evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 14, 2024, 02:17:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Анкета
Въпрос: По кое време на деня получавате панически атаки?
Сутрин след сън - 33 (22%)
Около обяд - 28 (18.7%)
Между 14 и 16 часа - 19 (12.7%)
Между 16 и 20 часа - 49 (32.7%)
През нощта - 21 (14%)
Общ брой гласове: 142

Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 59
  Изпечатай  
Автор Тема: Паническо разстройство  (Прочетена 210499 пъти)
vesi2003
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #645 -: Юли 12, 2011, 08:27:40 »

Здравейте,спряха ми Асентрата.Просто не  ми понася.Мъчих се 4 дни.Пси то ми каза да се поизчистя и дасе поуспокоя,и тогава  ще решим какво да правим,демек след три дни да му се обадя.Предложи ми,ако всичко е наред,морето да си изкарам без АД.Дано се оттъря от този ужас,който още ме държи с тези странични ефекти от АД.Всичките ли действат толкова зле,незнам.Вчера,когато говорих с лекаря по телефона десет минути,такова облекчение изпитах после.Тойе и психотерапевт,каза ми че ще провеждаме и психотерпия.Виждам колко е важно,човек като него с опит да ти каже няколко думи и ти да си спокоен.Много се надявам да се поуспокоя.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #646 -: Юли 12, 2011, 10:49:57 »

Веси, успокой се наистина. 4 дни са нищо време. Казах ти аз колко се мъчих с тези странични ефекти,но не се отказах. Всичко е в главите ни. Аз не можех в права линия да вървя. Плачех,тръшках се, на работа ходех въпреки всичко и не знаех какво правя, изобщо живях някакъв друг живот май. Моля те успокой се и мисли за почивката позитивно. Аз така преди да тръгна за морето направо изпитвах ужас и моя лекар ми каза,че в момента в който напусна София ще се почувствам много добре. Така и стана. Аз мислех и аз постоянно, мале ако ми стане зле на морето, ако проваля на приятелите си отпуската,ако нещо ми се случи?Полудявах при тия мисли.Но ето ме тук на морето,даже седя на плажа с часове,нещо което преди никога не съм можела да правя. Цял ден съм на плаж,кафенце,фрешче,като се изморя крия се на сянка и се опитвам да бъда спокойна. Опитай и ти. Всичко ще е наред.Иначе за хапчетата не знам кое е по добре,да се пият или да не се пият. Но щом така ти е казала твоята докторка,довери и се,тя знае по добре от нас. Къде ще бъдете на море? Сега времето е страхотно,слънцето зарежда с положителна енергия,ще бъдеш добре ще видиш. Само не се предавай. После ще разказваш нали така?Ще чакаме Smiley
Сега към останалите - Трак,как изкара ноща?Всичко наред ли е?
Не можах да прочета всичко подробно,че вие сте зачекнали едни теми мама мия  Grin Кви момичета дето гледали парите, кво чудо не знам Smiley)))))
Ама живота стана отвратителен. Няма любов, няма я тръпката. Аз съм на 32 и не знам и аз кой път да хващам. Това също е много важно за моето състояние,че нямам човек до себе си.....ама какво да се прави.
Днес пропуснах плажа, вчера се пукнах от главоболие,и днес ще почина малко. Веси да пишеш чу ли?
Хайде хубав ден от мен
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #647 -: Юли 12, 2011, 11:43:29 »

Веси, успокой топката...знам как се чувстваш.
Преди месец ми свърши деаксинита и се панирах само, защото се уплаших, че няма да има какво да пия АКО ми стане лошо. Проблема е при мен, че дори няма как да си го купя. Е, какво стана : казах си, че сега ми е зле, защото знам, че АКО ми стане зле няма какво да пия. Така и стана спрях да мисля и изкарах цели 3 седмици без хапчета. Аз пия само когато ми стане лошо, защото не искам да се тъпча с тях.
Радвай се на морето, почивката и лятото.
Аз също чакам последните 3 дена и вече търпение нямам да зърна морето и БГ  Cheesy Kiss
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #648 -: Юли 12, 2011, 12:59:31 »

Благодаря ви за подкрепата,ще ви пиша как се развиват нещата разбирасе.Гледам да я карам по спокойно и над нещата,пък ще видим.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #649 -: Юли 12, 2011, 07:07:38 »

Радвам се , че си спала добре Smiley
И аз съм старомодна , но след толкова разочарования вече не вярвам в истинската любов:)А и сега най важно е да се чувствам добре и да преборя тази ГАД, защото съм непълноценна за каквато и да е връзка. Кой ще ме търпи такава с моите страхове и фобии. Sad Днес пак потънах и реших, че настъпва края този път окончателно. Направо не знам вече. Някой от вас изобщо има ли го този страх дори и след приемането на медикаменти. Изчезва ли изобщо или ще трябва и с него да се боря?
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #650 -: Юли 12, 2011, 08:37:55 »

Да се оправим? Да чакаме? Да се "оправим", за да станем като нормалните хора? А не мислите ли, че точно НИЕ сме НОРМАЛНИТЕ? (уф, явно този Пиер Дако доста ми е повлиял)  Да, сега от душата ми капе кръв за това, което ще кажа, защото винаги съм се смятал за патриот и темата за Родината ми е много болна: Как искате да се "оправим" в тази гнусна ПОМИЯ, която ни е погълнала (имам напредвид обществото)? Та ние се давим в нея, мъчим се да си поемем въздух... Да се оправим? Та да се примирим, да претръпнем? Ох, как съжалявам, как съжалявам, че не се МАХНАХ от тази леш навреме!!! Не говоря, че е трябвало да отида в Ню Йорк примерно, то и там сигурно бъка от "невротици", може би и там щях да "цъфна". Не знам къде, не знам как, може би на остров Тамбукту, само не и тук!!!
Маруся, ти и останалите, ние сме нормалните! Не си сама, не се страхувай! Ето, в момента си мисля за тебе, макар и никога да не съм те виждал.
А за дебненето в любовта на track: Аз нещо май в любовта (е, в сексуалния смисъл, де) не вярвам. Никога не съм изпитвал това чувство, така се е случило, съдба... Но това не значи, че не бих искал да го изпитам! О, как искам! И ако ми е съдено да го изпитам, то по-скоро ръката бих си отсъкъл да е с жена като Маруся, отколкото с някоя от така наречените "нормални".
« Последна редакция: Юли 12, 2011, 08:40:39 от Stareternity » Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #651 -: Юли 12, 2011, 09:23:44 »

Лека нощ и от мен на всички, аз си лягам късно, но ми се отвори доста работа тази вечер. Да се наспите и да не се шашкате излишно - всичко е само в главата ви, нищо лошо няма да ви се случи. Wink
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #652 -: Юли 13, 2011, 11:55:51 »

Хеллоуу Smiley)
Stareternity  да ти кажа аз, навън да не мислиш, че е голям келепир?Аз съм живяла 6 години в Германия и трябва да ти кажа, че точно от там тръгна моето "разцъфтяване". Smiley Вярно е , живота там е по добър, но само за местните,не и за нас. Ние емоционалните, чувствителните там само можем да загинем. Живота в България никъде го няма. Е,има си своите плюсове и минуси разбира се,но като цяло камъка си тежи на мястото мисля аз. Няма нищо по ценно от семейството и приятелите, дори и да са малко те. Навън няма такова нещо като истински приятели. Много сме си добре тук да ти кажа,направо сме си супер. Smiley
Трак, кажи ми ти как да обясня на някой мъж, че ме е страх да не умра всеки момент? Че не искам да бъда сама, защото ако ми стане нещо няма никой да има при мен? Как да му обясня физическите си симптоми,ще ме помисли за чисто луда. Не че няма мъже около мен, но не мога с никой да предприема нищо сериозно,именно заради тези мои страхове. Sad А да не говорим , че света толкова се изврати и всеки гледа да има някаква облага,да те използва...Уж искат отговорни жени,самостоятелни,дето да не хленчат,а като срещнат една такава бягат с 300. Абе темата стана много дълга и неизчерпателна,мога напиша книга Smiley Но пък моя психиатър точно това казва, че е много важно, че нямам истински човек до себе си и ако имах, може би по лесно щях да превъзмогна този така наречен ЕТАП от живота си.
Хайде останаха още 4 дни от отпуската ми,направо ми се реве Sad
Целувки на всички и до по късно
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #653 -: Юли 13, 2011, 01:11:04 »

Лека нощ и от мен на всички, аз си лягам късно, но ми се отвори доста работа тази вечер.

Какво работиш ти? Как се справяш с фобията си в работата?

Работата ми е в къщи, нямам колеги. Sad
Кофти работа, че почти не общувам с хора, но сам си го направих така.
Иначе работата ми е едно от малкото неща, които ми доставят удоволствие, харесва ми. Smiley
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #654 -: Юли 13, 2011, 04:49:57 »

Не, не съм програмист, друго е. Не ми се почва друга работа, там е работата - затворил съм се и се чувствам като цяло добре, спокоен, нямам дразнители (понеже не общувам), не се притеснявам (освен когато не излизам), и така. Но лятото започвам да се чувствам доста самотен.
Лошото е че съм от малък град (Шумен), и трудно мога да намеря сродна душа, за някаква връзка евентуално.
Track, според мен едно от нещата които те крепи е самата работа, това че се чувстваш полезна, работиш, изкарваш си добри пари предполагам. А има хора с твоя проблем, които дори не работят, на тях едва ли можеш да им обясниш как да се справят с проблема.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #655 -: Юли 13, 2011, 05:42:11 »

Да ти кажа, аз работата си я харесвам, друга не търся, а и тези схеми с посредничество ги знам - трябва да си нахален, да не ти пука много и т. н. Аз ако бях такъв, навремето с ютиите и ножовете дето обикаляха, сигурно щях да забогатея.
Кажи ми как да търся връзка, като съм такъв затворен (притеснителен), може би ще ти хрумне нещо. Smiley
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #656 -: Юли 13, 2011, 05:58:53 »

А, не може. Hidden ще съм си:))
Алкохолът не ми действа добре и не мисля да се пропивам докато си търся гадже.
Иначе, съм чувствителен, и не мисля че твоят вариант да пробвам докато някоя върже, е добър.
Ако си се изчерпала с идеите, ок, засега ще си седя в къщи. Smiley
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #657 -: Юли 13, 2011, 06:25:22 »

Не знам какво очаквам, но се надявам работата да тръгне по-добре, защото както казах по-рано - много неща са свързани с пари, трябва да имам някаква сигурност преди всичко.
Алкохолът го изключвам, по-скоро трябва да си оправя съня, защото си лягам много късно и не мога да се възстановявам добре, предполагам. Психиката, нервите и т. н.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #658 -: Юли 13, 2011, 06:39:22 »

Не знам, докторе. Кажете какво да правя, че вече се обърках. Grin
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #659 -: Юли 13, 2011, 07:57:55 »

track,какви медикаменти взимаш в момента.В какво се състои лечението ти.
Активен
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 59
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА