evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 03:53:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 52164 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #60 -: Ноември 01, 2014, 12:40:21 »

И... да ви разправям как се разнасят хлебарки, щипалки от град в град, от държава в държава... Преди две, три години така, със сакчета, без да искаме някой от всички, които ходим на гости при майка ми и баща ми, завъдихме вкъщи... хлебарки. Мъжа ми наскоро си пренесе в дрехите щипалка, защото не ме слушаше да не си закача дрехите навън, че е бъкано с всякакви твари, защото няма кой да измаже стените, както трябва за да не се пълнят с подобни буби, по дупките.
Затова... майка ми винаги, след пътуване, независимо дали дрехите са обличани или не, минават през пералнята и ютията.
Това са общи съвети.
 Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #61 -: Ноември 01, 2014, 12:42:05 »

ги пуска в пералнята...  Grin Тодоров, цяла година съм си подлъзната да говоря на диалект, че мисълта ми тече по - бързо и плавно така.
 Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #62 -: Ноември 01, 2014, 12:55:12 »

И понеже истерията около всичко, няма как да не ме хване, понеже може да не гледам тв, но пък интернет си ползвам... оказва се, че тази нашата религия е много нехегиенична. Ще трябва да проверя как стоят нещата при католиците, но да целуваш кръстове, икони в днешно време...  А като знам гугутките около мен колко са изпълнителни, както и аз на времето... Олелел, мале.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #63 -: Ноември 01, 2014, 12:56:22 »

За пример... мъжа ми тая година ми разправяше, че по Великден яйцата не се разваляли. Дори да има известна доза истина, понеже боята може и да действа като консервант... все пак е показателно колко заблуден може да бъде човек, когато е в секта.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #64 -: Ноември 03, 2014, 02:42:50 »

И в буквален и в преносен смисъл... невероятна.

http://www.youtube.com/watch?v=18POPvtdl_k

С малко привкус на Тибет и Дънов.

http://www.youtube.com/watch?v=lh8ZRGrW1MM

Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Ноември 03, 2014, 03:05:55 »

И... щом още удържам да не включа най - култовата им песен, съдържаща явно мъдростта на Буковски, значи съм започнала да се владея, върнала съм си самоконтрола.
 Grin

http://www.youtube.com/watch?v=2g0TgOWadVY
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #66 -: Ноември 03, 2014, 09:31:30 »

Абе, хора, гледам днес... пак самозапалвания. Явно... ако, за да поддържам статуса позитивен, трябва да пиша по форуми, да взема да си направя спам тема, да спра да спамя темата на Тодоров... или по - скоро да си избера коя от всичките теми ще ми стане спам и така, 20-30 години, после кво дойде.
Оказа се, че за мен няма нищо по - хубаво от това да мога спокойно да изкажа мнението си по всички въпроси и проблеми от ежедневието, които попаднат в полезрението ми, както и да има хора, с които да търся решението им, и дори мнението ми да не допада на някого, това да не довежда мигновено до побой.
Липсват ми приятелите от висшето. То и тука... все изкукали вишисти, тъкмо си ми пасвате вие, ама... в един разговор чак толкова много няма спам при мен.  Grin Освен в последно време.
Пробвах се пак да ставам сериозна и дисциплинирана преди две три седмици и мигновено вечерта засънувах как обикалям по дискотеки. И така няколко пъти.
 Grin
Взела съм сериозно решение, че вместо да се самозапалвам, ако другия месец пак има изцепки в моето прекрасно семейство  Grin, ще навестя някоя софийска дискотека.
Ще ме освидетелстват за едното нищо, щото чисто и просто исках два три пъти в месеца да разпускам заедно с мъжа си някъде сред приятели, а не сред пенсионерите вкъщи.
 Grin Grin Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #67 -: Ноември 04, 2014, 12:08:55 »

Четете постовете на Тодоров, статии на БАП, всичко останало е помия.
И телевизия си гледам, и не се притеснявам, ако случайно и моя случай е засегнат по някакъв начин, анализирам, колкото си искам, без да ми изпуши главата от това, без да се появят баби Яги в главата и т.н.  Grin, всичко си се нареди в главата ми.
Толкова се наслаждавам на позабравеното чувство, да разсъждаваш адекватно, а не през някакви изкривени светогледи, просто държах да ви споделя.
Недейте да се терапевтирате в интернет, анонимно, както мен. Така си докарах биполярното - страха, че ще ми уловят айпито и ще ме разконспирират, видиш ли, че имам психично разстройство, въх, срам и позор, а то какво се оказа:
- поредица от мои грешки
- поредица от грешки на близки, най - вече съпруг и шепа хора около него, мислещи само за себе си
С религията се възпитава една прекомерна доброта, ненужна, бих казала. В последствие, човек, тоест аз, съм издевателствала над себе си, насилвала съм се да бъда добра, дори в случаи, когато не е трябвало... И ако известно време може да се кара така, накрая.... главата става като забравена тенджера под налягане.
От друга страна пък, всеки, който е изпаднал в немилост се разглежда като енергиен вампир...  Grin Явно, трябва да реша, че щом Баев е получил тумор, е енергиен вампир, а не човек, който, както всички останали в даден момент от живота се разболява.
Всичко се подрежда, с изключение на една брънка от приказката ми, но... явно на някои така им е писано.
Понеже си разсъждавах върху възможността да се влияе върху подсъзнанието целенасочено от някого... Според моите теории, дори да е възможно това, то е възможно само и единствено ако съзнанието отсъства, тоест ако сте загубили по някаква причина способността да разсъждавате и анализирате, е само в този случай сте податливи на всякакви влияния, и съзнателни, и подсъзнателни.
Теорията ми за подсъзнанието и въздействието чрез оръжия, магии и т.н. си остава недоказана, но няма и нужда от доказване, защото дори нещо да "попадне в подсъзнанието, съзнанието, когато го има, го почиства", а за да се случи понякога това, е нужна помощта на психотерапевт.
И между другото, за интересуващите се от музикална психотерапия, разгледайте им страницата, линк, на която има на страницата на БАП.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #68 -: Ноември 04, 2014, 12:14:24 »

Тодоров да не ме заклеймяваш сега, така или иначе, през последната година успях да сравня концепцията на БАП най - общо и концепцията на всички сектантски книжлета и... по няколко мисловни модела, пак стигнах до заключението, че в психотерапията а ла всичките ти там дипломи, сертификати и прочие, се съдържа всичко, което е нужно, ако човек иска да оздравее психически и да "стъпи на земята", тоест да е адекватен.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #69 -: Ноември 04, 2014, 04:08:21 »

И послучай самозапалването, ще ви споделя нещо. Оня, при който преди бях ходила да ми лее куршум, ми беше казал, че на децата до десет години не се правела магия, а ако някое починело по - рано, било карма.
Също така.... на мене ми прави впечатление, че детето на самозапалилата се е на 11 години, което означава, че явно за някаква изперкала част от обществото, на детето вече е време да му се поднасят неприятни изненади, включително да принудят майка му да се самозапали.
Другият вариант е... бащата.
Третият - секта, обаче то пък първото обяснение включва това.
Това е мизерия, която не трябва да се получава повече.
Да не би да има още високопоставени личности, които вярват в това, че някой може със силата на мисълта да си бронира колата и тя да е непревземаема?! Cheesy Щото и това беше разправял леещият куршум. Хихи, цялата държава е обхваната от мечтата за свръхестествени възможности. Проверих, няма такова нещо... има работа, работа, работа.  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #70 -: Ноември 04, 2014, 06:13:28 »

И пак самозапален, въртящ се около църква.
Горният пост е писан на почивки, провокиран от различни неща, които съм чела, затова и настроенията са различни.
Като ходите да ви леят куршум, обърнете внимание, че ви записват имената в книгата. Най - особеното е, че не първоначалната фамилия, а тази след омъжването се записва.
Ето така се води статистика на хората, имащи проблем.
Или с други думи - регистър.
Дали едното или другото, дали има значение, освен, че когато е легитимно, самата помощ ще е адекватна, при условие, че говорим за помощ от БАП?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #71 -: Ноември 04, 2014, 06:36:34 »

С наличието на легитимна помощ, както и законодателство, както и касова бележка, може при погрешна диагноза да се ползват услугите на чуждестранна страна, която да коригира некадърността на нашите специалисти, когато я има.
С това надявам се наистина изясних защо е нужно законодателство по отношение на психотерапията.  Smiley И когато един специалист се крие зад псевдоними от рода на миднайтстар без да остави линк към свои данни, да знаете, че става въпрос за пациент - психолог.
В моя случай... пациент - маркетолог.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Ноември 04, 2014, 06:42:35 »

Разликата между мен и този миднайстар да ви я изтъквам ли?
той е тук да рекламира с 5 реда, докато аз ако ще и да рекламирам БАП, в частност Тодоров и Димо Станчев, го правя с цялата си история.  Smiley Вината си е моя и на близките ми, които... първо ме психираха, после ме заведоха да ми леят куршум, вместо да потърсят легитимна психотерапевтична помощ.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #73 -: Ноември 04, 2014, 06:45:36 »

В моя случай терапията трябваше да е групова, но... с моралната помощ от тук изтерапевтирах за една година цели три семейства, така че съм почти готова за психотерапевт.
 Smiley
Евентуално ако се понаспя малко може и да добия достатъчно спокойствие, сценичната треска да оправя и съм дъ пърфект.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #74 -: Ноември 04, 2014, 07:01:29 »

А една община като иска да й спазвам новите изменения на нещо си, трябва писмено, чрез общински вестник да ме уведоми, който да получавам в пощата си, а не да го разбирам случайно някъде... или примерно с глоба. Същата работа и с отглеждането на дете. Не може да има безброй книги и после да ми се търси отговорност за начина на отглеждане... както, когато се учиш да караш кола, си има шофьорски курсове и книжка с упътвания, така и по отношение на родителството.... държавата трябва да има кратко ръководство за отглеждане на дете и яснота кое е психотерапия и кое не, когато човек се нуждае от такава. А... вече кой колко ще спазва "указанията" си зависи от него.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА