evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 09:54:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33
  Изпечатай  
Автор Тема: За БАР-овци и всякакви хора с интересни диагнози : )  (Прочетена 48617 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #450 -: Юни 03, 2014, 12:03:07 »

Ами то няма и нужда, аз и свикнах, и се видях, че май? само, ама само малко прекалих.  Grin
В мене обаче остава желанието да се разправям с енерджита и същевременно да си обяснявам опита в тоя форум.
Това диагноза ли е?
Въобще проявата на доброта диагноза ли е в наше време?
Да не искаш някой друг да мине по твоя път и същевременно да си даваш сметка, че ако помогнеш на някой, помагаш по - често на младежи, диагноза ли е?!
Ами Лотхен, омръзна ми от изтрещели хора. А те ще стават повече и повече ако тия енерджита не се спрат.
Мъжа ми се вижда в момента що за олигофрен е бил всичките тези години. Трябваше и той да се отдели от тази обстановка, да види и едни по - други отношения, че лека по лека да влезе в час той, защото аз тук всички ги диагностицирах с ОКР и БАР.
 Grin
И няма да се очудя ако изляза права затова.
Освен всичко друго, нали си падам малко националистче, нищо че кръвта ми е малко мешана с друго... Grin
« Последна редакция: Юни 03, 2014, 12:05:12 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #451 -: Юни 05, 2014, 10:01:41 »

Днеска няма ли да има визитация?!  Grin във виртуалната психиатрия?!
А, Лотхен, Тодоров?!

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #452 -: Юни 06, 2014, 01:24:40 »

Grin
http://www.youtube.com/watch?v=qGyPuey-1Jw
Докато осъзнавам, че се правя на луда, значи не съм луда!
 Grin
Да ви се похваля, че насред посраните няколко дни... Днес влязох в неочакван конфликт в градски транспорт!
 Grin
Мисълта ми се забързва/по - точно лека полека започвам да влизам в релси/, защото освен, че успях да отговоря подобаващо на момента, в разстояние от десет секунди намерих точните думи, с които кикимората отсреща замлъкна засрамено!
 Grin
А гласчето ми беше тъничко и мило, почти детски невинно... Трябваше да използвам и стандартното мила в кавички...
Обикновено преди за точните думи се сещах едва вкъщи...
 Grin
Мислех да ви пиша и за вибриращия инструмент вкъщи, който донякъде замества липсата на комуникация с единственото нормално същество, което съм срещала в последните няколко години и е невероятен отдушник, освен заместител, но ще оставя за някой друг път.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #453 -: Юни 07, 2014, 11:04:43 »

Grin Grin Grin... Ми кво да ви кажа днес, освен да му мислите като се жените, че от ПР, фобии разни може да развиете и шизофренийка, и бар-овци да станете....  Grin Grin Grin
Така широко ми е около врата, започнах да виждам себе си у децата си... и това ме успокоява.
 Smiley
Съвсем сериозно. Преди голямата ми дъщеря мреше за чалга, сега най - после след няколкомесечна терапия  Grin, взе да влиза в Правия път.  Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #454 -: Юни 16, 2014, 03:40:03 »

Smiley Няма по - хубав форум от този. Как бихте приели идеята да напълня форума с шизофреници, баровци и ОКР-та?!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
delicacy
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #455 -: Юни 16, 2014, 05:46:49 »

Мисля, че всякакви хора биха били интересни с мненията си по въпросите, които ни вълнуват.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #456 -: Юни 16, 2014, 10:46:25 »

Кажи, на тебе какво ти има още, аз все си мисля, че в един момент може да го докарам до почти да наподобявам психотерапевт.  Даже и се престраших фалшив фейсбук да си предлагам, като условието е, че не искам да ми се вижда лицето, за да си запазя правото, щом ми попадне някой енерджи във фейс, да не му простя. А там се държа дисцплинирано... почти.  Smiley В puls.bg съм под mjjj - псевдоним и... почти удържам да не се заяждам, чуя ли за хипнози.  Grin

Аз съм си съвсем, съвсем истинска...

Днес установих, че задължително трябва да започна да излизам, че ми се вие свят като изляза и се чувствам като паднала от Марс малко, защото си комуникирам с две деца само, едното, от които в момента се учи да говори, и писане в нет с разни познати.
Как няма да ми се вие свят, като зомбирана съм тоя компютър! Smiley
Освен това, ако си направя снимка на ръката, с която държа мишката, ще забележите, че вече си имам мазол.  Grin
Ментолина остана в миналото, чудя се Лотхен как издържа на две кутии цигари, аз едва дишам вече Grin.... В момента, в който намаля цигарите, спра с писането тук, чак толкова много или по - скоро, когато има смисъл и за някой друг.... вече всичко съвсем, съвсем си ще си влезе в граници.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #457 -: Юни 17, 2014, 10:32:25 »

Grin Да ви кажа нещо, там, където се изкажа  с истинските си имена, имам много по - голяма тежест от тук. Още повече, там се възпирам да пускам повече от един коментар. Максимум два.  Smiley И като пиша, получавам насрещен отговор. Най - често съм права. Tongue

Г-н Тодоров, на мене ми е повече от ясно, че ако ми отговаряте на всяко съобщение, няма да обърна внимание на това, което пишете.  Wink
 Но вече пренебрегне ли ме някой в реалния живот, гледам лошо и с подозрение.

Един приятел не би постъпил по този начин, та всички, които напоследък го направиха по един или друг начин, вече са в графа "енерджи", най - често енерджитата ми постъпват по този начин.

Още и още не мога да си дам сметка, как като цяло изглеждам отстрани, в този форум, ама не ми и дреме. Вече.
 Grin
Страх ме е да се опитам да си прочета темите безпристрастно, защото като нищо няма да успея и ще направя някоя нова криза.  Grin Може и да изглеждам луда, но не съм чак толкова. Просто в последните няколко години, не съм си говорила с нормални, уравновесени хора, това са години наред в скандали, та чак забравих, че има и друг свят.

Социалната изолация е нещото, което мори много.

Също така, на мене ми е толкова хубаво в този виртуален свят, че вече не ми се и мърда от компютъра. А трябва.  Smiley Имам зависимости - кафе, цигари, компютри, ментолина не е зависимост, той лекува преносна невроза  Smiley, винаги успешно, с малко много простотия, цинизъм и насмешка, всичко минава.
Вдигам се от този компютър и от тук нататък ще се включа ако се появи някой от компанията, че съм убедена, че носят повече на шеги от вас, ПР-та.
 Smiley
« Последна редакция: Юни 17, 2014, 10:34:51 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #458 -: Юни 19, 2014, 03:29:27 »

още един форум, покусен от нашествието на Шашмагюл. Cheesy
http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=23&t=31426

« Последна редакция: Юни 19, 2014, 03:33:06 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #459 -: Юни 20, 2014, 06:26:17 »

Няма друг като вас, Админе. "No limit" ми липсва. Cheesy Същевременно има подкрепа, когато някой се двоуми дали пък няма конспирации.... Джиджавки необходими за всичко си има... Удобен, компактен... Невадещ очите...  Това съобщение е изцяло към вас. Cheesy
Даже за една модификация, даже две се сетих, обаче.... мейл?
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #460 -: Юни 21, 2014, 01:11:39 »

След като цял ден умувам да се обадя ли, да не се ли, да пиша ли съобщение, да не ли... Да регистрирам как ми върви ОКР-то.

Наистина под влияние на стреса и напрежението, недоспиването, което админинистраторите в два сайта може да регистрират, с мен се случват следните неща само за един ден:
- неадекватна съм. Улица, чието местоположение знам, офис, който да посетя - също, посетила съм го няма месец по - рано безпроблемно... не мога да разпозная мястото. Пълна дезориентация.
- в маршрутката - имам две монети - от 20 и от 50ст, вместо да взема 50, вземам 20 и се представям пред шофьора почти като измамник.
- в държавна институция - хаотичност, документи, пропуснати данни...
- вкъщи... по телевизията в детско филмче чувам "отзад да еба", докато пиша по форуми... И се ококорвам и питам дъщеря ми какво са крещяли по телевизията - става дума за викове: "отзад на реда, отзад на реда"....
- чета нещо, свързано с дъщеричка... ако в близост до тази дума, има дума започваща с к... мигновено, дали не е заради избирателно мислене, чета къщичка.

Сами можете да си представите какво щеше да се случи с мен ако въпреки всичко не се уповавах само и единствено на здравия си разум, който постоянно посочва, че когато съм под напрежение съм много, много зле и не трябва да се доверявам нито на очите си, нито на слуха си... И всяко странно нещо, което видя или чуя, да проверявам по два пъти, като вторият път да съм с обострено внимание....
Случило ли ми се е втори път да проверя написано, чуто нещо, всичко се е нареждало.... То така и започна оборването на симптомите, милички мои.
Тодоров, освен да ти благодаря, че ми върна разума, друго нямам какво да кажа.
Надявам се утре и в следващите дни да чувам само и единствено прогноза:слънчево.

« Последна редакция: Юни 21, 2014, 01:16:45 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #461 -: Юни 21, 2014, 06:17:40 »

Тодоров, получих схващане на пръстите от писане вече.
Как изглеждам в очите на тези ню ейдж, вярващи в енергийния вампиризъм:
- Според тях има хора, които, където има трагедии, веднага отиват там, за да се хранят с енергията на страдащите.
- Не е имало май катаклизъм в страната - протести, а и този сега, в който, а и по принцип, откакто съм омъжена, да съм като в капан, понеже не мога да отида там, където искам.

Тоест, доброволец, спускащ се да помага, за енергийните психолози е енергиен вампир, хранещ се с енергията на страдащите.

Тоест да хвана книжките и да ги набия с тях... писачите на изтрещели книжлета.

Както казах и в пулса, ню ейдж, вярата в енергийния вампиризъм, енергийната психология, освен че създава още и още шизофреници и биполярни,  е религия/секта, която превръща хората в студени животни.
Ние се различаваме от животните в способността си да мислим. С медитацията всеки се превръща в животно, особено ако възприеме и идиотщините от куповете книжлета с подобно инфо.
/Това по - късно или ще бъде цитирано някъде... или някога ще направя една отделна темичка/
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #462 -: Юни 21, 2014, 08:33:32 »

Какво представлява биполярeн или шизофреник възможно най – накратко:

- човек, който вярва, че със силата на мисълта може да предизвика порои, земетресения или да накара слънцето да изгрее

Какво представлява нормален, активен, енергичен гражданин на България:

- човек, който има благородна кауза и участва в създаването на активни граждански общества, защитаващи правата на хората, в най - различни области.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #463 -: Юни 26, 2014, 10:09:47 »

Smiley Причината за поредните симптоми беше, че... ден преди проливния дъжд във Варна, ме прокълнаха. И ми беше поизтръпнала душата.
Смахнатите медии пак преувеличиха... като слушах репортажите беше все едно Варна потъва... а се оказа, че само в Аспарухово са били големи пораженията....И като нищо, докато Тодоров си е дремал спокойно, слушайки ромона на дъжда, аз в София се чудех - ще прескоча ли и тоя път без хапчета или не....  Grin
Подготвила съм една темичка, и админе, ще ми се нея да я закотвите като важна, а онази, от предните дни да я оставите като нормална. Опитала съм се да обобщя всичко по - важно, но... мога ли да направя кратко обобщение на целия си живот, както и на неистовото писане в последната май ще стане вече една година?! Smiley
Чудесни бяхте, за което ви благодаря!
Два три дни сън, храна и сравнително - спокойни дни, си дадоха отражение...  Smiley Нищо не ме срива така, както недоспиването.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #464 -: Юли 01, 2014, 10:04:13 »

Grin Чак сега ми дойде на ум откъде произлизал изразът "Който се е облякъл в бяло, много му се дое....." На рано сутринта с такива мисли в главата не е на добро, г-н Тодоров.

Да взема да друсна една паневритмитичен танц с идеята да се свържа телепатично с вас?!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА