evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 06:25:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 283 284 [285] 286 287 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 393917 пъти)
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #4260 -: Септември 21, 2012, 07:49:30 »

Браво на тебе, april_sheep ! Поздравявам те! Нека има по-вече такива коментари, искрено се радвам, когато някой е добре.
За съжаление идва есента и нервната система се обостря, но и това ще отмине. Радвайте се на всеки подарен слънчев ден! Желая на всички приятни преживявания!
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #4261 -: Септември 22, 2012, 11:39:14 »

Здравейте! Споделям,че ме мъчат магнитните бури. Тези дни ги има много повече от нормалното. Вие как се справяте?
Активен
Cristo
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Victory

Профил
« Отговор #4262 -: Септември 22, 2012, 07:40:32 »

Не е от магнитните бури, Димчо.....Понякога лабилната атмосфера много по-вече оказва влиание върху нервната система, отколкото бурите.. Просто идва есен, намалява серотонина и резултата е повишена тревожност, леко депресивно настроение и т.н...
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #4263 -: Септември 22, 2012, 08:40:25 »

Както беше ми казал един мой приятел физик, ако човек мине до трафопост му влияят в пъти повече сили, отколкото най-силните слънчеви магнитни бури. Така че това е един удобен начин, да се заобиколи действителният причинител на състоянията по време на така наречените магнитни бури. Смяната на сезоните действа на всички хора по сходен начин. Всеки преживява сезонна адаптация. Това не изостря нещата с ПР, просто оказва влияние, така както и при хора които не разпознават своите действителни житейски, или телесни проблеми и тревоги като ПР.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Marlene
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #4264 -: Септември 24, 2012, 09:41:33 »

Добро утро на всички!
Благодаря за милите думи и топлото посрещане, след известна пауза тук
Дано тази есен мина меко, гладко и без много изпотени длани, че  ....
Пожелавам на всички Ви спорна и ползотворна седмица...
Активен
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4265 -: Септември 25, 2012, 10:12:32 »

Както беше ми казал един мой приятел физик, ако човек мине до трафопост му влияят в пъти повече сили, отколкото най-силните слънчеви магнитни бури. Така че това е един удобен начин, да се заобиколи действителният причинител на състоянията по време на така наречените магнитни бури. Смяната на сезоните действа на всички хора по сходен начин. Всеки преживява сезонна адаптация. Това не изостря нещата с ПР, просто оказва влияние, така както и при хора които не разпознават своите действителни житейски, или телесни проблеми и тревоги като ПР.
Г-н Тодоров, наистина не си внушавам за магнитните бури. Имало е дни когато не съм се чувствал добре и след това съм разбирал, че е имало магнитни бури на същия ден. Има някаква закономерност.
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #4266 -: Септември 25, 2012, 11:03:19 »

Г-н Тодоров, наистина не си внушавам за магнитните бури. Имало е дни когато не съм се чувствал добре и след това съм разбирал, че е имало магнитни бури на същия ден. Има някаква закономерност.

А имало ли е дни когато не си се чувствал добре и е нямало магнитни бури? Smiley
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4267 -: Септември 25, 2012, 11:10:02 »

Да, имало е. Но в тези дни се чувствам като че ли най-зле, става дума за дните с магнитни бури.
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4268 -: Септември 25, 2012, 01:47:52 »

Да, имало е. Но в тези дни се чувствам като че ли най-зле, става дума за дните с магнитни бури.

Димчо, аз съм по същият начин. Много ми се отразяват тези промени! И то все за лошо . Така че те разбирам напълно Roll Eyes
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #4269 -: Септември 26, 2012, 11:29:43 »

Здравей,Мирей. И при мен е така магнитни бури, пълнолуние, новолуние винаги изпитвам неприятни усещания. И съм сигурна,че не си въобразявам. Споделяла съм и с други мои приятели и те се чувстват по подобен начин.
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4270 -: Октомври 01, 2012, 09:36:26 »

Здравейте,
хубава седмица на всички Ви желая! Някой да се похвали, оплаче?! Huh?
Активен
karindar
Full Member

Рейтинг: 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

Профил
« Отговор #4271 -: Октомври 01, 2012, 11:56:21 »

Благодаря Мирей и на теб  весела седмица!Споделям, че близките ми хора не разбират това, което изпитвам и често имам недоразумения с тях. Ще ми се да ме разбират повече и когато не се чувствам добре, просто да ме подкрепят.Нуждая се от подкрепа.
Активен
Alice
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

Weirdo ;)

Профил
« Отговор #4272 -: Октомври 03, 2012, 01:24:53 »

Здравейте всички!  

Аз споделям, че с ПР не сме вече в толкова близки отношения.  

Споделям също, че да си истински приятел е адски трудно.

Споделям, че когато съм позволила на някого да влезе в живота ми, той става част от мен. И това е болезнено.

Споделям, че се върнах към реалността, където нещата се случват адски бързо или адски бавно. Споделям, че реалността, каквато аз я виждам ме плаши и отчайва.

Споделям, че една моя приятелка и един приятел са болни от рак. Прекрасни хора. Млади. Интелигентни. Със онова светоусещане, което те заразява. Силни хора ... Отиват си и това няма логично обяснение, нито има някой, който е виновен. Времето им бавно започва да се отброява назад. 3-4 месеца, 6 месеца или година ?
Толкова.
Ако сте на 20 и ви се обадят, че умирате, а не знаете как да кажете на майка си, лекарите предлагат такава услуга.
Ако сте на 20 и майката на приятелят/съпругът ви се обади по телефона и попита колко често 30 годишният й син ходи на химиотерапия, внезапно реалността се превръща в ужас.

Споделям, че депресията е навсякъде около мен и това ме плаши.

Споделям, че няма на кого да споделя тези неща, затова ги споделям с вас.

Споделям, че вече се чувствам некомфортно сред нормални, психически здрави хора. Не знам дали разбирате какво имам предвид. Идея си нямам какво значи да си нормален, а може би думата е "обикновен".

Споделям, че, макар и в нов град, запознанствата не ме ентусиазират много. Не изпитвам нужда от тях. Просто не ми е интересно, а и обичам анонимността.

Споделям, че мога да споделям до утре, но няма. А и сентенцията никога не може да бъде споделена.

« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 01:29:36 от Alice » Активен

Сред жълтите дюни цъфти невиждана пясъчна лилия... Отдавна я търсеше ти, отново те питам: Откри ли я ?
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #4273 -: Октомври 03, 2012, 01:55:03 »

Здравей, АлисеSmiley За миг ми хрумна, че се радвам да те видя, но после се сетих, че местото на което се виждаме не е извор за радост... Много рядко идвам вече тук, да не кажа почти никога. Сега  първо надникнах без регистрацията си, просто така... понеже, когато изпитам дискомфорт се сещам за две неща - за този форум и за бившият си терапевт. И двете не търся по мои причини, но все пак форума вече е по-безопасното място от двете за мен.
  Видях, че си писала... Прочетох те с болка, но и с възхищение... заради всички нас, защото повечето хора не могат и никога няма да разберат в какви личности ни превръща паническото разстройство. Как ни кара да израстем, какво да надмогваме и какво да приемаме. Не зная дали сме нормални или ненормални, в момента съм огорчена от минали неща, които избиха като влага в току-що боядисана стая... имам ревматизъм от болката, която преживях... имам артрит от нещата, които се случиха... имам хронично недоверие към хората, комуто всеки път се доверявам, защото си казвам - е, този път ще е различно.

Алис, обръщам се само към теб, с извинение към останалите хора във форума, чиито постове дори не прочетох... не е от лошотия, просто в момента нямам капацитета да се справя с изчитането на симптомите на паническите атаки или страховете, свързани с тях... понеже от тъмното на гората, из-зад храстите към мен наднича с пламтящите си червени очи паниката и ми казва - тук съм, тук съм, тук съм, ти какво си мислеше?! Затова, Алис... просто и аз не зная какво да ти кажа, за да ти стане по-леко, понеже каквото и да кажа, то няма да помогне особено, а и двете знаем, че когато споделяме не променяме света, нито себе си, но изпитваме облекчение. Затова и преди време направих тази тема, но сега Алис, просто ти се усмихвам с цялото си същество и на границата на тъгата и болката ще ти кажа, че си прекрасно същество... като елф и че зная, че има човек, има момент, има събитие, което ще ти даде така нужното чувство за единение с хората и се надявам той да дойде за всички ни. Няма да ти казвам, че се радвам, че те чета отново, но ще ти кажа, че съм някъде тук и онази атмосфера, която имахме с теб, Литъл Овневце, Трак и другите... тя е особена, ти ми я припоми сега с присъствието си и някак изпитах нужната подкрепа, понеже преди малко бях на ръба на онова гадно, противно, до болка познато паническо усещане, че ето... този път вече стана, каквато стана.

Споделям, че съм уморена от очакването за внезапен краш-бум-бенг, в който най-сетне ще се случи най-страшното. Кое е най-страшното... всички знаем, това да се бориш с някаква конкретна, таяща се до този момент болест, болници, лекари, противоречащи си диагнози и ужас... ужас от това, че страхът ти най-сетне има конктретно име.

Споделям, че е късно и се надявам да поспа все пак...

На всички, които не изчетох, не от липса на уважение, а от неувереност, че в момента съм лабилна откъм внушение - пожелавам хубаво време, добри хора, които да срещат и обич... обичта е нужното ни лекарство, но преди да го употребите - проверете с каква годност е Smiley
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 02:07:03 от kadife » Активен
Cristo
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Victory

Профил
« Отговор #4274 -: Октомври 03, 2012, 09:19:23 »

Здравей, Кадифе , Здравей, Алисе! Радвам се искрено, когато виждам, че старите приятелки отново се появяват! Прочетох постовете ви  - споделящи от сърце и бях трогнат много. Наистина, трудни времена настанаха, стресът, тревожността, страховата невроза и депресията са навсякъде около нас. Но душите са си наши, въпреки страданията. Борбата е трудна, тежка, но нека си спомним и за хубавите мигове, които все пак сме имали, за дните, когато сме изпитвали радост и сме били щастливи! Подкрепям всички в борбата със стреса!!
Животът е труден, но е за предпочитане  !
Активен
Страници: 1 ... 283 284 [285] 286 287 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА