evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 22, 2025, 11:06:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390573 пъти)
данаил
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« Отговор #3300 -: Април 20, 2012, 02:06:45 »

от времето е гаранция.познато ми е.днес е малко мрачно облачно и т.тн.и аз усещам нещо не се безпокои за нищо
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3301 -: Април 20, 2012, 02:10:09 »

Опитвам се,ама нали съм хипохондрик,всяка болежчица я гугълвам и става мамата си трака Sad
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3302 -: Април 20, 2012, 08:00:02 »

А къде я г-н Тодоров? Липсва, липсва, липсва.

Ако се фехтова на друго място, ццц! 
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3303 -: Април 20, 2012, 08:36:11 »

Днес съм като че ли по-добре... Много се изморих от хоцкане следобеда, ама си напазарувах смело. Охарчих се пак, ама не съжалявам  Smiley

На терапевта ми днес му се оплаквах, че приятелката ми заминава и ще се чувствам самотна, той ме посъветва да си търся нови приятели. Споделих й, тя вика "Какво ти каза? Да си търсиш друга приятелка ли? Знаех си, че е гад мръсна!"  Grin

Мус, аз съм все още на половин хапче, въпреки кризата оня ден, не мисля да ги покачвам. Времето ще покаже. Браво за непушенето. Искам и аз, но как  Sad

Кадифе, г-н Тодоров си отдъхва, че няма кой да го тормози, въпреки че носи много да му се качват на главата, от опит  Wink Grin
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3304 -: Април 20, 2012, 08:41:46 »

Ето новата фехтовалня, където скланя хората да приемат лекарства против всякаква логика:

http://www.puls.bg/forum/viewforum.php?f=23&sid=4acd881d2bd057038da245c6175308ce
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3305 -: Април 20, 2012, 08:43:32 »

hpjon, ти да не следиш г-н Тодоров  Shocked Започваш да ме съмняваш вече  Roll Eyes Grin
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3306 -: Април 20, 2012, 08:48:05 »

Отговорил съм ти в другата тема Smiley

Тук не е подходящо да говоря за неща, които ще развалят атмосферата Smiley
« Последна редакция: Април 20, 2012, 08:56:08 от hpjon » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3307 -: Април 20, 2012, 09:14:38 »

hpjon, когато няма обиди и нападки, няма проблем да се пише в темата за споделяне. Това си е един вид споделяне. Кой, кого, къде следи  Grin

Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3308 -: Април 20, 2012, 10:29:13 »

Това не е ли натрапчива, често безпричинна идея или емоция, която някои скромно биха определили като обсесия... сесия, сесия, сесия... хаххах, извинете - ужасно ми е весело някакво такова. Липите са разпръснали буклите си в едно чисто, бледо зелено... валя, окъпа всичко, после имаше и дъга в едното край на небето, а на другото - тътне, мръкне и се кани отново да вали. Това просто  нахрани времето вътре в мен, което от много, много дни е притихнало.

Когато работите тръгнат зле, аха... а теменугите даже вече цъфнаха, скоро ще вържат черешите!  Smiley
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3309 -: Април 21, 2012, 05:41:01 »

Цитат
Здравейте Маруся , Миме , Кадифе ,Веси , Скорпи  и всички останали!

Виждам, че поне един човек си ме спомня все още Grin
Споделям, че и моята хипохондрия доста се изостри, но не е точно да се нарече така, тъй като не е безпочвена съвсем - ще кажете, че всеки хипохондрик си мисли така, само че между останалите и мен има една съществена разлика - резултатите от изследванията Undecided Моите са много притеснителни, но са твърде лични, за да ги споделя в подробности. Страшно много здравословни проблеми ми се наслагаха един върху друг, направо не знам как ще ги оправям. Най-силно ме крепи любовта , но колкото и да е силна, дори тя все още не успява да пребори болестите и ми предстои влачене по болници, изследвания и лечение тепърва. Нямам време за ПР и хипохондрии. Лошото е, че покрай тия реални проблеми почнах вече да прекалявам с вглъбяването в начините, по които мога да се заразя от това или онова, ама как да не съм вглъбена, като се разболях от 10001 болести Undecided Undecided Undecided Искам да дойде ред, в който да мога да кажа с 2 думи: "Здрава съм". Мечтая за този момент. Иначе животът ще го изживея в цялата му пъстрота и многоцветност при всички положения. Но защо пък да не е и в отлично здраве? Много ли искам
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #3310 -: Април 21, 2012, 06:47:03 »

Цитат
Здравейте Маруся , Миме , Кадифе ,Веси , Скорпи  и всички останали!

Виждам, че поне един човек си ме спомня все още Grin
Споделям, че и моята хипохондрия доста се изостри, но не е точно да се нарече така, тъй като не е безпочвена съвсем - ще кажете, че всеки хипохондрик си мисли така, само че между останалите и мен има една съществена разлика - резултатите от изследванията Undecided Моите са много притеснителни, но са твърде лични, за да ги споделя в подробности. Страшно много здравословни проблеми ми се наслагаха един върху друг, направо не знам как ще ги оправям. ..........................................

И аз точно това имах в предвид вчера. Онзи разказ на Първанов не е за всеки.
Има хора с напълно реални физически проблеми които не са един и два, а повече. Има болести които са като скачени съдове, появи ли се една  и много други могат да дойдат.                                                                          

Та информацията за здраве е на първо място, тя не трябва да е табу. Здравна информация не е равносилно на списъци със симптоми, здравната информация може да бъде и мотивираща и градивна.  Личния лекар в България е само едно формално-административно понятие. Личния лекар за всеки си е той самия.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 07:10:34 от Мая » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3311 -: Април 21, 2012, 07:13:31 »

Мая,а ако изследванията са прекрасни,но въпреки това имаме симптоми за какво ли не заболяване?Тогава за какво говорим?Май баш за хипохондрия. Така,че "онзи разказ" си е точно на място,в точната тема.

Скорпи,радвам се да чуя нещо от теб,макар и не много хубаво!!Пожелавам ти от все сърце колкото се може по скоро да се оправиш и да се радваш здрава на любовта си 
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #3312 -: Април 21, 2012, 07:58:44 »

Мая,а ако изследванията са прекрасни,но въпреки това имаме симптоми за какво ли не заболяване?Тогава за какво говорим?Май баш за хипохондрия. Така,че "онзи разказ" си е точно на място,в точната тема.

Трябва да се повторя и да напиша нещо подобно  каквото написах и вчера.
Аз не те познавам,  дали имаш или нямаш хипохондрия НИКОГА не е било предмет на мой постинг.
Онзи разказ разбира се че е точно на мястото си в тема за хипохондрия(ако беше в тема за сладкарство нямаш да е), но не е за всеки човек, не е за прилагане на конвейрн каквато е нагласата на разпространителите му. А да ли е или не е за теб също никога не е било предмет на мой постинг.

Предмет на моите мнения по въпроса е че здравето не може да бъде табу.....и тласкането от едната крайност към другата и то не лично свързано с теб, ами на всеки който чете.
Ако ти допадат методите на Първанов, според мен е най добре да ги черпиш  от него самия. Който няма пари може и безплатно..........   

Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3313 -: Април 22, 2012, 02:32:00 »

Цитат
Скорпи,радвам се да чуя нещо от теб,макар и не много хубаво!!Пожелавам ти от все сърце колкото се може по скоро да се оправиш и да се радваш здрава на любовта си

Мерси То аз и сега си се радвам, просто наистина искам и да съм здрава като бонус към нея
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3314 -: Април 22, 2012, 01:06:12 »

През почивните дни май всички са пасивни  Tongue
Аз се убих от чистене и подреждане,поне да не мисля за глупости и болести.
Констатирам обаче в последно време ,че когато тръгна да ходя ,след около 30 мин започва да ми прилошава....все едно ми пада кръвната захар,понеже имам усещане,че трябва нещо сладко да хапна. До сега никога не ми е ставало така. Офф то с годините какво ли не се случва ;(
Активен
Страници: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА