evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 07:37:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  
Автор Тема: Спам(когато не искам да наводнявам "Дневника на психопата"с постове  (Прочетена 2313 пъти)
IvanBerbatov
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 25, 2022, 10:17:08 »

Благодаря ви.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 27, 2022, 10:53:02 »

Леле, леле. Влюбена съм в компютъра си и цяла Бг асоциация по психотерапия.
Трепна ми сърцето, явно съм жива.

За съжаление, както казах някъде си, мога да опиша всичките си симптоми, кое откъде идва, но не и да помогна реално.

За излизане от депресията. Вие мъжете обичате жени, които изглеждат леко перверзно... гледам се на снимките си като млада и бих казала, че ако можех с поглед да убивам, щях да съм изчистила бг за един ден и ти щеше да ми се кефиш 

Питах мъжа ми да не мисли, че съм Лара Крафт(Джоли, Анджелина), когато се млатеше с един, а после се целуваха.

От уважение. Да не противореча, някъде във времето съм се превърнала точно във водено същество.

Явно покрай някой вирус, с намалено съзнание съм била, като и т.н. детски работи, после чувство за вина...и т.н.

Когато съм била влюбена, съм имала температура всеки път. По съвсем друг начин звучи вече "Имаш блясък в очите"... така успях да стопирам влюбвания на всеки мас. И да почувствам просто приятелство.

Не ми се получава за дълго, защото естествено, се нагърбих със задачата да изтипосам моите изводи. Много хора не могат да спят там и викам, чекай, това е моят час. Smiley

До края на анализа стигнах.
Обаче и работа трябва да ти осигурят.

Това с хапчетата... само като ми кажат и стопирам една мисъл как ги изпивам всичките на куп. Не е за мен. Нямам идея какво се пие за предпазване от инфаркт. Знам, че няма да изкарам дълго още по този начин.

Но пък успях.

Няколко гласа са. Единият от правителството(накратко), другият- синтез от семейството и критиките, уважението, което обаче не позволява противоречене...

За малко успявам да изтикам своето мислене на преден план... аз обичах въпросните нископлатени длъжности. Занаятчийски, с други думи.

Само че стилът ми на изказване е супер висок. Не мога да избягам от фамилната си обремененост и училищна също хаха и да диктувам какво трябва да се промени, че да ми е удобно на мене.

Такъв бил животът.

При сблъсък на две мисленета(източно и западно например) се получава въпросния бордърлайн... защото това ми е официалната диагноза.... лайна на борда ми. Cheesy

Някои отдават психопатията на тумор. На тумор отдават и психичните разстройства.

В интерес на истината, два, три месеца след операцията на фистулата, направих психоза. Да не кажа, че се възпали от спермата му. Абсолютно отражение на една книга, която ми подариха в осми клас, от училището!.... трябвало и да се разведа.

Не си изоставих децата. Здрава съм психически. Нито като извънземни ги възприех.

Мамини златни. Паднали ангели на земята.  Smiley

Малко ми оставя, с всичкити си отлични дипломи, да отида да изпоначупя прозорците на всички църкви, които намеря.

Да се погрижели за старините си.

Аз се чудя къде да се самоубия, а управленията търсят кой да разнася чуждестранните старци.

И пак... имах възможност да се включа като доброволец по време на короната и да поочистя малко народ.
Не го направих.

На работа е супер конкуренция. Точно този тип бих сравнила с локални огнища на война.

А повечето колеги са свестни.

Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #47 -: Ноември 27, 2022, 11:02:14 »

Щях да кажа, че  фистулата никога не ми е пречела да уча.

За мен точно това е, но е много трудно да се усещаш постоянно и да буташ своето мислене все на преден план.

От уважение, да не противореча, съм малко като умствено изостанала.

Просто забравих за какво мълча.

Не понасям да ми се говори на турски много дълго време без да изляза от релси.

Да не кажа, че съм такъв пиперляк, че... си представям как има една Катюша в работата, качвам се да се уча как да стрелям в танка.... кого да уцеля, все ще има защо.

Обаче като художник... Grin Псувам турската си фамилия и гледам как можеше такива хубавци да родя също

Нейсе. От мен само жени.

От малка се увличам по феминизма.

С обич и благодарност към Песешкиян. Трябва да хвърля поглед как изглеждаше, да не го напсувам преди да прочета фамилията му по някой костюм. Cheesy
Активен
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА