evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 22, 2025, 10:41:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390567 пъти)
Little Овненце
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3105 -: Април 11, 2012, 09:10:49 »

ДГ,намери сили да се успокоиш,това е най важното от всичко останало.знаеш,че децата усещат напрежението и реагират. Радвай се на това,което имаш,семейство,деца.Това в днешни дни е дар от Бога. Аз искам много да имам семейство,а времето минава и яйциклетките умират ,а насреща ни тате ни никой. Ще издържиш и още как,но въпроса е как ще ти се отрази всичко това.За това,давай го по лежерно и спокойно и се наслаждавай на всеки миг,защото той никога няма да се повтори.

Аз давам много лесно съвети и бла бла,ама не съм я докарала до никъде.Мимето е права,бях на седмото небе и това ме извади от всякакви мъки и други страдания. Не напразно се страхувах,какво ли ще стане,когато Овнето замине. Ето че ме настигнаха страховете,пак падам и все по надълбоко Sad Много ми е мъчно наистина,просто не знаете как преживявам наистина неговото отсъствие. Миме след 6 месеца му изтича договора мила и уж ще се връща,но аз не изключвам възможността и да замине за някъде другаде.И тогава какво прайм??  Cry Cry
Сърцето ми се къса и нямам сили и да сложа край на тази връзка,защото много си пасваме и наистина много се обичаме...но понякога обстоятелствата не ти позволяват  Cry
За това,трябва да започна нова терапия мисля,за да мога се науча да мисля и да гледам на нещата малко по философски,да взема да повярвам пак в себе си и току виж ми се е случило пак нещо толкова хубаво.
Аз не мисля,че съм имала някаква терапия до сега,като върна времето назад,май само съм се заблуждавала. Освен медикаментите ,които поех май друго нямаше кой знае какво.Аз сама си четях,сама си работих върху себе си,но понякога не може човек всичко сам да върши,трябва му е помощ или наставления.
Първанов не ми е отговорил още,за протокола само да спомена 
Отдавна не съм била толкова тъжна и изгубена както сега Sad Дали ще се намеря и събера наново?Huh?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3106 -: Април 11, 2012, 09:27:43 »

---
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 12:49:28 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3107 -: Април 11, 2012, 09:34:00 »

-
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 12:50:05 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3108 -: Април 11, 2012, 09:42:06 »

Мус, не знам какво да те посъветвам. Всъщност мога да ти дам някакъв съвет, но не знам дали ще е приложим за теб. Всмисъл какво бих направила аз. Овнето си го дръж, но междувременно може и да се поогледаш за нещо свежо  Smiley Ако е неприемливо за теб, недей...

DG, аз на това разчитах доста дълго време - че ще ги усетя тези работи като им дойде времето, но вече не съм така убедена, че ще им дойде скоро, защото нищо не усещам  Grin

Да ви споделя, че в момента си правя списък какъв трябва да е бъдещият ми мъж и към края на годината го изпращам на Дядо Коледа да направи нещо по въпроса  Grin
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3109 -: Април 11, 2012, 10:14:32 »

Маруся,изчакай и виж твоят човек какви намерения има,дали ще си дойде или ще продължи,и ще решиш.Сигурна съм,че ще имаш семейство и дечица,но на който,когато му е писано.И стига с тия яйцеклетки,хората раждат първо дете вече след 30-та си година.Нали преди ми каза,че си много доволна от психотерапевта си,даже те питах за него,какво стана?
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3110 -: Април 11, 2012, 10:18:13 »

Миме,аз също съм на твоето мнение и бих дала същия съвет и на някой друг в подобна ситуация.Тъпото при мен е,че аз обичам ли ,край,друг за мен няма.Отдавам се напълно и ставам кон с капаци. Много е лошо това,но не мога да го променя.Много верен човек съм в любовта,не мога да изневерявам,това ме кара да се чувствам кофти.

ДГ,много се смях на "ку ку"  Grin Grin Ами не го отричам ,че съм. Наистина вече превъртам и не знам и аз какво да правя.Толкова ми лиспва той и вече вижте на какво ме избива.

Всеки си има наистина своята драма,като се замисля,човек така или иначе никога няма да е доволен от това,което е и от това,което има. Все ще иска другото.

Аз се надявам в събота все пак да има слънце,защото ще си празнувам рождения ден навън,на пикник. Дано не завали сняг както миналата година,че кофти Wink
Миме,да споделиш и на нас все пак какъв трябва да е таткото.Какво става с твоя мъж иначе?Имаш ли го още?
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3111 -: Април 11, 2012, 10:25:37 »

Веси благодаря ти мила.
Ами да бе,уж бях,нали и аз това казвам,ама сега като ми стана пак така зле си дадох сметка,че нещо не съм довършила докрай. А и освен да му надувам главата за Овнето,друго кой знае какво не сме говорили. Той повече се занимава с хора зависими от наркотици и т.н. Не знам дали беше точния човек за мен. Уффф много кофти.
Иначе ние сме си говорили с Овнето много на тази тема и той е наясно ,че аз съм готова да го последвам,стига да го пожелае. Аз си чакам иначе,какво да правя Sad
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3112 -: Април 11, 2012, 10:32:28 »

Събота го дават много слънчево времето,събирай сили за празника.
Активен
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #3113 -: Април 11, 2012, 11:06:59 »

Интересен материал с днешна дата за йога при стрес и тревожност -

http://blog.lef.org/2012/04/yoga-relieve-anxiety-and-stress.html

Статията е популярна, но цитира сериозни научни изследвания. Действието е на биохимично ниво, стига да може човек да се изгъне така както се иска Smiley

hpjon, мерси за линка много ми е полезен, точно от подобни упражнения имам нужда  с моята дископатия. Сега ще пробвам тези разтягания, дано ме облекчи, че като имам напрежение и ми е нервно, болките в кръста ми се засилват.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3114 -: Април 11, 2012, 11:48:10 »

Мус, ще споделя, как иначе. Нали трябва да се прави одобрение, корекции  Grin

Не знам, ти прецени, но те съветвам да опиташ при друг терапевт. Ако решиш да е Първанов, действай Smiley

Мус, на 14 април ли си  Shocked И на моята френдка е тогава...  

Предишния път ме заради с "твоето късане на сърцето" и взех да прихлопвам и аз  Grin Този път няма да се оставя 
« Последна редакция: Април 11, 2012, 11:50:33 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3115 -: Април 11, 2012, 11:57:23 »

Е Миме,много бързо прихващаш пък ти. Къса ми се моето от мъка мила.Хайде не се заразявай Smiley
Иначе моето си хлопа ехееее от кога вече. Не му обръщам внимание. Да на 14-ти съм. Остаряяяявам  Cry Cry Cry
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #3116 -: Април 11, 2012, 12:51:34 »

Интересен материал с днешна дата за йога при стрес и тревожност -

http://blog.lef.org/2012/04/yoga-relieve-anxiety-and-stress.html

Статията е популярна, но цитира сериозни научни изследвания. Действието е на биохимично ниво, стига да може човек да се изгъне така както се иска Smiley

hpjon, мерси за линка много ми е полезен, точно от подобни упражнения имам нужда  с моята дископатия. Сега ще пробвам тези разтягания, дано ме облекчи, че като имам напрежение и ми е нервно, болките в кръста ми се засилват.

kasanena, ако все още не си опитала discus compositum n mit kalmia, противовъзпалителни и обезболяващи хомеопатични инжекции алтернатива на стандартните стероидни и нестероидни противовъзпалителни по повод дегенеративни проблеми на гръбначен стълб и други стави, ........ако искаш опитай, помогнали са на много хора! Има два-три български сайта,  където има много  хора споделящи личния си опит от тези инжекции

Инжекциите не се продават в България, но спокойно могат да се поръчат по интернет или да ги донесе познат от Германия или от друго място. Пак искам да кажа, че това е хомеоппатия!

А иначе разтегателните упражненията са почти задължителни за такива проблеми ако не всеки ден то поне 3 пъти в седмицата вероятно го знаеш, .........без значение дали ще са упражнения показани от най-стандартен физиотерапевт/кинезитерапевт или упражнения от йога, сайонджи упражнения или нещо друго.
« Последна редакция: Април 11, 2012, 12:57:17 от Мая » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3117 -: Април 11, 2012, 02:22:04 »

Изкушаващо е да споделяме различни методи и начини за справяне с болежки, но дископатията е различно от ПР, така че нека специалист прецени дали е удачно ползването на инжекции, които не се продават в България (което означава, че не са минали официална регистрация и контрол от нашите власти).

Йогата я пуснах все пак за т.нар. ПР.

Не отричам, че може да са полезни, нито ми се иска да се превръщам в опортюнист на мая и по тази тема, но ми се струва, че все пак лекарите затова са учили толкова години, за да знаят по-добре какво е ефективно.
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #3118 -: Април 11, 2012, 03:28:17 »

Изкушаващо е да споделяме различни методи и начини за справяне с болежки, но дископатията е различно от ПР, така че нека специалист прецени дали е удачно .......................................................

Не се казвам мая, ….а Мая!
Неща от които почти нищо не разбираш, …… дори и да си биолог/фармацефт или какво беше не помня......защо се опитваш да предпазваш от тях.
Разделянето на  различните здравословни проблеми и състояния  …и …разделянето на различните видове лечения си е твой личен проблем с който трябва да се справяш за в  бъдеще, …..чувал ли си  за холистика,  поглед върху тялото като цяло.                                                                                              
Няма такова нещо като само паническо разстройство, само депресия, само натрапливости, само дискова херния ………….и т.н

За втори път срещам  kasanena да говори за дископатията си  знам какво е това от личен опит в много усложнено състояние , ….. и реших да и предложа нещо което е помогнало на много хора. А и е добре да се вземат мерки до като е дископатия, …..а не като прерастне в дискова херния.

Знам какво се предлага на Българския пазар по тази проблематика и знам че то в много от случаите НЕ действа, …..и знам че дори и да действа в един момент трябва да се спре заради страничните ефекти и стероидния състав. Това което предлагам  може да се употребява  без опасения от странични ефекти!
Не съм заповядала на никой да го употребява, а да прочете отзивите по форумите и да прецени.

Цитат
което означава, че не са минали официална регистрация и контрол от нашите власти.
Твоя психиатър  има ли регистрация и контрол от нашите власти за психотерапевт....НЕ?! Защо ходи при него?!  Аналогично  както той може да помогне без регистрация, легитимация...... така и тези хомеопатични инжекции могат да помогнат без да са регистрирани в България. И все пак има един единствен лекар който ги предписва – работи в Ортопедията в Горна Баня в София.......но иначе се продават без рецепта.

Цитат
че все пак лекарите затова са учили толкова години, за да знаят по-добре какво е ефективно.

Здравето на човека зависи на първо място от самия него, на второ място зависи от лекаря. Лекаря е длъжен да запознае пациента със всички възможни варианти за лечения до колкото са му известни на него, ….но в крайна сметка пациента сам решава на какво да се подложи, при кого и в в коя държава.
Собственото мнение и инициатива /на пациента/ не са задължителни, но са силно желателно.

Академичната медицина е с ограничен потенциал, човек може да търси и да се лекува както намери за добре.

« Последна редакция: Април 11, 2012, 03:35:14 от Мая » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3119 -: Април 11, 2012, 03:56:46 »

-- Tongue
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 12:49:50 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА