evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 04:47:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390110 пъти)
hpjon
Гост
« Отговор #3615 -: Май 24, 2012, 07:24:39 »

Споделям, че не зная, как да пратя лично съобщение на админа. Държа да разбера, как това е възможно в лично съобщение.

Няма проблеми - можеш да изразиш благодарността си към него и тук пред всички. Представям си колко мило ще е Smiley
Или пък замисляш някакъв нов план, усетил гръб от страна на модераторите...

Това, че "държиш" да разбереш мисля, че е малко заповеднически. Едно моля или бих бил благодарен е далеч по-учтиво.

Честит празник на всички! Smiley
Активен
vesi2003
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3616 -: Май 24, 2012, 08:34:06 »

Скорпи,и аз се чувствам по същия начин.Върнах се назад с тези земетресения.Усещам ги на секундата.Не ми е комфортно тези дни,а и комбинация с ПМС Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3617 -: Май 24, 2012, 09:38:09 »

Скорпи как изкара ноща? Sad Аз скочих като ужилена като се разклати пак. Сърцето ми биеше,направо имах чувство,че се изкочи от гърдите ми. 1 Час след това не можех да дойда на себе си и едва се успокоих. Но премина и съм спала след това. Днес пак ми е едно никакво. Едно мине,друго дойде. Как после човек да има здрави нерви.

Честит празник и от мен. Навярно всички почивате. Аз обаче съм си на работа. Sad

Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3618 -: Май 24, 2012, 10:20:30 »

Цитат
Скорпи как изкара ноща?

Ами не ми беше особено приятно, че има ново земетресение, но този път го очаквах. Бях си самичка, постоях в интернет, облякох си дрехите за всеки случай и след час-два заспах. Не съм се евакуирала, то не беше толкова силно тоя път, но се усети. После с котката си легнахме 
В общи линии добре беше - по-добре от очакваното. Ако така продължи, съвсем ще свикна и няма и да ставам
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3619 -: Май 24, 2012, 10:54:17 »

Браво,радвам се:)
За съжеление аз не мога да се похваля със същото. Взе да ме хваща параноя вече. Непрестанно се люлея. И тази преса направо може да те вкара в гроба с изказвания,стаии и не знам си кво си още !!!
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3620 -: Май 24, 2012, 11:23:38 »

Честит празник на всички!

Тодоров, в постовете на админа, под името му има едно човече за профила му и едно   като квадратче за лично съобщение. Там можеш да му пишеш.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3621 -: Май 24, 2012, 12:29:09 »

Момичета, няма нищо страшно. Спрете да четете за земетресения и до няколко дни ще отшуми паниката от тях.  Smiley

hpjon, крайно време е да спреш да лаеш по хората във форума, а когато админът предупреждава да се свърташ като мишка! Трябва да ви впишат в червената книга, лаещи мишки такива  Cheesy

П.С Ема, пак се изказа неподготвена  Grin Grin Grin
« Последна редакция: Май 24, 2012, 12:31:27 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3622 -: Май 24, 2012, 02:04:22 »

Миме ще отшуми ако спре и да люлее. Ти там на 500 км само как с лекота се изказваш  Grin
Я ела насам малко да се полюшкаме заедно 

Не мен корема ми се свит и вече страхът започва да се превръща в отчаяние. Още повече ,че и във фирмата предстоят съкращения и ако и тук ни тупнат,вече не знам къде ще завирам.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3623 -: Май 24, 2012, 07:34:18 »

hpjon, крайно време е да спреш да лаеш по хората във форума, а когато админът предупреждава да се свърташ като мишка!

Няма как да стане, пък и въпросното "лаене" е по бясното куче тодоров Smiley не по хората въобще Smiley
Приключих с мишето си поведение много отдавна. Окончателно приключи с края на успешната ми терапия, в която се справих с ПР и страховете си.

Пък и мишкуването не е за мъже на място Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3624 -: Май 24, 2012, 08:31:16 »

hpjon, най-накрая си разбрал, че не си мъж на място  

Мус, като свършат трусовете, звънкай да идвам  Grin
« Последна редакция: Май 24, 2012, 08:32:55 от track » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3625 -: Май 24, 2012, 09:03:57 »

Супер! Най-накрая си разбрал, че не си мъж на място

Хм, разбирам, че се опитваш да ме вместиш в калъпа на псевдотерапията, която провеждаш при тодоров, но аз не мога да твърдя, че съм разбрал нещо само на базата на това, че казвам, че точно такъв не съм Smiley

Запази си идеята за прозренията и инсайтите за теб ако те удовлетворяват Smiley Те така или иначе не помагат, така че бъди благоразумна и не се изказвай неподготвена, за да не се срамиш Smiley

Весел празник! Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3626 -: Май 24, 2012, 09:46:27 »

Ти моите прозрения ги остави, ами ти кога ще прозреш  Grin

Както споменах по-рано, дописвайки "вселенските" закони - подражанието не е майка на знанието 

П.С Ема, пак се изказа неподготвена

не се изказвай неподготвена

Активен
raspberry230
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #3627 -: Май 27, 2012, 07:03:20 »

Здравейте, завърнах се благополучно от пътуването си. Видях и преживях невероятни неща. Пропътувах общо 3000 км с автобус, 1 час с кораб, возих се в метро...все неща, които не бих направила преди заради нереалистичните страхове, на които бях подчинена.
Опитайте да се справите с психотерапия, струва си!
Софиянци, сега прочетох, че е имало още един трус! Дано бързо преодолеете стреса!
Забравих да спомена, че имах лек пристъп в един момент, който успях бързо да туширам... така или иначе терапевтът ме подготви, че тези неща може да не спрат изведнъж, важното е да ги приемам като временно неразположение, което се случва на всеки (така и направих).
« Последна редакция: Май 27, 2012, 07:11:38 от raspberry230 » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3628 -: Май 27, 2012, 08:51:38 »

Здравейте, завърнах се благополучно от пътуването си. Видях и преживях невероятни неща. Пропътувах общо 3000 км с автобус, 1 час с кораб, возих се в метро...все неща, които не бих направила преди заради нереалистичните страхове, на които бях подчинена.
Софиянци, сега прочетох, че е имало още един трус! Дано бързо преодолеете стреса!
Забравих да спомена, че имах лек пристъп в един момент, който успях бързо да туширам... така или иначе терапевтът ме подготви, че тези неща може да не спрат изведнъж, важното е да ги приемам като временно неразположение, което се случва на всеки (така и направих).

Поздравления!

От това, което съм чел от теб не съм се съмнявал, че ще имаш успех!
Аз също след терапията пътувам безпроблемно - та това е страхотно! Smiley

Желая ти още стотици хиляди дни и километри спокойствие, радост и ведрина! Smiley
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3629 -: Май 27, 2012, 09:51:50 »

Taka ще е и  за напред!
Активен
Страници: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА