evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 26, 2025, 12:48:14 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 396012 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3090 -: Април 10, 2012, 06:27:19 »

-
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 12:51:47 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3091 -: Април 10, 2012, 07:05:25 »

Цитат
Добре, но на какъв лекар предлагаш да отида/......защото аз самата вече незнам:(

В случай, че си ходила и не са открили причина на физическо ниво, значи не ти е там проблемът. Аз предупредих, че първо не е до хипохондрици, които напълно безпочвено си приписват болести, а до хора, които имат оплаквания, определени от някого като "на нервна почва" без да са си направили необходимите изследвания, за да се даде такова заключение.
Трак, мен изобщо не ме е страх от любовта. Много й се радвам.  Иска ми се само да съм здрава, за да й се радвам пълноценно. Ама, за съжаление, не съм Undecided
Иначе съм доволна, че вече излизам, лошото е, че си имам не по-малко сериозни проблеми сега. Нещо не ме кефи обстановката тук и не ми се влиза. Undecided
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #3092 -: Април 10, 2012, 08:10:39 »

Скорпи, радвам ти се на красивата любов, която изживяваш. Желая ти пълно щастие
Любовта ще те държи здрава, миличка. Как са твоите сладурчета?Моето днес ме шашна, изяде една купа зелен боб, освен това навън хапна тревица. Не знам дали не го боли коремчето, та хапва тези зелении?
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3093 -: Април 10, 2012, 09:00:34 »

Цитат
Как са твоите сладурчета?Моето днес ме шашна, изяде една купа зелен боб, освен това навън хапна тревица. Не знам дали не го боли коремчето, та хапва тези зелении?

Ами котаракът е болен и е в една клиника на стационар за няколко дни и после ще го давам на други хора, колкото и да ми е мъчно, не съжителстват добре с котката и няма смисъл да ги мъча и постоянно да ги дебна да не се засекат, неоправдано и непосилно ми е. Онова, което можах да направя за него, като го приютя и гледам временно и му осигуря медицинска помощ, както и да му намеря добри стопани е таванът на възможностите ми, но вярвам, че не е малко и си заслужаваше всички тревоги и изпитания, като разбира се, без Любовта нямаше да мога да направя нищо от това, защото пълната подкрепа е много важна в такива ситуации. Нищо не е толкова страшно, когато не си сам и когато си истински обичан, а в трудните моменти най-добре си личи. 
Иначе засега, да стискам палци, другите ми любимци са здрави, на котката й мина разгонването и вече вкъщи е тихо и спокойно
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3094 -: Април 10, 2012, 10:10:00 »

Малииии тук обаче нещо струи яко негативна енергия,какво ли се е случило с миличките ми хорица от форумчето,я да кажете веднага!!!

Дойдоха Пижо и Пенда, и опънаха цирка. Наскочиха срещу г-н Тодоров и всички, които са против "гуру-то" Първанов. Не, че мен лично ме касае нещо... но забранявам да ми тровят терапевта  Grin

тук лиспва сега мислещо човече,почесващо се по брадичката.Миме кажи на Админа да добави,хихихи/

Готова си Smiley

Админе, може ли за Мус една такава емотка
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3095 -: Април 10, 2012, 10:19:13 »

Интересен материал с днешна дата за йога при стрес и тревожност -

http://blog.lef.org/2012/04/yoga-relieve-anxiety-and-stress.html

Статията е популярна, но цитира сериозни научни изследвания. Действието е на биохимично ниво, стига да може човек да се изгъне така както се иска Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3096 -: Април 10, 2012, 10:40:58 »

hpjon, със сигурност да се сгънеш и да си хванеш палците действа на биохимично ниво, а още по-сериозно е действието ако има и някой зад теб, който се заиграва любовно Cheesy Ти ги умееш тези "техники", сподели спокойно... наши хора сме само  angel
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3097 -: Април 10, 2012, 10:45:25 »

Ихаа,че якооо   ,много благодаря  

Така,това,че във форума са се образували лагери изобщо не ми харесва. Беше толкова спокойно и любвеобилно тук. Всеки получаваше това,от което имаше нужда и взаимно си давахме кураж. Сега защо така?  Sad

Колкото до твоя терапевт Мимка,знаеш и моето мнение миличка. Иска ми се да чуя от теб,че вече си добре. Какво става с лекарствата? Пиеш ли го още този Ципралекс?
Аз не съм добре и дали наистина не е любовна мъка това всичкото както вика ДГ? Ама пък и усещам,че не съм направила пълна терапия с начало и край. Ходя ,ама кво,говорим си разни неща и до там.Нищо съществено.Така ли трябва да е?
Чувствам се много потисната и така започна и преди. Празна,тъжна,без желание за каквото и да е било. Изгубила желание даже и за живот...срината се чувствам.Даже нямам желание да се гримирам,да излизам с приятели.абе нищо бе,в нищо не намирам смисъл. Баси ,това е отврат .

Хора не знам кой терапевт вече на мен може да ми помогне. Всеки май в крайна сметка гледа да има сметка. Аз на никой не вярвам, от къде на къде пък някой си ще иска да ми помогне аз да съм добре. Хората вече гледат да пълнят джоба с нещо ,че времената станаха лоши. Не знам,аз съм много много мнителен човек,какво ми се случи не знам Sad
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3098 -: Април 10, 2012, 10:47:28 »

hpjon, със сигурност да се сгънеш и да си хванеш палците действа на биохимично ниво, а още по-сериозно е действието ако има и някой зад теб, който се заиграва любовно Cheesy Ти ги умееш тези "техники", сподели спокойно... наши хора сме само  angel

spankМимооооо,престанииии ,мир мир мир и любов 
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3099 -: Април 10, 2012, 10:52:59 »

Мус, любовта те беше превзела и затова се чувстваше по-добре. Просто прекъсна терапията си май много рано. Аз ципралекса го намалих, че и от време на време го позабравям и се  Като цяло съм добре. И без любовни мъки.  Grin

Липсва ти Овнето, затова си така... Той кога се прибира? Някакво инфо по тоя въпрос?

Споко, с hpjon сме в мир и любов. От време на време не го слуша главата, но аз не забравям да му го напомням.  Grin
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3100 -: Април 10, 2012, 11:05:11 »

Цитат
Всеки получаваше това,от което имаше нужда и взаимно си давахме кураж. Сега защо така?

Конкуренция и в нишата на куража, какво да правиш Smiley

Цитат
Празна,тъжна,без желание за каквото и да е било. Изгубила желание даже и за живот...срината се чувствам.Даже нямам желание да се гримирам,да излизам с приятели.абе нищо бе,в нищо не намирам смисъл.

Това, което споделяш е указание, че прегледът ти трябва да бъде извършен от психиатър-психотерапевт. Няма да казвам нищо повече - просто го пиша, ако има и други в подобно състояние. И защото нямам достатъчно основание за повече по темата, но изборът ти за момента е много удачен.

Цитат
Всеки май в крайна сметка гледа да има сметка. Аз на никой не вярвам, от къде на къде пък някой си ще иска да ми помогне аз да съм добре.

За мен един от показателите за твоята промяна ще бъде ревизията ти на това схващане. Не мисли обаче, че само ти се чувстваш така. Светът, в който живеем предполага точно такова мислене.

Добрата новина е, че мисленето се променя, а с него и всичко останало. Дори и света Smiley

Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3101 -: Април 10, 2012, 11:11:00 »

hpjon, да не би да се конкурираш с мен случайно? С кого и за какво се конкурираш изобщо пък ти  Grin
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3102 -: Април 10, 2012, 11:23:03 »

--
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 12:51:08 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3103 -: Април 10, 2012, 11:35:38 »

--
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 12:50:37 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3104 -: Април 10, 2012, 11:50:44 »

DG, какви хемороиди говориш тука  Grin

Браво! Толкова си натоварена и все пак издържаш с всичко, което ти е на главата.  Smiley

Много мислих по темата с децата и се чудя дали, ако междувременно се хвана на някаква почасова работа, ей така, да гледам бебе или дете, как ще ми се отрази  Roll Eyes Добър вариант е да опитам как ще съм с децата на първо време и тогава да решавам искам ли сега или не. То и татко трябва да намеря... та много работи трябва да направя преди това  Roll Eyes
Активен
Страници: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА