evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 04:17:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се справих /справям/ с проблемите си  (Прочетена 52168 пъти)
Шашмагюл*
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #105 -: Април 30, 2015, 07:30:35 »

Имам си обяснение и на влечението ми спрямо по - възрастни мъже, бе, ей, ви казах, че ако психотерапията ми е малко мъгла, то психоанализата я владея изцяло. Smiley))))
Възрастта от 42-43 години съвпада идеално със спомена ми, че на родителите ми възрастта им спрях да я броя съзнателно, когато майка ми навърши 37, в годината, в която дядо ми почина и тогава повече от всякога разбрах, че животът свършва, поисках да мога да върна времето назад... и се запитах има ли бог или няма. Освен това бях чула от разговор между приятелки и майка ми, че дъщерите винаги искали мъж като бащите си... аз защо се стрелнах на мъж, който прилича повече на майка ми, отколкото на баща ми, да ме пита някой.  Grin
Не съм много сигурна, дали ако не бях чувала, не бях виждала разни работи, дали щеше да ми дойде на ум въобще да оценявам баща ми като мъж на 12 години? Децата след моето поколение са хиперинформирани.... независимо дали са завършили висше или не. И все пак са информирани повече с "помия", отколкото с нещо истини. А истината, че мъжете и жените били много, много различни е абсолютно субективна, за удобство и оправдание. Женският клитор е подобен на мъжкия пенис, само че е с по - малка форма.
 Grin

Тоест... понеже не ми прилича да пия, по думите ти мадам, да си пия хапчетата?!  Grin
Я да си гледате работата, което означава... една по лека псувня, че не ми прилича.
 Smiley
Никой не може да ме осъди, че след като децата си легнат, си позволявам по чаша или две някакъв алкохол/според градусите и количеството/ през една, две седмици, че и три.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #106 -: Април 30, 2015, 07:32:58 »

Всеки един спомен от детството - положителен или отрицателен, има своето значение в една психоанализа, която е абсолютно възможна и без хипноза.
 Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #107 -: Май 09, 2015, 09:42:59 »

Grin Две минути по - късно вече, се сетих, че трябва да добавя нещо.

Първо, смятам, че психиатри без разширение психотерапевт, в крайна сметка ще свършат в психодиспансер с налудности и натрапливи мисли.
Второ, чудя се Гергана Прокопиева да я съжалявам ли или да й се смея...
Трето, когато съм сигурна, че не греша, говоря уверено.
Четвърто, пето и т.н.... достатъчно явно съм показала коя за мен е най - добрата психотерапия.
 Grin
Администраторе, вие сте виновен за това тук разголване на душа.
 Grin

Все още рецептата да се оттърва от натрапливости е да си сложа слушалки и да усиля една мелодийка до край... така съм  си  я направила, че ми отрязва мислите направо... някой ден ще оглушея от това.

От мен имате прегръдки.
Искам такъв БАН, като в пулс - да виждам какво се случва, но да не мога да влизам, евентуално за две три седмици...
Изчерпах абсолютно всички теми, до които съм се докоснала....
Трябва да спра да се тормозя с чужди проблеми, че си имам две деца, с които тепърва ще трябва да се учим да се разбираме.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #108 -: Май 10, 2015, 12:58:57 »

Инфото за зъбите не е от интернет.
Подчертавам.
Ако някой иска да ми затвори устата по принцип... трябва да ме застреля.
 Grin
Като троскут съм, казах.
Не одобрявам управление като това на хан Крум...
Съвсем нов вид трябва, невиждан досега.
Относно казармата... ще взема да блокирам всичко, което ме кара да мисля за сериозни неща....
Нещо като университет, в който за една година да се проведе обучение и на мъже, и на жени за устройство на оръжията и т.н.
За физическото здраве... карате...
Толкуз от мен.
После някой да дойде и да ми каже, че съм "миж" или некадърница.
 Grin
Дайте ми шивачка и платове, и модели ще ви наизмисля за всичко.
Така ми е детайлно мисленето, че мога да измислям реално изпълними модели на рокли.
Мисленето ми е приложимо и в архитектурата....
Навсякъде.
Идиоти такива, ще ми казва някой, че жената не можела да бъде толкова умна като мъжа.
И с тока се оправям, стига да ми се покаже...
Всичко, всичко, всичко.
Искам бан.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #109 -: Май 11, 2015, 12:54:49 »

Grin Само това и спирам. Г-н чиче, искам... като ще е забранено хвърлянето на фасове по земята, да бъда писмено уведомена за това, включително и къде е забранено пушенето...
Днес един младеж - активист ми направи забележка, че не си бях изхвърлила фасчето.... а аз естествено ядосана и заблеяна... Хем ми стана хубаво, че ме нарече "госпожице"/поне на мене така ми се чу  Grin/, хем цели две баби трябваше да им вдигам сканадл, че заради смахнатия им квартал съм на това дередже... понеже знам, че тук всички са в лоното на "обществото"... да си кажа... момченце, следващия път като ми правиш забележка, вземи фотоапарат и изчакай да заема поза като за загасяне на цигара на шосето...  Grin
Къ ни мъ видя половин час по - рано как най - културно си загасих цигара в локвичка и я хвърлих в коша, ни нам...
Иначе съм леко обнадеждена, че лилипутчета като това  Grin, ще са по - съвестни от поколението преди мен, което означава, че евентуално ще продължа да възпитавам интелигентни момичета, които могат да се бият.
 Grin Grin
По - често съм изрядна... то ми и личи.
 Grin
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #110 -: Май 11, 2015, 02:28:15 »

И още един начин за преборване на... социалната фобия. Маскирате се/гримирате се/, вземате фотоапарат и се записвате как пеете/рецитирате/свирите и правите клипчета, докато не се харесате...
Като се гледам как съм се изгърбила, и още как съм взела да понаприличвам на баба си, онази кривата/духът на баба ми/... ако приема, че като по - специално дете съм карала два пубертета, то тук... пет години сякаш като че ли  Grin са трети.
Това е... пси разстройството "детство" се бори всекидневно.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #111 -: Май 11, 2015, 07:57:28 »

Днес излизах за малко... и да ви кажа, един уж си говореше с друг, но чух едно "Сучи" по един особен начин... не съм много сигурна, но... едно искам да знаете, никога не бих се самоубила в знак на протест към управниците. Криви, прави, бих протестирала, бих писала, бих правила всичко, но не и това.
А и животът сякаш взе да става нормално обикновен, което не е лошо.
Когато няма кой да ме критикува, стряска, заплашва... съм почти нормална... и е изключително приятно.
Нелечимо е само и единствено заради многото проблеми, заради озлобените хора и заради липсата на разбирателство и адекватна комуникация.
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #112 -: Май 17, 2015, 04:34:19 »

И... преди да публикувате, каквото и да било, първо се запознайте с особеностите на авторското право, изгответе си план как да успеете...
защото вече си имам заплаха за бой в пощата, и не знам към кой да се обърна.
Явно... и аз седя и се слушам, и се чета... сякаш има нещо в мен, по - различно... да се чуди човек на кого да вярва.
От една страна ни водите психично болни, ама не си спирате Вивалди, да ви се невиди...
както и всички останали.
Аз съм тип Вивалди.
 Grin
Как нямате съвест, да му се невиди.
То да е за нещо дребно, ама...
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #113 -: Май 18, 2015, 08:19:49 »

Smiley Та... така мили мои и не толкова мои, вчера получих заплашително писмо в пощата си от един идиот, който явно по погрешка е станал музикант...  Grin От друга страна ми се изясни и защо рядко слушам българска музика,  и то ограничено количество групи, певци...  Grin Дришльо...
Българските творци най - редовно са заплашвани, спичани... за да могат да си подаряват творбите... или да освободят място за тези с връзки не само на обувките.
Потропвам с крачета, гледам си връзките на маратонките и се чудя ли чудя... а мойте за какво са ми? Ми чи те около мен се надпреварват...  Grin да ме заплашват заради явно IQ малко над средното, заради което дори когато се бъзикам пак съм нацелила някоя истина...
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #114 -: Май 18, 2015, 05:12:57 »

И... последни щрихи...

Докато не завършите психотерапията си докрай, не се опитвайте същевременно да пробивате с музика, поезия или рисуване.
Трупайте си творенията вкъщи.
Не се заигравайте с непознати, бъдете бдителни, не се доверявайте лесно. В моя случай... хич и не се тревожех, защото аз съм ви се доверила тук.
Даже и тук бъдете внимателни с всеки, който не си е оставил официални координати.
След като свърши психотерапията... направете преглед, корекции...
Разучете как да си защитите авторското право...
Имайте предвид, че попрището явно е пренаселено...
А освен това...  Grin то не бяха предложения за свирки, алтернативно проникване изотзад... въобще... като добавите моите собствени съждения, драги мои, за паразитната ми теория... почти да стана монахиня, ама почти.  Grin Grin Grin
Ако сте по - млади, намерете си наборчета и действайте заедно. Първо с кавъри по разни кръчми... оригиналите си ги пазете, като получите повече информация за това как стоят нещата "по - горе". Ако сте жени... не е зле да имате мъж до себе си, защото нали ви казах...  Grin Grin Grin Grin

Сигурно и аз си го предизвиках... въх, позволявайки си да говоря свободно за секса... но... ще трябва да си припомня "как да се държа дървено в обществото", което изглеждало нормално. Всички се гласят да станат тесногръди пенсионери, аз съм се забутала от година и половина в комуникация предимно със себе си и спомените си като дете... Като се замисля... имах ли време за детство... в този смахнат неинформиран достатъчно и недогледан достатъчно регион, просто не знам.

Пазете се.

Много малко са хората, които ще ви влязат в положение.

Недейте да споделяте за проблемите си...

Лудостта не си личи, като си траете за нея.

Оправдавайте се задължително с "не можах да спя" или нещо такова....

Това бяха пълни глупости от страна на Ленчето... да споделям.

Най - много с близките си, то така или иначе е неизбежно, особено ако са около вас. Освен това... поне моето състояние беше свързано със загубата на самостоятелността ми заради мъжа ми и цялото положение тук, бих казала, че близките... колкото помагат, толкова и вредят.Ако можете да се отделите някъде самостоятелно... поне докато работите над себе си, е супер. Иначе... аз си ограничих дразнителите до минимум и се чувствам добре. Директно отрязвам по телефон, че не ми се говори, защото се тормозя с разкази за това как съм и... всичко ми е ок.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #115 -: Май 18, 2015, 09:59:39 »

Освен това... забравих нещо. Видоизмених отношението на един човек спрямо мен от отрицателно към положително... Това от странстването ми... така да нарека препускането тук - там... из нета.... 

Моето заключение е, че жената трябва да пази сексуалността си наистина за специален човек, защото мъжете уж са свободолюбиви, уж го няма пренебрежението, ама... кво да ви говоря, гадни същества.

Знам, че психичните отклонения могат да направят човек много, много глупав за известно време... слава на бога  Grin, параноята долу - горе ме опази, само у приказки ми се изрази глупостта... Подчертавам - колкото и сексуални да сте... поне така като се наразсъждавах... тая сексуалност е най - сигурна, когато е споделена с постоянен партньор.

Не знам дали някой знае, но при БАР като моето в основата лежи идеализъм за голямата любов, любовта на живота. /Майка ми и баща ми ме налъгаха за едни идеални взаимоотношения  Grin - причина. Оная кикимора третата психиатърка, за какво ми разправяше, че било грешка децата да виждат истинските взаимоотношения, не знам, след като мен идеята, че няма да е голямата любов, е една от многото причини да се срина..../
Не знам защо някой е казал, че БАРовци се отдавали на безразборни връзки по време на криза... това ще да е някое друго отклонение, което не знам защо се нарича отклонение, след като за голяма част от хората честата смяна на партньори или партньорки не е нещо необичайно.

Още повече животът е един... ако на някой му допада безразборният секс, не виждам защо, ако не пречи на никого с действията си, трябва да предизвиква въобще някаква реакция.

Тялото си има собственик, който има право да решава какво да прави с него.
Точка.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #116 -: Май 18, 2015, 10:01:50 »

ама не се шегувам, че и мейл със заплаха имам. Ама то щото бях честолюбива и достойна.
 Smiley
Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #117 -: Май 18, 2015, 10:42:52 »

И понеже... съм изчерпателна, за да не пропусна нещо важно....

Въпреки, че тялото си е ваше... никога не е зле да разполагате с изкаран курс - бойно изкуство, стрелба и все неща в този дух.

Активен
Шашмагюл*
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #118 -: Май 26, 2015, 02:43:50 »

Ей, лалугери такива, къде се изпокрихте?!  Grin

Бих искала да вмъкна нещо във връзка с онези разговори с гладко избръснатото лице на мъжа и брадясалото, доколкото помня, това пак се свързваше нещо с Фройд и смукателен рефлекс или нещо такова... Преди известно време срещнах един ексхибиционист... ами беше си брадясал.... Все едно се връща от няколкоседмична разходка в планината.

Предполагам, че това е изпробване от страна на психолозите, от една страна, а от друга... виждам конспирация в цялата тази работа, че ви мързи да се поддържате и се чудите как да се измъкнете... и да си възвърнете онзи, неандерталски вид...

Отварям скоба, че всъщност дали един мъж ще е гладко избръснат, с катинарче, дълга брада, или само мустаци,  зависи от модата, която е била актуална по времето, когато е бил младеж.
Също така... дали един мъж ще се епилира или не, пак зависи от желанията на женската част.  Grin Същото важи и за жените.

Като добавя към собствената си история, разкази от банкови служители, как баща се разхожда гол, дибидюс, не по гащи, гол бе, до малката си дъщеря...
Още една, която разправяше, че имала чувството, че отглежда психопати вкъщи... като я знам, че е с неустановено биполярно, понеже беше намерила къде да избива словесна агресия безнаказано, плюс една, чието дете си миело ръцете дълго време....

И пак... като добавя своята история....

Имайки предвид, че съм имала скандали в къщи за спиране на филми, неподходящи за деца, добавяйки факта, че освен няколко серии от Сексът и градът, Фатмагюл и Двама за винаги, други филми за 8 години не съм следяла...
Добавям и синехията на дъщеря ми, за която съм говорила и има заключена тема!....

Предполагам, че добре ви начертах линията на нормалното?

Детето не трябва да гледа филми, които не са подходящи за възрастта му.
Трябва да се внимава какви шеги му се казват...
Когато попадне на неподходяща сцена, трябва или да не се реагира, или да се излъже нещо, или да се обясни с малко думи за какво става въпрос. Онези работи, които си писах в темичката за ненасилие над детето, си важат...

Активен
nomorefightme
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #119 -: Юни 06, 2015, 04:49:16 »

Здравейте!
Казвам се Ангел Атанасов на 26 години съм от последните месеци се боря с паническо разтройство преминах през всички етапи на изследвания,на всички излизаше ЗДРАВ,минах през психолог 4 сесии нищо психиатър-грандаксин(не го пих) невролог(деанксит-пих го един месец подобрих се след което пак се върнаха част от симптомите)В момента съм на първа среща до психотерапевт първи ден съм от части по-добре минах от месец и на хомеопатия доволно по-добре съм.В момента се боря с това,спрях фитнеса свалих 10 килограма свалих хубавите моменти свалих и желанието за живот което имах,не ми се прави секс и други неща,но като стана всеки ден се боря защото няма да се предам,приемам състоянието си въпреки всичко,бях приказлив красив мъж засмян винаги,превърнат в развалина.Лъвът се събужда и ще покажа среден пръст на дявола,не се предавайте.Аз съм с Вас,НЕ СТЕ САМИ!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА