evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 12:53:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7
  Изпечатай  
Автор Тема: БЯЛА КНИГА ЗА ТЕРАПЕВТА  (Прочетена 43872 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #75 -: Октомври 09, 2013, 10:48:37 »

Наистина Мая е много права. Тази тема трябва да се разбира не дали някой терапевт е добър или, защото подобна оценъчна скала няма. По-скоро хора, клиенти, които са доволни от отношението, което са получили от даден специалист да споделят. По-добри и по-лоши терапевти няма.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #76 -: Октомври 10, 2013, 12:44:31 »

Мая винаги си е била умница,макар,че това не е точното определение за нея!
Активен
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #77 -: Октомври 10, 2013, 12:47:38 »

И още нещо,във всичките,излекувани от Първанов,се усеща силна фиксация,дали ги е излекувал,резултата е ужасен,!
Активен
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #78 -: Октомври 10, 2013, 12:52:54 »

Е,все пак,ако те се чувстват излекувани,няма значение,как изглеждат в очите на другите,нали така?
 Това е програмата минимум,на едно лечение!
Което ме подсеща да поздравя всички,с едно изказване на Станка/олимпийската ни шампионка по борба/ в биг брадър!
"Живота е прекрасен,само да уцелиш правилния Антидепресант!"
Не е ли много готино? И то казано,от един доста добре балансиран човек!
 Не приемайте думата антидепресант буквално,това може да е хоби,човек,цел и много други неща!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #79 -: Октомври 10, 2013, 02:25:39 »

Така, така и на мене ми хареса изказването на Станка. : ))))))))))))
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
VasilB
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #80 -: Декември 02, 2013, 12:27:27 »

Единият твърди, че сме подставени лица, а другия че му правим антиреклама... последно? 
Иначе темата много се разводни с празните приказки на t.todorov. Много приказва, а нищо не казва...както предполагам е и в практиката му... с други думи дървен философ... историята познава хиляди такива. По това ще познаете шарлатаните - искат да ви накарат да отидете повече пъти и само ви пълнят главите с глупости, като ви карат да се върнете в миналото и потърсите причините за страданието си в хаотичния полет на гълъбите 
« Последна редакция: Декември 02, 2013, 12:30:46 от VasilB » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #81 -: Декември 02, 2013, 07:39:47 »

В грешка си. За Първанов бих си изтрила постовете, защото нямам абсолютно никакъв контакт с него, но... все пак съм била в криза, а и някак не ми се занимава вече с триене.
Относно Тодоров обаче доста може да поспорим и няма начин да ме убедиш, че е празноглавец и непрофесионалист.
За психоанализата и връщането в миналото... В моя случай са 100% необходими похвати. Спомняйки си детайли от миналото, доказах за себе си, че БАР при мен не е наследствено, а е в следствие от неблагоприятни събития и неадекватни прояви на хората около мен от най - крехка възраст. По - подробно, ако ти е интересно в моята тема, по - късно, евентуално. За толкова сериозно състояние психоанализата е нужна, нужно е и възприемане на един по - земен възглед за света, ако искам кризите да се сведат единствено до нервност.
Така че в моя случай Тодоров ме спаси от психиатрията и престоя там. Само с писане.
Всеки е свободен да вярва в каквото си иска, на мене ми е най - спокойно, когато вярвам предимно на Тодоров. Най - сигурно е.
Бих поспорила с психиатри, които заявяват, че БАР е генетично заложено заболяване.
И с Тодоров ще си поспорим за хапчетата, само че трябва да мине някоя друга година, за да проверя дали мога да стигна до стабилно ведро състояние без крайности.  Smiley
Да добавям ли, че Елена Шахънска е имала своя принос за моето подобряване с някои забележки, както и Хпджон, към който единствената ми забележка е, че споровете с Тодоров трябва да се провеждат до критика на отделни елементи, не до критика на цялостната личност, защото за мен Тодоров е професионалист.
« Последна редакция: Декември 02, 2013, 08:58:43 от : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #82 -: Декември 03, 2013, 12:23:32 »

" По това ще познаете шарлатаните - искат да ви накарат да отидете повече пъти и само ви пълнят главите с глупости, като ви карат да се върнете в миналото и потърсите причините за страданието си в хаотичния полет на гълъбите "

Това, можете да го кажете на 30г. момиче, с което работя, и което никога през живота си не е било прегръщано, от никой. Първите, които го прегънаха, бяха членовете от груповата терапия. Къде ли се корени нейният проблем? Дали е ядосана, че не е била прегръщана, дали е била тъжна, дали знаеше, какво е да е тъжна, какво е да има връзка, с друг човек, какво е да е ядосана на някой, дали знаеше какво е да има "някой" .... В момента си има детенце Smiley
Опитайте да отгледате едно цвете, без да го посадите някъде. После след вашите опити, можем пак да поговорим.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #83 -: Декември 03, 2013, 06:50:36 »

Василе, предпочитам малко смешни примери от Тодоров пред това да чета някакви откъси от книги. А примерите са смешни дотолкова, че хората се страхуват от абсурдни неща и правят абсурдни неща. Знаеш ли колко са ми писнали нравоучителите - в по - голямата си част?! Знаеш ли от колко годишна чета всякакви книги за усъвършенстване и забогатяване, като въобще не съм си направила труда да изследвам дали тези хора не са забогатели единствено и само точно благодарение на книгата за успех?!
А относно последния пример на Тодоров... пак стигнах до заключението, че в по - голямата си част всички с психологични проблеми се нуждаят от нежност, разбиране и.... секс.  Grin
Тези терапевтични групи преспокойно могат да се преобразуват в клуб за запознанства за хора със специален характер.  :)Колкото повече хора опознавам, преживели някакви психологични травми и преодолели ги в някакъв аспект, толкова повече ми се издигат в очите психичноболните. Grin
« Последна редакция: Декември 03, 2013, 07:45:13 от : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Kvestor
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил
« Отговор #84 -: Декември 03, 2013, 10:55:44 »

Уооууу, какви лимонки сте били тука в тоя форуммммм... Smiley

В групата първата прегръдка, защото всичките проблеми били липса на нежност, секс. После логично идва детенцето, а кой ли е бащата... 
Не е много за хвалене в подобна тема - отворете по-скоро еротична тема ако не ви е страх, че има много гурута в тая област и ще ви минат по успеваемост   
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #85 -: Декември 03, 2013, 11:00:33 »

Ти да не си от тия, дето се въздържат от сексуални актове?! Че малко така ми прозвуча.  Grin Да изнамеря статия за български свещеници в манастир какви хубавини са вършили? Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #86 -: Декември 03, 2013, 11:04:48 »

Хубаво лъсна истинската ти същност. Да ти кажа, Квестор, на мене ми е мъчно за хора, които на 30 години не са имали никакви любовни взаимоотношения, а хората, които са променили същността им така, че да намерят своята половинка и смисъл са за почит.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #87 -: Декември 04, 2013, 11:52:04 »

"В групата първата прегръдка, защото всичките проблеми били липса на нежност, секс."

Липсата на съчувствие не ме изненадва. По тази черта винаги съм ви познавал всичките Smiley
Не зная къде намесвате секса? Говорим за човек, който и в най-ранното си детство не може да си спомни да е бил прегръщан ... телесен контакт от близък - майка, баща, баба, дядо .... Да, групата и беше първото емоционално семейство. И когато благодарение на това разбра, че и тя е достойна на обич, беше много ясно че ще развие своите партньорски отношения, не с член на групата, в момента членовете на групата са и редовно на гости Wink Една добра група винаги се развива и отвъд терапевтичният сетинг.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #88 -: Декември 05, 2013, 05:38:38 »

Според оная книга за енергийния вампиризъм, която съм чела и в която почти всички естествени взаимоотношения между хората са обявени за "източващи енергията"/според тази книга, ако съм влюбена във вас, г-н Тодоров и... мечтая за вас, то аз ви източвам енергията  Grin/, чувството на съчувствие примерно от моя страна мисля, че също беше обявено като черта на енергийния вампир. Grin Трябва да взема да я прочета отново тази книга, защото ще намеря още причини, поради които "главата не ме слуша". Grin
Относно нежността, разбирането и секса - аз съм на мнение, че всеки в душата си най  - общо иска това.  Smiley Друг е въпросът дали ще си го признае. Grin
А съвсем друго е да стана на 50-60-70 години. Тогава ще ми бъде много лесно да тръбя - не на секса! грехота!  Grin а вътре в себе си ще се изяждам от яд, че вече никой не ми обръща внимание. Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Kvestor
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил
« Отговор #89 -: Декември 05, 2013, 11:19:14 »

Четейки темата виждам, че е започната с намерение да се покажат добрите и успешни случаи на излекуване на психичните проблеми на хората. този смисъл е е загубил докато се стигне до там, че госпожа усмивка да декларира желанието си за секс с господин Тодоров вероятно в неговата група, където се получават дечица накрая.

Сега разбирам и защо темата за ТЕС в която пиша не е така продуктивна.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА