evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 11, 2026, 02:56:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 18
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 18

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 570805 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #2670 -: Февруари 28, 2012, 02:50:52 »

Цитат
В този случай дори най-нескопосаният секс ти се струва божествен, именно защото го правиш с човека, заради когото се събуждаш и съществуваш – твоята половинка и другар в живота и преживяването на всичко, свързано с него.

Абсолютно съм съгласна. Сексът може да е основа и да е на първо място само когато си с неправилния човек и един вид така заместваш онова, което ти липсва във връзката. Но с правилния човек е съвсем различно. Там знаеш, че няма място за трети, мисълта да си с друг ти е неприятна и си убеден, че искаш да го виждаш всеки ден до края на живота си, да споделиш всичко, което имаш и да му се посветиш, без да си правиш каквито и да е сметки, защото така ти идва отвътре и това те прави щастлив и ти дава смисъл. На онези, които не са го изпитвали все още, ще им прозвучи наивно и глупаво, но който го е имал или има, много добре ще го разбере. А на всички останали - успех в търсенето на вашата половинка
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #2671 -: Февруари 28, 2012, 02:54:55 »

Искрено съжалявам и съчувствам на онези, които все още не са го изпитали. Пожелавам им скоро да им се отдаде възможността да го усетят. След това, вече никога няма да са същите и мирогледът им ще бъде променен за доста неща от заобикалящата ни действителност.
Изпитвал съм много и различни чувства, сред които - страх, гняв, радост, тъга, болка и т.н и т.н. Но по-силно от любовта - никога.
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #2672 -: Февруари 28, 2012, 03:11:56 »

Дали ви се е случвало по време на секс да получавате ПА, макар да правите секс с любимя си партньор?   На мен понякгоа ми се случва и става голям шок
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2673 -: Февруари 28, 2012, 03:17:28 »

Цитат
Дали ви се е случвало по време на секс да получавате ПА, макар да правите секс с любимя си партньор?   На мен понякгоа ми се случва и става голям шок

На мен ми се случва само като си помисля за него и го видя, камо ли да ме пипне Grin Grin  Валидолче под езика и смело напред
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #2674 -: Февруари 28, 2012, 03:45:10 »

А, моля, моля! Как може да разчитате само на чувствата. Съгласна съм, че сексът с чувства е зашеметяващ, ама като минат 1-2 годинки и друга песен ще запеете. Ето, пред вас стои човек, който си позволява да се влюби само след секс  Smiley И дори и да ги има чувствата, обръщам внимание и на други подробности. Ся, айде да не навлизам по-навътре, че може и да има малки деца  Cheesy

Какво значи "период на адаптация". Аз съм на 25, излизам с мъже над 30 и да ги чакам да се адаптират ли? За кога? Ако след втория път не става, значи няма и да стане.

Разбирам ви какво имате впредвид и съм съгласна, ама при ситуация, в която разчитам основно на чувства, си давам не повече от няколко месеца.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2675 -: Февруари 28, 2012, 04:21:27 »

Ох, не ми се влиза в подробности и нямам време, обаче пък и ми напира да си кажа каквото имам, че и на мене ми стана интересно.  laugh
Мария, от чувства до чувства има разлика. Ако става дума за някакво влюбване - съгласна съм, обаче аз в случая говоря за много повече - за сродната душа, с която искаш да си до края и като я срещнеш, я познаваш веднага, просто знаеш, че е тя, обзема те една сигурност и се чувстваш цял и изпълнен със съдържание и най-вече с неизчерпаема любов. Тази любов, за разлика от другата, няма да премине, а ще укрепва с времето, защото се трансформира, но никога не изчезва. Хората, които не вярват в нея, просто не са я изживели. Нима никой от вас не познава такива двойки, които все още се обичат? Дори и да са единици, ги има.
Та в половинката си обичаш всичко от главата до петите и ти дава неповторимо усещане, смесица между любов и секс, която комбинация с никой друг няма как да постигнеш и точно по тази причина доброволно се отказваш от останалите.
И да, пяла съм други песни, само че за разлика от тази, другите са били тъжни и са били отражение на незадоволеността, която половинчатите сексуални контакти дават, за разлика от пълноценните в истинската връзка. И стига да няма кой знае какви драстични разминавания в секса, аз не виждам какво толкова има да се акцентира върху това. Замисли се и друго: ако сега си на 25 г и отношенията ти се базират на добрия секс и най-вече на него, то какво ще стане, когато сексът изчезне от живота ви, защото рано или късно и това ще се случи... неизбежно е. И тогава какво? Ще имате ли какво да правите заедно? Ще има ли какво да ви свързва? Не говоря за деца и внуци, а за връзката помежду ви? Ако тя се основава на секса, е равнозначно да се основава на външността, социалния статус и придобивки и други такива временни явления и това е супер несигурно, защото всички те се менят с времето. Единственото, което може да остане от началото до края, е духовната връзка. И нея с никой сексуален подвиг не можеш да я постигнеш - или я има, или не. Не можеш да се насилиш да бъдеш свързан с някого, ако не си. Но ако си, няма начин да не го почувстваш.
Освен това не виждам защо трябва да избираме между любов и секс - в истинската връзка би трябвало да има и двете, но акцентът да не е основно върху секса, иначе не е нито любов, нито нещо дълготрайно и съвместно, а е преходно и несигурно. Ако това ви кара да се чувствате пълноценни - ок, само че при мене няма как да стане. Не ми ли дава един единствен човек всичко накуп, не заспивам ли и не се ли събуждам с мисълта за него, не видя ли в очите му, че ме разбира и може да докосне душата ми, освен тялото, което е видимо за всеки, докато за душата е доста по-сложно да бъде видяна и почувствана, то тогава просто не ми е там мястото и отивам другаде. Дотогава, докато не стигна точно там, откъдето не искам никога да си тръгвам.
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2676 -: Февруари 28, 2012, 04:38:16 »

Звучи прекалено хубаво, за да е истина. Аз на духовни връзки не мога да разчитам. В такъв динамичен свят да се залъгвам, че вечно ще обичам, няма да стане. Не само сексът е важен, други неща също. Когато дойде време и не можем да правим секс, ще се сещаме само за хубавия секс, който сме правили  Grin Но да разчитам само на чувства, не. Както и да е, имам работа, после ще пиша повече. Акцентът на всяка връзка е да мислиш с разума си, не със сърцето, щото от сърце най-много се страда после. Радвам се, че сте щастливи поне. Дано да е за по-дълго  Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2677 -: Февруари 28, 2012, 04:41:50 »

Навън вали сняяяяяяяяяяяг  Ужас! Тъкмо си помислих, че вече ще е топло   Sad
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2678 -: Февруари 28, 2012, 05:41:31 »

Цитат
Акцентът на всяка връзка е да мислиш с разума си, не със сърцето, щото от сърце най-много се страда после.

Това е всичко друго, но не и любов. Какъв ти разум напъха при чувствата??? Докато разумът ти функционира, не си влюбен. Любовта е ирационална, като страха. И двете не подлежат на контрол и са доста упорити по принцип. Надявам се и да са взаимнозаменяеми Wink За да влезем в тона на форума все пак, да ме избие малко и на ПР, въпреки че в момента по-силно ме занимава другото
И, Мимо, стига ми разваля цветята и розите   , че ше те бия
Толкова малко неща са така прекрасни в тоя живот, що да не си ги изживеем?Освен това забравихте ли, че любовта си е доказана диагноза и отскоро си има номерче в регистъра на психичните болести
« Последна редакция: Февруари 28, 2012, 05:43:58 от skorpi » Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2679 -: Февруари 28, 2012, 05:54:50 »

А какво ще стане, когато любовта стихне малко и разумът се сети, че нещо не е наред 

Радвайте се, докато е време. Аз затова казвам да си ги изживеете хубавите неща. Не, че и аз не искам, ама няма. Затова за мене има само    Grin

Къде е регистрирана любовта? Скорпи, мяташ ли ни нещо, любовчийке  Roll Eyes
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2680 -: Февруари 28, 2012, 06:11:50 »

Цитат
А какво ще стане, когато любовта стихне малко и разумът се сети, че нещо не е наред 

Честно казано в конкретния случай е слабо вероятно, защото положителното мнение един за друг и преценката сме си ги изградили преди да се появи любовта, така че няма какво да се сеща разумът, че нещо не е наред, няма такъв филм. 

Цитат
Не, че и аз не искам, ама няма.

Пожелавам ти и при теб да има, за да смениш и ти плочата и да се опияняваш от  , а не от 

Цитат
Къде е регистрирана любовта? Скорпи, мяташ ли ни нещо, любовчийке 

Аз да ви мятам? ЕЕЕЕЕ, кога е било това
Световната здравна организация се произнесе по въпроса: http://curious.actualno.com/news_362759.html

Аз от тая болест не ща да се лекувам обаче
Активен

Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #2681 -: Февруари 28, 2012, 06:26:01 »

Как може да разчитате само на чувствата

Ами на кое друго да разчитаме в сериозната връзка? Чувствата са основата и на база тази основа се развива всичко друго. Като минат 1-2 годинки и ако изчезнат всички чувства става ясно за каква връзка сме говорили. Истинските чувства никога не изчезват, просто придобиват друг облик или в краен случай леко отслабват, но това е енергия, която не може да изчезне, просто се трансформира и придобива ново лице

Ето, пред вас стои човек, който си позволява да се влюби само след секс

Уважаваме индивидуалността на този човек, но го молим да не настоява че неговият модел е правилен и относим към всички. Различни хора, различни идеали. Молим го да ни позволи да не се влюбваме след хубав секс и не това да е основанието за влюбването ни ?

Какво значи "период на адаптация"

Периодът на адаптация не се отнася за връзките, които предпочиташ, затова ще е трудно да ти го обясня ?

Аз на духовни връзки не мога да разчитам

А на какви? Основани ва изгода, взаимен интерес, материализъм, секс, предварително начертани планове и уговорки?

Акцентът на всяка връзка е да мислиш с разума си

Да, при условие че си пресметлив. Както написа Скорпи, когато разумът участва прекалено, се изключва наличието на любов

Сърцето ще отговори че всичко е наред ? Както до момента са разрешавали нередните неща, така ще е и занапред. Докато чувствата изчезнат, партьорите достатъчно проблеми ще са преодоляли и ще са изградили алгоритъм на решаването им. И тъй като говоря за себе си, ще отговоря и от свое име. Аз контактувах с човека с когото съм в момента 2 години преди да се обвържа. Гарантирам ви че ако ще и абсолютно всички чувства да ми изчезнат, винаги ще мога да разреша всеки един проблем и пак ще искам да съм с него, защото притежава всички качества, които изисквам от отсрещния. Така че дори да разсъждавам по начина на ТРАК, любимата ми отговаря и на този критерий. И без наличието на чувства, покрива всичките ми изисквания и бих прекарал живота си с нея даже и като приятел. ?
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2682 -: Февруари 28, 2012, 06:53:31 »

Аз бих се омъжила за човек, който ми отговори по тоя начин на тия въпроси Grin
Активен

Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #2683 -: Февруари 28, 2012, 06:57:01 »

Наистина си заслужава да се ожениш за подобен човек. Аз вече го срещнах Smiley
« Последна редакция: Февруари 28, 2012, 07:02:52 от Student_21 » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2684 -: Февруари 28, 2012, 07:08:19 »

Тъм-дам-да-дам, тъм-дам-да-дам нещо ми се причува сватбеният марш
Активен

Страници: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА