evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 07:47:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384326 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3750 -: Юни 01, 2012, 10:01:13 »

Какви клинични проучвания? Ето ти живи примери тук. Аз на два пъти съм се изправяла на крака, благодарение на АД. Казва се страничен ефект, защото не е желаният такъв. Smiley

Не знам дали ще се изразя правилно, но на мислите не влияе, влияе може би на този център в мозъка, който отговаря за мисловната дейност. Винаги в началото на приема му съм се чувствала аха-аха да кажа нещо и го забравям. Както и постоянното усещане, че съм забравила нещо, което е много важно, а трябва да го направя. Също така временна загуба на памет - забравям какво съм правила току-що. И още други примери мога да дам.  Smiley

П.С И пак си hidden user  Cheesy
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3751 -: Юни 01, 2012, 10:13:15 »

Какви клинични проучвания? Ето ти живи примери тук. Аз на два пъти съм се изправяла на крака, благодарение на АД. Казва се страничен ефект, защото не е желаният такъв. Smiley

Но не го пишат нежелан или вреден ефект, нали Smiley Хитроумните словосъчетания са много удобни, за да може да се продава. Но срещу това няма жива сила, която да стане и да го оправи.

Относно живите примери. Разбира се, че има хора, повлияващи се от прием на медикамента. Изследванията показват обаче, че този процент хора не е по-различен от процента хора, приемащи хапченце захар, т.е. плацебо.

Когато ефекта на един медикамент е сравним с плацебо ефекта, то се приема, че няма фармакологичен ефект, а ефекта е дошъл благодарение на самовнушението.

Ето ти сугестия, под формата на химично вещество, за което се плаща скъпо. Това е измама. а не онова, срещу което ти и тодоров се борите.
Но тази измама е твърде общоприета и като такава се приема за истина.

Но не е.

Също както преди няколко века Земята се е считала за плоска, докато не се е намерил един смелчага, да каже, че не е.
Днес се чудим как хората са могли да смятат Земята за център на Слънчевата система.

Утре ще се чудим защо SSRI антидепресанти са предписвани за ПР.

Ето научен материал за размисъл: http://dox.bg/files/dw?a=137291580e

Споделял съм го неведнъж и дваж. Но явно никой не чете, а се изказва за спорта само.
Информирането е полезно - спестява излишни обяснения по няколко пъти. Пък и е отговорно действие спрямо себе си.
Полезно дори Smiley

« Последна редакция: Юни 01, 2012, 10:15:23 от hpjon » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3752 -: Юни 01, 2012, 10:28:17 »

Би ли ми посочил медикамент, който няма странични ефекти.  Wink И алкохолът има, ама го пием масово, нали  Smiley

Стига с това плацебо. Медикаментите внасят мир и спокойствие, били те и временно. Понякога се нуждаем от малко, за да стъпим на здрава основа и да продължим с терапия.

Г-н Тодоров го няма и ме хвана мене за слушател, нали.  Grin
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3753 -: Юни 01, 2012, 10:29:42 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 12:06:04 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3754 -: Юни 01, 2012, 11:32:07 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 12:06:15 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3755 -: Юни 02, 2012, 01:26:17 »

Трак, аз на моята психиатърка съм безкрайно благодарна. Ако не беше тази изключителна жена и професионалист сега нямаше да съм нормален човек. Преди да я открия попадах на какви ли не доктори, които експериментираха върху мен без никакъв резултат. А за лексотана и ципралекса наистина не са съвместими, защото лексотана притъпява симптомите на ПР и ципралекса не може да е ефективен. А ривотрила съм го пила без да ми помогне и един процент, добре че го спрях. Хайде два, три дни ще е топло отивайте на плаж!!!  
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3756 -: Юни 02, 2012, 05:13:36 »

. Хубавото е, че преди сигурно щях да получа паническа криза, мислейки си какво по-лошо би могло да стане. А сега просто съм щастлива, че съм човек с късмет!:)

Виждаш ли колко е лесно!!! И хубаво, когато човек мисли така!
Браво!
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3757 -: Юни 04, 2012, 09:14:24 »

Здравейте всички мили хора Smiley
Честит понеделник Smiley
Искам само да споделя,че след срещата с терапевта ми в събота се чувствам доста обнадеждена. Той е категоричен,че аз ПР нямам. По скоро нещата при мен са смесени,или по скоро проблема ми е в мисленето,над което трябва доста да поработим. Факт е,че докато мама беше на гости сега 2 дни се чувствах невероятно.Въпреки,че тя не ме разбира и доста ме хока,присъствието и доста добре ми подейства. Нали все пак се страховете ми са свързани и с това,да не я загубя внезапно. Така като е покрай мен,дори и мрънкаща,като виждам колко е жива,дейна и здрава,много се успокоявам. Тя също така ми сподели,че навремето и вуйчо ми/нейният брат/ е имал подобен период в живота си,когато е бил сигурен,че постоянното му главоболие се дължало на тумор в мозъка. След обстоен преглед обаче при специалист в София,се оказало,че човека и напълно здрав.Така че освен баща ми,се оказа,че е вуйчо ми е имал такива кризи.
Вчера дори забравих да си взема хапчето Smiley А и прекосих София поне 3 пъти тези 2 дни с колата. Шофирах абсолютно спокойно и с огромно желание. Опитвам се да си насаждам милълта,че съм абсолютно здрава и ще толкова лесно няма да умра  Evil Даже снощи така заспах,с тези мисли.
Остават още 5 дни до пътуването.Дано и там всичко да мине добре.
Благодаря на всички за подкрепата. Много усмивки и слънце в сърцата от мен.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3758 -: Юни 04, 2012, 09:32:26 »

В отговор на ДГ искам да допълня,че на мен София също ми се отразява по същия начин. Аз съм от Бургас,морето много ме зарежда и когато съм там,изчезва всички видове атаки,лоши мисли и прочие. Тук просто живота е по динамичен,заради големия хаос ,който цари по улиците.Сутрин преди да напусна квартала знаеш ли,че изпадам в нервна криза,от дупки,легнали полицаи,затворени поради ремонт улици,трапове, пушек и мръсотия. Това направо ме смазва всяка сутрин. Хората са забързани,изнервени,злобни и лоши. Но няма как,всичко е в столицата и всички тук се бутат.Софиянци много ни мразят,но не сме виновни ние,че така са устроени нещата в тази държава,че вси
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3759 -: Юни 04, 2012, 09:33:31 »

...ох нещо натиснах...
че всичко е тук и по малките градове няма работа. Та и аз на много пъти съм искала да се върна в родния град. За момента обаче няма как.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3760 -: Юни 04, 2012, 02:44:32 »

Хайде малко да се посмеете :

http://www.youtube.com/watch?v=IytNBm8WA1c&feature=related

Активен
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3761 -: Юни 04, 2012, 11:00:23 »

Муси, приятно пътуване и нали знаеш, че трябва да си спокойна и всичко ще бъде ОК!!!
Аз пък относно живота в столицата съм на обратния полюс. Обожавам я тази София. В момента живея в провинцията, защото от известно време съм без работа, но София много ми липсва. Когато излизам навън някак си има много повече места, където мога да отида и като цяло в провинцията ми е по еднообразно.А пък и момчето ми е в София. Но аз си го обяснявам с това, че когато имах агорафобия непонасях никакви градове, хора и ако можех да живея в някоя пещера далече от всики щеше да е най- добре. Но разбира се осъзнавам, че това не е нормално и когато започнах да се връщам към нормалния си живот, накак си бях зажадняла за хората, за столицата, за място, където да си наваксам изгубеното време. Но и преди ПР пак си обичах столицата. 
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3762 -: Юни 04, 2012, 11:19:56 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 12:06:36 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
hpjon
Гост
« Отговор #3763 -: Юни 05, 2012, 09:31:32 »

Като чета градските терзания в тази и други теми си мисля, че всичко е въпрос на перспектива.
Какво означава различия между градовете в България? Та ние сме толкова малка държава... съществуват десетки градове с площ и население няколко пъти по-големи от България.
Разстоянието между София и Хасково в тези въпросни големи градове е разстоянието между 2 квартала.

Пък и в този глобализиращ се свят какво означават границите, още повече населените места вътре в една държава? Днес си в София, след 2 часа си в Рим.

Изглежда сме научени да мислим така, но това е знание с изтекъл срок на годност. За нашето съвремие е неприложимо.
Имам и усещането, че понякога умишлено се поддържа едно изкуствено разделяне на столичани и провинциалисти, за да се отклонява вниманието от други по-важни теми.
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3764 -: Юни 05, 2012, 09:47:21 »

Споделям ви,че не съм много добре от както беше земетресението.От тогава всяка вечер си мисля,че има пак трус.Първата ми работа,като стана сутрин е да проверя в новините дали е имало и познайте,няма нищо,а аз все си мисля,че леглото ми се люлее.Всеки един шум го свързвам с това.Боже,колко е лошо да си втълпява човек.Вчера почина на моята приятелка майка и.Веднага не се почувствах добре и постоянно мисля за това.Защо така изживявам всичко,незнам.Искам да съм с много твъд характер,а не такава лабилна.
Активен
Страници: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА