evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 14, 2024, 02:00:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 12
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 12

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 266 267 [268] 269 270 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390160 пъти)
Little Овненце
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #4005 -: Юни 29, 2012, 02:13:57 »

Споделям,че днес тръгвам за морето. Ще шофирам за първи път до там. Пожелайте ми успех.

Споделям,че може би заради пътуването,но като че ли ми става на моменти едно шугаво,опитват се разни гадни мислички да ме превземат, виждам ги като едно черни сенки с дяволски рогца как протягат ръце към главицата ми и искат да влязат. Но нещо..не знам още кое е то,ги държи от вън,те само обикалят ли обикалят. Крещят нещо,но не ги чувам. Леле как го описах,малко като филм. Ама така ги виждам наистина. Не ме е страх от тях,досайдат ми и ме карат да се чувствам несигурна.Но не се страхувам. Дано се махнат докато пътувам.

Ще пиша от морето.
Поздрави 
Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #4006 -: Юни 29, 2012, 02:24:27 »

И,аз на всяка манджа мерудия,ще се изкажа!
Не е ли никое време за шофиране!Направо си е неразумно!Но нейсе,разбира се ,че се надявам всичко да е наред,което си е геройство при това състояние на пътища и шофьори!Аз винаги тръгвам в най-малко натоварен ден,и по раничко,към 6,00!Почти винаги ме боли глава при дълго шофиране,а и врата!
Не те е срам,да имаш сенкис дяволски  рогца,тръгвайки за море!
Активен
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #4007 -: Юни 29, 2012, 02:30:53 »

"Айде да ме вземете и мене на морето" както се пееше в една песен на Д2 с участието на Део 
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 76

221942121
Профил
« Отговор #4008 -: Юни 29, 2012, 06:09:45 »

Овненце, лек път ти желая, макар че наистина малко късничко тръгваш,дано да не е много натоварено Пускай ''волумето на мах" и всичките сенки и рогца ще изчезнат. Книжката я намерих, другата седмица като се опарича ще си я взема.
Активен

"Illegitimi non carborundum"
Метатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4009 -: Юли 02, 2012, 12:50:47 »

Споделям че...ми липсвате! От петък никакво движения във форума, явно движението е на изток, към Рая Smiley! Надявам се, че сте си взели лаптопите и ще се включите споделяйки как си изкаравате:       или...     .... Айде със здраве, че на морето е най-весело, а послеее    Wink
« Последна редакция: Юли 02, 2012, 12:53:16 от Метатрон » Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #4010 -: Юли 02, 2012, 11:13:40 »

Споделям, че горещините ми засилват тревожността, ама аз не им се давам. Излизам навън с шише минерална вода  и ако ми се наложи се охлаждам
Искам на море, но се притеснявам, как ще  ми подействат жегите там, да не стане така че да си стоя само в хотела.
Активен
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 76

221942121
Профил
« Отговор #4011 -: Юли 02, 2012, 11:29:11 »

Kasanena, не се притеснявай, идвай на морето. В момента тук е най-хладно в цяла България. Да знаеш какъв хубав бриз подухва, вчера даже успя да ми потроши две саксии 
ПП Хубава седмица ви желая на всички 
Активен

"Illegitimi non carborundum"
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #4012 -: Юли 02, 2012, 11:33:30 »

Kasanena, не се притеснявай, идвай на морето. В момента тук е най-хладно в цяла България. Да знаеш какъв хубав бриз подухва, вчера даже успя да ми потроши две саксии 
ПП Хубава седмица ви желая на всички 

april_sheep, ще те послушам, благодаря ти!
Активен
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 78

Профил Ел. поща
« Отговор #4013 -: Юли 02, 2012, 05:04:41 »

Здравейте! Аз искам да споделя, че последните дни нямам гадене, но имам една постоянна почти тежест в корема или под лъжичката май....и едно такова на моменти ми иджа да оригна,като тожа стане ми олеква за кратко,после пак тази тежест...едно много странно замайване на главата, все едно....летя....и не ми се яде много / само да спомена че последните 3 дни бях само на път,само суха храна ям от 10 дни и пожече може би и много течности..../ имате ли обяснение за тази моя тежест???И дали има нещо сериозно според вас?Много е неприятна, досега не съм имала такова нещо май....тежест  и стягане дори в гръдната кост....така го усещам. ЗАбравих да кажа и че ми треперят краката вътрешно, все едно не мога да се движа, т.е. имам усещнаето че ще падна...странно треперене на краката и ръцете на моменти.
« Последна редакция: Юли 02, 2012, 05:09:51 от mss » Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #4014 -: Юли 02, 2012, 05:25:52 »

mss, вероятно имаш рефлукс и от него ти се получава тази тежест и желание за оригване. Рефлуксът върви понякога заедно с ПР. Пий ензими и антиацидни препарати, за да облекчиш състоянието си.
Активен
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4015 -: Юли 02, 2012, 06:44:12 »

Какви са тези ензими и антициди.....аз досега такъв зор не съм имала и много странна тежест в главата имам и замайване, какво е това чудо ....вече незнам:(((((((
Активен
Метатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4016 -: Юли 02, 2012, 07:16:52 »

Здравей mss,
Ето малко инфо : http://www.puls.bg/illnes/issue_71/part_1.html
Активен

Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4017 -: Юли 02, 2012, 07:18:34 »

Ето ме и мен. Включване от морето.
Пътят мина повече от добре. Разстоянието го взех за 4 часа и половина  
Толкова бях щастлива,че се справих,не мога да ви опиша.
Почивката ми започна доста напрегнато от гледна точка на това,че всякакви хора и роднини започнаха да ме занимават със себе си. Направо събота и неделя се видях в чудо. Днес се разболях Sad Нещо стомашно ли е какво е ,не знам. Ходих на лекар,директно антибиотик ми изписа Sad Но ми е лошо на корема,чувствам се отпаднала,което не ми попречи да поспя на плажа ,но нямам силички.

Овенче радвам се,че си намерила книжката,дано ти повлияе и на теб добре това четиво.
Тук наистина е най-прохладно в момента,но не и много благоприятно за плаж,флага е червен ,вятъра е силен,доста си духа. Но сега дават да става много горещо,та ще видим. Дано ми отмине на мен това нещо като настинка ли е какво е,не мога да определя.

Мсс, това си е чисто нервно напрежение твойто. Не се безпокой. Ако много се тревожиш,пусни си кръвна картина,направи някой рутинни изследвания. Но както го описваш,смятам,че е си тревожност. Аз също съм ги имала тия усещания. Кара ме да се оригвам и после ми олеква. Може да е леко гастрит,ти не се храниш добре както прочетох. Организмът си иска своето и реагира. Мисля,че няма място за притеснение. Колкото повече подсилваш един телесен симптом със страх,толкова повече му позволяваш да ескалира в теб и да те кара да се чувстваш зле. Усещам го при себе си и за това си позволявам да го кажа по този начин . А треперенето на краката само по себе си трябва да ти показва,че всичко е от нерви. Но на първо време засили храненето. Много неща идват и от там. Засили малко имунната си система, с тази суха храна до кога? Поне повече пресни зеленчуци приемай,плодове,сезона го позволява. Какво стана,върна ли се в бг ти?

Друго друго....май не се сещам да споделя. Искам час по скоро да се оправя,за да мога да се насладя на макс на почивката си да му се невиди..пуу,голям късмет имам Sad

Активен
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4018 -: Юли 02, 2012, 07:25:31 »

Да върнах се снощи в Бг, 3 дни сандвичи само и течности и цигари,сега може би от това ми е тежеста и неразположението на стомаха, но имам много странно замайване и то много се засилва като се движа или извършвам някаква дейност....и имам напрежение в главата над очите....мен това повече ме плаши...а времето не е толкова горещо да си мисля, че е от него:((((
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4019 -: Юли 02, 2012, 07:42:26 »

А напрежение в челото усещаш ли?
Не се плаши,а започни стабилна храна. Малко витамини,повече разходки,положителни емоции.
Активен
Страници: 1 ... 266 267 [268] 269 270 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА