evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 10:13:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390085 пъти)
Ema
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3660 -: Май 29, 2012, 09:13:11 »

Фактът, че, че тодоров се дразни от hpjon, пише му на лични и се изяснява, означава, че  вижда в него  достоен противник или конкурент. Това е смешно.
 Тодоров е психотерапевт, покрил е  всички изисквания към БАП, МАП и други структури, има" титлата" психотерапевт, която според мен за него е много важна и ценна и се страхува и се бори с един бивш клиент. Това за мен означава, че не непрофесионалиста  е силен противник, а психотерапевта е "ниска топка" Което е много жалко.
  Един  завършен психотерапевт би трябвало да владее толкова добре похватите на терапията си, че да не се страхува от никой, да бъде достатъчно аргументиран, че да няма съмнение в един човек с тревожно разстройство кой от двамата да послуша. Тодоров спомена, че в резултат на този спор рязко са се увеличили клиентите му. В това лекичко се съмнявам, но няма значение.
  Но гнева му към hpjon  за мен е необясним.  Доколкото разбирам от написаното, тодоров го смята за някой колега и затова се държи така с него, което пък от друга страна е доста глупаво. Та искам да попитам тодоров, познава ли добре този колега, на който оприличава hpjon  и как е възможно един непрофесионалист да предизвиква такива чувства и отношение от един титулован психотерапевт?  Както и защо смята форума за негова собствена територия, плаща ли му форума за това?

Споделям, че форума би имал друг изглед  и би бил наистина полезен, ако наистина тук пишат няколко терапевта, това е предложението ми към админа - да покани още няколко психотерапевта от различни школи, за д бъде картината пълна и всеки търсещ да има избор. Само тодоров- не е избор.
« Последна редакция: Май 29, 2012, 09:15:33 от Ema » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3661 -: Май 29, 2012, 09:25:19 »

Фактът, че, че тодоров се дразни от hpjon, пише му на лични и се изяснява, означава, че  вижда в него  достоен противник или конкурент. Това е смешно.

Може и да си права. Може пък и да усеща, че атмосферата във форума вече не е същата, благодарение на безкрайните намеси на hpjon навсякъде и да се опитва да го прекрати.

Ема, нима си толкова глупава да вярваш, че тук не четат и други терапевти. Че досега някой "доброжелател" не е осведомил братството за нашите спорове? Че не четат тук? В този форум има една много важна подробност - мненията не се цензузират, ако не подкрепяш идилията на братството. Затова и никой не се включва. Истината тук веднага ще блесне в цялата си светлина Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3662 -: Май 29, 2012, 09:29:38 »

тодоре - ако в мен припознаваш някакво неизявено твое аз и ако мечтаеш за него - да, тогава съм съгласен да говориш за някакаво, макар и половинчато, познаване. Но хората, които ме познават наистина няма как да не се скъсат от смях като прочетат, че ти си ме познавал.

Ако ме познаваш - назови ме с име, говори като с познат Smiley

Но и двамата знаем, че това не е така. Ти нищичко не знаеш за мен, нищичко...

На лични се опитвам с теб да ти помогна - да ти разредя напрежението, защото виждам ти идва повече. Донякъде успявам, но признавам, ти си неовладяем Smiley

Обхванали са те бесове.

Било ти мъчно за мен... Да, това си ти - ти не можеш да се примириш с факта, че хора като мен се справят с ПР и имат "наглостта" да се похвалят, че и да дадат някой и друг съвет от това, което са научили в терапията си.

Цитат
Гладници такива! Няма да стане ваща работа.

Гладници?? А каква е наЩа работа?
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3663 -: Май 29, 2012, 09:35:20 »

Цитат
Това за мен означава, че не непрофесионалиста  е силен противник, а психотерапевта е "ниска топка" Което е много жалко.
  Един  завършен психотерапевт би трябвало да владее толкова добре похватите на терапията си, че да не се страхува от никой, да бъде достатъчно аргументиран, че да няма съмнение в един човек с тревожно разстройство кой от двамата да послуша. Тодоров спомена, че в резултат на този спор рязко са се увеличили клиентите му. В това лекичко се съмнявам, но няма значение.
  Но гнева му към hpjon  за мен е необясним.  Доколкото разбирам от написаното, тодоров го смята за някой колега и затова се държи така с него, което пък от друга страна е доста глупаво. Та искам да попитам тодоров, познава ли добре този колега, на който оприличава hpjon  и как е възможно един непрофесионалист да предизвиква такива чувства и отношение от един титулован психотерапевт?  Както и защо смята форума за негова собствена територия, плаща ли му форума за това?

Ами Ема, толкова точно си го казала, че няма накъде.

Да видим тодоров какво мисли, ако въобще е в състояние да мисли трезво...
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3664 -: Май 29, 2012, 12:55:13 »

Здравейте Smiley

не си направих труда изобщо да ви чета споровете,защото честно вече ми писна от вас.
Аз искам само на бързо да споделя, че трусовете спряха до някъде, но се появиха други догадки в съзнанието на българина. Дали действително става въпрос за негодоването на майката природа ?? Няма да коментирам тук какво смятам аз, но това което мисля е нещо много много по сериозно от едно просто и никакво заметресение. Но както и да е.
Вълнувам се от това,защото за мен материоалното никога не е било най важното нещо в живота ми. Знам 2 ,знам и 200. Държа и съм в търсене на съвсем други ценни за мен неща,които са толкова малки и толкова нищожни,но пък биха ме направили безкрайно щастлива.
Споделям,че съм добре, кризите идва и си отиват,но аз не мисля за тях по начина ,по който до сега. По леко ми е ,по лесно ми е....но страхът...върху него щше трябва да поработя малко по продължително.
По този повод,започнах нова книга, която страхотно ми помага. Не че нещата не са ми били ясни, но някак си когато човек чете с всеки ред ставам все по спокойна и по уверена. Smiley
Нали това е ключут все пак,начинът ни на мислене!!!

Друго: остават ми по малко от 2 седмици до пътуването. Все още малко се страхувам, но се опитвам всячески позитивно да подхождам към всичко. Каквото и да се случи, ще ми е било писано да е така.

И не на последно място искам и аз да споделя,че заметресението наистина накара доста хора да си дадат равносметка за живота и това,в което вярват и инвестират.
Аз ям,пия и си нося новите дрехи. Казвам на хората ,които обичам всеки ден,колко важни са за мен,защото утре може и да нямам тази възможност. Това ме прави наистина щастлива,по усмихната и много спокойна Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3665 -: Май 29, 2012, 01:01:39 »

Малките неща също са много ценни.  Smiley

Мус, стягам куфарите и идвам с теб 
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3666 -: Май 29, 2012, 01:13:22 »

Ох,ако знаеш как бих искала да има някой с мен. Изобщо нямаше да се страхувам. Но аз все си мисля,че като се кача на самолета ще ме залее онова толкова сладко вълнение,че скоро ще съм в обятията на любимия и смятам,че всички страхове ще изчезнат. Боже,само като го видя да не взема да припаткам от кеф 

Толкова се вълнувам,това е като по филмите. Пишем си във всеки удобен момент се търсим,казваме си ,че се обичаме,хаха,малко като сериал,но е толкова хубаво и истинско. Имаме нещо много ценно и го ценим и двамата,което прави всичко още по прекрасно и незаменимо Smiley

Ще видим де,дано всичко да е наред. Аз съм приготвила цветето в косите и мисля да сляза от самолета като една малка амазонка и да го шашна ,хахаха Smiley)))
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3667 -: Май 29, 2012, 01:34:46 »

Радвам се за теб. Все така жизнерадостна искам да си 
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3668 -: Май 29, 2012, 01:46:57 »

.....хмм ще си говорим като се върна и се оклюмам тук пак сама.....тогава ще видиш ти жизнерадост и чудо.Ама хайде да не мислим за преди и за после,да живеем за сега Wink
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3669 -: Май 29, 2012, 02:15:04 »

Вярвам в теб! Сигурна съм, че ще се чувстваш дори още по-добре Smiley
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3670 -: Май 29, 2012, 02:56:56 »

Избързах с коментара за трусовете. Изобщо не са отшумели. 
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #3671 -: Май 30, 2012, 07:56:43 »

Здравейте! Благодаря на всички, които ме подкрепихте!
Труден период изживяхме със съпругата, но за сега всичко е добре. Лошото е когато на млад човек поставят "кофти" диагноза. Един съвет към дамите: Редовно ходете на прегледи и редовно изследвайте цитонамазката, за да не стане в един момент късно. Всичко се оправя, когато е навреме! Дори и с хирургическа интервенция.
Винаги съм харесвал месец Май, но тази година се оказа дъждовен, хладен. Дано юни е по-приветлив. Пожелавам на всички приятен и радостен ден!
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3672 -: Май 30, 2012, 08:49:52 »

Мус, още ли ви тресе там?

Стефчо, подкрепям те, макар и виртуално. Дано всичко се оправи 

Това с цитонамазката и редовните гинекологични прегледи трябва да се набие дълбоко в главите на повечето жени, че в чудо съм се видяла от безхаберие в това отношение. Не мога да повярвам как на някои изобщо не им пука, че са ходещи бацили и не се грижат за себе си. Направо ми се повръща 
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3673 -: Май 30, 2012, 08:59:15 »

Споделям, че ... е много трудно да издържиш на изкушението. Особено, когато си свикнал да му се поддаваш от раз. И въпреки това трябва да се научиш да се съобразяваш, че не всичко, което искаш, ще го имаш.
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3674 -: Май 30, 2012, 09:00:09 »

Маруся,не мисли за оклюмане,а се наслаждавай на моментите прекарани с него.Може пък да измислите някое дългосродно планче да сте заедно,нищо не се знае.Предстои ти супер пътуване и аз като trak бих дошла с теб.Аз също съм за профилактичните прегледи,но понякога лошите работи идват бързо.Правете си прегледи.
Активен
Страници: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА