evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 09:19:57 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390076 пъти)
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #3930 -: Юни 27, 2012, 11:11:33 »

Значи "ДА"
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3931 -: Юни 27, 2012, 11:41:03 »

Някой определено се бъзика с мен и ми е хакнал профила така, че се е загубило всичко - останали са само постовете ми като "гост".

Впрочем много се радвам, че съм предизвикал такива емоции - така ако си мислите, че ще въдворите властта на тодоров насила, добре  Smiley
Но, както казва терапевтчето - това е форумна динамика. Мускулите явно са също в играта.
Да съм гостенин, че да не могат да се проследяват разговорите назад е хитър ход, но и той няма дълго време да удържи - забравя се, че устоите на лъжите са твърде податливи.

Потвърждават се всички мои предположения относно това кой как и с какви задни цели консултира хората с проблем. Истината, както обаче вече няколко пъти се разбрахме, не може да бъде дълго време крита и изопачавана в интернет среда.

Активен
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #3932 -: Юни 27, 2012, 11:49:25 »

Някой определено се бъзика с мен и ми е хакнал профила така, че се е загубило всичко - останали са само постовете ми като "гост".

Впрочем много се радвам, че съм предизвикал такива емоции - така ако си мислите, че ще въдворите властта на тодоров насила, добре  Smiley
Но, както казва терапевтчето - това е форумна динамика. Мускулите явно са също в играта.
Да съм гостенин, че да не могат да се проследяват разговорите назад е хитър ход, но и той няма дълго време да удържи - забравя се, че устоите на лъжите са твърде податливи.

Потвърждават се всички мои предположения относно това кой как и с какви задни цели консултира хората с проблем. Истината, както обаче вече няколко пъти се разбрахме, не може да бъде дълго време крита и изопачавана в интернет среда.

След като се е изгубило всичко може би ще желаете да изложите тезата си за формирането на симптомите?
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
hpjon
Гост
« Отговор #3933 -: Юни 27, 2012, 11:58:16 »

След като се е изгубило всичко може би ще желаете да изложите тезата си за формирането на симптомите?

Ахааа, разбирам как са се случили нещата в динамика с профила ми...

Ама наистина трябва много да съм бръкнал на някой в здравето, за да се ебавате така класически  Smiley

БРАВО!  Smiley

Ами драги анонимус - благодарение вероятно и на твоите усилия сега читателите с проблем ще трябва да се потрудят значително повече, за да намерят това, което съм писал. То си седи във форума, само че трябва да се четат тема след тема.
Е, по-трудно ще е, но пък няма проблем - така тези, който иска да се отърве един път завинаги от ПР ще бъдат удовлетворени от търсенето тук. Ще е много по-вълнуващо за тях.

А сега хакнете и тоя профил, за да не би да взема пак да пиша еретични идеи за световния успешен опит в справянето с ПР по бърз, траен и ефективен начин.
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #3934 -: Юни 27, 2012, 12:03:28 »

Ахааа, разбирам как са се случили нещата в динамика с профила ми...

Ама наистина трябва много да съм бръкнал на някой в здравето, за да се ебавате така класически  Smiley

БРАВО!  Smiley

Ами драги анонимус - благодарение вероятно и на твоите усилия сега читателите с проблем ще трябва да се потрудят значително повече, за да намерят това, което съм писал. То си седи във форума, само че трябва да се четат тема след тема.
Е, по-трудно ще е, но пък няма проблем - така тези, който иска да се отърве един път завинаги от ПР ще бъдат удовлетворени от търсенето тук. Ще е много по-вълнуващо за тях.

А сега хакнете и тоя профил, за да не би да взема пак да пиша еретични идеи за световния успешен опит в справянето с ПР по бърз, траен и ефективен начин.

Аз нямам нищо общо с "хакването" на вашия профил. Не бих могъл и да имам-аз нямам необходимите познания за това. Нито познавам човек който има. Освен това аз нямам никаква изгода от подобно нещо при положение, че аз следях с интерес писаното от вас.
Предполагам, че профилът ви не е хакнат, а е баннат от администраторът. Но в типично ваш стил, вие сте убеден, че става въпрос за някаква конспирация, насочена срещу вас.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
hpjon
Гост
« Отговор #3935 -: Юни 27, 2012, 12:09:52 »

За конспирацията съм говорил вече - какво я обуславя. Ще се наложи обаче да отгърнеш и да почетеш назад за какво става въпрос.

Иначе ако беше бан нямаше да мога да влезна със същото име, нито от същия адрес, нито даже понякога от същия компютър.

Така че почти изключвам вероятността за бан. Ако е бан обаче - толкова по-зле. Значи положението е още по-отчайващо - има цензура, оставен е параноиден психолог да раздава правосъдие, въобще... цвете  Wink
Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #3936 -: Юни 27, 2012, 12:17:57 »

Мда-а-а!
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3937 -: Юни 27, 2012, 12:25:04 »

Аз не намирам форума за вреден и опасен.

Това е форум за ПР и когато човек с ПР влезе тук, от една страна той намира хора с  подобни оплаквания и дори само това леко го успокоява. От друга страна, ако е тръгнал да търси решение, съгласете се, че има нужда да знае, че решение има, а също така че има и справили се хора. Това, последното, според мен, е много важно. Иначе форума се превръща в говорилня за страхове, за влияние на времето, слънцето, сезона, цикъла и т.н.- нещо, което не води до никъде.

Да, тук пише един психотерапевт, но той е представител на една школа в психотерапията. Освен нея има и други школи, които могат да решават проблема, наречен ПР.  Като  форум за ПР тук  трябва да има информация за всичко, свързано с него, колкото и това да не се харесва на някой.
 Няма човек, който се е справил с  паниката си само със задаване на въпроси на пишещия терапевт. Да, временно облекчение може и да има, но не и трайно справяне. Когато някой реши да започне психотерапия,  той трябва да има избори за видовете  терапии, сам да прецени, да посети няколко терапевта ако трябва, да избере и да започне работа. Затова  казвам, че трябва да пишат повече терапевти- един от позитивната, един от психодрамата, един от КПТ, един  от психоанализата, един от НЛП и т. н, колкото повече, толкова повече и тогава всеки с паника може да зададе въпросите си  на съответния терапевт.  Тогава този спор ще е  безсмислен, няма да се пазят територии и няма да има нападки срещу методи, техники и хора. Така ще може да направи правилния избор. Виждате колко е многообразна и пъстра  психотерапията. Няма как всичко да бъде вкарано в една рамка, както и не могат отделните хора да се вкарват в рамки, защото са различни. Ето Владимир вярва в  дългосрочната  терапия и е  избрал психоанализата. Аз смятам, че  това не е моя тип терапия и съм избрала друг вид.  Ако бях тръгнала на неговия вид терапия, мисля си, че щях да я прекратя, както и той вероятно не би издържал на моята. От всичкото писане до тук се установи, че дори да не си избрал правилната терапия, това не  е грешка, а загуба само на време и това може да се поправи.

Та според мен това трябва да е функцията и ролята  на форума.

Опасното идва от това, че хората се объркват сами като не се доверяват на терапевтите си. Ще кажа какво имам предвид.  Не може  си започнал терапия, да са ти дали задача и ти да питаш някой друг  правил ли е това?   Този въпрос означава липса на доверие в терапевта.  Избрал си го, вярваш му, работиш по задачите и не питаш другите какво мислят. Единствения критерий е твоето усещане  за положителна  промяна.  Ти не знаеш дали другия е правил  същото. Какво ще стане, ако аз ти кажа, че съм правила същата задача и е неуспешна при мен. Това ще ти бъде ли от полза?
Според мен тук трябва да пишат  справили се с ПР и хора, които не са започнали терапия. Всички други, които ходят на терапия, нямат полза от форума. Оттук идва объркването.

Стана дълго, но …толкова.
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #3938 -: Юни 27, 2012, 01:44:45 »

по-принцип във форумите си пише само глупости и ако човек си мисли и вярва ,че като прочете някакви неща ще се излекува се лъже много, най-много да се успокой, а лечението си идва от самия него
Активен
raspberry230
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #3939 -: Юни 27, 2012, 01:51:26 »

Ема, споделям твоето мнение относно това, че всеки избира как да се справи- с кой вид терапия, с кой психотерапевт, колко дълго да продължи, ще ползва ли допълнителна информация, ще участва ли във форуми и т.н.
 Рядко се включвам тук с мнение, но винаги и в живота предпочитам спокойната дискусия. Нападките, присмехът, безсмислената цел да надприказваш противника не са в полза на никого. Дотук стигнаха нещата във форума.
 Относно доверието в избрания терапевт- да!!! Иначе съмненията няма да доведат до желаното справяне, или поне ще го разтеглят във времето! Но няма нищо лошо да питаш дали някой е имал поставена една или друга задача. Така можеш да свериш нещата за себе си. Аз също го правя, но на лични.
Идеята ти за участие и на други психотерапевти тук е много добра, но дали други биха се съгласили? Или трябва да бъдат поканени? Как става това?

И сега едно леко отклонение от темата ПР, защото вчера се случи нещо, което ме направи горд родител. Моят син намерил на улицата  портмоне на полски гражданин с документи и пари. И нали са интернет поколение веднага се свързал с посолството в София, те го насочили към консулството във Варна, където занесъл портфейла. Ето че усилията ми да го възпитам в честност, не са отишли напразно. Нали съм майка, исках да споделя с вас Smiley
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3940 -: Юни 27, 2012, 02:07:41 »

Ема точно ти не съм очаквала и да напишеш друго. Май ти беше онази,която от 4 години е "здрава" ама не спира да дрънка тука по цял ден ?? Може и да бъркам.Извинявам се предварително ако е така.

Не всички са коне с капаци,както ти и твоето другарче,където като някоя пиявица тука се е залепил и се прави на всемогъщ. Нито ти нито той някога споделихте с какво се занимавате,как сте се справяли с ПР на работа например,само дрънкате че имало оправия,която само и единствено вашия терапевт предлага. Това,че ти нямап нужда от чуждо мнение,защото си повярвало на нещо си и видиш ли са се изпарили изведнъж всичките ти атаки и страхове,не означава, че другите нямат нужда да споделят и да сравнят. Това изобщо няма нищо общо с доверието. Аз лично попитах,защото съм нетърпелива и много любопитна.

Всеки нормален човек,с малко повече достойнство би се отказал от всичкото това,което се случва тук. Сами си помислете хубавко кои сте вие изобщо. Хората ви се присмиват,просто не го пишат,просто не им се занимава с вас. Оставете всички ни на мира, не виждате ли в какво превърнахте средата тук? Толкова ли се гордеете с това? Нямате респект от никого,нито от админа. Подигравате се с всеки,които не е на вашето мнение и се опитвате да го унижите. Това ли ви е помоща? Така ли помагате?

Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3941 -: Юни 27, 2012, 02:18:36 »

Всеки нормален човек,с малко повече достойнство би се отказал от всичкото това,което се случва тук. Сами си помислете хубавко кои сте вие изобщо. Хората ви се присмиват,просто не го пишат,просто не им се занимава с вас. Оставете всички ни на мира, не виждате ли в какво превърнахте средата тук? Толкова ли се гордеете с това? Нямате респект от никого,нито от админа. Подигравате се с всеки,които не е на вашето мнение и се опитвате да го унижите. Това ли ви е помоща? Така ли помагате?

Ами щом си нормален човек с достойнство - то тогава напусни форума, дай пример.
Защо въобще си позволяваш да кажеш нещо от сорта на "оставете всички ни на мира"? Кой те е хванал, задърпал или нещо натиснал - сама четеш тука, после недоволстваш. Като не ти е угодно прочетеното правиш това, което преди малко ти написах - хиксчето и адио.

Брей, че чудо значи!
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #3942 -: Юни 27, 2012, 02:41:05 »

Ема точно ти не съм очаквала и да напишеш друго. Май ти беше онази,която от 4 години е "здрава" ама не спира да дрънка тука по цял ден ?? Може и да бъркам.Извинявам се предварително ако е така.

Не всички са коне с капаци,както ти и твоето другарче,където като някоя пиявица тука се е залепил и се прави на всемогъщ. Нито ти нито той някога споделихте с какво се занимавате,как сте се справяли с ПР на работа например,само дрънкате че имало оправия,която само и единствено вашия терапевт предлага. Това,че ти нямап нужда от чуждо мнение,защото си повярвало на нещо си и видиш ли са се изпарили изведнъж всичките ти атаки и страхове,не означава, че другите нямат нужда да споделят и да сравнят. Това изобщо няма нищо общо с доверието. Аз лично попитах,защото съм нетърпелива и много любопитна.

никои не ти мисли лошото и не прави нещо само да се гаври с теб, просто ти казвам каква е голата истина, на никои не му пука за теб ако кажеш утре че се самоубиваш всички само ще кажат недей и до там и ще те забравят, ако не си помогнеш само няма кой друг, няма да дойда  до вас да ти звънна и да те питам как си от какво имаш нужда, не очаквай чудеса а сама си ги създавай, всичко се постига с много труд познавам момиче което е родено с детска церебрална парализа, 15 години прекара живота си с фитнес залата нямаше детство но сега ходи говори и работи в съда, не стоеше пред компа и не мрънкаше на разни сополанковци че живота и е скапан а създаде чудо
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3943 -: Юни 27, 2012, 02:59:47 »

Ама изобщо не визирам в себе си с поста си по горе Тони. Ти май сега идваш и ти Smiley
Ако е така, съвсем адекватно си реагираш на писаниците ми. Та, защо смяташ,че всичко което написа не ми е ясно на мен? И защо не го отправиш към хорицата, които натрапват ,че оправия има само при един единствен терапевт? Всички те не са се оправили сами,хубаво ги виж и ги прочети,чак тогава взимай отношение.

Хпджонче, тук съм и ще бъда толкова,колкото на мен ми се иска и толкова ,колкото аз имам нужда от това. С "оставете ни на мира" имам предвид да не оспамваш темата, има си много други,където можеш да се вихриш. Не разбирам,защо на всякъде трябва да св вреш? Грам уважение и респект няма в теб бе човек, какво е това чудо не знам. Тази терапия ти е отнела ПР ,ама май покрай него и доста други нещица,които се предполага,че си притежавал преди това. Знам ли. Чак и тема отвори за профила си.Ама защо смяташ,че си толкова важен тук,че някой ще седне да се занимава с теб и постовете ти? Аз мисля,че това от сайта са го направили,лек знам,че прекаляваш. И ти пак и пак не преставаш. Не знам,ама това хич не ми прилича на държание на човек ,който е добре. Извинявам се,че го казвам.

Тони, абсолютно съм наясно също,че някой би умрял за мен в този форум,но да ти призная също,не съм дошла тук,за да бъда съжелявана.Нямам нужда от това. Ако си човек страдал някога от ПР и т.н.ще знаеш,че ние търсим всичко,но не и съжеление Wink Така,че по отношение на моята личност,много сбърка. Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3944 -: Юни 27, 2012, 03:26:17 »

Ама изобщо не визирам в себе си с поста си по горе Тони. Ти май сега идваш и ти Smiley
Ако е така, съвсем адекватно си реагираш на писаниците ми. Та, защо смяташ,че всичко което написа не ми е ясно на мен? И защо не го отправиш към хорицата, които натрапват ,че оправия има само при един единствен терапевт? Всички те не са се оправили сами,хубаво ги виж и ги прочети,чак тогава взимай отношение.

Хпджонче, тук съм и ще бъда толкова,колкото на мен ми се иска и толкова ,колкото аз имам нужда от това. С "оставете ни на мира" имам предвид да не оспамваш темата, има си много други,където можеш да се вихриш. Не разбирам,защо на всякъде трябва да св вреш? Грам уважение и респект няма в теб бе човек, какво е това чудо не знам. Тази терапия ти е отнела ПР ,ама май покрай него и доста други нещица,които се предполага,че си притежавал преди това. Знам ли. Чак и тема отвори за профила си.Ама защо смяташ,че си толкова важен тук,че някой ще седне да се занимава с теб и постовете ти? Аз мисля,че това от сайта са го направили,лек знам,че прекаляваш. И ти пак и пак не преставаш. Не знам,ама това хич не ми прилича на държание на човек ,който е добре. Извинявам се,че го казвам.

Тони, абсолютно съм наясно също,че някой би умрял за мен в този форум,но да ти призная също,не съм дошла тук,за да бъда съжелявана.Нямам нужда от това. Ако си човек страдал някога от ПР и т.н.ще знаеш,че ние търсим всичко,но не и съжеление Wink Така,че по отношение на моята личност,много сбърка. Smiley

Както винаги си мнооого, много объркана и непоследователна.
Не ме познаваш преди, за да можеш да кажеш, че терапията на ПР-а ми е променила друго в поведението ми.
Оценката на всички, които ме познават е повече от положителна за това, което съм променил в характера си в резултат на терапията, оставяме настрана ПР-а.
Разбира се, не изключвам, че промяната продължава и има още какво да постигам, но мисля, че тук във форума намерих тона, с който да поразсъбудя всички позадремали хора и да провокирам малко по-друг тип мислене.

Иначе си седи във форума колкото си искаш, просто ти споделях как може да си облекчиш мъката, ако нещо те тормози в писанията тука.
Активен
Страници: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА