evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 11, 2026, 04:24:36 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 570818 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #2820 -: Март 22, 2012, 10:24:06 »

Алис, някои хора се научават да поемат отговорност сами за себе си в много по-късен етап. Може би твоят приятел е точно такъв. Само като се сетя, че с него ни делят дни от рожденията ни, а може би и часове, веднага ми светва лампичката за какво безотговорно животно иде реч. Той в твоя град ли живее или в София  Roll Eyes

Кадифе, с теб съм  Kiss

Веси, с теб какво се случва  Roll Eyes
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #2821 -: Март 22, 2012, 11:14:21 »

Искрено се радвам, за тебе, Скорпи!
Бях ти пожелавал преди време да срещнеш човека до себе си, нека приказката продължи цял живот!
Кадифе, горе главата, явно пролетта ти влияе не добре,но съм сигурен, че ще отмине с времето. Времето лекува!
Миме, все така си жизнерадостна, въпреки че най-добре си знаеш какво ти е, но браво на духа ти!
Веси, как си? Откри ли светлината в тунела?
И на останалите - с много обич!
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2822 -: Март 22, 2012, 07:15:59 »

Стефчо, опитвам се да не си губя жизнерадостта. Тя ми остана само  Cheesy Не ми е зле в смисъла, в който предполагаш. Просто се поизплаших като гледах филма за шизофренията на професора. Направо бях ей така    Замислих се, ако съм аз в това положение и в един момент се окаже, че мъжът ми не съществува, родителите ми също, други хора... Щях да изкудкудякам още повече сигурно  Roll Eyes Допускам художествената измислица, въпреки че е по действителен случай, поставих се на мястото му, когато той реши да спре медикаментите и да пита околните дали виждат това, което и той вижда, за да си даде сметка дали наистина халюцинира или не, и се изплаших още повече  Shocked Така, както си разправям с подробности, май още съм във филма  Grin

Мислих и за мъжете днес  Grin Защо трябва да се занимавам с посредствени мъже, в смисъл такива, към които не изпитвам нищо, след като ще ставам сериозен човек  Roll Eyes Ще чакам и за мен да изгрее слънцето някой ден 
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #2823 -: Март 22, 2012, 08:01:41 »

Чувствам се горе-долу добре.Един ден ще е добре,другия молко по зле,абе луда работа ,но се опитвам да   се владея.Пия си серопрама и ривотрила,и така.Искам всички да се чевстваме добре и да сме щастливи.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #2824 -: Март 22, 2012, 08:59:27 »

Миме, този учен от филма вярно е бил със шизофрения, но все пак има и художествена измислица.

Аз  го харесвам  този филм.
« Последна редакция: Март 22, 2012, 09:02:19 от Ema » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2825 -: Март 23, 2012, 11:52:01 »

Ема, да, прочетох му биографията на Джон Наш. Филмът е много добър наистина, а Ръсел Кроу играе, меко казано, перфектно ролята. Просто се вживях и се натоварих. Спомних си за моментите, когато бях убедена, че съм полудяла и дори си представих, че все още може да съм луда и което е най-лошото - дори да не го осъзнавам. Стига с лошите мисли. Все пак това е филм и нищо повече  Smiley

Веси, пробва ли с психотерапия  Roll Eyes
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2826 -: Март 23, 2012, 08:09:24 »

Не не съм пробвала.Имах една среща с популярен в софия и доста споменаван тук,но усетих,че не е моя човек и повече не съм търсила.А психиатъра ми е и психотарапевт.Вярно,че се чуваме един път в месеца,но ми е достатъчно,като ми каже няколко думи.Преди четри месеца,когато започнах лечението със серопрама,доста сме говорили за справянета на ПР.,на теория всичко знам наизуст,но практиката малко ми куца,но гледам в повечето ситуации на паника да практикувам всички методи.Ти спря ли ципралекса?
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2827 -: Март 23, 2012, 09:07:04 »

Веси, намалих ги на половин. Ти при кой ходи на терапия в София? Да не би да е Първанов?

Днес викам ще гледам някой сълзлив любовен филм. Гледам "Сватбен обет" и то с любимката ми Рейчъл Макадамс. Викам ще го тегля да не се натоварвам с някви драми. Кво стана. Тя получи частична амнезия след катастрофа и пак филм  Shocked Пак мозъци, психики, вживях се, ревах даже и що  Roll Eyes Вече нз какво да гледам  Grin
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #2828 -: Март 23, 2012, 09:25:48 »

Цитат
за справянета на ПР.,на теория всичко знам наизуст,но практиката малко ми куца,но гледам в повечето ситуации на паника да практикувам всички методи.

Виждаш ли, че знанието не може да доведе до справяне... Какъв е смисъла да практикуваш всички методи и същевременно да приемаш медикаменти?

А и честно казано ме съмнява, че това, което знаеш теоретически за ПР е истина. Не те подценявам - просто явно този, който те учи или не знае, или умишлено ти спестява истината, за да повярваш в медикаментите и да ги пиеш.

Ти си знаеш, изборът е твой. Но не си ли се замислила защо нямаш напредък?
Моята препоръка, която мога да дам е да не се отказваш от психотерапията като начин за справяне.
Ако имаш възможност сменяй терапевтите, докато не намериш твоя. Тук във форума Селена е чудесен пример в това отношение - това, че не и е провървяло при един е довело до съвсем успешна терапия при друг.
« Последна редакция: Март 23, 2012, 09:27:20 от hpjon » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2829 -: Март 23, 2012, 09:43:28 »

Trak,не е Първанов,колега е на г-н Тодоров,но не желая да го споменавам.Човека не е виновен за нищо.
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #2830 -: Март 23, 2012, 09:51:12 »

... и все пак намерихте по добра дума за мен...  Усмихвам се на куп на всички, вие сте хората, при които намирах и намирам тишина, мир и разбиране.

Много искам да кажа, да споделя какво се случи, но не мога по ред причини - не е социална суета, просто... така се случи, че не мога нищо да кажа.

Не съм щастлива, но не съм и нещастна - просто съм празнаSmiley

Някой ме попита дали пия някакви лекарства - не. Не ходя и на терапия вече.
  Някой каза, че съм мъдра... не не съм, не съм! Ако бях, нямаше да се случи това, което се случи.
  Някой ми каза, че пролетта е виновна - не, не е. Аз съм си виновна само.
  Някой.... той знае кой, ми каза да бъда осторожна, аз не бях - г-н Тодоров... признавам, че бяхте прав за всичко. Благодаря и за Вашето търпение с всички нас тук.

Някой... няма идея какво ми причини... но това е живота - никой не ни го обещава справедлив.

И все пак си помрънннках малко и ми поолекна...  вие сте славни хора и ако някога съм засегнала някой дори на една милимунда, съжалявам  Smiley

п.с. хихих, като прочетох написаното, вие сега да не си помислите, че пиша прощално писмо... неее, Кадифе си  Кадифе - още малко страдание  и ще се изправя - като всеки път,  може даже и на Дантела да се превърна, ефирна и по-нежна и от предиSmiley)

... и си поправих грешката с титлитеSmiley) Зная, че не сте лекар... ама може да ми се иска да сте!
« Последна редакция: Март 24, 2012, 12:18:27 от kadife » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2831 -: Март 23, 2012, 10:19:59 »

-
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:08:56 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2832 -: Март 23, 2012, 10:23:46 »

" ...д-р Тодоров..."

Още съм само Тодоров Smiley  Иначе съм съгласен за поетичните дарби изцяло.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Селена
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 36

Профил
« Отговор #2833 -: Март 23, 2012, 10:54:42 »

Мила, Кадифе!
Сигурно си избрала името си, защото си нежна и мила като кадифе...
Поплачи си, пострадай си и пак се усмихни!
Животът е чудесен, в кайна сметка! Заслужава си да видиш усмивката на детето си, протегнатата ръка на приятел, цъфнало цвете, хубава музика, непознат чавек, който ти се усмихва без причина!
Изправи се и дай надежда на друг, който има нужда.
"Пусни хляб по водите - той ще ти се върне" - Библията.

Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2834 -: Март 24, 2012, 04:38:01 »

Кадифе, и това ще отмине ...  Smiley

Досега гоних кучето долу, не че ми е за пръв път  Grin, ама е време да разбере кой е шефът. Егати малкия цървул, а ме прави на луда. Стига толкоз  Grin
Активен
Страници: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА