evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 04:20:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390106 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3585 -: Май 20, 2012, 09:10:06 »

Ееее, радвам се. Искам само напред и нагоре да вървиш Smiley

Аз й звънях, ама не вдигна. Сигурно пак поспаланства 

Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3586 -: Май 20, 2012, 09:17:00 »

Тя освен всичко останало напоследък е и глуха. Моите смс-си ги вижда след около 24 часа  Grin
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3587 -: Май 20, 2012, 10:53:53 »

Както ти казах - спяла е Smiley Ти няма ли да се похвалиш нещо?
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3588 -: Май 21, 2012, 09:12:46 »

Не,тук нямам какво да се хваля. Иначе имам много  Grin Grin Grin
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #3589 -: Май 21, 2012, 09:49:42 »

Добро утро на всички! Хубав понедлник Ви желая
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3590 -: Май 21, 2012, 02:13:35 »

Споделям, че тука цари такъв хаос, какъвто не е бил никога...
От главата за краката чета и пак нищо не разбирам, но и не ми се занимава.
Споделям, че ако ще да се съдера, ще си направя живота малко по-хубав и то е на път да стане - от мене си зависи. Човек наистина може да избере дали да е щастлив и нещастен, независимо от обстоятелствата. Наистина ми звучеше глупаво и невярно и дори нелепо и абсурдно, когато ми казваха, че обстоятелствата са неутрални, а ние им придаваме цвят и нюанс дали са добри или лоши за нас. Само, че наистина си е така. Ако ще и животът да ти поднесе само цветя и рози, ако си запушиш носа, няма да усетиш аромата им. И обратно - ако ще и да те съдира от предизвикателства и неприятности, ако извличаш ползата от тях и вървиш смело напред, те просто ще си отминават, а ти ще си горд, че си ги преживял. Никой не е казал, че трябва да е лесно. Борете се. Радвайте се, живейте, обичайте.  Животът ей така ще си мине в глупости, спорове, нерви и страхове. И за какво? Времето не е чак толкова много, за да го губим.
Затова си засадих цветенца на балкона, опънах си люлката, наредих си столовете и ще отида да си пия кафето на слънце.  Никой няма да дойде да се почувства добре, вместо мен. Нямам намерение и да чакам всичко да ми е наред, та да съм щастлива. Никога няма да е наред. Животът не е да чакаш бурята да отмине, а да се научиш да танцуваш под дъжда Wink
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3591 -: Май 21, 2012, 02:22:00 »

Браво Скорпи, само така!!!! Като онази реклама "Вашият живот си е вашият живот" , трябва да ценим и обичаме себе си, за да си помогнем максимално успешно. Или както казва баща ми, не се взимай толкова насериозно.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3592 -: Май 21, 2012, 02:35:00 »

Напълно съм съгласен със скорпи!

Това е сентенцията на значението на начина на мислене за нещата, които ни заобикалят - от дребните случки до големите, през отношенията, та до света като цяло въобще.

Smiley
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3593 -: Май 21, 2012, 03:06:36 »

Това с цветенцата на балкона и люлката направо си го представих чак .....обожавам. Следващото ми жилище ще е с балкон каквото ще да става Smiley

Милена,баща ти хубаво го е казал,моята майка и тя така все повтаря  Grin Да знаеш,че има голяма доза истина в това.
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3594 -: Май 21, 2012, 03:27:15 »

Забравих да кажа на Скорпи, че почти всеки ден си правя "партита" на терасата. Когато бях омъжена живеехме със съпруга ми в къща, а сега съм в апартамент. Малко ми криво, но свикнах
На тераската имам рози и всякакви други карсивинки неща, които ми оправят настроението, след като се прибера от работа. Те усещат енергията ни! ( като се сетя преди как мразех саксийни цветя, с поглед ги морях  laugh)...
А баща ми, да, прав е! Когато започна да се взирам и самонаблюдавам прекалено много сякаш сама предизвиквам част от симптомите я на депресийката, я на ПА. Така че, човек трябва да се научи, да тренира да взема себе си наистина много на НЕсериозно.
« Последна редакция: Май 21, 2012, 03:34:39 от Miray » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3595 -: Май 22, 2012, 10:28:03 »

Споделям ви,че такъв панически страх от земетресението не бях изпитвала скоро.Днес съм като болна и всичко ми е занесено.Срещу природата не можем да се борим.Имам чувството,че всеки момент пак ще започне,ужаса и бученето са ми още в главата.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3596 -: Май 22, 2012, 11:35:09 »

Споделям, че народът е по-прост, отколкото си мислех. Ако влизаш през прокси, всеки път ще си с различно IP и не е възможно админът да греши. Това е нещо като с робота, който демонстрираха от оня линк, който Ема даде. Никой все още не може да каже как точно се свързва с човека, от каква сплав е изградено и т.н. Ама вие само можете да гадаете... мислите били енергия и така...  Grin  Гледам ново четиво сте оставили. Ядосали сте админа чак   Не знам как ви търпи, честно  Grin

Веси, успокой се. Най-лошото е минало вече  

П.С Въпросните научни изследвания, на които някои съфорумци желаят да се осланят, не винаги са толкова научни, колкото им се иска. Още повече "откъсите от книги". Хора, слезте на земята  Cheesy
« Последна редакция: Май 22, 2012, 11:36:49 от track » Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3597 -: Май 22, 2012, 12:09:55 »

Олелее хора, привет, как сте след тези трусове???
Мен такава паника ме хвана тази нощ, че треперих часове наред. Не съм спала след 3ч., сега едва гледам, уморена съм и ми е страшничко....
А да не говорим, че родителите и брат ми са в Перник, и такива работи разказваха..... Shocked Shocked Shocked
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3598 -: Май 22, 2012, 12:16:06 »

Цяла София днес получава панически атаки, заради снощното земетресения.

Ема, искам да те питам нещо? Нали не мислиш, че веднага след появяването на въпросното изобретение, някой ще седне и ще разкрие как е направено и как точно действа? Нима си мислиш, че някой е вложил милиони за изследвания дълги години, за да се стигне до тези резултати и веднага да разкрие търговската си тайна, за да се задейства конкуренцията? Че така никога няма да има възвръщаемост на вложенията. Инвестицията ще е загуба на време и пари. 

Не всичко, което виждате и не разбирате, трябва да се отдава на чудо. Давам прост пример - преди да разкрият тайните на фокусите, почти всички незапознати са си мислели, че това е магия. Да, ама не  Smiley
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3599 -: Май 22, 2012, 02:08:52 »

Аз пък кво ми стана не знам. Беше много страшно наистина,направо все едно края на света идва. От уплаха ли какво ли,не знам вече как преживях вечерта. Излизах навън навътре цяла вечер като гламава,ама де да знам. Повече се изплаших като започнаха да дрънкат по тв-то и да разказват какво ли не. Наистина не съм преживявала подобно чудо,беше някакъв ад. Но мина. Днес всички сме като зомбита,едва гледаме. Дремем тук в офиса и се надяваме довечера да успеем да поспим.  Sad
Активен
Страници: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА