evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 17, 2025, 04:58:23 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Increase Your Instagram Poll Votes with Our Services
[Паническо разстройство]
Damonpoums
Февруари 16, 2025, 05:40:15

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 393901 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3240 -: Април 16, 2012, 03:55:25 »

О, да... определено ме държи още. Добре, че се прибрах, че иначе не знам ... Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3241 -: Април 16, 2012, 05:30:47 »

Цитат
Има ли също така лечение за хипондирици? Защото аз си поставих тази диагноза.

Хареса ми тази транскрипция на хипохондрията Smiley

Има лечение, разбира се.
Хипохондрията е вид тревожност - здравна тревожност. Като вид тревожност се повлиява до голяма степен добре от психотерапия.

Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #3242 -: Април 16, 2012, 09:42:08 »

" Онзи ден прочетох нещо от др.Тодоров / това дано да е другаря, защото иначе е д-р, а аз не съм лекар Smiley /.Както винаги нещо пак ме сечеше,ще започна да приемам вече лично неговото отношение. "

Да поясните, че не мога да намеря към вас да съм казвал нещо по-специално, освен, че Първанов е лекар и въпреки всичко до тук, можете да му се доверите.
« Последна редакция: Април 16, 2012, 09:46:30 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3243 -: Април 16, 2012, 10:40:55 »

Споделям, че след като си мислех, че съм срещнала момчето за мен и го мислех за различен, той ме разочарова и започна да се отдръпва от мен. Sad А аз толкова се вълнувах и го мислих, че даже онзи ден получих и криза след толкова време...
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #3244 -: Април 17, 2012, 11:55:57 »

ddiddi, не се притеснявай и не търси вина в себе си. повечето мъже действат така, ако усетят че жената до себе си иска нещо по-сериозно. Един мъж тогава се шашка  и търси да бяга. В началото им е интересно, докато не разберат че момичето иска сериозно отношение и тогава си плюят на петите. Затова е и това отдръпване.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3245 -: Април 17, 2012, 12:23:32 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:21:33 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3246 -: Април 17, 2012, 02:09:57 »

Благодаря за съветите! DG, така стана.   То два месеца беше ухажване по телефона и по скайп, после се видяхме няколко пъти и аз реших, че искам да бъда с този мъж. И бях! А сега на него му трябвало време да си помисли...
« Последна редакция: Април 17, 2012, 02:33:09 от ddiddi » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3247 -: Април 17, 2012, 08:39:41 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:21:19 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3248 -: Април 17, 2012, 10:12:09 »

" Онзи ден прочетох нещо от др.Тодоров / това дано да е другаря, защото иначе е д-р, а аз не съм лекар Smiley /.Както винаги нещо пак ме сечеше,ще започна да приемам вече лично неговото отношение. "

Grin Grin Grin Grin абе ей,доктор,лекар или другар все тая ми е на мен,не ми пречи да 
Пазите се от конфронтация,ама аз не падам от Мелмак и знам за какво иде реч.
Както и да е хора влезнах да споделя:
Добре съм,нямам кризи,продължавам усилено да спортувам, но изобщо не се харесва в тялото си Sad Реве ми се,вика ми се.Много напълнях след като спрях АД и цигарите.Пуууу да му се не знае,няма оправия.

Дидиди,глей сега,това за мъжете наистина не е легенда.Ей такива са лешперчета гаднички. Дават зор,фалшиви сигнали и след това,ама чакай аз не искам да се обвързвам. Виж ,така само можеш да си дадеш сметка,колко сериозен е този мъж и колко държи на теб. Не си заслужава нервите,ДГ много правилно казва.След време ще съжеляваш,че си си загубила времето в мъки и тъга. Знам,че е лесно от страни да се дават съвети,аз не съм по различна от теб,за това и адски страдам,но е факт,че щом се стигне до там да се мисли,работата не е на добре. За това свиркай си,забавлявай се ако можеш и най важното използвай времето да вършиш неща за себе си. Само за теб, било то глезотии,масажчета,шопинг,или просто спорт и разходки. Това време никой няма да ти го подари и ще го търсим след време. Ама и аз много им се вайкам,направо ме избива на комунизъм. Много са долни. Но както и да е,да знаеш че все пак има и изключения,просто ти/ние не си/сме попаднали Wink

Аз днес бях на кожен лекар и още не мога да се отърся от кошмара,който може би щеше да се наложи да изживея,ако бях послушала тази дерматоложка.Леле майкооо.Изписа ми лекарство,което трябвало да пия 6 месеца,под лекарски наблюдения, и по време не терапиаята не трябва да забременявам. Ако забременея плодът трябва да се махне Sad Консултирах се аз обаче и с друг лекар,който каза,че никога в неговата практика не е предписвал лекарството и никога не би го направил както и той самия не би го пил. Чудя се на тези лекари пари ли им дават да ни морят? После кажете ми как да се доверя? Аз съм толкова предубедена. Sad

Та такива трески ме тресат. Днес не се страхувам,че съм болна от тежка болест,ама то е само днес,утре кой знае какво ще ми дойде на ум.

ДГ ще ти дам аз една Фатмагюл. Да ги спираш тези турски сериали,че така се отразяват на психиката,без да усетиш. Не са за нас да знаеш.  tease1

Лека от мен
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3249 -: Април 18, 2012, 09:40:48 »

Помощ,защо поста ми е излезнал като цитат?Huh???  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Активен
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3250 -: Април 18, 2012, 10:23:20 »

Фатмагюл не е свършила, поне така си мисля, защото още няма развръзка!!!
Много ти благодаря за куража DG.  
Little Овненце, много ти благодаря и на теб за това, че ми обърнахте внимание. Аз неискам да се оплаквам и да ви досаждам тук с мойте проблеми, просто преди много време един така ме нарани и много страдах, после без мъж ми беше горе- долу добре, поне не се вдавах толкова. А като се появи и ПР съвсем неможех да бъда с мъж като хората. Сега реших, че мога да направя усилие, а то какво стана...ама както и да е! С ПР се борим някак, та с един мъж ли...
« Последна редакция: Април 18, 2012, 10:35:59 от ddiddi » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3251 -: Април 18, 2012, 11:38:41 »

Диди ти не се оплакваш,а споделяш. Всичко е наред,нали за това сме се подредили тук в 2 редици и 3 колони,да се изслушваме и даваме мнение и съвети една на друга.  Evil

Споделям,че времето е ужасно в София и имам чувство,че тези облаци ме затискат отгоре и на главата ми е тежко Sad

Вие как сте?
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #3252 -: Април 18, 2012, 12:58:28 »

Привет на всички!
Надявам се, че празниците са минали великолепно и при вас. За мен беше вълшебно изживяване на планина. Чувствам се страхотно!
Но днес от това време ми е много забито на главата, сякаш наистина нещо ме е натиснало, вяло и отпаднало ми е... Roll Eyes
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3253 -: Април 18, 2012, 01:15:15 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:21:00 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3254 -: Април 18, 2012, 04:49:18 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 04:20:23 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА