще направя набързо разни амулети... даже ще нарисувам фигурки за щастие... и после ще ги пращам при вас  за духовно извисяване...
Ми те така правят... Тоя леещия куршум, имаше известен невролог, масажист, към които прерпащаше наплашените си пациенти... въобще цяла верига от смахнати специалисти си имат.
 Grin
Спомняте ли си, г-н Тодоров, как аз самата казвах, че ако имам пари да посетя психиатър, ще посетя някой, който вярва в преражданията... За да не бърза да ми изпише хапчета, а да ме изслуша? Спомняте ли си? Тоест, надявах се някой да ми повярва, че тези симптоми, които имах са от външна намеса. За да бъда специална, необикновена да ме дават по ТВ като феномен на България, втора Ванга, Нострадамус и т.н и да престана да бъда просто незадоволена емоционално и пренебрегната домакиня...

Мисля, че единствената корекция, която трябва да направят психиатрите, членуващи в БАП е, да обяснят и дебело да подчертаят, че ако пациентът съдейства на психотерапевта си, ако има силна воля, хапчетата може да бъдат само временно решение, докато отмине пикът на кризата, че всичко зависи от собствената воля и решимост човек да се справи с болестта.

Та съжалявам, че нищо няма да мога да направя, но в който и форум да вляза - анонимен, на мига оставям сама само с още някой ентусиаст баровец.  Grin

Същевременно, да ви посъветвам да стягате нервната система, защото случаите на БАР и шизофрения ще продължават да се увеличават. Нелекувано, с подходящите книжки, ПР в един труден житейски период и социална изолация лесно може да се превърне в шизофрения. Физическите симптоми са достатъчно плашещи, нужно е само да си помислите за телепатична намеса отвън, страхът ще си свърши работата с останалите симптоми.

За съжаление, аз имам друго обяснение за това, че много от психичните болести се появяват по време на майчинство.
- от една страна бабите се надпреварват да предават суеверия
- от друга майката покрай статиите за здравословния живот и бактериите, които били не знам колко само на дъската за рязане на месо/имаше статия, че били повече, отколкото в тоалетната чиния, преди време.../ развива мигновено ОКР...
- като се има предвид и отношението на мъжете в по - голямата си част и жената тръгне да търси кармично обяснение на кошмарите си...
Долу - горе това е накратко пътя, ако искате да се потопите, ПР-та, в дебрите на шизофрения, циклофрения и ОКр.

А БАР за мене лично е болест, породена от пристрастяване към компютрите, социална изолация, съчетана с вяра в "знаците", съвпаденията. С това засядане на компютъра, направо почти да заживея в него. Smiley По време на втората криза дори имах някаква налудност, че ние живеем в компютър...  Smiley А някаква реклама на Мтел или Глобъл с подобни елементи - допълнителни екстри вкара в налудностите ми...  Grin

Щурава работа.

« Последна редакция: Юни 19, 2014, 09:23:12 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #11 -: Септември 06, 2014, 07:49:22 »

Приятели, моля ви, пишете в общата тема. Нека темата на г-н Тодоров да остане само за конкретни въпроси. Благодаря ви
admin
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Септември 06, 2014, 09:17:19 »

По принцип по - добре беше да завършите с  ! Кога ще ходим на кафе, админе, имам паранормално усещане, че си от София.  Grin
Когато си заговорим за плетки и възпитание на децата, явно ще съм мирясала достатъчно. С огромен потрес осъзнах, че над три години живея по... този начин.
Чудя се как още успявам да различавам виртуалния свят от реалния.  Grin
Общите теми станаха безброй и ми е трудно да определя в коя какво да пиша. Тези дни се стресирах особено много, което както винаги си личи.
Основни изводи за справяне с проблемите ми се оказаха, да намаля количеството на престой в интернет, особено, когато става въпрос затова да се натоварвам със сериозни проблеми на някой друг, когато знам, че не мога да помогна особено много...
Друг извод е, малко по - забавен е, че един мъж е прекрасен и невероятен, най - вероятно, докато не ти влезе в къщата.  Grin
 Отстрани сме изглеждали средностатистическо щастливо семейство.  Grin
...найсти извод - липсата на храна и сън в съчетание с проблеми са ми основният проблем за отключване на симптоми.
... психотерапия. В днешно време мисля, че всеки има нужда поне два три пъти в годината да посещава психотерапевт, за да запази здрав разум....
Администраторе, не остана нищо за казване.
 Smiley
То и Тодоров вече най - общо казано се повтаря.
А ми е скучно, че и бръмбари в главата липсват по повод позитивни преноси...
Шопинг терапия, смяна на прическата....
Малко по - здравословен живот...
Метолина цяла седмица и повече не съм го употребявала.  Smiley
Лека полека се завръщам към нормално дисциплинирано държание. Обаче  Grin влюбването е лудост. А този Ромуалдо тук може да се счете за последното същество, към което ще си позволя подобни хихи чувства.
 Grin Grin Grin
Все повече си мисля, че от мен щеше да излезе хубав мъж.  Grin Понякога ми се струва, че се държа по - мъжки от мъжа ми, който се почувства психически тормозен от мен, тогава, когато го заплаших с развод.
 Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Септември 06, 2014, 09:35:10 »

Ако счета февруари - март 2013г. за начало на опитите ми да се справя със сектантското мислене, това означава, че грубо две години ми отне да наизвадя всяка сектантска налудна мисъл, прихваната от книги и "приятелчета", да я съотнеса с мисленето на Тодоров, да я възприема... и долу - горе да се нормализирам.
А последната година, направо се отдадох на това.  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Септември 07, 2014, 11:00:36 »

И.... като си давам сметка от колко време живея по този ужасяващ начин... Се оказва, че е напълно в рамките на нормалното и психичното отклонение, и влюбването в този Ромуалдо тук  Grin, и изнервянето спрямо децата, за мъжа въобще, ама въобще няма да споменавам, евентуално да го оправдая с идиотския му баща, абсолютно, всичко, което ми се случи като вътрешно изживяване е нормално да се случи точно по този начин, по който се случи.
Като изводи от всичко това, може да се извади следното:
Ако някой има вкъщи близък с подобен проблем, последното, което трябва да прави е да му всява чувство за вина, ако иска възстановяване и оздравяване.
Когато става въпрос за бързо отслабване, то задължително води със себе си физическа слабост.
За да се възстави/възстановя/ първо трябва да започне да се храни редовно, а през това време някой трябва да помага за домашните задължения. Но задължително лицето с пси отклонение трябва да помага. Smiley
Да се оставя да говори свободно за преживяванията си, защото в противен случай задълбава, остава насаме с мислите си.
Да излиза сред хора. На пук на ония кукумявки, които казват, че местата пълни с много хора имали отрицателна енергия, големите магазини, шумотевицата, различните хора, раздвижват съзнанието, измъкват го от апатията.
Задължителна психотерапия, независимо каква е диагнозата. Smiley

Ми... ако и този път не ми е минало всичко, вече не знам какво ще правя.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: [1] 2 3 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА