evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 04:09:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 393887 пъти)
kadife
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3270 -: Април 19, 2012, 01:50:51 »

Форумът е за паническо разстройство, как бих забравила?! Темата е за споделяне на кой, каквото му се споделя - от рецепти за сладкиши, до радости и други страдания.

Моля, да не ми казва хъджъпоун ( или както е правилното, извинявам се, че не помня подобен ник, а да се връщам всеки път да го опреснявям, няма да стане) Та, който му се говори и намила едно и също - прави си тема и забива там и удря, бие, трака, дорде някой му влезе в ритъм. Съвсем не ми допада идеята 30 човека да говорят нон-стоп едно и също, а отстрани хорът на поробените евреи да припяват - Имааа оправянее, имааа справянеее!

Ако чакате да кажа "Амин" - няма... но да, мога да кажа Админ (не, че ме чува))

Много ясно, че има всякакви там разни и разнообразни терапии, техники, книги,  лЮкарства, но си има и теми за тях, както и подподящите събеседници. Простете, но ще седна аз да обсъждам с някой във форум какво лекарство да пие ли или пък да му давам съвети как да пребори проблем. Че да не съм вездесъща, да не съм с някакви непознати сензори за усещане на хорските проблеми, че да се цаня за изцерител от разстояние и да убеждавам някой, който идея си нямам що за човек като моторика, като психика е. Че това си е голям кураж, някой да се тупне и да заяви - Аз имам панацея за страданието ви!

В този ред на мисли, форумът е за онова, което вълнува хората, които се борят или са преборили ПР. Всичко, което ги вълнува - от страхове и страдания, до секс и бебета.Всичко.

Иначе... иначе пак си купих блистер Валидол, смуча го като за гърлобол. Чудя се какво да направя, понеже съм в дилема и ахаа, да си вдигна джиесема и се спирам. Мисля и пробирам,  всичките си възможности огледах и... иииии нищо. Ужасно е да е такава буря в ума ми и  само един човек да знае  какво е времето вътре в мен, но  да стои с дъждобрана си на сухо, а у мен  да дрънчи на кухо, кухо...  laugh

Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3271 -: Април 19, 2012, 09:36:37 »

Така е Smiley

Не отричам горесподеленото Smiley
Просто обясних защо аз не говоря за другите теми в отговор на запитване.

Но явно е било излишно. За което моля да бъда извинен.

Блистер валидол... Едно време имаше едни метални шишенца, украински беше. Това беше най-хубавия валидол Smiley

Иначе се радвам, че не можете да запомните никнейма ми - затова съм го измислил такъв - не той е важен, а посланието Smiley

Днес е слънчево и хубаво и ви пожелавам настроението ви да е дваж по-ведро! Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3272 -: Април 19, 2012, 10:16:49 »

Споделям, че се изнервих вчера, защото ПИБ са смотаняци  100 пъти казах кредитната ми карта да е за разплащане онлайн, за да не ходя като малоумна всеки ден до банката да вкарвам пари по дебитната  Прибирам се, тръгвам да плащам - This is not VISA и не ми приема картата  Още се нервя. Направо съм като пушилка. 

Всеки ден по ново 20. Как няма да се изнервям. Поръчваш едно, получаваш друго  Evil

Мъжът ми не мога да го трая. Нещо съм се объркала, DG. Липсва ми като го няма, но присъствието му ме изнервя повече.  Roll Eyes

Кадифе, късай му дъждобрана и го взимай при себе си  Smiley Пак направих някви асоциации  Фантазията ми край няма.  Grin
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3273 -: Април 19, 2012, 10:18:43 »

hpjon, тая тема е за споделяне, не само за оплакване, както виждаш. Вземи сподели и ти нещо, че поне да се приобщиш малко, щом ще си редовен тук. Не, че не ми липсват скандалите, де  Grin
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3274 -: Април 19, 2012, 10:28:59 »

Smiley

Споделям, че скандали не ми се правят Smiley
Няма защо да ти липсват тези тук - където и да отвориш новинарски емисии все на скандали ще се натъкнеш.

От скандалите впрочем се повишава адреналина - обяснимо е защо, това е вид битка Smiley 

А ние нали искаме да си контролираме адреналина - няма защо тогава да се караме Smiley

Темата ви е много хубава, но наистина аз и да пиша за други неща тук няма кой знае какво интересно да кажа. Виж за т.нар. ПР има. Затова и ще пиша в другите теми.

Още веднъж се извинявам за внесения сериозен тон с уточняването на някои неща в тази тема на няколко пъти.

Приятен ден на всички Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3275 -: Април 19, 2012, 10:33:46 »

Аз гледам филми на ужасите, за да си покача адреналина, че без него не мога да живея, вие тука ми говорите за опити за понижаването му  Roll Eyes
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3276 -: Април 19, 2012, 11:29:14 »

Ехоо,здравейте.
Аз започвам по същество:
Мими,съжелявам ,че така си се изплашила,че евентуално всичко се връща. Sad Аз обаче мисля,че не точно така. През пролетта стават странни неща,знаете,появява се какво ли не,събуждаме се от тежката зима,телата ни са леко заленели, времето е много променливо и на мен това ми се отразява ама много много зле. Мисли го просто като едно нормално неразположение,което изпитват повечето хора. Вече годиниа пиеш АД нали? Мисля,че не е много добре,но няма да се меся.
Дидиди, Кадифе е права, ако един мъж те обича,никога няма да си отиде,да знаеш. В този ред на мисли искам да кажа и нещо на Кадифе. Нали ти самата мила моя ми беше казал веднъж: Е какво сега,ти зависима от Него ли ще ставаш? Твоето щастие от него ли ще зависи,дали е до теб или не?? Помниш ли скъпа? Сега какво се случва? Какви са тия колебания за посреднощни обаждания и т.н? Той няма да ти помогне,и той също го знае. Ако имаш нужда от някаква помощ,знаеш къде да идеш,но тогава го направи за себе си. Сама казваш,че обича ли човек - не бяга, още повече няма да те остави и в състоянието в което си била,щом е наясно с него. Аз сам същата и много добре знаеш как се лашкам,вайкам и колко много страдам заради НЕГО. Но идва момент,той дойде вече де,когато човек се изморява. А и съм безсилна.Така,че хайде ,измори си и ти,почини си и започни да мислиш как да постигнеш душевен мир сама.
ХПДжон, ако наистина си толкова съпричастен,сподели с нас поне един от начините със справяне. Ако вече си писал някъде другаде за това,ивинявам се,но не не мога да прочета всичко. В повече ми идва.
Мисълта ми е,ние тук сме се събрали и си споделяме разни неща,аз по едно време даже им говорих на момичетата как съм се оправила и ала бала,но никога не си позволих да спомена името на моя терапевт и да насочвам хората към него. Не го приемай като нападка или нещо такова,но все още не вярвам,че Първанов би ми помогнал без да остави траен неосъзнат белег в психиката ми.Как да се изразя и аз вече не знам.Но ме хвана шубето като отворих техния форум и навсякъде имаше цицати на Петър Дънов. Да не говорим ,че на Баев му е даже и като подпис след всеки пост. Нещо не ми харесва работата,извинявам се още веднъж.

Споделям,че моето овненце ми каза,че септември месец ще ме чака в Париж,но аз мисля да отхвърля поканата по ред причини. Споделям,че много ми лиспва и  е много болезнено, но поне периодите в които лазех по земята в нас и получавах спазми в корема от мъка отминаха  Cry Cry Cry
Много беше тежко.....

Сега поне се усмихвам и си казвам,че ако е писано ще бъде,ако не.....продължавам напред по уверена от преди.

Много усмивки на всички
Тук грее слънце
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3277 -: Април 19, 2012, 11:31:36 »

Здравейте, чета за любовните ви терзания и ми се иска да ви кажа моята гледна точка.
     Когато човек не се чувства психически добре,  тревожен, неспокоен, той има много голяма нужда от любов, закрила и подкрепа, с мисълта, че всичко това ще му помогне да се справи с тревожността  и да се чувства добре.. И понеже  такъв човек е нестабилен  и има нужда от подкрепа, се  обвързва с подобни хора. На принципа "подобното привлича подобно". Тези мъже също са нерешителни, поради нестабилността си  и поради това, когато видят, че нещата могат да станат сериозни – се оттдръпват.  Нещо ми убягват думите, не знам дали се изказах добре, но според мен първо трябва да стане човек спокоен, уверен,  със самочувствие , за да има реална преценка за нещата и хората и тогава да влиза в сериозни любови  и гради семейство. Иначе винаги ще бъде неудовлетворен от връзките си. Един уверен човек трудно ще хареса неуверен такъв, а дори и да хареса, няма да страда, когато вземе решение да се разделят, просто защото това не е“ неговия“ човек.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3278 -: Април 19, 2012, 11:44:52 »

"Мисълта ми е,ние тук сме се събрали и си споделяме разни неща,аз по едно време даже им говорих на момичетата как съм се оправила и ала бала,но никога не си позволих да спомена името на моя терапевт и да насочвам хората към него."

Не те разбирам. Как може да съм доволна от някой и да знам, че има хора, които имат нужда от подобна помощ и да не го споделя? Това проява на егоизъм ли е? 

Не разбирам и страха ти от психотерапия. Тя те учи да си смел и да се радваш на живота. Нали в това е проблема? В страха и тревожността.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3279 -: Април 19, 2012, 12:12:04 »

Ема,от теб ни най малко очаквам да ме разбереш. Нито ме познаваш,нито знаеш историята ми. Ако обичаш не коментирай постовете ми. Те са за тези,които знаят какво искам да кажа с тях и ме разбират.

Не се страхувам от терапия,аз продължавам да правя такава. Както вече казах,не ми се бъркай в постовете,не те харесвам,извинявам се предварително.

Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3280 -: Април 19, 2012, 01:50:04 »

Това е прекалено детско поведение.

Пише се тук, за да се чете от всички. Това е форум. Всеки регистрирал се може да пише като спазва  правилата на форума. Ако искаш някой да не ти отговаря, просто пишеш на лични. Щом пишеш във форума, всеки може да ти отговори.

Аз не съм тук за да ти се харесам, така че дали ме харесваш или не, е все едно. Хубаво е, че си искрена, но това не променя нищо. Ако не искаш да ме четеш, просто не ме чети.

Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3281 -: Април 19, 2012, 02:16:04 »

Хм,не знам чие поведение е детско,но нищо.

Скоро като спрат повечето да те четат,ще си водиш доста интересни разговри сама със себе си Smiley

Смея да го кажа не заради друго,ами просто с повечето вече се познаваме.
Не случайно в ,която и тема да вземеш участие тук,се създава напрежение и възниква конфликт.

Бих се замислила на твое място как се отнасяш с хората тук и какви етикети им слагаш.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3282 -: Април 19, 2012, 02:27:31 »

Драга Little Овненце,

имам предложение. Подмини и не обръщай внимание. Няма нужда от подобно уточняване на позиции.

Това, което казваш по-скоро важи за мен - аз съм този, който разбунва форума от време на време и аз с моите изказвания ставам причини за конфликти.

А от Ема всеки може да научи много - едно, че тя е пример за трайно и ефективно справяне с ПР, а друго - че в думите и има много мъдрост, за която последното, което може да се каже, че е натраплива мъдрост.

Хайде, един от начините, да стане на всекиго по-леко на душата е да не се вторачва във всяка дума.

Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3283 -: Април 19, 2012, 02:40:29 »

Ти познаваш ли я лично?
Бил ли свидетел на нейните истории и преживелици от начало до край?
Само в такъв случай мога да ти повярам каква е тя.

Мдам от както ти се появи,тук атмосферата значително се промени.Даже доста хора вече не влизат и не пишат.Дано да се дължи на друго де,например,че вече са добре и щастливи.
Но е факт,че ти и Ема сте причина за конфликти да. Добре,че го осъзнаваш. Wink

И знаеш ли,тук съм защото не съм добре,и го зная. Хората много ми помогнаха и аз държа на тях много.Изобщо никакви позиции не уточнявам,всеки е свободен да казва каквото желае. Малко съм по остра може би,но това е начинът ми да казвам истината. Никого не съм обидила и няма да позволя на някоя си дошла от нищото тук да се държи по такъв абсурден начин.  И колкото по малко ви обръщаме внимание ,вие толкова повече прекалявате.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #3284 -: Април 19, 2012, 02:51:17 »

Конфликти?

Кога и между кои?

И понеже никой не е писал:

Историята е следната:

1.  История с ПР.
 2. История без ПР.

Нищо друго няма значение.
« Последна редакция: Април 19, 2012, 03:42:28 от Ema » Активен
Страници: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА