evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 09, 2025, 11:14:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 393500 пъти)
kadife
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3255 -: Април 18, 2012, 06:06:16 »

Споделям, че след като си мислех, че съм срещнала момчето за мен и го мислех за различен, той ме разочарова и започна да се отдръпва от мен. Sad А аз толкова се вълнувах и го мислих, че даже онзи ден получих и криза след толкова време...

И аз преди две нощи получих първата си паническа атака от 7 месеца насам... И аз като теб това ми се случи, когато някой отдръпна дланите си от мен - и буквално, и преносно. И докато се измъчвах от това страдание, докато наблюдавах как ме заливат старите, добре познати вълни на ужаса... исках само едно, да вдигна телефона, дори и посред нощ и да му кажа - Нужен си ми... ти ме остави, когато ми бе най-нужен...
Но каква полза, той най-добре знаеше какво е времето в мен и въпреки това си тръгна или по-скоро изобщо не дойде, хахах.... както и да е - ако някой наистина те обича, Диди, той просто няма да си тръгне.

Сега ще продължа да чета, че отдавна не съм чела тук:)

Ииииии Little Овненце, те обичааам:))) Трак (гледа я строго из-под мигли) тебе нещо те поизпуснах от поглед!  laugh Алис къде я!
« Последна редакция: Април 18, 2012, 06:19:00 от kadife » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3256 -: Април 18, 2012, 06:15:02 »

Диди, друго си мислех, докато приготвям вечерята...  Grin
Да не си охкала повече  Grin, а той да е очаквал да си някоя, която едва се чува/все едно са те хванали за шията/?  Grin Grin Grin
За съжаление, всички или почти всички мъже са едни и същи. Затова пробвай следната стратегия следващия път:прави се на целомъдрена, дръж го на сухо известно време, при секс бъди малко по - въздържана. Дай му време да те опознае от всичките ти страни, а отпускането ти в секса да стане постепенно, за да не би да стреснеш крехкото създание.  Grin
Не ги знам що са такива повечето мъже. Ама всички се стряскат ако си по - освободена в секса. Досега съм виждала само няколко случая, връзка да започне със секс и да завърши с брак.

Направо ме същиса този пост... как така да не охка, да не стене, как така да не е буйна и страстна.... това привличане и секс ли  ще е или приятелска дружинка с четене на поезия?! Как ще се прави на целомъдрена и защо да държи някого на сухо, ако от него мигом й става мокро?! И с какви мъже правите секс, ако ще трябва да ги отпускате първоначално, та да не се стреснат от сексуален апетит.... хахахах, нямам думи - честноSmiley)))

А аз съм жена и вече си плюх на петите - е, това изказване, ако ми го каже един мъж и ще прибягам през девет планини в десета - че досега е виждал само няколко връзки да започват със секс и  да доведат до брак. Ама, хайде, молим ви се - сексът не е повод за брак laugh
« Последна редакция: Април 18, 2012, 06:21:10 от kadife » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3257 -: Април 18, 2012, 06:33:32 »

Аз също току-що получих първата си ПА от месеци насам. Ужасът се завръща  Shocked Все още ми е нервно, не знам какво да правя. Започнах и да се страхувам Sad Натрапчивите мисли и те се завръщат с пълна сила. Какво стана пак  Sad
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #3258 -: Април 18, 2012, 06:38:40 »

kadife, интересни теми си дискутирате. И мен много ме вълнуват, ама се питам нещо... Тук хората, занимаващи се с психология, се изтрепаха да спорят по какви ли не въпроси, но интересно защо, изобщо не се включват в тези теми, а щяха да са ни много от полза, с мненията си от мъжка гледна точка. Защо по дяволите, мъжете избягват тези теми? Защо се държат всички мъже сякаш това нещо не ги засяга. Това си е чисто бягство.
DG, а струва ли се да се правим на такива каквито не сме? А именно, не харесваме секс, няма страст в нас, асексуални сме, с една дума - мъже спокойно няма да искаме нищо от вас, просто сме фригидни. Да, ама не - не сме фригидни!
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3259 -: Април 18, 2012, 07:17:52 »

Поуспокоих се малко, може би от ривотрила. Вече се виждах към тичам към кабинета на г-н Тодоров  Grin То не е смешно, ама преди малко бях на ръба да се разрева ... Бях забравила колко са силни паническите пристъпи и каква власт имат натрапивите мисли над нормалното протичане на мисълта ми  Sad

Да ви кажа честно, хич не ми е до мъже и не искам никой мъж да ми се обяснява какво, как и защо. Искам да не получавам повече панически атаки. Легнах да си поспа и хоп - събудих се "ощастливена" Huh?
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3260 -: Април 18, 2012, 10:08:08 »

Цитат
се изтрепаха да спорят по какви ли не въпроси, но интересно защо, изобщо не се включват в тези теми, а щяха да са ни много от полза, с мненията си от мъжка гледна точка.

Бих се включил и имам много какво да кажа, но тематиката на форума просто е друга...

Честно казано ми е много криво като ви чета оплакванията - за връщането на ужасите, за ривотрилите...

Но, това пък ме стимулира да продължавам да пиша, че справяне има. Всеки ще узрее по различен начин и време до това.

Пожелавам скорошно ощастливяване на всички Smiley
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3261 -: Април 18, 2012, 10:59:49 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:45:48 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3262 -: Април 18, 2012, 11:09:14 »

Благодаря Ви много, че сте съпричастни с моите любовни несгоди.
Просто преди много време, преди да ми дойде на главата тази модерна болест паническо разстройство си имах един мъж, който ме караше да летя в облаците, а после така ме трясна на земята, че как се оправих още незнам. После ПР, години наред мъже не ме интерсуваха, за чувства дума да не ставаше. И сега след толкова време се появи този, дето ми сваляше звезди и уж бях много симпатична, уж това, уж онова...и като си преспа с мен, вече не го интересувам. Sad
DG, незнам за лошо или за хубаво, но несъм толкова шумна и разкрепостена...хихи Grin Grin Grin
Кадифе, не се отчаивай, просто горе главата и гледай ти да си добре, че после ние страдаме от атаки, а мъжете си пият и са си добре!!!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3263 -: Април 18, 2012, 11:30:29 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:45:39 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3264 -: Април 18, 2012, 11:31:22 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:45:28 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
hpjon
Гост
« Отговор #3265 -: Април 18, 2012, 11:45:21 »

А hpjon, форума отдавна не е само за ПР, така че дай малко светлина на въпроса, откъм мъжка страна - що тъй правите вие мъжете, от време на време? Grin
На мене ми се вие свят от гладене, направо се чудя как може всеки ден да пускам перални, да стоя до никое време да гладя и пак да не мога да смогна и в края на седмицата в гарероба не са останали дрехи, всичко е на един куп, чакащо за гладене...

ДиДжи - дали аз ще го кажа или ще го прочетеш в някоя книга кой знае каква разлика няма - аз не съм някакъв гении на човешката психика все пак - нищо тотално ново и непознато не мога да кажа.

За друго обаче тръгнах да ти отговарям - да, хубаво е във форума да се говори за всичко. Някои обаче трябва да говорим за определено нещо - и то е, че справяне с ПР и страхове има.
И ти го знаеш добре това.
Точно от някои от нас няма нужда да разводняваме тематиката и мисията ни тук е много специфична.
А тя е ясна - ПР е нещо, което е оправимо и е напълно възможно да се стигне до състояние, в което да не се връща. Същото важи и за хапчетата - един ривотрил е ОК, но когато живееш с идеята да го държиш в себе си при евентуална нова ПА какво справяне е това?
Това е другата цел - легалната зависимост от лекарства да бъде изобличена като излишна.
Ти и това добре знаеш. Има обаче доста хора, които дори не им е минавало през ума, че това е така.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3266 -: Април 19, 2012, 12:03:46 »

--
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:44:53 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
hpjon
Гост
« Отговор #3267 -: Април 19, 2012, 12:11:56 »

Мхм, ама всичко зависи от човека и от ситуацията. Трак трябва да каже какво е предизвикало атаката й, Трак, айде казвай, че да понищим малко.  Grin Иначе тая тема май беше създадена точно с тая цел - да не се разводняват темите. По едно време обаче всичко беше една обща тема  Grin Grin.
За хапчетата - аз съм за винаги, когато могат да се избегнат - това да се направи. За съжаление обаче има случаи, в които без тях не може. Обикновено това е така, когато освен ПР има и друго заболяване - често физическо. Може да доразвия изречението си като кажа, че всичко тръгва от погрешни мисли, които по някое време се проявяват на физическо ниво, обаче какво от това. Стигне ли се до момент да избият в тялото, трябват и хапчета. Но тука на повечето проблемите са по - скоро психологически.

Пиша отново кратко тук, за да не отидем в прекалена конкретика, която не се вмества с темета, но все пак да поясня:

Когато говоря за лекарства имам предвид единствено антидепресанти и транквиланти, когато са назначени за ПР или фобия.
Те не само са излишни и не помагат, но и напротив - могат да задълбочат проблема. Говоря за популационен ефект, а не за отделни индивиди.

За други случаи и за други лекарства - разбира се, че трябват! Аз много знам какво са лекарствата Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3268 -: Април 19, 2012, 12:46:45 »

Вие още ли не спите... аз ривотрил пия пък съм кукуряк  Grin

DG, сексът в много случаи води до любов  И той е в основата на любовта 

Не бях пила ривотрил от няколко месеца, но не събудих толкова наплашена, че нямаше просто как. И най-странното е, че като излязох навън, до магазина, се почувствах по-добре. Явно трябва да съм само навън  Roll Eyes

Първата мисъл, която ми премина през главата, освен че отново полудявам, беше много странна. Как може да искаш нещо и в същото време да се отречеш директно от него по време на ПА  Shocked Да не излезе най-накрая, че обичам мъжа си и всички изневери и псевдовлюбвания са плод на огорчението ми  Roll Eyes Вкарах се в някви филми големи пак Smiley

Не знам вече какво да си мисля. Взе да ми се доспива. Няма какво да продължавам да си мътя мозъка 
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3269 -: Април 19, 2012, 12:54:00 »

-
-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:44:43 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА