evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 09, 2024, 12:40:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Biogenix Relief Glycogen Support: How It Boosts Metabolism
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 07, 2024, 08:35:31

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  
Автор Тема: Адреналинът и ПР  (Прочетена 6745 пъти)
hpjon
Гост
« Отговор #45 -: Юни 01, 2012, 12:29:00 »

" На мястото на признаване на старата лъжа се поставя нова, за да не е капо потребител тодоров. Около новата лъжа се гради с малко кирпичени тухли истина и така се замазват нещата."

Това резюмиране на събитията може да е адекватно само ако обхваща процеса "отгоре", например от администратор. Не е нужно да се обяснява динамиката в разговорите след всеки пост. Всеки тук е разумно същество и разбира кой, какво пише.

Ха-ха Smiley

Разбира се, че не е нужно - та нали така лъсват всичките лъжи.

Няма разумно обяснение за това как от 6 часова стана 4 часова, а после няколко часова първата сесия, освен моето настойчиво включване и избистряне на истината.

Сами знаете, че няма как да чепкаме една по една всички лъжи.

Затова обобщението е необходимо, за да може току що влизащ потребител да е наясно кой лъже и кой не.

Ето, аз съм бил на терапията, знам какво ми е струвало и колко е продължило. Въпреки това не си позволявам да споделям това в нета. Вие обаче пишете, а като ви пришпори малко човек започвате да посмалявате лъжата.

Това е само за пример. Всичко останало написано от t.todorov  следва същите гръмки лъжовни действия.
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #46 -: Юни 01, 2012, 12:31:44 »

" Няма разумно обяснение за това как от 6 часова стана 4 часова, а после няколко часова първата сесия, освен моето настойчиво включване и избистряне на истината."

Не тази разлика я има наистина, някой 4, някой 6ч. за това става объркване. Явно зависи от сметките на ЕОН и други подобни. Вече даже ми става неприятно да пиша. И в единия и в другия случай е пладнешки обир за наивници. Тука е мястото да бутнете 100%-вата ефективност и почваме отначало Smiley
Активен

http://ttodorov.alle.bg
hpjon
Гост
« Отговор #47 -: Юни 01, 2012, 12:32:42 »

Благодарение явно на форумен бъг се получи краткотрайно осветляване на личната кореспонденция между тодоров и кадифе.

Лъжите изглежда се съгласуват.

Смятам, че няма какво повече да кажа при така създалата се ситуация. Ще поизчакам още малко извентилиране, макар и с лъжлив привкус.

Цитат
Не тази разлика я има наистина, някой 4, някой 6ч. за това става объркване.

А на това по някои краища на родината му викат замазване с голямата баданарка. Смях Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #48 -: Юни 01, 2012, 12:34:08 »

Smiley
Поствай кореспонденцията без проблем. Естествено само тази част, която засяга само мен. Всичко останало би било поредната подлост.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
kadife
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #49 -: Юни 01, 2012, 12:34:22 »

Хъджъпъджъ, виж се отстрани. Сега аз ще се държа както ти. Наблюдавай внимателно.

Абе, каквото и да говорите - 4 часа терапевтични по 60 лева правят 240 и това е доста сериозно начало, една приказка с много бърз край, разбира се, колцина са издържалите! Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #50 -: Юни 01, 2012, 06:41:54 »

Защо винаги спя, когато се случват най-интересните неща във форума  Grin
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #51 -: Юни 01, 2012, 07:32:43 »

Smiley
Поствай кореспонденцията без проблем. Естествено само тази част, която засяга само мен. Всичко останало би било поредната подлост.

Не е в мой стил да поствам нещо чуждо - ти изкарваш чат пат лични на показ, но аз не бих си  позволил.

Видял съм - за мен си е. Достатъчно е, че аз знам.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #52 -: Юни 01, 2012, 10:33:59 »

Искам да направя и аз една вметка:
Моят терапевт е член на управителния съвет на психиатрите в България.Възрастен мъж с около 25 годишен опит в психотерапията и психиатрията.Психотерапевт и психиатър. Моля господин Тодоров да ме поправи ако съм сгрешила наименованието. Та той никога и никъде не е чувал за доктор Първанов. Нещата, които пише в нета за него са неща,които и аз с лека ръка мога да напиша за себе си,да си дам скайпа и да започна да терапевтирам за скромната сума от 50 лв.

Георги,аз мога да ти посоча няколко сигурни източника, с които Първанов е работил по този начин, но за съжеление,не мога да назовавам имена. Тези хора, знаят също какво се случва тук,но не искат да дават мнение. За което аз също много много съжеляавам.

Първата сесия наистина продължава от 2 до 4 часа,всеки от които е по 60 лв. Не знам ти каква толкова различна сума си платил, сигурно те е таксувал на едро. Моят терапевт ми каза колко ще ми струва на първата среща и ме попита дали съм съгласна с тази цена. Сигурна съм,че ако не бях,можехме да го обсъдим. Така постъпва човек,за когото не най важното е да ти одере кожата. Личи по начинът, по който подхожда още при първия ни телефонен разговор,че е заинтересован да ти помогне. Съжелявам нито Първанов нито колегата му Баев успяха да ми дадат това усещане.
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #53 -: Юни 01, 2012, 10:38:14 »

Личната кореспонденция между кралицата и граф Бъкингам... аууу, какъв срам!  laugh

Литъл Овненцеее и Траааак, вас ви обичам някак непреодолимо!:)))
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #54 -: Юни 01, 2012, 10:46:25 »

Без да имам някакво намерение да прекъсвам вентилационната вълна искам само да отбележа, че каквато и тема да се отвори, от когото и да е, по какъвто и да е повод се стига пак до името на моя терапевт...

Някак забавно е Smiley

По отношение на членовете на управителни съвети - разбира се, че те да са там са най-добрите от най-добрите от най-добрите в бранша, госпожо Smiley Не се съмнявай в това. Моите съмнения ги остави, все пак аз съм един бивш ПР-ец.

Личната кореспонденция между кралицата и граф Бъкингам... аууу, какъв срам!  laugh
  Литъл Овненцеее и Траааак, вас ви обичам някак непреодолимо!:)))

Срамувайте си се - има за какво.
Обичайте си се, пак има явно за какво.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #55 -: Юни 01, 2012, 10:48:58 »

4 часа по 60 лева са си 240 - независимо от тиражите. Дано са по-малко ужилените, разбира се. А на "печелившите" честито. Smiley

Но Илияна е решила проблема.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #56 -: Юни 01, 2012, 10:55:00 »

Смятам, че тодоров започва всичко да повтаря отначало и разговора се обезмисля.

Всеки да прави каквото пожелае, да ходи на какъвто иска терапевт, да търси дипломите им, членствата им  и т.н.

За мен това беше решение на проблема и съм доволна- не ми беше скъпо и най-важното - ТРАЙНО!

Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #57 -: Юни 01, 2012, 10:59:11 »

За да се стига до името на терапевта ти Георги,допринасяш ти и твоето поведение тук.
Аз не искам нищо да изтъквам,споменах само за моя терапевт,не защото искам да кажа,че най добрия от най добрите. Както виждаш,не налагам на никого да ходи при него,нито пък някъде съм написала името му. Така,че това,че горкия ти терапевт бива спряган тук постоянно,си виновен само и единствено ти.

А като не желаеш да бъде така,не се натискай във всяка тема и не си налагай мнението постоянно,ама на теб точно това ти е целта.На повечето вече ни стана ясно,а даже на новодошлите. Wink
Активен
dnil
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 101

Върнах си живота

Профил
« Отговор #58 -: Юни 01, 2012, 11:04:49 »

Предлагам наистина да спрете.
Всеки си е направил сметка, кое е най-доброто за него. Ние, които сме се "избавили" в стремежа си да помогнем очевидно натрапваме на другите информация, която те не желаят да получат толкова настоятелно. Достатъчно е, че сме споделили пътя по който сме минали и как сме се справили. Който иска да го последва - който не иска да му пожелаем успех в избора на неговия си път. Нека не превръщаме форума в "бойно поле".
Нека не се нападат методи от различни школи ако мога така да се изразя.
Дано наистина спре това безумие с препирните!
Активен

Който търси - намира!
Който желае - постига!
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #59 -: Юни 01, 2012, 11:11:49 »

Напълно те подкрепям dnil. Дано те чуе и този , който трябва!!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА