evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 11, 2026, 02:40:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 17
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 17

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 570800 пъти)
delicacy
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #2805 -: Март 20, 2012, 03:15:59 »

Аз съм в умопомрачение. Реагирам само на една единствена тема   и ако се отнася до нещо друго, хич не ме търсете   Скорпи е влюбена
Отивам да си лежа на розовия облак
Скорпс, кажи две думи за младежа, дееееее, стига си го крила . Сподели
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2806 -: Март 20, 2012, 07:03:55 »

--
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:09:30 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #2807 -: Март 20, 2012, 11:22:09 »

На мен Азис не ми харесва, но някои негови песни са убийствени. Особено "Хоп" 

Тук все още ли има някой, който очаква Скорпито да сподели нещо си изобщо  Roll Eyes

Гладна съм ... пак  Grin
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #2808 -: Март 21, 2012, 09:48:23 »

Цитат
Скорпс, кажи две думи за младежа, дееееее, стига си го крила . Сподели

Цитат
Тук все още ли има някой, който очаква Скорпито да сподели нещо си изобщо 

Ех, че сте клюкарки, ама

Какво да ви споделя, колко е готин, че да ми го вземете ли
Знаете ли с колко жени трябва да се сражавам заради него, само му се лепят разни  
Той е точно такъв, какъвто винаги съм искала да е мъжът до мен, най-после чувствам, че съм точно, с когото трябва, отне ми време, в което бях сама, тъжна, нещастна, обезверена доста на моменти, но сега се чувствам цяла, доволна, щастлива, обичана, имам мечти, което от години не ми се беше случвало. Той ми промени живота драстично. Мъката, с която се будих всяка сутрин, я няма, а като е до мен, нищо друго не искам. Това, което чувствам сега, не искам никога да свършва, а най-важното в цялата работа е, че е споделено и взаимно.  Иначе не ме питайте кога, какво и как стана, защото и аз не разбрах Съдба... Радвам се, че и времето най-после се пооправи, при мен специално слънцето е много мощен стимул и веднага ми повлиява и на настроение, и на желание да излизам, и на всичко останало, така че с това слънце, дето грее в сърцето ми, и с другото навън, мога само да се кефя
Разбира се, че проблеми има и винаги ще има, но е по-лесно да се преодолеят, когато си имаш истинско другарче, а и когато сам си се научил да се справяш и да не се даваш. Защото любовта е най-сладката зависимост, но каквото и да се случи, човек трябва да може да разчита най-вече на себе си. 
Честита първа пролет
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #2809 -: Март 21, 2012, 10:39:31 »

Ей, това Скорпи,

Намери го най-сетне!

Бъди щастлива!
Активен
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #2810 -: Март 21, 2012, 02:00:39 »

skorpi, моите най-искрени поздравления. Радвам се че си открила мъжът на живота си Smiley Дано и останалите членове на форума имаме твоя късмет и да срещнем половинките си.
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #2811 -: Март 21, 2012, 02:42:55 »

Споделям, че идвам, за да споделя... няма да изчета написано от вас, не защото не ви уважавам, надява се да знаете това, просто  съвсем егоистично ще споделя и ще излазя обратно.  И още, не очаквам някой да ми отговори или да се чувства длъжен  да ме съветва, да ми съчувства... просто ми позволете само да споделя и да излазя обратно.

Не ми е добре, никак, никак не ми е добре, не се справям... и съм толкова сама, колкото никога не съм била.
Активен
Alice
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

Weirdo ;)

Профил
« Отговор #2812 -: Март 21, 2012, 02:48:40 »

Мир и любов цари в "Споделям, че"  Roll Eyes Нека, нека ...  Grin  

Аз напоследък се занимавам само с "любовта"   ,а имам къде по-важни и сериозни занимания   Трябва да дойда малко на себе си и да действам ... Впрочем Той ме агитира да ходя да живея в София  Roll Eyes

Времето днес е страхотно, а аз съм бясна на мъжете около мен и съм се разчистила  Grin Не знам какво става и как става, но все се случва така, че се чувствам като майка, като активната, доминиращата ... Не, че ми е лошо, аз така обичам, но ... Не мога да бъда майка, приятелка, любовница, жена и още 100 неща наведнъж   Гадове, само ме ядосват ... Бой му е майката, без много приказки  police

Кадифе,  , сподели какво се случва с теб ... Защо се чувстваш така  Undecided
Аз другия месец имам път към Пловдив  Smiley
« Последна редакция: Март 21, 2012, 02:50:44 от Alice » Активен

Сред жълтите дюни цъфти невиждана пясъчна лилия... Отдавна я търсеше ти, отново те питам: Откри ли я ?
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2813 -: Март 21, 2012, 04:06:22 »

-
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:09:12 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2814 -: Март 21, 2012, 07:57:15 »

А за мен що няма любов    Днес следобед гледах "Красив ум" и така се вкарах във филма, че чак заспах след това и се събудих много объркана и изплашена. Още ме държи. Защо спрях да гледам ужаси, след като и другите филми ме вкарват в големи филми  Grin Замислих се, ако всичко около нас е илюзорно и е плод на фантазията ни. Как може да се разграничи къде свършва реалността и къде започва фантазията. Ако всички живеем в свят, който сами сме си измислили  Roll Eyes Не искам да съм сама тая вечер.  Вече ще гледам само някакви тийнейджърски олигофрении с цуни гуни и дотам. Никакви други филми 
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #2815 -: Март 21, 2012, 08:07:14 »

Кадифенце,откакто съм в форума,никога ни си писала такива работи,обратно,винаги съм чела постовете ти и съм черпила много от твоя опит и знания.Не ми харесваш така.Знаеш,че всеки човек има такива моменти,в които не се чувства добре.Стягай се,ти която винаги си ни давала мъдри съвети.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2816 -: Март 21, 2012, 10:05:36 »

Цитат
skorpi, моите най-искрени поздравления. Радвам се че си открила мъжът на живота си  Дано и останалите членове на форума имаме твоя късмет и да срещнем половинките си.

Мерси. 
Студент, а ти не беше ли писал, че си си намерил твойта половинка - защо още я търсиш
Или аз нещо се бъркам... 
Мацки, я стига сте се тръшкали, бе! Днеска съм се разхождала един час на слънце с кучо Тепърва идват хубавите дни, възползвайте се Кадифенце, ти някакви лекарства пиеше ли?
Ох, да знаете как искам да е петък... изяждам си пръстите от яд вече... и помощ, не мога да спра да ям СЕМКИ!!!
Активен

Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #2817 -: Март 21, 2012, 11:59:21 »

Толкова ми харесва, че искам да я намеря още 100 пъти Smiley
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2818 -: Март 22, 2012, 12:02:24 »

Цитат
Толкова ми харесва, че искам да я намеря още 100 пъти

Леле, завиждам й
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2819 -: Март 22, 2012, 10:14:57 »

Вие двамата нещо ми намирисвате. Да не сте се открили взаимно 

Много ми е напрегнато още от вчера и трябва да се раздвижа малко. Кучкарите в квартала започнаха пак да се събират долу и Зайо ще бъде облагодетелстван. Само къде не знам с тези големи кучета как ще се оправя. Той май трябва да играе с котките, не с тях  Grin

Дали да не взема да дам шанс на тоя нахалния, пък да видим какво ще стане. Поне няма да се тормозя толкова емоционално, защото ще ми е все тая. Мен тази силна и обсебваща любов ме плаши и то много, защото не мога да се контролирам. Избива ме на ... и аз не знам - на всичко  Roll Eyes По-добре е да я карам по-полека, с някой, с който няма да се тормозя толкова. Но пък от друга страна ми е време вече да създавам семейство. А искам стабилно семейство. Ако е някой такъв, за който не ми дреме, как ще се стабилизирам сама не знам  Roll Eyes А не мога вечно да криввам, ако искам да имам деца и семейството ми да е щастливо. Страх ме е, ако се реша на тази стъпка и стана наистина сериозен човек, да не попадна на някой, който кривва  Grin Не искам да си намирам майстора. Искам сериозност двупосочна. Много ми е рано май да си мисля такива неща  tease1

Засега усещам, че Зайо ще намаже най-много от топлото време. Как го научих само като излизам да пуша на терасата и почва да квичи да го взимам на ръце и да клюкари през прозореца  Grin Отърване няма. Сега поне ще идва навсякъде с мен.
Активен
Страници: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА