evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 03:33:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384246 пъти)
ddiddi
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #4245 -: Септември 01, 2012, 04:53:42 »

Браво Муси, много се радвам за теб!
Споделям, че най- накрая след дълго и упорито търсене си намерих работа по специалността. Измина една седмица от както работя, а аз съм много одовлетворена. Чувствам се полезна и мисля все по- малко върху състоянието си. Даже още веднага ни изпратиха с колежката на командировка в друг град и успях да пътувам с автобуса, а пътя е повече от 3 часа. Дано всичко потръгне и да е наред и за напред... 
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #4246 -: Септември 01, 2012, 06:08:44 »

Препратка от темата "Паническо разстройство" тук, тъй като се навлезе в сериозно отклонение от смисъла на темата.

цитат Ema
Цитат
Попаднах на една хубава мИсъл в нета.

"Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!"

Така сте се размълчали с hpjon двамата, че глупостите ви край нямат месеци наред!

Бъди благословена тогава.........въобразяваш си/заблуждаваш се че мълчиш! Бъди БЛАГОСЛОВЕНА!
« Последна редакция: Септември 01, 2012, 06:18:01 от Мая » Активен
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 76

221942121
Профил
« Отговор #4247 -: Септември 01, 2012, 11:00:11 »

Споделям, че най- накрая след дълго и упорито търсене си намерих работа по специалността. Измина една седмица от както работя, а аз съм много одовлетворена. Чувствам се полезна и мисля все по- малко върху състоянието си. Даже още веднага ни изпратиха с колежката на командировка в друг град и успях да пътувам с автобуса, а пътя е повече от 3 часа. Дано всичко потръгне и да е наред и за напред... 
Надявам се все по-често да четем такива коментари тук 
ddiddi, много успехи ти желая 
Активен

"Illegitimi non carborundum"
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 83

Профил Ел. поща
« Отговор #4248 -: Септември 16, 2012, 09:18:28 »

Споделям че от 2 дни преминах от обикновени към електронна цигара . 
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #4249 -: Септември 16, 2012, 10:16:30 »

Познавам много хора, които без проблем захвърлиха и електронната цигара след време, така че успех. Всяка подобна крачка е правилна.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Silvito
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #4250 -: Септември 17, 2012, 04:06:14 »

Здравейте, аз съм на 29 год., жена и от 3 години съм така! В началото се започна с едни леки бодежи, на които не обръщах мн. внимание. Обаче напрегнатата работа, задълженията вкъщи, дете и всичкият стрес явно бяха благоприятна среда за да се задълбочат нещата! После започнаха не само бодежи, но и стягания, започна да ми изтръпва ченето, направих нервна криза, мъжът ми тогава извика дори бърза помощ! Отидох на кардиолог, каза ми че нямам нищо и ми изписа магнезий, на 3-тия ден след като го пих направих тахикардия - 140 удара, ужас просто и ги спрях! Сещате се сами, че за тези 3 год. съм изчела какво ли не, имала съм моменти в които съм била толова зле, че исках и работа да напусна! И така реших да отида един ден на психиятър! Прегледаха ме, изписаха ми лекарства и ги започнах, в продължение на почти 1 год. бях добре! След това обаче, д-ра ми намали дозата и постепенно спря лекарствата не ги пия от 1 год. и половина! През тези год. все страх, неможе да излезеш да се веселиш, гости вече неискам да идват в нас, на палатки не ми се ходи, т. е. страх ме е да не започне това стягане и бодежи и да не би да ми стане нещо! По принцип съм мн. весел човек, обичам да излизам да хапвам да пийна понякога да разпусна с хубава музика, обаче това ми пречи... отврат! Имах периоди в които като вървя по улицата и само гледам никролозите, кой на колко год. е починал и ако прочета или чуя за инфаркт, абе не мога да го опиша, от къде ни дойде бе хра това чудо... Лек от типа на лекарство явно няма, поне аз за толкова време не съм чула, а хората с такива проблеми стават все повече, антидепресанта - май не е добре да солзва дълго... Има и нещо друго, освен мъжа ми в нас, аз не споделям с никого за този проблем, все да не занимавам хората с глупости... Оказва се обаче, че колкото повече не споделяте, толкова повече нараства проблема в самите вас, защото е само ваш! За това говорете за това, макар, че аз още немога, е сега за първи път го правя, макар че съм чела доста форуми:)Имам и дразнители на работа, единия от които не спира да се оплаква от живота и само охка и пушка и все за сърцето се държи, преструвка голяма, а всички хвърчат около нея, но то е така, а ние мълчим и стискаме зъби... Извинявайте за дългия пост и благодаря на тези, които са го прочели! Ще се радвам тук да си пишем, имаме какво да си кажем:)Живи и здрави всички Wink
Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4251 -: Септември 17, 2012, 04:37:42 »

А бе случвало ли ви се е както си стоите примерно и нещо се закашляте или ви е заседнала слюнка или нещо  и веднага да ви мине през главата .... " Оле май нещо ми става "  и ... баааам ...треперене , не мога да си намеря място , страх че след малко вече ще съм умрял и т.н. ??
Активен
jade77
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4252 -: Септември 18, 2012, 12:13:14 »

А бе случвало ли ви се е както си стоите примерно и нещо се закашляте или ви е заседнала слюнка или нещо  и веднага да ви мине през главата .... " Оле май нещо ми става "  и ... баааам ...треперене , не мога да си намеря място , страх че след малко вече ще съм умрял и т.н. ??
Споделям че съм с ПА от 3 мс и благодарение на моята ЛК която ме насочи към психотерапевт съм донякъде добре
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #4253 -: Септември 18, 2012, 10:53:48 »

На всеки с ПР му се случва да изпита тая мисъл "Какво ще стане, ако сега получа ПА". Някои от нас даже са се срастнали с тая мисъл  
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #4254 -: Септември 18, 2012, 11:14:32 »

Привет и от мен!
Есента настъпва бавно, но сигурно Roll Eyes
Споделям, че Анафранила е изчерпан от аптечната мрежа, и останах "непокрита" за няколко дни. Моята ПСИ каза да започна Серопрам по половинка на ден. Мнения?
Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4255 -: Септември 18, 2012, 08:48:20 »

А бе мамка му ... нормално ли е мъж на 24 години да плаче като дете ... Въпроса е че ще се местя в друг по - голям град с приятелката ми ( тя ще учи ) .  И днес като обеснявах на наще и изведнъж ми стана мн тъжно без причина . И отидох в др стая за да не ме видят . Наистина няма причина ,обичам приятелката си и искам да живея с нея ... Май ме е страх от новото ... не ми стиска ли  какво нз .

Днес в мола ...гледам разни дрехи . Харесвам си някви неща и си задавам изключително тъпите въпроси : За какво са ми нови и хубави дрехи като няма да имам време да ги нося ? ... знам че е глупаво но ...
Активен
jade77
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4256 -: Септември 18, 2012, 10:24:24 »

нова съм във форума имам ПР и ПА взимам АД и се чувствам щогоде добре след като знам,че не съм сама

Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #4257 -: Септември 19, 2012, 08:29:11 »

Здравейте!! Виждам, че все по-вече има нови участници във форума и ще се увеличават.. за съжаление.На Силвито, Мирай и jade77  ще кажа, че борбата с ПР и Тревожността е трудна и продължителна. Да, не трябва да е "борба", "бягство", а "приемане", но не всеки може да се справи с този проблем. Медикаментите позволяват на човек да е в кондиция, да се чувства добре /поне за определен период/. До като всеки сам намери своето СПАСЕНИЕ. При всеки е различно. Няма универсална рецепта, няма определена закономерност..... Всичко е индивидуално. Успех и подкрепа на всички, които търсят спокойствието, радостта от живота и избавлението от Страховата невроза /или паническото разстройство/.
Активен
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 76

221942121
Профил
« Отговор #4258 -: Септември 20, 2012, 07:45:16 »

Здравейте на всички стари и нови членове на форума.
Споделям, че срещнах невероятен мъж. Споделям, че съм щастлива, от известно време се чувствам в пъти по-добре. Споделям, че хубавият секс ми помага много   
Активен

"Illegitimi non carborundum"
jade77
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4259 -: Септември 20, 2012, 09:28:15 »

Тази вечер съм злее Cry За пръв път от много време насам
Активен
Страници: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА