evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 19, 2025, 09:15:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16
  Изпечатай  
Автор Тема: Място за изразяване на различни мнения във връзка с лечението на ПР  (Прочетена 35664 пъти)
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #60 -: Април 07, 2012, 09:59:38 »

Здравей мсс!

но цената никой не може да ти каже освен него самия.

А цената която написах защо нямаш смелост да я отречеш, а се измъкваш по терлици.
А не беше ли ти този който каза че Донка се справила сама с проблемите си и си спестила около хилядарка за психотерапия.
Хилядарка ли ти е струвала психотерапията, ....не е срамно изобщо но си го признай,  недей да заблуждаваш хората че терапията ти е едва ли не е БЕЗ пари.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #61 -: Април 07, 2012, 10:32:52 »

Терапията разбира се, че струва пари и вие, сте толкова истерясали, че преди ден само ми се заяждахте, че говоря за пари и за плащане. Сега пък защо не говоря за плащане.

Угодия нямате и затова спрях да отговарям на общите ви лъжи. Сега обаче започвате с частни случаи. Е, ще побърим малко и за тях, след което ви чака същата съдба, както и с големите мъгли, които напускахте във форума.

Цената на моята терапия е различна от хилядарка - значително по-малко е. Хилядарки, и то няколко отиват за "осъзнаванията", които текат с години на един празен стол и си говориш за каквото ти падне. Справка - владимир

Или може би вие бяхте вместо мен миналата година и платихте вместо мен?
Активен
vladimir
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 210

Профил
« Отговор #62 -: Април 07, 2012, 10:44:37 »

Терапията разбира се, че струва пари и вие, сте толкова истерясали, че преди ден само ми се заяждахте, че говоря за пари и за плащане. Сега пък защо не говоря за плащане.

Угодия нямате и затова спрях да отговарям на общите ви лъжи. Сега обаче започвате с частни случаи. Е, ще побърим малко и за тях, след което ви чака същата съдба, както и с големите мъгли, които напускахте във форума.

Цената на моята терапия е различна от хилядарка - значително по-малко е. Хилядарки, и то няколко отиват за "осъзнаванията", които текат с години на един празен стол и си говориш за каквото ти падне. Справка - владимир

Или може би вие бяхте вместо мен миналата година и платихте вместо мен?

Въпроса е не само какво плащаш а и какво ще получиш насреща.
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #63 -: Април 07, 2012, 10:48:04 »

Ей, как ме жегна с последното си мнение признавам си беше много остроумно и съдържателно, от притеснение се разтреперах получих сърцебиене! Възхищавам ти се право в целтта удари, МАТИРА ме, Тушира ме, шокира ме и аз вече няма какво да кажа. Предавам се, признавам че си по силен и по мъдър от мен.

Само не разбрах какво стана с 60 лева отричаш ли ги, .....според теб колко са?
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #64 -: Април 08, 2012, 08:24:30 »

Ей, как ме жегна с последното си мнение признавам си беше много остроумно и съдържателно, от притеснение се разтреперах получих сърцебиене! Възхищавам ти се право в целтта удари, МАТИРА ме, Тушира ме, шокира ме и аз вече няма какво да кажа. Предавам се, признавам че си по силен и по мъдър от мен.

Мая, какво ти дава основание да смяташ, че сумата, която поставяш тук е реално платената от мен?
Пак те питам - ти ли ми плати терапията и ти ли знаеш по-добре колко ми е излезнала тя?
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Април 08, 2012, 10:50:29 »

Мая, какво ти дава основание да смяташ, че сумата, която поставяш тук е реално платената от мен?
Пак те питам - ти ли ми плати терапията и ти ли знаеш по-добре колко ми е излезнала тя?

Извинявай за всички лъжи които казах за терапията ти през послените 20-30 дена, та искам да ги оправя.

Терапията ти е НАЙ-добрата в България и превъзхожда всички други терапии!!!

При нея резултата е 100%, няма човек на който да не е помогнала!!!

Цената която посочих е лъжа,  признавам истината, че е най-евтина в България дори има и промоционални безплатни посещения!
« Последна редакция: Април 08, 2012, 12:06:33 от Мая » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #66 -: Април 08, 2012, 11:02:42 »

Извинявай за всички лъжи които казах за терапията ти през послените 20-30 дена, та искам да ги оправя.

Терапията ти е НАЙ-добрата в България и превъзхожда всички други терапии!!!

При нея резултата е 100%, няма човек на който да не е помогнала!!!

Цената която посочих е лъжа,  признам истината, че е най-евтина в България дори има и промоционални безплатни посещения!

Благодаря за признанието.

Само да те поправя - не е най-евтината.
Просто съотношението цена-качество е най-изгодното в България.
Активен
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 78

Профил Ел. поща
« Отговор #67 -: Април 08, 2012, 11:22:45 »

И в крайна сметка, само този д-р Първанов оправя подобни състояния, така ли....и тези които не сме в България, сме обречени може би да си се мъчим.....и с какво точно помага тази терапия, какво представлява?Huh?
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #68 -: Април 08, 2012, 11:26:45 »

И в крайна сметка, само този д-р Първанов оправя подобни състояния, така ли....и тези които не сме в България, сме обречени може би да си се мъчим.....и с какво точно помага тази терапия, какво представлява?Huh?

Напротив! Хората в България са в неизгодно положение, защото не само има точно 3-ма или 4-ма специалисти, включително доктора, които могат да помогнат качествено, но и както се вижда, в този форум поне, се подемат негативни кампании, които отдалечават всеки решил се от справяне.

Където и да си в чужбина, търси краткосрочен стратегически терапевт. Също много ефективна е и КПТ. В Западна Европа има доста добри специалисти. Така че, оправяй се с езика и терапията ти ще бъде ОК.
Активен
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #69 -: Април 08, 2012, 11:50:41 »

Лесно се подхваща език....острани!
Истината е , че аз не вярвам на терапевти, ама изобщо.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #70 -: Април 08, 2012, 05:50:24 »

Лесно се подхваща език....острани!
Истината е , че аз не вярвам на терапевти, ама изобщо.

Никой не е казал, че ще е лесно.

А по отношение на доверието в терапевти - това е чудесна изходна позиция, което демонстрираш за една успешна терапия. Не се шегувам!
Активен
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #71 -: Април 09, 2012, 06:13:49 »

Не те разбрах hpjon:(( какво имаш предвид?
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #72 -: Април 09, 2012, 10:31:47 »

а Smiley
Разбира се, че е трудно. Но не значи, че не е вярво Smiley

Към психотерапия можещ да подходиш по два начина по отношение на доверието към нея и терапевта: 1) да се довериш напълно, да знаеш, че ще ти помогне и да извършиш необходимата промяна
2) тотално да не вярваш на терапевта и психотерапията. Тогава, започвайки работа, първия добър резултат ще промени из основи доверието ти и ти ще си пълна с доверие и отново ще извървиш пътя на промяната успешно.

Средното положение по отношение на доверието е почти невъзможно. И крайно непродуктивно, впрочем.
Така че, това дали вярваш или не е еднакво добър старт.
Сега надявам се да е малко по-ясно.
Активен
Supercell
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #73 -: Април 12, 2012, 09:21:46 »

Ще споделя едно упражнение , което смятам че може да бъде от полза за всеки проблем, свързан с безпокойство. Когато усетите че започвате да се тревожите и се появяват някои симптоми свързани с това, може да пробвате да поемете контрол над емоционалния си статус. Започнете да си припомняте усмивки на близки, приятели и познати. Виждайте ги в съзнанието си, изберете усмивки които са били насочени лично към вас. След като си спомните такава усмивка , която ви въздейства по-силно - вижте каква емоция изразява усмивката на този човек. В момента в който усетите каква е емоцията - вдишайте дълбоко въздух - представяйки си че вдишвате емоцията която изразява той с усмивката си. Това ми е помагало в някои ситуации, в които имам възможността да се концентрирам и да го направя. В ситуация в която ми се е ходило много по-малка нужда ( на емоционална основа) , след това упражнение нивото е падало до 0-1. Също така нормално е да се наблюдават други странични положителни ефекти  Grin - това са моментно подобряване на слуха, зрението и обонянието. Не правете това упражнение на гладен стомах - защото изглежда че то изразходва доста енергия.
Надявам се това да помогне на някого Smiley
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #74 -: Април 12, 2012, 10:27:26 »

Понеже вече две споделям, че са заключени, ще споделя тук.  Grin Ако хпджон бъде баннат, админа наистина е пристрастен. И имате интерес да се чува мнението само на хора, които са тук от доста отдавна. Нови попълнения, които евентуално могат да помогнат в излекуването най - вероятно тук не са нужни тогава.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА