evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 09, 2024, 11:11:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 7
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 7

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Biogenix Relief Glycogen Support: How It Boosts Metabolism
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 07, 2024, 08:35:31

Спонсорирани връзки

Анкета
Въпрос: По кое време на деня получавате панически атаки?
Сутрин след сън - 33 (22%)
Около обяд - 28 (18.7%)
Между 14 и 16 часа - 19 (12.7%)
Между 16 и 20 часа - 49 (32.7%)
През нощта - 21 (14%)
Общ брой гласове: 142

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 59
  Изпечатай  
Автор Тема: Паническо разстройство  (Прочетена 209037 пъти)
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #270 -: Октомври 13, 2009, 03:01:51 »

Да ви се оплача и аз. Днес изживях много тежка ПА. Още не мога да дойда на себе си.Като газен от влак съм.
Активен
Mari
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #271 -: Октомври 13, 2009, 04:18:24 »

Здравей,Димчо.Разкажи какво се случи?
Активен
rums
Jr. Member
**

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #272 -: Октомври 14, 2009, 02:27:07 »

Здравейте всички, които се страхувате да вземате антидепресанти!Опитайте с тези на билкова основа-Esbericum i Remotiv.Те представляват екстракт от жълт кантарион и някой лекари смятат, че имат толкова добро действие както другите антидепресанти.Аз съм пила есберикум в началото на бременността си и се чувствах добре, докато не го спрях заради бебето, защото все пак не е проучено как действа при бременност.Не зная обаче, дали се продават без рецепта сега.
  PS:Освен това-солариумът по това време е добър заместител на слънчевата светлина,макар че пък в др. отношения не е полезен.Все пак е за предпочитане пред ужаса на па, от която по-неприятно и ужасно нещо според мен няма, а и според всички вас предполагам.Затова искам да помогна с каквото мога от моя опит на всички вас, макар в момента да се чувствам идеално.Все пак не съм забравила за преживения ужас и страха, може да се върне отново все още стои и при мен.
Активен
rioto
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил Ел. поща
« Отговор #273 -: Октомври 24, 2009, 09:15:09 »

zdr. tonitos1  i az go ima sa6tia problem na momenti go kntroliram na momenti nemoga no ot vsi4ko koeto prejivyah do dnes razbrah edno lekarstvoto e v samite nas i bezplatno! vsi4ko e psihi4eska naglasa moga daje da obyasnya kka stava no 6te tryabva dosta pisane. ako nyakoi iska moje da se 4uem po skype rioto_72
Активен
lesly
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #274 -: Ноември 03, 2009, 10:31:28 »

Искам да попитам, в последните дни ми изтръпват пръстите на ръцете и то когато се напрягам и съм тревожна. На някой случвало ли му се е да изпитва такъв симптом?
Активен
tanq dimitrova
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Профил Ел. поща
« Отговор #275 -: Ноември 03, 2009, 10:37:23 »

Da, na men mi se e slu4valo.Ne sam lekar,no znam,4e e opasno ako ti iztrapva samo lqvata raka i tova se prenasq kam gradniq ko6.Kogato si taka,vzemi validol,probvala sam-uspokoqva.
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #276 -: Ноември 07, 2009, 12:37:20 »

Искам да ви попитам дали някой от вас е забелязл по време на настинка или нещо подобно на грип, дали се засилват симптомите? Високота температура изчерпвала серотонина или нещо такова и симптомите ставали по-силни при ПР. Някой има ли наблюдения?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #277 -: Ноември 07, 2009, 12:46:30 »

Наскоро намерих този форум и го чета всеки ден, доста неща намирам и ме правят по-спокойна, но реших да споделя какво усещам аз и се надявам да не спамя темичката.
Значи преди месец изпаднах в една криза и завършихме в Бърза Помощ и казаха нервна криза. След това всичко се повтори още два пъти за седмица и половина, и отново казваха, че ми няма нищо на сърцето всичко идва от главата ми. Проблема е това, че сега всеки ден се събуждам с нерви, не мога да спя. Болка в лявата част на гърдите и ръцете, и изтръпване на ръцете и краката. Дори сега започнах да изпитвам болка в главата и шията. Задушавам се, сърцебиене, виене на свят, абе просто умирам. Постоянно се страхувам, че нещо ще ми стане, страх да седя самичка, дори имах мисли за самоубийство. Сега посещавам психоаналетик и пия едни хапчета, но отново ги имам тези неща. Имам един вид панически атаки нон стоп Sad. Когато съм с някой ми е по-добре и се надъхвам и разсъждавам добре.
Според вас дали да вярвам на лекарите и да мисля, че имам паническо разстройство или страхова невроза?
Благодаря ви предварително много
Активен
karindar
Full Member

Рейтинг: 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

Профил
« Отговор #278 -: Ноември 07, 2009, 02:18:00 »

Здравей, dolcetopolina! Това, което получаваш са панически атаки, които може би все още не са се превърнали в паническо разстройство. Ако приемаш точния антидеперсант, заедно с бензодиазепин може да не развиеш паническо разстройство, а само да се ограничиш  с тези временни панически атаки, които може би са в резултат на преумора или пък стресов период от живота ти. Какви лекарства са ти изписали лекарите?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #279 -: Ноември 07, 2009, 02:28:00 »

Ами аз имах такива състояния преди 15 години, но се оправих самичка след като започнах да уча и се омъжих. Наскоро започнаха след като почина свекърът ми и аз се уплаших доста.
За съжаление не съм в БГ и лекарствата които взимам са предписани по лична основа, но са хомеопатични, но не ми помагат много. Майка наскоро ми прати Мента Глог и Валериана с коминация от Неврастенин. От БГ ми изписаха Деаксенит, но след като свърши всичко започна...пиех го само две седмици. Тук пиех Алплазолам, но от него не получих помощ.
Активен
karindar
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #280 -: Ноември 07, 2009, 02:58:59 »

Няма ли Деанксит там където си? Той би могъл да овладеете в значителна степен напрежениеот и тревожността ти.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #281 -: Ноември 07, 2009, 04:38:43 »

Ами тук така хапчета не се продават  Embarrassed
Активен
karindar
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #282 -: Ноември 07, 2009, 05:07:17 »

Разбирам. А не можеш ли да помолиш лекар да ти го изпише?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #283 -: Ноември 07, 2009, 05:19:05 »

Ами той ми беше изписал Алпразалам, което е от сорта на Ксанакса, но ако се наложи ще му кажа. Майка и татко ще идват другата седмица може да помоля да ми го купят.
Но мен все пак ме тревожат тези симтоми защото дали са нормални  Cry
Активен
karindar
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #284 -: Ноември 07, 2009, 05:22:14 »

Симптомите, които изпитваш са нормални за паническите атаки.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 59
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА