evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 06:33:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 393918 пъти)
Little Овненце
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3570 -: Май 17, 2012, 06:34:49 »

Така като гледам никой не иска да извини на никого. Е,добре. Въпреки,че на няколко пъти помолих определни хора тук,да не ми се месят в коментарите,поради простата причина,че не споделям тяхното мнение,те не престанаха. Тъй като обаче аз смятам,че не съм тесногръда,малка идиотка,а доста ерудиран и широко скроен човек,искам да се извиня на всеки един от вас,който неумишлено може да съм засегнала. Не ми е било цел,тук съм защото имам нужда от подкрепа и разбиране. Нека да престанат кавгите,тази пролет май на всеки ни действа доста бурно. Не ме карайте да ви разкажа една история по истински случай, отнася се за дамите във форума,какво е мнението на терапевтите за нас. Хем е адски смешна,вярна и доста болезнена  tease1. Но тук няма луди и ДГ не искам повече да класифицираш хората тук по този начин. Другите ги остави,те даже не знаят,че съществува такъв форум. Дано и никога не узнаят де.
Така,още веднъж,сори хора,ако има нещо. Френдс???
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3571 -: Май 17, 2012, 11:56:41 »

Ако волно или неволно съм обидила съфорумец - съжалявам. Ако съм накарала скучаеща домакиня да се почувства отчаяна - съжалявам. Ако съм била некоректна за атмосферата тук - поднасям извинения.

Успех и късмет на всички. Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3572 -: Май 18, 2012, 08:34:44 »

Вие двете пък какво се извинявате?  Grin И пак хората, които създават хаос във форума, не се извиняват, ами продължават. 
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3573 -: Май 18, 2012, 09:01:36 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 12:14:15 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3574 -: Май 18, 2012, 09:17:05 »

Трак, аз съм далече от мисълта,че тези които създадоха хаос тук ще се извинят. Ама грам не ми е минало през ума. Дребните душички ,за съжеление пълно е с такива по света. Ама дреме ми,ааз нали съм си добре. И от сега нататаък нищо друго няма да ми е важно,освен моето собствено подобрение. Тук бавно и славно се превръща в секта,и колкото да мислят,че са се оправили,те не се усещат как затъват в нещо много по страшно и погълващо от ПА. Но нека е така,всеки сам прави своя избор. Много съжеляавам,че има хора тук,които наистина не заслужават подобна съдба,които наистина са зле и са готови на какво ли не,за да спре този ужас. И аз ги разбирам. Не ги съдя. Съдя онези,които се възпозлват от отчаянието на тези хора,но Господ има и той гледа отгоре. Всеки ще си плати рано или късно. Колкото по рано,толкова по добре.
Съветвам и Тодоров да се махне,много под нивото му е да се занимава с подобна сган.
Тук няма никаква истина повече, всичко фалш и лъжа,аз нямам нужда от това. Благодарна съм едиснтвено,че срещнах истински хора тук,с които ще съм в контакт може би завинаги. Те ми помагат ужасно много,не с книги и пословици,не с приказки и разкази,а с опит,опит,който колкото и книги да изчете човек,никога няма да придобие.
Написах всичко това,за тези, на които им е останало все още човещинка и сиво вещество и биха могли да се замислят,за останалите...нека просто игнорират.

Успех желая от сърце на всички, заслужавате да бъдете щастливи,независимо по какъв начин.
Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #3575 -: Май 18, 2012, 10:51:01 »

Поздравления за всички съфорумци, които имаха честта да се извинят!
Умоляваме да се спазва добрия тон и занапред.
Благодарим ви!
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3576 -: Май 18, 2012, 11:12:28 »

DG, може да са били малко резки, спрямо теб, но все пак и ти не се усещаш на моменти. Никой не желае да ти се подиграва, повярвай ми. Нямам нищо против психично болните, но това не е форум за психично болни, нали си наясно с това?  Smiley
Активен
Мая
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #3577 -: Май 18, 2012, 07:53:54 »

Цитат
hpjon: Трак зове за БАН - аз за това питах - щастие ще има ли ако аз изчезна от форума?

"Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно,
ще ми бъде тъжно без твоите ръце(писма).
Не, не си отивай, днес ще ти направя
най-страшното признание.

Под мостовете не шумят реки,
когато ти не си, не си със мен.
Пристанищата са пустинно тихи,
КОГАТО ТЕБ ТЕ НЯМА."
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3578 -: Май 18, 2012, 10:28:55 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 12:13:57 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #3579 -: Май 19, 2012, 12:06:01 »

Добър ден в една прекрасна, за съжаление работна събота
Аз влизам сравнително рязко тук, не познавам никого, случайно Ви намерих, но тъй като Вие сте отдавна тук, не сме я и да пиша много, да споделям.
Виждам, че се случват някакви неразбории, но Ви познавам и не мога да се меся, а и не желая.
Присъединих се в този форум, защото съм ПР от 2001 г. Казвам се Милена, на 33 години съм (ама честно да ви кажа, не ми личи  ), работя, вече съм разведена. Щастлива съм да кажа, че овладявам ПР доста успешно, но не смея да кажа, че съм излекувана. Защото макар и дълги периоди на ремисия, при многото сътресения в живота ми са се появявали едни или други симптоми на това състояние. .
Това от мен за сега, приятно ми е да са запознаем. Не съм анонимна, няма нито какво да крия, нито от какво да се срамувам.
Пожелавам ви страхотен съботен ден,
Милена
Активен
raspberry230
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #3580 -: Май 19, 2012, 01:02:24 »

Здравей, Милена, форумът е за това- да пишеш и споделяш, да задаваш въпроси, да отбелязваш своите малки и големи победи- нали всички сме тук не от скука , а заради конкретен проблем. А това, че обстановката от известно време насам е стряскаща, си права. Хората, които пишат тук са интелигентни и ще осъзнаят, че словесната престрелка с неразбираема за всички терминология не е начин да се помогне, не и в тази тема...
Пишеш, че се справяш с паническите кризи. Как?
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #3581 -: Май 19, 2012, 01:10:05 »

Пишеш, че се справяш с паническите кризи. Как?

Ами с анафранил laugh. В малки дози, и когато го спра с много обич и подкрепа от близките ми, с упоритост и воля, че НЯМА нищо страшно, няма да полудея, няма да получа инфаркт, инсулт (и всички "стандартни" опасения), че и това ще мине, че съм СИЛНА и МОГА, и че съм минала през много тежки и истински препятствия достойно и успешно...
Не знам това дали е точният отговор?!
Разбира се и разговорите с моята Докторка, макар и редки, помагат и ме зареждат с месеци напред!!!
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3582 -: Май 20, 2012, 02:15:57 »

Здравей Милена,
аз също съм на 33 ,но това,от което страдам не е ПР. С моя доктор вчера се заговорихме за това,че аз нямам поставена диагноза Smiley Както и да е. Нямам да говорим за мен.
12 години със симптоми не е хич малко време. Поне с времето разбра ли кога се отключват и какво ги предизвиква? Аз за себе си до сега разбрах поне,че идват,когато е нужна някаква промяна в живота ми,когато зацикля прекалено дълго на едно място. Аз още не съм разведена,но вече 4-та година живея отделно от мъжа си. Бракът ми беше една катастрофа,а раздялата още по голяма.Миналата година започна адът при мен със симптомите,пих АД ,спрях и сега пак приемам. Чувствам се значително по добре. Smiley
Ще се радвам да споделиш повече за себе си.
Поздрави и усмихнати дни
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3583 -: Май 20, 2012, 07:54:53 »

Мус, започна ли да се чувстваш по-добре? 

Кадифе, имам чувството, че има нещо, което не си ми разказала все още  angel
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3584 -: Май 20, 2012, 08:10:14 »

Да,има огромна разлика. Благодаря.
Кадифе я те види я не,по добре и се обади Wink
Активен
Страници: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА