evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 09:25:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 51292 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #405 -: Януари 18, 2016, 11:37:01 »

Grin Аз мерките съм ги взела вече. Ти ако по този начин се отнасяш и към психотерапията, цял живот ще си откараш в ПР.
 Grin
Ако не можеш да направиш съпоставка между старата тема, която подбутнах и примерите от тези дни... ами като успееш да направиш, ще ти честитя, че си една крачка напред в справянето с подтискането и паническите атаки, на които аз казвам "отложено мислене" или... моментите, в които се връщаш към дадено събитие и започваш да се ядосваш защо не ти е дошло на ум да кажеш еди какво си, за да затвориш устата на някой примерно. 
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #406 -: Януари 18, 2016, 11:38:28 »

И следващия път като ти се случи, пак същата ситуация - подтискаш и вкъщи... нищиш и нищиш как е можело да постъпиш. Същото като да се накараш да се возиш с кола без сърцетуп и вкрайна сметка всеки път си с такива усещания.
Активен
Maraq
Newbie
*

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 24

Профил
« Отговор #407 -: Януари 19, 2016, 07:21:42 »

Първо не си запозната със състоянието ми за да ми даваш оценка и да знаеш какво "нищя " и какво не ! Така , че не пиши колкото да се намираш на работа ! Да виждаш някой освен теб да пише или да посещава форума Huh? Това твоето не е нормално !
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #408 -: Януари 19, 2016, 07:34:00 »

На 26 ще има някакво представяне на музикалните тераписти от МПА ли беше, към БАП, в което ще бъдат разяснявани техники на дишане при пеене и разговор. Това... при условие, че човек с тая тревожност, променя и дишането си, тоест създава нов навик на нездравословно дишане, мисля, че подобни знания ще са чудесни за увладяване на... социалната фобия, свързана с нездравословното дишане и превръщането му в нормално... ако случайно децата не са настинали, никой не ме гледа на кръв, понеже дишам въобще, може и да се видим там, ако решите да ходите и вие.
Активен
Maraq
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #409 -: Януари 19, 2016, 08:18:08 »

Някой друг посещава ли форума за да можем да си обсъждаме нормално проблемите ? Пишете за да знам дали изобщо да влизам тук ?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #410 -: Януари 19, 2016, 08:28:48 »

Ти как обичаш да ти говорят завоалирано или директно?
От една страна, напрегнатото дишане ти е навик заради тревожността по навик - решението поне за мен е да посетя този семинар, само че е в София.
От друга страна, е факт, че наскоро чух за това със сливиците и високата степен на влажност на въздуха, мухъла също.

Колко по - нормално искаш от това?

Има и други, споко, ще се включат.  Grin Държанието на администратора към мен си е неутрално. Ако прегледаш назад, дори участва в реанимирането ми в един момент, в който бях изплашена, че ме банват. При условие, че... му правя забележка, че не могат да се трият коментари, не би трябвало да си толкова агресивна, което ме навежда на биполярни мисли. Хубав ден...
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #411 -: Януари 19, 2016, 08:32:27 »

Тоест едно от обясненията ми за държанието ти е, че си на страната на администратора, а аз видиш ли споря с него. за какво споря - че нямам опция за корекция на коментари.  Grin В полза на кого - на пациентите.  Grin
И как да не влезе човек в конспиративни теории?
Мани другото, две години отидоха донякъде на вятъра. Не съм си намерила работа, не мисля и че трябва да си намирам осемчасова работа... а мъжа ми ми каза, че господ ме наказва, отгоре на всичко нямало да ми праща сумата, която до момента пращал.  Мре ми се за това, че бях толкова наивна да оставя той да се развива... така се бяхме разбрали - той основен доход, аз допълнителен заради задълженията.
Активен
Maraq
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #412 -: Януари 19, 2016, 08:38:46 »

Ако обичаш не ми поставяй диагнози ! И все ми е тая дали работиш или не и въобще за мъжа ти и за децата ти ! Това може да си го пишеш на лист хартия не във форум в който се обсъждаха точно проблеми за ПР , а не как някаква си Шашмагюл щяла да скъса топките на мъжа си ! Администраторите не виждат ли , че е "изгонила " хората с безкрайните си монолози ?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #413 -: Януари 19, 2016, 08:44:13 »

Grin Мога да ти кажа, че администраторите и да ме баннат, ще го направят донякъде с мъка на сърце. Това са си шест години, а на тях им е ясно, че в общия случай ничии интереси не защитавам освен пациентските.
Тогава защо си мислиш, че на някой му дреме за твоите проблеми, защо не последваш сама съвета си?
 Grin
Между другото, форумът е удобно място да изпробваш различно държание. Ако ще и да отработиш липсата на додтиснатост. Ако нямаш диагноза - кви ги дириш тук бе?
Половината с ПР не знаят, че всички са се упътили към БАР-а по един или друг начин.
Защо си мислиш, че на някой му дреме за теб? След като на теб не ти дреме за мен?
Активен
Maraq
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #414 -: Януари 19, 2016, 08:55:38 »

Аз съм наясно за себе си ! Въпроса е ти дали си ? Твоята диагноза е ясна и без да си правиш труда да я казваш !  Като виждам какви ги пишеш си за специализирано заведение ! И не ми блей ако обичаш ! Не е възпитано ! И какво диря тук ли? Ами първо не те интересува и второ ако си направиш труда да прочетеш постове от преди 6-7 г, ще видиш , че тук цареше мир и хармония и хората си пишеха нормално и имаше диалог ! И повярвай че не искам на някой като теб да му дреме за мен Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #415 -: Януари 19, 2016, 08:56:34 »

Grin Освен това като препреразгледах какъв е бил Фройд... боже, защо преди не съм обръщала внимание на факта, че човекът е бил в депресия, която е преодолял, за да поставя тераписта си още тогава на мястото му, че няма нелечима депресия освен тази, която най - вероятно е споходила Фройд, когато е видял ефектите от пурите?
 Grin Ще ми се разправя, че съм хронично неизлечимо болна, като същевременно образованието си дължи на размислите и страстите на увладял се биполярен.
Колко се е увладял е друг въпрос, при условие, че имало слухове за връзка между него и балдъзата му.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #416 -: Януари 19, 2016, 08:58:42 »

Мирът и хармонията бяха направени на пух и прах от Тодоров, Хпджон и една овца всъщност тук, литъл овца.
 Grin
Активен
Maraq
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #417 -: Януари 19, 2016, 09:04:34 »

Това не е вярно ! Ти виждаш ли колко поста си написала ? А някой да се е включил? Как да се включи , то направо е станало досадно от твои  писаници !  Защо не пишеш как се чувстваш в темата която се дискутираше вчера ! Или явно обичаш сама да си задаваш въпроси и да си отговаряш ?
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #418 -: Януари 19, 2016, 09:07:33 »

Grin Ама да си задаваш въпроси и да си отговаряш сама е всъщност успешен или неуспешен опит да си проведеш психотерапия сам! Мога с цитат да потвърдя!
Между другото, ако такъв е профилът на ПР-тата в общия случай... не 100, двеста лева щях да ви вземам. Такава открита агресия, такова самочувствие, пък същевременно проблеми.  Grin Ми нека ви цедят.
Активен
Maraq
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #419 -: Януари 19, 2016, 09:11:46 »

Първо не си прави изводи без да ми знаеш проблема ! Второ за такава терапия като твоята не 200 ами и 2 ст не бих дала ! Не съм агресивна , просто изказвам мнение ! Обичам да говоря директно ! И не ми се тупа сърцето когато се возя защото сама шофирам , имам социален живот , спортувам . А ти какво правиш освен по цял ден да пишеш и да си отговаряш?
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА