evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 19, 2025, 03:39:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  
Автор Тема: Симптоми  (Прочетена 9316 пъти)
kadife
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 06, 2011, 06:21:04 »

Кадифе,
ти бидейки един от най- силните бойци във войната с ПР промени ли нещо в начинът си на живот? Аз зная, че лекарства не пиеш и само ходиш на терапия..Всеки тук говори , че най- сигурният и ефективен начин за победата над ПР са радикални промени в начинът на живот.  Така ли е?  

Странно, изглеждам силна... това е новина.Онова, което ми завеща ПР е липса на вяра в собствените ми сили, способности и дарби. Всеки има някаква дарба, аз понякога си мисля, че моята дарба е да нямам дарби laugh В животът си не съм променила нищо съществено, освен емоцията, която ме е изпъстрила напоследък, но и тя е емоция под въпрос, защото май е едностранчива, а аз от малка обичам невъзможните любови. Не за друго, а защото, ако се проваля, просто ще имам оправдание:) Единственото различно в момента е това, че ходя на терапия. Това ми помага, категорично, но имам много въпроси, които предстоят да бъдат осветлени с отговор. Един познат скоро ми каза - Даваш лоши  отговори на въпросите ми! А аз отвърнах - Ами задай ми по-хубави въпроси, просто е.
 И с ПР е така, от нас зависи какви отговори ще даде тялото ни на страховете и потиснатите желания. Радикалните промени водят до още по-голямо неудобство и кофти въпроси, радикалните проблеми са огромна кофа, която макар и бидейки дзен-празна, си остава обикновена поцинкована такава и безмерно скучна. Нищо радикално не съм сторила, честно казано... Но мисля, че приятелите, близките ни, хората, в които сме влюбени - това са опорните точки, всичко останало е стечение на обстоятелства и пожелания за хубаво време Smiley Няма формула за справяне, но има надежда Smiley
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 06:22:46 от kadife » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 07, 2011, 05:31:24 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:35:00 от track » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #47 -: Ноември 07, 2011, 07:25:58 »

Кадифе, ти си нашият смел войн в борбата без медикаменти 

...аха, съм и смятам не само да печеля битките, ами да ви доведа и пленници laugh
Активен
мишо
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #48 -: Февруари 22, 2012, 03:37:30 »

здравейте
искам да попитам възможно ли е след като няма паническа атка пак да усещам неприятни чувства
задух недостик на въздух
замаяност
хиляди иглички в ръцете и краката
главоболие
болки в гърдите които понякога са толкова силни  иостри че трудно ги изтърпявам
и това е ежадневеие постояно и непрекъснато по цял ден всеки ден
пия СТИМОЛОТОН вече близо 3 месеца но нещо не ми помага както навермето ми помогна СЕРОКСАТА който за съжаление след като се почувствах добре спрях на собствена глава грешка не го правете ужаса няма да закъснее
та възможно ли е да умам тузи усещания без ПАНИЧЕСКА АТАКА
благодаря ви
Активен
spider
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Профил
« Отговор #49 -: Февруари 22, 2012, 07:24:51 »

Възможно е. Според мен става дума за тревожност. Създава подобни психосоматични симптоми, но не е със силата на паническа атака.
Активен
sambo
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #50 -: Февруари 22, 2012, 09:27:04 »

Искам да ви питам? Имам един неприятен шум или по скоро свистене ( пищене ) с различна сила в главата по скоро отколкото в ушите почти постоянно, дали е от ПР??
Активен
vanotty
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 43

Vanotty

Профил
« Отговор #51 -: Февруари 23, 2012, 01:33:12 »

Искам да ви питам? Имам един неприятен шум или по скоро свистене ( пищене ) с различна сила в главата по скоро отколкото в ушите почти постоянно, дали е от ПР??
Може да е от кръвното. На мен от АД ми се повиши кръвното. Мери си кръвното в продължение на 1 седмица и ще разбереш дали е от него. Записвай резултатите и ако са ниски или високи стойностите се обърни към лекар.
Активен
wenddy
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #52 -: Февруари 23, 2012, 06:59:05 »

мишо и аз мисля, че е тревожност. При мен на последните ми две разклащания няма атаки, но имам замаяност, умора, отпадналост от сутринтта, също и сърцебиене се появава.
Активен
мишо
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #53 -: Февруари 23, 2012, 08:19:01 »

ох незнам и аз вече какво е
да ти кажа в момента ми е замаяно и шеметно на главата и ме боли
едно ми еникакво едвам гледам и ми се межделей пред очите
кръвното ми е високо 150/90
дали от напрежението днес по време на път с моменти на леки атаки и сега да се отразява дали е нормално при ПР да се покачва кръвното и след като бях толкова напрегнат и притеснен днес в момента да ми е така заради това
направо ще се пръсна толкова се притеснявам да ве ми се случи нещо лошо
Активен
vanotty
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Vanotty

Профил
« Отговор #54 -: Февруари 27, 2012, 11:41:19 »

ох незнам и аз вече какво е
да ти кажа в момента ми е замаяно и шеметно на главата и ме боли
едно ми еникакво едвам гледам и ми се межделей пред очите
кръвното ми е високо 150/90
дали от напрежението днес по време на път с моменти на леки атаки и сега да се отразява дали е нормално при ПР да се покачва кръвното и след като бях толкова напрегнат и притеснен днес в момента да ми е така заради това
направо ще се пръсна толкова се притеснявам да ве ми се случи нещо лошо
При мен кръвното се повиши от АД, които пия. Предписаха ми Берлиприл за нормализиране на кръвното. А тези симптоми, които описваш лекарите ги определят като мини кризи. Не е необходимо всеки път да получаваш ПА. И тези симптоми са част от ПР. Нищо лошо не може да ти се случи! Не мисли така! Недостиг на серотинин в мозъка предизвиква ПР. АД набавят необходимото количество серотинин и не позволяват появата на ПА.
Активен
vanotty
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Vanotty

Профил
« Отговор #55 -: Февруари 27, 2012, 11:49:17 »

мишо и аз мисля, че е тревожност. При мен на последните ми две разклащания няма атаки, но имам замаяност, умора, отпадналост от сутринтта, също и сърцебиене се появава.
Лекарите тези симтоми ги определят като мини кризи. Не е необходимо всеки път да получаваш ПА. И аз се чувствам в момента така. Нямам кризи,но ми е отпаднало, неспокойно и понякога имам сърцебиене и ме обливат топли вълни. Сега пия АД-те по друга схема и се надявам да се стабилизирам.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #56 -: Февруари 27, 2012, 04:07:23 »

Ето нещо за всички, които се вглеждат в симптомите си, разказват ги тук и ги споделят.

Идеята, с която пускам линка по-долу е, че колкото повече се говори и чете за симптоми, толкова повече и по-разнообразни стават те.

Който приеме насериозно предписанието с този текст след два месеца ще има друго виждане за симптомите си. Междувременно обаче трябва да се преустанови четенето на симптоми на други потребители.

Опитайте и се забавлявайте Smiley

Ето и линка:

http://www.beinsadouno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/_/%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F/%D0%BB%D0%B5%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%8F-r520
Активен
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА