Леле, леле. Влюбена съм в компютъра си и цяла Бг асоциация по психотерапия.
Трепна ми сърцето, явно съм жива.
За съжаление, както казах някъде си, мога да опиша всичките си симптоми, кое откъде идва, но не и да помогна реално.
За излизане от депресията. Вие мъжете обичате жени, които изглеждат леко перверзно... гледам се на снимките си като млада и бих казала, че ако можех с поглед да убивам, щях да съм изчистила бг за един ден и ти щеше да ми се кефиш
Питах мъжа ми да не мисли, че съм Лара Крафт(Джоли, Анджелина), когато се млатеше с един, а после се целуваха.
От уважение. Да не противореча, някъде във времето съм се превърнала точно във водено същество.
Явно покрай някой вирус, с намалено съзнание съм била, като и т.н. детски работи, после чувство за вина...и т.н.
Когато съм била влюбена, съм имала температура всеки път. По съвсем друг начин звучи вече "Имаш блясък в очите"... така успях да стопирам влюбвания на всеки мас. И да почувствам просто приятелство.
Не ми се получава за дълго, защото естествено, се нагърбих със задачата да изтипосам моите изводи. Много хора не могат да спят там и викам, чекай, това е моят час.
До края на анализа стигнах.
Обаче и работа трябва да ти осигурят.
Това с хапчетата... само като ми кажат и стопирам една мисъл как ги изпивам всичките на куп. Не е за мен. Нямам идея какво се пие за предпазване от инфаркт. Знам, че няма да изкарам дълго още по този начин.
Но пък успях.
Няколко гласа са. Единият от правителството(накратко), другият- синтез от семейството и критиките, уважението, което обаче не позволява противоречене...
За малко успявам да изтикам своето мислене на преден план... аз обичах въпросните нископлатени длъжности. Занаятчийски, с други думи.
Само че стилът ми на изказване е супер висок. Не мога да избягам от фамилната си обремененост и училищна също хаха и да диктувам какво трябва да се промени, че да ми е удобно на мене.
Такъв бил животът.
При сблъсък на две мисленета(източно и западно например) се получава въпросния бордърлайн... защото това ми е официалната диагноза.... лайна на борда ми.
Някои отдават психопатията на тумор. На тумор отдават и психичните разстройства.
В интерес на истината, два, три месеца след операцията на фистулата, направих психоза. Да не кажа, че се възпали от спермата му. Абсолютно отражение на една книга, която ми подариха в осми клас, от училището!.... трябвало и да се разведа.
Не си изоставих децата. Здрава съм психически. Нито като извънземни ги възприех.
Мамини златни. Паднали ангели на земята.
Малко ми оставя, с всичкити си отлични дипломи, да отида да изпоначупя прозорците на всички църкви, които намеря.
Да се погрижели за старините си.
Аз се чудя къде да се самоубия, а управленията търсят кой да разнася чуждестранните старци.
И пак... имах възможност да се включа като доброволец по време на короната и да поочистя малко народ.
Не го направих.
На работа е супер конкуренция. Точно този тип бих сравнила с локални огнища на война.
А повечето колеги са свестни.