evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 24, 2025, 06:30:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 213 214 [215] 216 217 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390604 пъти)
vesi2003
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3210 -: Април 13, 2012, 11:03:46 »

Маруся,нищо не ти пречи да опиташ с Първанов и ще видиш за какво става въпрос.За мен лично те са ми малко като сектичка.Пробвай,то ние какво ли не сме пробвали.За кожата задължително посети дерматолог.Не си мисли никакви глупости,това е нещо кожно или алергия от храна да не е.Кожните работи са много упорити,за това отиди по скоро.Имаш ли сърбеж?
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3211 -: Април 13, 2012, 11:27:02 »

Знаех си, че на Мус сама ще й дойде акъла  Smiley Не случайно я и насърчих да опита. Важно е изводите да си ги направи сама. А и едва ли има някой, който да не се сеща, че никой няма да седне и да й предложи директно някакви преклонения пред Учители и следване на нечие духовно разбиране за Вселената. Трябва да са много глупави, за да действат така. То и в това е изкуството на зарибявката, да умееш да зарибиш, убеждавайки, че човек сам е пожелал да направи нещо  Smiley

Но това не ми влиза в работата на мен. Всеки си има глава на раменете и не всички са толкова глупави, колкото си мислят някои.

Аз да споделя, че съм си в родния град, тук две кучета и една котка не се понасят... постоянно съм с чехъла в ръка иииииииии едва издържам.

Чувствам се объркана... в емоционално отношение.

Мус, понеже имам богат опит с овните (особено жени приятелки)  Grin да те питам нещо... Ти като си сърдита на Овнето, казваш ли му защо и какво ти е. Защото от моя опит съдя, че се сърдят ей така по цял ден, питаш какво им е - нищо им няма и така постоянно. Дали, ако споделяш ежедневно с него как се чувстваш, той няма да намери начин да те успокои? Разсъждавам си на глас. Не знам как да ти помогна. Бих те прегърнала с всичка сила до задушаване, ако бях при теб  Kiss

DG, за незаконни работи не освидетелстват, а вкарват в затвора  Grin Само тези с менталните отклонения са за лудницата. Ти наистина не си запозната с действието на сектата. Там могат да ти внушат какви ли не щуротии, продаваш си апартамента в тяхна полза, уж за да живееш угодно някому и ти оставаш с това впечатление до край... Там никой не се "осъзнава", че видиш ли след някоя друга година да се жалва срещу тях, че "сам" е взел това решение за себе си. Нали се сещаш, че наивността не е престъпление и няма как да бъде доказано такова. Говоря за сектите по принцип, някой пак да не го приеме "лично"  Smiley
« Последна редакция: Април 13, 2012, 11:32:55 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3212 -: Април 13, 2012, 11:43:32 »

Значи обрива наподобява акне,но не е. Някой пъпчици са червени пурвоначално,после стават гнойни. Нямам сърбеж. Но както казах по лицето кожата ми стана като шкурка,особено по брадичката,челото и носа. Много ситно се лющи едно такова и като изпръхнала е Sad Опитах днес да се обадя за лекар ,ама то нали е почивен ден и познайте кой ми вдигна в нашта болница тука-дедовия.

Това за сектата е много страшно. Имам едно познато семейство,техния син е на 18 и тръгна с една 40 годишна жена пт такава секта Sad Не работи,църквата я била издържала. Ох много е страшно не знам какво да правя вече.

Миме за овните е типично много да бъдат ей така криви по цял ден без определна причина. Понякога обаче не искат да кажат какво точно им е,защото са си съчинили някакъв филм,който и за тях самите е абсурден,обаче си вярват и така до лудост могат да се докарат. Моето овне знае всичко,не съм му спестила нищо.Той ми е съкровище,разбира ме и винаги намира как да ме разведри. Разказал е на всички за мен там и каза,че като дойда,ще съм голяма звезда. Smiley Всички вече ме очаквали. Знае,че плача и се вайкам,но също знае,че и бързо ми минава. Не случайно ми липсва,освен всичко останало той ми беше и много добър събеседник.Говорили сме си часове наред за какво ли не.Липсват ми и тези разговори Sad Вчера ми написа,че дори и времето цял ден плачело за мен- много било валяло там Smiley Сърчицето ми е той.
Та така. Мимче ти към София чадо няма ли да прелитнеш скоро??

Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #3213 -: Април 13, 2012, 03:29:34 »

Здравейте момичета от горе долу два месеца не съм писала,но ви чета редовно сега най сетне моя компютър е в ред и вече ще пиша редовно.Имам много за споделяне и незнам с кое да започна.....може би с това,че вече четири месеца от както съм в австралия не вземам никакви лекарства и не съм  почувствала дори и за миг някакъв дискомфорт  .Тук великден мина -да си призная не се празнува както в българия-разменят си шоколадови яйца и зайци....и евентуално едно барбекю това е Roll Eyes  Времето тук още става за плаж затова сега приключвам с писането илягам  утре след плажа пак ще пиша   Силни прегръдки на всички които ме помнят все още Wink
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3214 -: Април 13, 2012, 03:36:20 »

Диди здравей.Ехааа нека аз съм в Австралия и нека ми е зле Smiley) Ихууу,браво,супер.
Ти там работиш ли какво правиш? Питам така,защото Австралия ми е една от страните ,които искам задължително да посетя Smiley

А другите къде сте??

Уффф то е празник днес
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3215 -: Април 13, 2012, 04:39:04 »

Весели празници на всички!

И по-лекичко с яйцата и козуначетата

ПП Споко, хора! Никой не говори за никакви братства на терапия при д-р Първанов.  Няма такива работи. Работи се яко.

Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3216 -: Април 13, 2012, 04:53:12 »

Ема сигурна ли си? Зашото във форума където пише си пише ,че са дъновисти. А всички знаеш кои са те.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3217 -: Април 13, 2012, 07:38:52 »

Ема сигурна ли си?

Да.
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #3218 -: Април 13, 2012, 10:52:15 »

"бе хора,зов за помощ: Щом са дъновисти за Бог ли ще ми говорят сега?? Малеее опазил ме..... Sad"

Едва ли.Все пак то не е заразно, искам да кажа, че ако главата ви е на раменете, какъвто и да е, е  все тая. Не забравяйте, все пак че е лекар. Дори и методите му да не са много  .... как да кажа ...  "легални" в България, едва ще ви навреди. Все пак, е добре да прочетете етичният кодекс на терапевтите, за да сте наясно кое е нормално и кое не, а от там нататък вие ще си преценявате. Четете го много добре. Не случайно някои неща са споменати, макар да ви се сторят излишни. Наистина, че присъствието напоследък е засилено, но това не означава непременно нещо лошо, ако всичко е в някакви граници.
Давам ви линк:

http://ttodorov.alle.bg/articles/ethics/
« Последна редакция: Април 13, 2012, 11:14:08 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #3219 -: Април 14, 2012, 12:30:21 »

"Цитат на: Ema в Април 11, 2012, 11:53:16
" НЛП завърших още когато не беше модерно - 2002г. "

Аз  от женско любопитство - на колко години бяхте и къде го завършихте? Не сте ли бил много млад?

Какъв е смисъла от размишленията, когато нямат реален резултат?  За осъзнаването казвам.

Може би не видяхте въпроса, но ако не искате - не отговаряйте."

Преди 10г., бях на 26г. Уви, млад и зелен, за това ме подлъгаха Smiley Бях вече бакалавър по психология и асистент по психодрама / почти Smiley /.
Тогава все още рекламата на НЛП не беше станала толкова агресивна, а и се прокарваше, и хората имаха мерак да го преподават. Ходехме по различни градове, нямаше такива екстри като сега, те да обикалят градовете. Сега всички са сертифицирани от "създателя" на НЛП, ... от Америка ... това е сериозна страна, която даже не е чувала за България.

Смисъла от размишленията е сложен. Това е философски въпрос. Най-лесно източната философия го описва: " не е важна целта, а пътя който извървяваш към нея".

" Какъв е смисъла от размишленията, когато нямат реален резултат?  За осъзнаването казвам."

Е как да нямат Smiley Тъй като темата е "споделям че", ще дам личен пример. Миналата година за първи път правих вино. Преди това изчетох всичко относно това, как се прави. Научих много неща, но малко от тях можех да си обясня логически. И така, сгреших 7 пъти. При виното не трябва да се греши и 1 път. Но благодарение на тези грешки, тази година виното ще е по-добро - със 7 грешки по-малко. И понеже допускам, че и тази година мога да допусна нови 7 грешки, предполагам че догодина ще е още по-добро с 14 грешки по-малко. Само си представете след 10г. какво вино ще правя Smiley Как тогава аз да не се радвам на грешките си? Моите грешки, все едно са моите малки ПА Smiley Благодарение на тях аз се уча. Аз осъзнавам.

Не размишленията водят до осъзнаването, или поне не винаги. До него води преживяването. Ако едно момче 20г. гледа как се правят грънци, ще може ли да ги прави, ако се опита? Не, защото координацията между това, което знае, и това което прави с ръцете си изисква доста други неща.

Осъзнаването означава, да прочетем една книга 3 пъти и чак на четвъртия ние да осъзнаем нещо ново, което до този момент ни е убягвало. Пробвайте с "Малкият принц". Обещавам ви, че поне до 3-4 прочит ще намирате, ще осъзнавате нещо ново.

« Последна редакция: Април 14, 2012, 01:06:02 от t.todorov » Активен

Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3220 -: Април 14, 2012, 10:21:46 »

Ами като сте  учил  НЛП защо не го използвате?

Колкото до виното - не трябва осъзнаване, а  иска майсторлък.  Както лозето не иска молитва, а мотика. И тази година може да не стане вино, защото гроздето всяка година е различно и това, което тази година е било грешно, другата година може да е полезно за виното.

"Моите грешки, все едно са моите малки ПА. Благодарение на тях аз се уча. Аз осъзнавам."

Какво да ви кажа?
Щом толкова ви пречат в живота тези грешки, осъзнавайте си ги.

Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #3221 -: Април 14, 2012, 10:33:32 »

" Колкото до виното - не трябва осъзнаване, а  иска майсторлък..."

И какво е майсторлъка, нещо освен осъзнаване на грешки Smiley

НЛП не използвам, защото е несериозно, сравнено с аналитичните методи /говорим за психотерапия/. НЛП се използва за някакви травми, които са извън нормалното преживяване. Говоря за бедствия от земетресения, и други екстремни ситуации, в които трябва да се действа бързо, с кризистна интервенция. Тогава няма какво да се осъзнава, защото събитието е над прага на човек. Малки, но бързи ползи дава НЛП в такива ситуации. Същото е и за оня метод с очните движения.
Активен

Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3222 -: Април 14, 2012, 10:58:52 »

Това, което знам за НЛП е съвсем различно от това, което казвате, но не ми се иска да спорим и за това.

Въпрос на гледна точка.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3223 -: Април 14, 2012, 11:53:38 »

Китайците казват: "Умният се учи от грешките на другите, а глупакът - от собствените си".

Грешка в ежедневието и ПР са мноооооооого различни неща Smiley

Весело посрещане на Великден на всички! Smiley
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #3224 -: Април 14, 2012, 02:35:37 »

Китайците казват: "Умният се учи от грешките на другите, а глупакът - от собствените си".

A ако цялото обкръжение на човек е само от безгрешни и умни решили да се учат от чуждите грешки, ....от къде ще се научат?!

И тъй като идеални, съвършенни и безгрешни хора няма, ....а има само такива които нямат сетива да усетят собствените си грешки, .......едни други хора пък са казали:

цитат: "Умен е този който греши, глупав е този който повтаря грешките си"

Активен
Страници: 1 ... 213 214 [215] 216 217 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА