evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 04, 2024, 07:20:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 290 291 [292] 293 294 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 389874 пъти)
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #4365 -: Декември 03, 2012, 11:56:09 »

Добре,ама нали сме анонимни,кво ти пука!
Активен
Viktoria
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 58

Профил Ел. поща
« Отговор #4366 -: Декември 03, 2012, 12:26:27 »

Айде сега глупости,ми защо да не си говорим глупости-лошо нема ;)И сори аз като децата,ама....Я да споделим идеи и емоции,относно предстоящите празници angel
Активен

Най-важното - има лудост, която ни прави по-богати, и за съжаление, лудост, която ни ограбва.
Каква ли е моята? Не знам!
Viktoria
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4367 -: Декември 03, 2012, 12:38:13 »

Да не го е срам Подолски аз ще открия сезона и първа ще споделя глупости
1.Захванах се да махам няква аеробика в домашни условия-въздухът ми излезе(пусти цигари,пък и никак не съм спортивна личност,ама карай)
2.Един час си правих косата.Хубаво се нагласих ама сега се питам закво ???Сега ще трябва някъде да си разходя перуката,че да ме види света(само дето никъде не ми се върви)
Активен

Най-важното - има лудост, която ни прави по-богати, и за съжаление, лудост, която ни ограбва.
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #4368 -: Декември 03, 2012, 12:53:07 »

Пиша,колкото да направя компания на Вики!
 Това със спорта,е много лошо!Отчитам,че спорта е най -голямото ми удоволствие,след секса,и поне това мога да го правя сама,без да завися от друг!Но спортните умения се развиват до 14 год възраст,така че,родителите са отговорни за физическата култура на децата!
  Друго за споделяне нямам!
Активен
Enigma_3
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #4369 -: Декември 03, 2012, 05:06:42 »

Хайде честит първи сняг на всички, при които вали !
Активен
Viktoria
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4370 -: Декември 03, 2012, 07:52:54 »

Ехххх,ние само дъжд имаме,а така ми се ще снежец :)Много хубаво става всичко беличко,страшно обичам.И Наде,драскай по-често ,мила!
Активен

1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 83

Профил Ел. поща
« Отговор #4371 -: Декември 08, 2012, 03:45:07 »

Споделям че от няколко дни ходя на фитнес . Надявам се да се заредя по този начин , да се тонизирам . Пък и нали уж физическите упражнения и спорта помагали за тревожността Smiley
Активен
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #4372 -: Декември 08, 2012, 08:44:27 »

Споделям, че в края на лятото след дълго търсене си намерих рабта. Много хубава, харесва ми. Но, има две колежки, които тровят цялата атмосфера. Постоянно са недоволни, винаги компетентни, всичко знаещи, и когато трябва и когата не трябва все нещо злобеят и похвърлят гадни реплики. Да не говорим, че едната не се е дипломирала, а я сложиха отговоник. Нуждая се от тази работа, но вече нямам този ентсиазъм. Angry Angry
Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #4373 -: Декември 09, 2012, 09:46:44 »

ИМА ЛИ СТУДЕНТИ? 
Преди малко се връщам...като за последен 8-ми имаше всичко. Веселие , алкохол...е хубавите девойки бяха дефицит , но това не пречеше. Имаше и екшън. Луди (в истинския смисъл и буквалния смисъл) и пияни, които размахваха и СТРЕЛЯХА с БОЕН пистолет...на горе обаче. За първи път обаче не ми трепереха краката като лист и не бях путка. Въпросните хора харесаха моето положително мислене започнахме да си говорим сякаш сме първи приятели...небрежно вметнах въпроса „И какво от това?” Още повече започнаха да ми се кефят и ми дадоха пълнителя. После и оръжието...скрих ги. Докато ги криех ми минаха гадни мисли, че мога да направя нещо лошо, но зададох проклетия въпрос и всичко изчезна.

Ето как може да помогне положителното мислене. След толкоз екшън веднъж нямах обсесии. А вие си пийте лекарствата...още и чакайте Господ да ви помогне...
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #4374 -: Декември 09, 2012, 11:59:40 »

ИМА ЛИ СТУДЕНТИ? 
Преди малко се връщам...като за последен 8-ми имаше всичко. Веселие , алкохол...е хубавите девойки бяха дефицит , но това не пречеше. Имаше и екшън. Луди (в истинския смисъл и буквалния смисъл) и пияни, които размахваха и СТРЕЛЯХА с БОЕН пистолет...на горе обаче. За първи път обаче не ми трепереха краката като лист и не бях путка. Въпросните хора харесаха моето положително мислене започнахме да си говорим сякаш сме първи приятели...небрежно вметнах въпроса „И какво от това?” Още повече започнаха да ми се кефят и ми дадоха пълнителя. После и оръжието...скрих ги. Докато ги криех ми минаха гадни мисли, че мога да направя нещо лошо, но зададох проклетия въпрос и всичко изчезна.

Ето как може да помогне положителното мислене. След толкоз екшън веднъж нямах обсесии. А вие си пийте лекарствата...още и чакайте Господ да ви помогне...

Има, има. 
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #4375 -: Декември 10, 2012, 12:04:08 »

Споделям че от няколко дни ходя на фитнес . Надявам се да се заредя по този начин , да се тонизирам . Пък и нали уж физическите упражнения и спорта помагали за тревожността Smiley

Аз също ходя на фитнес.
Относно тревожността това което помага е силно интенизвните кардио тренировки-спринт или поне крос. Но маратонът или лекичкото бягане тип "jogging" нямат същия ефект.
Още по-малко пък калестениките или вдигането на тежести.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #4376 -: Декември 10, 2012, 12:45:12 »

ИМА ЛИ СТУДЕНТИ? 

Има, има. 

Ще не празнувате ве? Аз два дни и пак не стига. Трябваше и трети ден. Ама вискито и шпрайта свършиха.  Grin

btw Майната им на всички тревожни глупости. Е за 2 дни не съм мислил за нищо. Слушате Галена и "живеете за момента"!  Smiley

http://www.youtube.com/watch?v=pvbc32z48B4
Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4377 -: Декември 10, 2012, 01:55:33 »

[/quote]

Аз също ходя на фитнес.
Относно тревожността това което помага е силно интенизвните кардио тренировки-спринт или поне крос. Но маратонът или лекичкото бягане тип "jogging" нямат същия ефект.
Още по-малко пък калестениките или вдигането на тежести.
[/quote]

Почвам с 15 минути кардио - колело . После си прая някви др упр. за определена група мускули , и завършвам с 15 мин  кардио - пътека или колело отново .
Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4378 -: Декември 12, 2012, 05:24:39 »

Да ви попитам, когато сте в напрегнат и тревожен момент , от какво ви е страх ... какво мислите че ще се случи ?
Активен
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #4379 -: Декември 13, 2012, 10:38:31 »

Мисля си, че мога да припадна и да се пребия, когато изпитвам симптоми.Това е обичайната ми мисъл.
Активен
Страници: 1 ... 290 291 [292] 293 294 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА