evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 04:30:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390108 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3285 -: Април 19, 2012, 04:00:19 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:44:15 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Little Овненце
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3286 -: Април 19, 2012, 04:17:38 »

Аз не се чувствам зле ДГ. Всеки е различен и има право на собствено мнение,но нека не ми го налага.

Темата е "споделям че.."
Ако ви се спори има други теми за това. Аз съм си избрала тази и съм тук именно,за да споделя, за да прочета и на другите тревогите, да бъда изслушана,да ми се даде съвет. И си беше екстра, докато не се появиха онези двамцата  , извинявам се ,но е факт неоспорим. С кое по точно ми помага Ема и хпджон? Кое по точно трябваше да прочета за тях?? Не ми трябват да чета по 48 страници ДГ в някой форум,за да си направя преценка за човека насреща. За това сме всички различни и с различни характери,не сме тук да се обичаме и харесваме,но нека не се и нагрубяваме само за това,че имаме различни мнения,какво ще кажеш???
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3287 -: Април 19, 2012, 05:34:11 »

Little Овненце, съжалявам, ако си се почувствала нагрубена от мен! Не съм целяла това. Станало е неволно.

А по темата: аз ако съм доволна от някой, винаги ще споделя. Дори е задължително.
Нали сме  различни хора, всеки по своему мисли и разсъждава.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3288 -: Април 19, 2012, 07:04:01 »

Ema и hpjon... Пак ли вие двамата? Спрете да се нахвърляте върху хората най-накрая. Ema, вземи пример от hpjon и си седни на д-то  Smiley

Споделям, че вчера, май по това време, не бях добре и днес ме е бъзе все още да не ми стане пак зле. Дали да не пия превантивно ривотрил  Roll Eyes
« Последна редакция: Април 19, 2012, 07:06:12 от track » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3289 -: Април 19, 2012, 07:46:03 »

Еййй! Пишете само в една тема  Grin
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #3290 -: Април 19, 2012, 08:12:13 »

Здравейте Маруся , Миме , Кадифе ,Веси , Скорпи и всички останали!
Да, пролетта се отразява неминуемо на емоциите, чувствата....
Разбира се Миме, че малко ривотрил няма да ти навреди - по-добре да си в кондиция и да си караш работата, отколкото да ти е зле, подтиснато, зашеметено и да се чудиш какво да правиш.
Не съм се отказал от лекарствата..Предвидих пролетта и дори в малки дози, но се държа над водата, чувствувам се добре
По-добре контролирано лечение, отколкото невежество, гордост и инат!!
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3291 -: Април 19, 2012, 08:38:11 »

Ema и hpjon... Пак ли вие двамата? Спрете да се нахвърляте върху хората най-накрая. Ema, вземи пример от hpjon и си седни на д-то  Smiley

Споделям, че вчера, май по това време, не бях добре и днес ме е бъзе все още да не ми стане пак зле. Дали да не пия превантивно ривотрил  Roll Eyes

Е, чак пък да се нахвърляме....доста пресилено Wink Дай една фраза, която доказва нахвърляне.

Иначе аз си седя на д-то, почивка съм, мързелувам, нямам страхове...абе седя си....
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3292 -: Април 19, 2012, 08:53:01 »

Гръмни се тогава  Smiley Или започни да използваш устата и краката си по предназначение. Както и това, дето седиш върху него  Cheesy

Стефчо, не знам дали е от времето. Мисля, че не. По-скоро ми се насъбра доста.
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3293 -: Април 19, 2012, 09:03:02 »

Споделям, че от цветното дъжд, което валя при нас - всичкото прозорец е като полято с жълта кал. Споделя, че няма мие, няма чисти, чака да завали друг дъжд просто, нецветен. laugh

Гледам има напрежение, чета - пак има напрежение. Вижте, супер е простичко, ако Ема и хъджъпупупунещотамси, бяха толкова добре, нямаше да изкарват толкова много време във форума. Когато да вляза поне един от тях е тук, а нищо чудно и да са един и същи човек. Не съм им проследила историята, нямам и желание. Но като цяло ще изкарам есенецията на присъствието им тук - Ааааалелуя! Ааааалелуя! Тодор Първанов! Ааааалелуя! Сега - всеки може да си сподели терапевта или терапията, но до сега те бях видяла някой да я закарфичи най-отгоре и да шляпва с нея всеки, който влезе във форума. Мой приятел хирург завчера спаси по уникален, славен начин човешки живот... днес в ръцете му умря жена, скъпа за него... и не успя да й помогне. За кого е добър и да кого лош лекар. Спрете се и оставете хората да изберат път, по който да вървят сами. Ако някой го интересува невероятната история на възстановяването ви от ПР, както и как сте ходили с Билбо Бегинс до там и обратно - о` кей, има си лични бележки, ще ви разпитат, ще си поговорите , ще обмените история. Но това натрапване тук, а и честно казано никъде не чух нещо конкретно - само джафкане срещу г-н Тодоров, заяждане с него и всички подред, а отсреща Пижо и Пенда - Пижо леко нервен, държащ се като японско петле и Пенда - примадона с тежко държание и напъстващ глас.
  Тук ще обърна специално внимание на DG, отстрани ми стоиш като с промит мозък. Миличката, била си говорила с Пижо на лични и вече усещала как споделят едни и същи възгледи за живота. Само едно ще кажа - скучните бракове са тежко нещо. Останете си на лични, това наистина не касае форума и не е нужно някой да ме убеждава кой, какво прави във форума и с какво помага.

Направо е отвратително това, което сторихте с атмосферата във форума и освен да промиете детското още съзнание на ДГ, не виждам нищо конкретно да дадохте, а дааа и данните на Първанов:))

Маруся, не се впускай в напълно ялови полемики с хора, които сякаш са оперирани от чувство за хумор, от слънчевост и от въображение... лоботомия направо Smiley

Граф Монте Кристо, както винаги готов ! С тесте рецепти и чудесна усмивка - целувка и за теб, и с теб сме се хапали и сме имали спорове, но нито за миг не е слизала усмивката от думите. Защото никой не налага на този отсреща позицията си за ПР и не пледира, че има панацея за справянето.

Как можете да дразните всички и да стоите във форума - или това е целта, един да заведете при дъновистите - Ааааалелуя!Пък после в различните дни от седмицата яжте плодове според цвят и размер, танцувайте паневритмия - нищо против, ама всеки сам да избере.

Трак, тебе те целувам, ти си мече-буболече:)

Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3294 -: Април 19, 2012, 09:39:59 »

Кадифе, обичам те!
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3295 -: Април 19, 2012, 09:41:47 »

Гръмни се тогава  Smiley Или започни да използваш устата и краката си по предназначение. Както и това, дето седиш върху него  Cheesy

Стефчо, не знам дали е от времето. Мисля, че не. По-скоро ми се насъбра доста.

Трак, гръмнах се вече.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3296 -: Април 19, 2012, 09:45:10 »

Кадифе благодаря за изчерпателния пост,ама имаш право де,все пак темата е твоя.
Миме,не се безпокой. Знаеш ли,аз сега се връщам от кино. И в момента в който влзнах в киното в самото начало и седнах,си казах,край мале,тука ми е края.Едно напрежение усетих,ужасно ти казвам,едни бодежи в сърдечната област,викам е това беше. Вече си представях как крещейки бягам навън:( Много зле се почувствах. И си викам,добре де,айде,нека.Ако ще се мре така и така ако е писано,аз не мога нищо да направя. Поех дълбоко въздух и в момента в който го издишах почувствах как цялото ми тяло е било като сковано. Може би аз през цялото време подсъзнателно съм се страхувала.че може да ми стане зле. Но отпуснах всяко мускулче, започнах от лицето и така цялото тяло. И напреженито лека полека ме напусна. Не знам дали това е пътя,но аз така работих доста време,докато в един момент нямах нужда повече да го правя. И сега пак,по силно от преди,но се опитвам пак така да го оставям да минава все едно през мен. Само с хипохондрията не знам как да се преборя Sad Това за мен е по страшното.

Мимче това за теб го написах,в смисъл,ако някой намери също приложение ,ок,ще се радвам.Ама Мима знае,колко против съм и аз лекарствата и как за едно помагат,а друго увреждат и особено след онзи ден след дерматоложката,не знам вече какво бих глътнала изобщо.

Споделям,че все още не пуша. Сори ако го повтарям често,но много се гордея с това. Никога не съм мислила,че ще успея.

Гледах американски пай 6,смях се до спукване. Страхотен,препоръчвам  

Целувки от мен и благодаря много
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3297 -: Април 19, 2012, 10:25:51 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:42:52 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3298 -: Април 20, 2012, 12:24:03 »

Аз казвам само неща, които искам да кажа. За себе си ти ще прецениш какво да кажеш.

Целта е постигната, дори хора, които преди са били добронамерени - започват да   мрънжат. О`кей - мрънжете и се правете, че сте преодолели ПР,  висейки час през час във форум за ПР. Аз за себе си мога да кажа какво съм и не съм преодоляла.  Дали съм отнесена или поднесена на вихъра, това е загадка дори за учените. Скарлет О`Хара е невероятен литературен образ, да не говорим за самата книга, която по невероятно смислен начин описва духа на Юга по време на Гражданската война в Щатите. Но защо ли да изпадам в подробности, който иска ще прочете книгата, за да знае какво е предназначението на вихрите.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3299 -: Април 20, 2012, 01:23:45 »

Има ли такива днес,които да се чувстват кофти?
Виене на свят,повдига ми се,сега и главата ме заболя?  Undecided
Ама хич не ми е комфортно,а довечера съм на гости и не искам да вися като парцал на масата само Sad
Активен
Страници: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА