evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 02, 2024, 06:25:10 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 246 247 [248] 249 250 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 389836 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3705 -: Май 31, 2012, 12:05:52 »

hpjon, да не би да ти липсват разговорите с мен, че захапа отново г-н Тодоров? Нали знаеш, че ревнувам  Smiley

Забележи, че първо на теб пиша. Това не те ли кара да се чувстваш привилегирован?  Smiley

Трак, утре стискай палци да ти намеря най, най, най-красивите обеци - като теб самата.

Кадифе, ако ми ги намериш, идвам направо в Плд и те разцелувам  Kiss

Мус, като те чета и ми става мъчно. Как искам да те прегърна и всичко да ти мине. Толкова много пъти съм се чувствала по същия начин и все още не мога да го забравя. Имаш нужда от близък човек в момента, който да ти подаде ръка. Има ли някой около теб, на който си доверила състоянието си напълно или можеш да го довериш? Искам да ти кажа, че последното нещо, което си, е да си превъртяла. Напротив. Просто хаотичните мисли в главата ти те карат да се чувстваш така. Помоли психиатъра си да ти препише временно някакво успокоително, успоредно с АД. Като за начало.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3706 -: Май 31, 2012, 12:14:03 »

Цитат
Най гадното е,че тъкмо се озаря с надежда и хоп ,идва нещо и ме смачква,все едно ми казва: Чакай,не се радвай толкова,така съм те хванала за гушата,че толкова лесно няма да се отървеш от мен!!

Още в Библията е казано: "Радвайте се, пийте и се веселете, защото ваше е царството небесно!"

Цитат
Чудя се и се дивя, защо,от къде дойде и какво ли иска?

Идва от теб - ти го храниш и го подкрепяш. В голяма степен това се случва на подсъзнателно равнище.

Цитат
Но в последно време ми иде да се откажа....и да  се предам...

Предай се! И това е път. Eто какво казва Ошо по този въпрос:

"Когато има страх, просто се страхувай! Защо да създаваш дуалност? Когато дойдат моменти на страх, бъди уплашен, трепери със страха, позволи на страхът да влезе във владение. Защо е това постоянно питане: Какво да направя? Не може ли да позволиш на живота да влезе във владение?

Когато любовта дойде, какво да направиш? Бъди любящ! Не прави нищо – позволи на любовта да влезе във владение. Когато страхът дойде, трепери като лист при силен вятър. И това ще бъде красиво. Когато си отиде ти ще се чувстваш толкова ведър и спокоен, сякаш силна буря е преминала и всичко след това е станала спокойно и тихо. Защо трябва постоянно да се бориш срещу нещо?

Страхът идва – това е естествено, абсолютно естествено. Да си представиш човек, който е без страх е невъзможно, защото той ще бъде умрял. Ако някой ще свири с клаксона на пътя, човекът без страх ще отиде нататък, защото няма да му пука. Ако змия застане на пътя му, на човекът без страх няма да му пука, а ще продължи натам. Човекът без страх е абсолютно глупав, лековерен.

Страхът е част от твоята интелигентност; няма нищо лошо в него…“"
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3707 -: Май 31, 2012, 12:16:15 »

Още в Библията е казано: "Радвайте се, пийте и се веселете, защото ваше е царството небесно!"

Знаеш ли какво визира Библията като казва "царството небесно" - това, което го носиш в черепната си кутия  Smiley

Страхът е част от твоята интелигентност; няма нищо лошо в него…“"

Нима искаш да кажеш, че е нормално човек да изпитва постоянен страх и то без видима причина?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3708 -: Май 31, 2012, 12:20:34 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:22:52 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3709 -: Май 31, 2012, 12:44:51 »

Благодаря все пак за отговорите. Sad

Не искам успокоителни,аз съм си спокойна.Дори,когато ми става лошо,пак съм спокойна. Просто мислите се разхождат в главата ми,отчаяна съм и стоя тихо о кротко и чакам да "умра". Това е състоянието ми.
Понеже чета много,сравнявам подобни случаи,анализирам се постоянно,смятам,че състоянието ми наподобява една чисто човешка тъга. Тъга от това,че съм сама,тъга от това,че искам да имам човек до себе си,или по точно,липсва ми много неговата прегръдка и присъствие. Чудя се още колко ли ми остава да живея.Не мога да си се представя с деца и семейство,което ме ужасява. Смятам,че няма да доживея за това щом дори не мога да визуализирам. И това ме плаши...че ще почерня родителите си и близките си. Изобщо една след друга все ей такива мисли. В нищо не намирам смисъл и нищо не ме радва като че ли.
Описвам всичко това,защото го чувствам точно по този начин. Знам,че идва от мен,въпросът ми защо дойде и от къде не беше поставен може би правилно. Аз знам,че отговорите са в мен,но се питам какво го отключи това,защо сега? До преди година не съм мислила за смърт,не съм се страхувала от нея. Какво се случи изведнъж??
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3710 -: Май 31, 2012, 12:50:14 »

ДГ  за прилошаването- не е ниско кръвно. Аз съм с перфектното кръвно на спортист. Никога не съм имала проблеми. По скоро ми прилича на ниска кръвна захар....може ли да е страничен ефект от хапчетата?
Не го мисля, дори когато се случва не говоря за него...изтръпвам само и чакам....
Миме...имам една приятелка,която знае всичко за това и е неотлъчно до мен. Но сякаш не се чувствам разбрана от нея,защото все пак тя не го е преживяла. И не искам да и споделям,за да слушам само-добре си,изглеждаш чудесно,не си болна и т.н. Не случайно пиша тук,защото мислия,че най малкото хората ме разбират.....
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3711 -: Май 31, 2012, 01:32:46 »

Знаеш ли какво визира Библията като казва "царството небесно" - това, което го носиш в черепната си кутия  Smiley

Никой не може да бъде абсолютно сигурен какво точно се "визира" в който и да е текст от Библията, но това не означава, че виждането ти не ми хареса. Добро тълкувание е и в духа на когнитивно-поведенческата терапия ти казваш: радостта и веселието зависят от мисленето. Аз напълно подкрепям това, защото е в синхрон с "Начинът, по който мислиш е начинът, по който се чувстваш" Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #3712 -: Май 31, 2012, 01:49:15 »

Само да попитам отново за адреналина. И още един въпрос. Ако помисля, че съм влюбен, ще го почувствам ли? По горното правило.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3713 -: Май 31, 2012, 01:49:59 »

Това съвсем не е мое виждане. Виждам, че добре се справяш с книгите по психология, започни малко и с история. Библията, която четеш ти сега, изобщо не е оригиналът, който е написан преди много години. Така, че нея можеш да си я тълкуваш, както намериш за добре или да търсиш скрития замисъл на автора й.

Начинът, по който мислиш, е начинът, по който се чувстваш. Много повърхностно бих казала. Чувствата са нещо дълбоко и понякога не се влияят от мисълта. Вземи за пример любовта. Нима я принизяваш до мисъл, която можеш да контролираш? Съгласна съм, че всеки може да контролира божественото в себе си, единствено, ако е заобиколен от него. Времето, в което живеем, не го позволява. Както Библията и истинското й значение, така и човешките способности, са размити във времето. Сега имаме нужда от терапевти.  Smiley

Мус, затова ти е трудно - защото не срещаш разбиране.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3714 -: Май 31, 2012, 01:52:29 »

Само да попитам отново за адреналина. И още един въпрос. Ако помисля, че съм влюбен, ще го почувствам ли? По горното правило.

тодор, разбрахме се кога ще отговоря за адреналина. Както казах, от теб зависи да напиша това, което знам и е факт и ще можем да си говорим на воля по темата. Тя е много голяма и много интересна.

Довърши започнатото с Гладниците и наЩа работа и почваме адреналина, а? Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #3715 -: Май 31, 2012, 01:58:56 »

Споделям че, тази тема се казва "споделям че" и се предполага, както е традицията повечето теми да започват с този израз.
Споделям че ти направих нова, адреналинска тема, давай.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3716 -: Май 31, 2012, 02:10:36 »

Вие не разбрахте ли,че нито единия нито другия от вас двамата ще "падне по гръб"?? Може да си дискутирате и да се карате до края на света. Имате различия,ок,за това единия е Георги другия е Тодор. Престанете,концентрирайте се върху това да помагате на такива като мен/нас. Нека всеки бъде свободен да избира,кое от това,което казвате и двамата може да е полезно.
Толкова ми е лошо,повръща ми се,иде ми да си сложа край на живота,а вие само се дръгнете тука и нищо. И със сигурност не съм само аз,кой знае колко хора още ви четат и се хващат объркани за главите.Вместо да се успокоят,че ще получат помощ тук,кой знае какво си казват:Леле къде попаднах!!.

Грозно е много. И двамата искате да съветвате и да помагате,разбирам,но вече стана ужасно това между вас. Защо не го правите на лични?Huh? Защо държите всички да ви четат? Аз лично се изморих. Имам нужда от подкрепа,от разбиране,от съвет. Дайте ми това!!!!!Престанете с другото!!!
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3717 -: Май 31, 2012, 02:13:09 »

Споделям че, тази тема се казва "споделям че" и се предполага, както е традицията повечето теми да започват с този израз.
Споделям че ти направих нова, адреналинска тема, давай.

По принцип нова тема се открива тогава, когато имаш да кажеш нещо по въпроса, засегнат в името и.

Менторското ти и реферско поведение е похвално, приближава ме до идеята, че форума е или твой, или по някакъв начин имаш влияние върху администрирането му.
Само по себе си това въобще не е лошо, напротив - похвално е, когато терапевт има форум, в който да си почива докато си набира нови клиенти.

Само че това трябва някъде да е упоменато или изяснено. Аз ако знаех, че пиша в твоя форум вероятно не бих се месил толкова много в консултациите, които даваш, колкото и невероятно грешни и подвеждащи да са те.

От друга страна пък е интересно терапевт да кани клиент на друг терапевт в личния си форум да пише по ключов въпрос при ПР и фобии.
Ще го приема като оферта, здрав интерес и едва след като се разберем за съответния хонорар ще изложа материята по начин, по който сме се разбрали в граждански договор, на базата на който ще ми бъде и платено.

Разбираш, че когато давам обяснения на съфорумци е едно, а когато трябва да обяснявам във форума и специална тема на даден терапевт то това е вече поръчка.
Очаквам да се свържеш с мен на лични или по е-майл, за да се договорим за подробностите около гражданския договор.

П.П. Копирам това мнение и в двете теме, за да не увисне нито едната.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3718 -: Май 31, 2012, 02:19:41 »

Супер,надявам се вече да се включвате тук с адекватни мнения и препоръки относно нашите състояния и "болеЖки"......
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3719 -: Май 31, 2012, 02:27:41 »

И все пак, въпреки желанието на тодоров да се образова в сферата на тревожните разстройства от мен, бивш клиент на психотерапия по повод ПР, която е завършила успешно, то със страшна сила остават да висят въпросите, които възникнаха след поредното изказване без покритие:

Кои сме ние, гладниците и за какво сме гладни? Коя работа е наЩа? Как няма да стане? Защо няма да стане? тодор, ти ли ще помогнеш да не стане?
Активен
Страници: 1 ... 246 247 [248] 249 250 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА