evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 11, 2025, 01:50:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: ПР и междуличностните ни отношения  (Прочетена 2591 пъти)
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #15 -: Август 20, 2013, 07:42:24 »

Виж, предположенията са на психиатри... Варианти - все хапчета. На лекарите не им се занимава с психотерапия, особено, когато не можеш да плащаш и си по каса. По принцип, ако успея и не направя трета криза поне в следващите 10-20 години, нямаш идея какъв герой ще съм... Защото диагнозите ми са все сериозни. А истината, за съжаление е, че прекалено много се влиая от обстановката, мнението на хората. Ако имаше кой да обърне внимание на това и да бъде просто човек, който би искал да опита да помогне на друг човек, ей така, защото може.... Да се навие да ме лекува, спирайки хапчетата ми месец, два след отминаването на кризата и продължавайки с психотерапия, все си мисля, че нещата биха се наредили.
Друго, което ми е проблем, че не зная какво ще работя от тук нататък, ако бях добра поне в едно от нещата, които имам като заложби щеше да е по - лесно, но както казах веднъж, знам от всичко по малко и от нищо по много. Smiley
Всъщност, тоя финансов проблем.... Ако го нямаше всичко щеше да е по - лесно. Бих казала дори, че от там започва и свършва всичко.  Smiley
Относно страха от загуба, не знам какво повече да ти кажа, чувстваш се несигурен - да не е липса на самочувствие? И какво ще рече "недостатъчно любовен смс" SmileySmileySmiley, ти ако не се лъжа си току що излязал от пубертета младеж:)))))))))))))) с най - добри чувства го казвам.
Мисля си, че любовта в тези години е най - хубава, макар и трудна, и тъжна понякога. После става едно такова еднообразно, че чак не е за разправяне.  Grin

Не е липса на самочувствие. Просто понеже по-рано тя поиска да се радзелим и това ми дойде така изневиделица и без абсолютно никаква причина от моята гледа точка... и се страхувам да не се повтори. А изпитвам чувства към нея, затова ми пука толкова... иначе би било лесно. Smiley
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #16 -: Август 20, 2013, 07:45:01 »

Ами, какво да ти кажа, след пет - десет години ще ти мине и ще се чудиш защо пък чак толкова много си се тревожил Smiley))))) Ако можеш, наслаждавай се на момента изцяло без много да мислиш за бъдещето. Аз така и не можах да направя това, когато бях малко по - млада. Smiley Но всъщност това е най - важното и най - хубавото нещо, което може да направи човек за себе си, друг е въпроса дали може.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Август 20, 2013, 08:05:23 »

Това Фатмагюл много взе да ме дразни : )))))))))))))) няма тема СПАМ.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
EvaRAngel
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 68

Профил Ел. поща
« Отговор #18 -: Август 21, 2013, 09:11:45 »

Изглежда при всички на нас съществува страхът от изоставяне . Това означава зависимост , а зависимостта не води до нищо хубаво . Другият пол обикновено търси спокойствие и приятно изкарване , а не параноична ревност и обсебване . Със собствените си страхове ние отблъскваме повече . Най - важното е да спрем да се страхуваме . За съжеление ПР снижава самочувствието до минимум .   В крайна сметка трябва да осъзнаем че можем да разчитаме само и единствено на себе си . Любовите пристигат и си заминават и всяка следваща е "най- голямата" ! ПР е израз на собственоте ни страхове , които ние сами материализираме . Дълбоко в душата на всеки от нас се тай безизмерна тъга . Последно искам да добавя , че е можеби най-добре да се концентрираме върху собственото си развитие , а не да чакаме кризите да отминат .
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Август 21, 2013, 10:42:39 »

Ами точно така си е... Когато човек се съсредоточи върху важните неща, независимо дали има или няма кризи, самите кризи вече няма да са ЦЕЛИЯ му живот и всичко да се върти около тях.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА