evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 09:22:53 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Спам(когато не искам да наводнявам "Дневника на психопата"с постове  (Прочетена 2289 пъти)
dulo681
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #30 -: Септември 03, 2022, 05:53:28 »

*за*, хпджон.  Grin Ако още четеш понякога.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #31 -: Септември 03, 2022, 05:59:49 »

Не мога да приема с безразличие ромските проблеми. Защото и да се измъкна с "аз нямам вина", някой може да ме срещне след време и да ми каже "ами и аз нямам, но ми платиха" и да ме свърши. Озлобен от всички зверства и т.н.От тук нататък наистина не мога да направя нищо повече по въпроса. Да не говоря, че допускам, че за някои е било признак на богатство, гъзария явно... в смисъл, умувах как се пускаха момичетата...явно са им вдигали самочувствието, казвайки, че аз съм грозна, защото една каза да не се тревожа, че това казвали... Smiley Та явно им е харесвало, докато не са им пуснали някой, който не им е харесвал. Не зная. И ми е все тая. Отговорът на всичкото това е, че в общи линии ми е по-добре с вибратор. Имаше момент, в който успях да се влюбя за кратко в мъжа ми. Смених нагласата. Преди или след хпджон и Тодоров, не зная, но имаше нужда от промяна на отношението.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: Септември 03, 2022, 06:03:11 »

Идеята ми е, че когато настъпи момент да не може да прави секс...ще си го посрещнем като част от старостта.  Smiley Е, може да се изхиля и да съчувствам едновременно.И т.н.т.А и не е чак важно, затова докато можете и имате мацка, правете секс.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Септември 03, 2022, 06:27:36 »

Сексът имам предвид. Другото ,което исках да кажа е, че книгата ми би била не трилогия,не роман, а живо подобие на "Дързост и красота" филма с най-много серии.Huh?? Ей така искам за завърша.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Септември 03, 2022, 06:56:33 »

Преосмислих мнението си обаче за лудия терапист, на когото мислех да се обадя и да ми отговори на въпросите. Прави терапията по-достъпна сигурно. Всичко хубаво
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Септември 04, 2022, 11:36:10 »

А,да. Казах ли, че и останалите жени, с които се държи по подобен начин, са така грозни, че ако бях мъж с доста мъже щях да се бия за тях? Smiley Казах им, че ако загубя тази работа,ще гласувам за Алтернатива за Германия.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Септември 04, 2022, 04:23:57 »

А въпросният даже не е и циганин. Да... моите основи на ЕС са:образование, религия, националност. Защото на един мазен турчин се падат по грубо сметнато-двама свестни. Tongue
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Септември 05, 2022, 10:34:45 »

От всичко най-трудно ми е да намеря смисъл във всичко това. На всички бръмбари намерих отговори. Само не и как вместо да заблуждавам децата, че животът има смисъл, да го намеря. Успях да заспя с две хапчета мелатонин,при позволено едно(4мг общо) и бира. И пак със зор.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Септември 05, 2022, 01:10:58 »

Тъпо е да работя с телк и да получавам по-малко заради някакъв тъпанар.Че ми трябваше време да разбера,че за мъжете жените са кенеф(за повечето).Да преодолея погнусата и обезсмислянето на живота и раждането на деца.Държавата гледа на тях като на роби,мъжете като на начин да заробят жената или като на отпадъци от кенефа... не че всички са така,но в общи линии олигофрените са в изобилие. С мъжа ми може би ще се разберем за средващите няколко месеца
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Септември 06, 2022, 11:02:24 »

Да ти кажа,когато шефът ми ми пази гърба,съм доста спокойна.На мен ми трябва да знаят,че имам проблеми със съня и понякога изглеждам като ударен самолет.Миналата седмица редувах един ден без никакъв сън,един с лош един без сън и въпреки това работех.Ако колегата беше на работа щях може би да го стисна за шията и да му кажа да не се занимава повече с мен.На мен ми трябват хапчта да речем за 1 седмица,докато поотмине стресът около дадено събитие.Никога не съм правила криза веднага след спиране.Просто имам страхове,които в общи линии са основателни,но ми пречат да заспя.Аз имам някакво странно усещане,когато пия хапчета,че съм като затворена в клетка.Нервна съм и не мога да изразя гнева си.Мелатонинът е доста добро решение,но трябва да има опция с 5-6мг.Направо не знам как карат колегите.Имах момент и три месеца да пия,но беше ужас.

На мен ми се ще държавата да осигурява контейнери,в които да живееш и намериш ли работа,автоматично да имаш опция за един. Да има тоалетна,прекарана вода,ток,баня. Нещо такова.Да е по-лесно да се отделиш от родителите си,ако искаш. Да е безплатен самият контейнер.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Септември 07, 2022, 10:55:46 »

Ами май добре се представих. Така не съм се карала на никого. Не стига, че даваме, че искаме, били сме тъпи. И т.н. глупости, за които знам, че може и да се смее. Че мъжът ми ще дойде с полиция, а ако полицията не свърши работа, ще сбираме агитката на ЦСКА.  Grin Плюс, че съм готова на бой. После омекотих, разказвайки, че съм се била тук и там, а борсучестата ми физиономия е страшна. След два часа ми мина и почнах да говоря професионално. Да не говоря, че винтоверта ми приляга като трета ръка ако не се стряскам. И вече като ме питат дали ям свинско, са ми ясни. При други условия,бих стреляла срещу свине и свине. А най-вече... като усетих подкрепа от шефовете,отпадна паник атаката,треперенето и изтръпването,когато съм се скарала с някого.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #41 -: Септември 08, 2022, 09:49:31 »

Вече съм готова с анализ на тема "Произход на простотията у българите". Страшно трудно ми е да се отнасям с респект към турци. Някак забавно звучи, че почти не слушам балканска музика точно по тази причина. Полша се готвела за война с Русия след няколко години. Наистина ще преповторят историята?
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Септември 11, 2022, 02:36:57 »

Най-тъпото е, че нашите комплексари ще решат, че е по-добре да са като мюсюлманите-жената под ключ и малтретирана. Без да си дават сметка, че ги смятат за измет и вече ги натикват в к*чи г*з. А някои от тях си гледат жените като писани яйца и за тях голяма част от бг са просто измет. Не всички. Но всъщност основно мюсюлмани ми правят проблем на работа. Да не кажа, че само по погледа ги познавам. Има една малка част, които са свестни. Единият прилича на баща ми. Smiley Всъщност има и разлика дали са от село или град. Което е супер, супер тъпо. Предвиждам война, новините го потвърждават и е жалко. Щото наистина си върша добре работата и създадох вече комплекси. Не съм го искала. Дори и тук си личи. Не се отказах, докато не намерих Път. Независимо, че още имам проблеми със стреса, безсънието... разбирам що е то "липса на изградени защитни механизми"... но си е много работа и миналото винаги ще те потиска, тогава, когато се налага да се срещаш със стари познати и за да няма симптоми, трябва да имаш ново държание. Иначе съм перфектен работник, почти нямам забравени важни неща. По-малко от другите често. Това, че не се разбирам с някого, не означава, че ще работя зле с него ако се налага. Е как да не изпитвам патологично желание да го осакатя тоя? Да ме вкарат в новините и да няма такива като него поне за известно време? Не шефовете, а някакъв пишкодръп се опитва да се възползва от факта, че е стар работник.
Активен
dulo681
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #43 -: Септември 16, 2022, 08:11:50 »

Ми... хрумна ми, че след като в бг има бежанци, евентуално пълни с пари и при все, че разлика между нашите биещи жените си и техните няма... ;DО, такива сърби срещнах, че почти почнах да слушам сръбско. Иначе... а, да, като оклепате българското, да дишам свободно, че имам сръбско тип ТеслаАа. Също...та... нашите амзаци накрая пак ще останат с пръст в г*з, понеже нито знаят как да се държат, нито имат пари. Не че нещо ново ще се случи... за петстотин години робство, бащата бил давал името на детето, жените били отвличани, за чистокръвие сякаш чернокожите и албиносите могат да говорят сигурно само...и т.н. Не можах да напиша хубаво, но ще астанете с пръст в г*з като си биете жените....
Активен
IvanBerbatov
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 25, 2022, 10:16:04 »

Това е много интересно, Радвам се, че се присъединих и сега мога да слушам и да говоря за моите проблеми.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА