evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 08:43:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: В търсене на смисъл  (Прочетена 2886 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #15 -: Септември 05, 2010, 05:14:55 »

Цитат
за съжаление не пия алкохол и все пак БЛАГОДАРЯ

Наистина е за съжаление и е време да започнеш Grin
Ако си на АД или други лекарства обаче, не бива (има такива, с които се комбинира, но това си го пише на листовката). Аз също не съм по алкохола, но от известно време се опитвам да пия в малко количества вечер - дори да е една бира, помага малко да се отпуснеш. Мозъкът иска почивка.  Wink
Създавайте си сами смисъла, отгоре няма да ви падне. Радвайте се на живота, докато го има.  Cheesy
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
bebe
Гост
« Отговор #16 -: Септември 05, 2010, 06:01:45 »

SKORPI,права си,но не ми се нрави алкохола,ако ме извади от това състояние,ще бъда най-щастливата жена Grin Пия АД,но в малки дози не пречи Wink,ако ги смеся и наркоманка ще стана Shocked.Стигат ми тез,душевни и физически оплаквания ами да си натреса и нещо друго Undecided ,знам че живота е тук и сега ,но .......
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Септември 06, 2010, 10:34:27 »

Когато си създаваш позитивни преживявания системно, те изместват другите - просто установяваш, че са далеч по-приятни от другото. Алкохолът би могъл да помогне, но не и ако разчиташ в него да си удавиш проблемите. То това важи и за всичко останало. Всички помощни средства допринасят за това да се чувстваме по-добре, но идеята е да не сме зависими от каквото и да било - от лекарства, алкохол, или някой терапевт. Иначе само изместваме проблема, но не го решаваме.
Активен

dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #18 -: Септември 06, 2010, 10:35:28 »

При мен за отрицателно време живота ми се промени и вече имам смисъл да продължавам. Последние 6 месеца бяха кошмар и се чудех как издръжах без кризи и влушаване на нещата. Хора ние сме силни пред проблемите на живота и ако успеем да станем и така силни пред ПА...ще сме сила и половина Kiss
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #19 -: Септември 06, 2010, 01:58:24 »

Аз ще бъда кратка  по тази тема! За 13 г. никога не съм загубила смисъл да продължа да живея  дори и с П.Било ми е зле от хапчета ,от симптоми,в началото не съм излизала  от нас ,но не съм се отчайвала.Издържам геройски кризите и продължавам напред.Не мога да си позволя да се затворя само в къщи и да чакам П да си отиде.Така няма да стане.Няма на кого да разчитам ,сама съм така ,че не мога да си позволя да се отпусна .Само смело напред това е изхода!
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #20 -: Септември 06, 2010, 02:13:01 »

Смисълът, за който аз говорех е отвъд всички неща - отвъд малки, големи, значими или обикновени. Той е независим. Вие се чувствате зле и подтиснати заради ПР или някакаво събитие или мисъл - моят проблем е, че аз нямам никакви сериозни и мъчителни проблеми и  все пак, понакога, сутрин, отваряйки очи ме обзема едно голямо безсмислие, едно питане " заслужава ли си усилието дори да стана от леглото", една сивота и топка в стомаха, а дори нямам причина! Разбирате ли колко е мъчително това - вие поне имате отговор-къде е първоизточникът - а при мен е излишен и въпросът. В търсене на решение на тази загадка съм всеки миг
много тежка депресия те гони безразличие към всичко, трябва ти промяна и то голяма, замисли се над това
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #21 -: Септември 06, 2010, 04:52:30 »

"много тежка депресия те гони безразличие към всичко, трябва ти промяна и то голяма, замисли се над това"

Тони ,тука звучиш като някоя врачка! Grin Ейййй,много ги разбираш нещата........
Активен
toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #22 -: Септември 06, 2010, 04:59:02 »

"много тежка депресия те гони безразличие към всичко, трябва ти промяна и то голяма, замисли се над това"

Тони ,тука звучиш като някоя врачка! Grin Ейййй,много ги разбираш нещата........
недей че ще взема да си повярвам в "способностите си"
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Септември 06, 2010, 05:14:15 »

Мари, вярваш или не, животът ти е направил голяма услуга, като те е поставил в такава ситуация, че да не можеш да се отпуснеш. Благодарение на това се справяш така успешно. Wink Трябва да се научим да разчитаме на себе си.
Активен

vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #24 -: Септември 06, 2010, 08:29:44 »

Bebe,аз също съм изпадала в такива ситуации.Няма как да ни разберат около нас близките,колкото и да им обяснявам уж ме разбират,но самото усещане само аз си го знам.Не се предавай това са някакви дупки в които изпадаме,наистина живота не е толкова черен.
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА