evropea.com - форум за паническо разстройство
Юли 20, 2024, 10:30:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 10
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 10

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8
  Изпечатай  
Автор Тема: В стил спец  (Прочетена 19803 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #90 -: Януари 05, 2016, 12:55:31 »

Спец.... моля, когато се прибирам от Германия, още, когато се качвам в автобуса, сакът или саковете ми, че още не знам с колко ще се прибирам, да бъдат проверени нагледно. След като по пътя, на различни места ще има проверки.... а азе пък съм параноична, нищо не пречи на някого да шмугне каквото и да било в багажа ми. Държа това да се случи на спирката в Джерманито, ще окажа съдействие до най - малка подробност, ако искат и гола мога да се съблека, обаче.... искам да ми се направи проверка от там където тръгвам, а не някъде по средата на пътя.
Иначе... може да ме натопят. Начална спирка - задължителна проверка, следващите - по усмотрение на държавата.
Всъщност това може да се случи с всеки.
Иначе такива инцидентни проверки са удобни за проверка на... шофьорите, понеже аз багажа освен личния си, не го пипам до пристигането на крайната спирка.
По повод на последните новини за въвеждане на някакъв си нов граничен контрол... в Австрия ли беше?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #91 -: Януари 05, 2016, 12:57:44 »

Под личния си имам предвид.... този, който стои при мен и съдържа вода, храна за мен и децата.
 Smiley

 Grin Вие ли ще ми кажете, че нямам спец мислене?!

Та... искам си проверка - на място, при тръгване. Както казах, саковете не си ги пипам до пристигането ми където и да е.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #92 -: Януари 05, 2016, 02:57:11 »

 Grin Спец, между другото тия съобщения за троянския кон престанаха, което е причина за още по - голямата ми параноя тогава, когато ще затръгвам.... Така си мисля, че е най - адекватно - проверява се целият багаж на тръгване, след това този долу се заключва. За съжаление багажът, който си е с мен по време на пътуването ми, също при всяко слизане и последващо качване в автобуса трябва да бъде проверяван нагледно, естествено и в началото на пътуването пак.
Ето това е стопроцентова сигурност. Аз... просто искам да се прибера вкъщи, да изтрая няколко месеца пак, да дойдем тук, да живеем, да видя ще се траем ли няма ли, за да се разведа най - накрая и... от там нататък и аз не знам.
Със сигурност обаче гарантирам, че аз отвътре съм това, което съм във форума. Наяве... си поставям граници, защото така или иначе почти останах без приятели. Не че имам нужда от много, но все пак... тая ирония, тоя хумор, ако вие на 69 му викате перверзия, да ви информирам, че още малко като замириша на старо ще вляза в правия път и няма да практикувам... макар че съм преустановила тази... дейност  Grin, понеже аз едва успявам да не откажа секс.
Активен
Administrator
Full Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 152


Профил
« Отговор #93 -: Януари 09, 2016, 12:47:28 »

Шашмагюл каза:
Аз все си мисля, админе, че държанието ви е такова не само заради спама, ами и заради теорията за магнитите.
Аз самата не мога да определя, дали в предшиното си състояние, подобна информация нямаше да ме тласне към четенето на сектантски книги.
Сигурно трябва да уточня, че всичките такива книги са всъщност ей такива опити някой да си обясни смисъла на живота. Тоест за разсъждения, подобни на моите, някои са си давали парите, за да си купят книгата, изпълнена само с вероятности, допускания...
Отричам всякакво четене на сектантски книги, направо им обявявам анатема, да се разгранича напълно.
 Grin
Всъщност тази теория добре се обяснява с кръговрата на водата, за който сме учили в учебниците по биология. Не е лишена от смисъл.
Донякъде и преражданията са възможни според тази ми теория, но... смятам, че тези разсъждения са подходящи в края на една "атеистична" психотерапия.
Би било хубаво на тази теория да се погледне изцяло философски.
Каквото искате ме правете, админе, на мен ми се струва, че си свърших, което бях намислила тук.
Най - вече забравих да подчертая, че с промяна на средата - в Германия, дори подобрих взаимоотношенията си с децата - вече не викам.
Почти де.
Трябва да спра да си отвличам вниманието с писане... съвсем няма да ми се чува гласът.
Какво повече може да се иска от ефекти на тази психотерапия?
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #94 -: Януари 09, 2016, 01:48:32 »

 Grin Да си провериш фейсбука, в случая европеята, било свързано с увеличаването на допамина. Според изследователите психолози.
В такъв случай, би следвало, че съм "успяла" в Германия, поне на половина. Другата половина е да започна работа там.
Не съм казвала тук, но личният ми лекар, който ползвах като терапевт последния път, ми каза, че ме разбира напълно след като му обясних как свекърва ми е оставяла години наред децата да седят на пода, в кухнята при температура от поне 30 градуса, може и повече, на отворен прозорец, от който лъха вятър при температура от минус 1 до нула градуса зимно време и "бие" точно в гръбчетата им, и как това им безхаберие по отношение на здравето и незнание ме изважда от релси, понеже отгоре на всичко и не възприемат забележки, но същевременно ми каза, че да се преместим в Германия е шанс за семейството, Ошо мъжа ми бил прекрасен човек, знаел го от дълго време, ако и там не съм се справела, значи за нищо не ставам.  Grin
Чудя се дали да не се пръкна на вратата на кабинета му, както преди, когато му се хвалех, че имам ПР и съм се справила с него, за да му кажа, че съм се справила до тук идеално и в Германия?
 Grin
Ще трябва да си диря книжлета на... Морено и Песешкиян, защото нямам абсолютно никакво желание да се разправям, с когото и да било за децата си.
Освен това, в Германия всички, не само аз правиха "усилия" да сме сплотени.

А детското "Замръзналото кралство" беше поучително за двете ми дъщери, които в момента "имитират" привързаност като в детското.

Освен това, никой от околните не вярва, че малката се е държала перфектно в автобуса, че и на отиване, и на връщане.

Порастнала е.

 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #95 -: Януари 09, 2016, 08:53:57 »

Спец... ненормално е положението в страната ни. Зад БАР, ОКР, ПР се крие липсата на сън най - вече.
При толкова много безработни, е ненормално да има хора, които си недоспиват, понеже такова е работното им време.
При толкова много хора с артеросклероза и толкова много млади хора, които не могат да си гледат живота, понеже се грижат за тях... ей ви на работни места - старчески домове, посещение по домовете...
Жалко, че баща ми изглеждаше млад. Бил си е за старчески дом, в който да му дават ограничено количество алкохол, същевременно да му осигуряват книги. Много обичаше да чете приключенски романи.
...
Силата е във ваши ръце, спец. Управлението се подиграва с нас. На куп. Да биете млади хора? Въобще... ако можеше това да се разпространи до всички спец... в една война ще загинат един куп бедни от различни страни, докато богатите ще гледат сеир.
...
Тази теория за магнитите... Значи, когато човек сам си обясни нещата е доста по - малка вероятността някой да го манипулира примерно.... поради системно неспане и приспано съзнание.
...
Освен това... стигнах до заключението, че едно време щях да продължа да вярвам на някоя от сектантските книжки, ако беше ми хрумнало това обяснение за магнитите, атомите и прочие.
Защото в тези книги частица истина е примесена с религия, вярване, допускане, но не и доказателство.
 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #96 -: Януари 10, 2016, 02:05:24 »

 Grin Седя и си мисля... за психопатията, педофилията и прочие. Аз си бях признала, че като малка си тормозех котките и кучетата, ама  Grin пък някои са склонни към скланяне на младежи за секс, че даже и се кискаха с това.
Нищо де... веднага се стрелкам в друг полюс, казвайки, че... този тук, дето ме обиждаше на генетична основа, да му предадете, че по принцип, ако толкова пречи тази генетика, може да ме изселите с абсолютно цялата ми рода, особено по - младата, а и поколението преди нея, нейде, да ви кажа, общо взето, абсолютно всякакви научни мозъци и умения си имаме, а аз половината рода поне не си я и познавам, за да знам още какъв чудесен ген притежават двете ми роди, за да живеем след определен период от време пак чудесно...  Grin
А и наслада за окото сме, мъжете идеален обърнат трапец, жените естествени силиконови долини в по - голямата си част, наслада за ухото - някои пеят прекрасно, други само свирят, мъж с кожа като на баща ми все още не съм срещала, имаше кадифена кожа, за която знам, понеже обичам акупресурата от край време, нали, ако случайно сте забравили, да преповторя, та такава кожа още никъде не съм срещала, аз пък съм чудесен дегустатор, въпреки че съм сериозен пушач, имам нюх, по - добър от на повечето....
 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #97 -: Януари 10, 2016, 12:53:21 »

Ами че аз колкото повече хора опознавам с това ми ти разстройство, толкова повече смятам, че съм се стремяла към тази болест по най - различни начини.
 изпитвам известна доза гордост от диагнозата си.
Освен това... те и спец са с това.
Също така, вярно ли е, че до всеки един с БАР виси по един психопат?
При условие, че съм живяла насред помията от наркомани, пласьори, дърпащи момичета... дори и според онази ми ти Меркел, да са си търсели белята, аз ако бях мъж просто щях да ги презирам примерно, по - добре е да си ходя с параноята.
Както казах... като толкова пречим на някого генетично, да ни изсели някъде, цялата рода. Принципно ако бяхте само нормалните, щяхте още да чакате светкавица да удари дърво, за да си запалите огън.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #98 -: Януари 11, 2016, 03:07:17 »

 Grin

Г-н Тодоров....
чете се най - добре от зад напред, така както често аз съм си чела любовните романи.
http://puls.bg/forum/viewtopic.php?f=23&p=207940#p207940

Значи, щом трябва да спазвам добрия тон, тия дни ще ви разкажа как се приспивам с мисли за Тодоров.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #99 -: Януари 11, 2016, 03:16:07 »

Същевременно не вярвам в регресивната хипноза, тъй като невронните връзки са уникални и са резултат от средата. Освен това целият ми живот е доказателство за липсата на регресивна хипноза. Предполагам, че се е целяло например да е по - безболезнено за такива перфекционисти като майка ми, че и те си имат частица вина за алкохолизма на баща ми. Абсурд е да ме видите повече от един, два пъти да оставя гащи и чорапи на мъжа ми на леглото, докато му подавам хавлията, когато се е изкъпал. Нема такова дундуркане като това на майка ми към баща ми.
Той не ме харесвал явно, щото не се поддадох на манипулациите му от по - миналата година да съм изцяло като майка ми.
Кълна се в теорията си, че не съм го "бутнала", както ми хрумна, че на някой може да му хрумне, ако вярва, че съм болна.
По тая логика нямаше да ви разправям за газовите бутилки тук, ами щях да взривя ония идиоти още на времето.
А че ако продължите да ме унижавате с диагнози, и реша да се самоубия, преди това ще утрепам зъболекаря си за назидание.... бих.... но ми се живее. Иначе, съвсем откровено ви казвам, за убиване е този, който оставя нещо като хронично, след като може да го излекува.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #100 -: Януари 11, 2016, 03:17:30 »

ония идиоти, родителите на мъжа ми. А аз част от родата му всъщност я харесвам, така че едните пазят другите и към днешна дата.  Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #101 -: Януари 12, 2016, 06:02:08 »

Освен това... хм, при условие, че предложих тия си допускания за левичарството и как биха могли да се приложат в медицината...
 Grin
Получих само упрек, че съм успявала да обърна всичко в своя полза.
 Grin
... наистина не ми трябват такива "приятели".
Засегнат приятел, че не съм отдавала почести, както трябва, пропуска фактът, че предлагам два варианта за подобряване на здравето, без да поискам нито лев за нищо.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #102 -: Януари 13, 2016, 06:40:48 »

Цяла нощ не съм спала... мисля, че много симптоми на МС имам. Каквото и да отворя, симптомите все едни и същи.
Същевременно... не мога да намеря поста, в който бях писала тук, че усетих изливане на течност в мозъка.
Много ми е любопитно дали ще съвпадне с времето на създаване на една мелодийка. Дали не си разбих някой тромб тогава, не знам.  Grin Администраторе, ей сега ще видите будната ми мисъл.
 Grin
Имитирам нормалност:
Опа, извинявам се, бях много ядосана, сега съм малко стресната.
Чета за МС-то и виждам как ту един орган блокира, ту друг... при условие, че с 10 години по - малко от стандартното живеели, не е чак толкова фатално... ето така винаги се успокоявах преди да започна да се успокоявам предимно, когато пиша тук.
Не бих пила нито хапчета, нито бих дала на някой да ми малтретира мозъка току така. Аз обаче да.  Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #103 -: Януари 13, 2016, 08:56:19 »

Така, де, г-н Тодоров така и не ми каза от какво може да е това, освен от субективно усещане.
Въпреки всичко, да се предписват отрови за множествена склероза е голям, голям смях. Хапчета, които увреждат черния дроб, не могат да влияят добре на мозъка. Нали точно черният дроб е основният орган, който прочиства кръвта... бе?!
Значи с тия мои колеги маркетолози, изкарвате медицината като нещо уникално, а то... малоумници ли са измисляли тия хапчета?
Как, мозъкът, който се оросява от кръв, ще се ороси като хората, когато няма какво да прочиства кръвта?!
Не че толкова съм наясно с анатомията, но по мое усмотрение, цялата кръв се преработва от черния дроб.
Преди време беше казал, че за да не получавам бъбречни кризи, трябвало да си пия хапчетата. Защото аз заявявах, че ако не е психоза, удря директно в органа.
Нямаше да се стресна толкова, аз и сега по - скоро съм изпълнена със съжаление, отколкото със страх от това, което предстои.
На мен всичко, което поддържа нормалното кръвообращение, ми се струва адекватно лечение на МС.
Относно психотерапията, тя продължава да си е валидна, защото от една страна е възможно МС да е от глисти, но от друга... свъсените вежди могат да предизвикат тромби и плаки в мозъка.
Нямате си идея какво е да се чувствате в ръцете на един мъж като разход.
Наистина бях права, не помня дали писах възмущението си тук, че ми разправяше, че никой не ме харесвал, всички ме траели заради децата и подобни.Много странно ми изглеждаше това изказване, а то се оказа, че под всички имал предвид кумовете и родата си. Хм, от моята само сестра ми го харесваше, понеже гледаше през моите очи. Приятелите ми се чудеха как трая да се влачат един куп пенсионери....
Натопил ме е, че само за пари съм мислела, а...
- за сватбата не ми е дал пари, за да си поканя всички приятели, които искам. Майка ми ми заяви, че нямало смисъл и че нямала пари. Не съм го и питала...
- винаги съм го застъпвала, само, когато е искал всичко да е чисто, а аз се чудя как да направя дома компактен при липса на шкафове.
Боже.... мислете като се жените, че само като си помисля едно време как подхождах - нали ви казах, брадавица на пръста на крака или кокоши трън си махнах сама като по - малка, въобще не се плашех от болести, не ми пукаше дали ще падна от дървото, и съм се катерила къде ли не. Сега шубе, шубе, шубе. Обичах да пътувам и не ми пукаше дали ще ми е последното пътуване.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member
*****

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647


Профил
« Отговор #104 -: Януари 13, 2016, 09:00:09 »

Мене не ме вълнува дали ме харесвате. То си е за ваша сметка. Абсолютен път за отлагане на МС съм оставила.
 Grin
"ведрина и спокойствие"
упражнения
витамин с или ябълки
месо за хемоглобина
и зеленчуци за всичко останало
сън храна вода
не ми пука дали ме харесвате, казах.
както казах, щеше да е истинско величаене, ако не ви показвах пътя, по който аз долу горе съм се съхранила


дори и изкуствено, усмихвайте се по няколко пъти на ден, за да си разцъквате лицевите нерви.
 Grin
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1