evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 14, 2024, 02:50:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 12
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 12

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Анкета
Въпрос: По кое време на деня получавате панически атаки?
Сутрин след сън - 33 (22%)
Около обяд - 28 (18.7%)
Между 14 и 16 часа - 19 (12.7%)
Между 16 и 20 часа - 49 (32.7%)
През нощта - 21 (14%)
Общ брой гласове: 142

Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 59
  Изпечатай  
Автор Тема: Паническо разстройство  (Прочетена 210517 пъти)
anonimen_
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #630 -: Юли 11, 2011, 10:13:29 »

Track, аз никой не искам да обидя, а и майтапът беше свързан с твоите размисли и страсти в последните дни.
Г-н Тодоров  - според мен той не би се разсърдил на такова нещо, но сега знае много повече за това, какво мислиш, как се чувстваш и т. н., така че е нормално в един момент да се чувстваш неудобно ти самата.
Ще спиш ли тази нощ, или ще мислиш за това какво ще правиш утре?
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #631 -: Юли 11, 2011, 10:29:23 »

Ще спиш ли тази нощ, или ще мислиш за това какво ще правиш утре?

Ще спя май, но не ми стана ясно защо да мисля какво ще правя утре  Roll Eyes Аз мислех какво ще правя сега, ако продължи напрежението и страха ми, не какво ще правя утре.  Grin Пих хапче и се поотпуснах.  Wink
Значи ти не се притесняваш за нещо което ти предстои, а просто в момента те е страх. Ясно.
А от какво те е страх точно - че като си сама някой може да похлопа на вратата в полунощ ли?
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #632 -: Юли 11, 2011, 10:35:00 »

"А от какво те е страх точно - че като си сама някой може да похлопа на вратата в полунощ ли?"Ееее, явно жената има напредвид, че й е тревожно. И на мене често ми е така, дори и без конкретна причина "на повърхността".
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #633 -: Юли 11, 2011, 10:40:37 »

"Най-добре ми е на БГ"
Че то на БГ няма почти нищо. Онзи ден прегледах местната книжарница Ориндж - сред стотиците книги в раздел психология повечето бяха разни езотерики, разни от типа "помогни си, като мислиш позитивно" и прочая сволоч.
Тъй че - трябва да се чете на чужди езици. Защото за мене голям бич е невежеството - така човек става лесна играчка за манипулиране от всякакви шарлатани.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #634 -: Юли 11, 2011, 10:42:30 »

Иначе страхът ми се изявява в това, че не искам да съм сама, говори ми се с някого, ако отида да спя другаде, кучето да не му стане нещо, а вет. клиника е точно до вкъщи и такива ми ти работи.
Ти не си сама в момента, още двама пишем.
Т. е. говориш си с нас, но без да ни чуваш. Wink
Сега ми се даде отгоре, че няма да му стане нищо на кучето, да си спокойна ми казва гласът.
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #635 -: Юли 11, 2011, 10:50:20 »

Grin Grin Grin anonimen_, блазе ти, че си само с един "глас", аз като съм с много, и те все дебатират ли дебатират "дали има живот на Марс". Grin Grin Grin
Ама нейсе, в "мъдрите" книги пише, че не са само АЗ, То и Свръхаз, че има и доста "други". Явно при мене са в конфликт...
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #636 -: Юли 11, 2011, 10:55:06 »

Ако оставим майтапа настрани, моето положение е по-зле от твоето, track, защото аз съм си сам всяка нощ. От години насам. И сякаш не ме е било страх от това. Ако теб те е страх да си сама, и искаш да има хора с теб, е добре.
Такъв единак съм станал, че вече ме е яд на мен си...
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #637 -: Юли 11, 2011, 10:59:17 »

Track, в тези книги, ако не попаднеш на "гнил плод" естествено, авторите в голям брой от случаите просто се стремят да помогнат на читателите да си си "изяснят картинката" (естествено, необходимо е да се подбира, не да се "лапа" напосоки). Ето хората казват - за еди кое си проявление на невроза е научно устновено, че причината е в нарушен биохимичен баланс... Сега как се е стигнало до това, дали е в начина на живот, не знам. Но е по-добре да ти казват това, отколкото някой да те пързаля, че примерно съседката те е "урочасала" или пък тайно един мъж ненавижда съпругата си, без да го съзнава?! и други подобни "повърни".
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #638 -: Юли 11, 2011, 11:01:27 »

"...аз в момента се успокоявам, че винаги мога да отворя вратата, да изскоча във входа, да се раззвъня по звънците и да викам истерично за помощ..."
 Grin Grin Grin Track, добре че не живееш в нашия вход, че след тебе току виж и аз се раззвъня... Grin Grin Grin
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #639 -: Юли 11, 2011, 11:12:46 »

Ако оставим майтапа настрани, моето положение е по-зле от твоето, track, защото аз съм си сам всяка нощ. От години насам. И сякаш не ме е било страх от това. Ако теб те е страх да си сама, и искаш да има хора с теб, е добре.
Такъв единак съм станал, че вече ме е яд на мен си...

Какво ти пречи, когато има хора около теб?

By the way аз в момента се успокоявам, че винаги мога да отворя вратата, да изскоча във входа, да се раззвъня по звънците и да викам истерично за помощ  Grin
Притеснявам се.
Социална фобия.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #640 -: Юли 11, 2011, 11:22:09 »

Пият се, но аз я свързвам главно с това че съм беден, и ако не забогатея си мисля че няма да се оправя и с хапчета. А и тото не пускам от доста време. Не е добре.
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #641 -: Юли 11, 2011, 11:26:54 »

"...Най-малкото могат да ти помогнат да опознаеш себе си и какво наистина очакваш от живота. Защото, ако продължавам така, ще се лутам доста дълго време. Аз сама улавям себе си, че не се познавам..."
Интересно как книгата "Пий урина от своята съдина. За здраве..." (книгата действително съществува, не е бъзик а ла лош вкус; не съм я чел и нямам намерение) би ти помогнала да се опознаеш и прочее? Wink Wink Wink
Активен
DeNiro
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #642 -: Юли 11, 2011, 11:31:43 »

Здравейте. Преди известно време писах във форума за страшничето. Уви не ми помогна много. Но с голяма радост мога да съобщя, че почти открих начин да преборя това ужасно състояние. Това, което мога предварително да ви кажа, че начинът всъщност е просто метод, който няма нищо общо с лекарите или с медикаментозно лечение. Дори смятам(това си е мое мнение разбира се), че точно тези две неща провокират постоянно ПР. При мен успехът се изразява в тоа, че започнах да оставям кризите да преминаат без хапчета и без да търся чужда помощ. Така, когато преживях сам една такава криза, втората я прогоних с лекота. Сега дори очакам поредната ПА с намсешка, защото знам, че съм по-силен от нея и че ще я прогоня за секунди. Кризите вече стават се по-леки. Когато има разбира се други фактори, като външни дразнители например, този метод не помага. Но пък открих нещо допълнително върху което експерементирам в момента. Ще ми отнеме време, но щом постигна резултати, ще ви пиша веднага.
Хей, вече започвам сам да се цитирам та да ми обърне някой внимание. Аз се опитвам да ви помогна, а вие пишете за страховете си и разни несъщестени неща. Дайте да дискутираме методи за лечение, а не да се жалваме един на друг и да бръщолевим несъществени неща.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #643 -: Юли 11, 2011, 11:42:59 »

Пият се, но аз я свързвам главно с това че съм беден, и ако не забогатея си мисля че няма да се оправя и с хапчета. А и тото не пускам от доста време. Не е добре.

Знаеш ли, май трябва да си поговорим на лични за това. Но ще ти кажа едно "Ако си мислиш, че си беден, щом нямаш пари, грешиш". Истинските неща, които носят щастие, са толкова обикновени и толкова далече от жаждата за власт и пари ... Там няма щастие, там има само интереси. Там няма истински приятели, има само изгодни взаимоотношения. Там няма чувства, защото те не са рационални. Знаеш ли колко добре започнах да се чувствам след като започнах да се усмихвам на хората по улицата, да поздравявам, да се заговарям с непознати, да се усмихвам в магазина, да благодаря и т.н. Преди погледът ми беше празен, отдалечавах се от близостта на обществото, вманиачавах се до лудост в безумни идея и желания, които в един момент се оказват напълно безсмислени. В работата си ежедневно контактувам с хора, които не си знаят парите, но истинските ми приятели, не са богати. Те са богати душевно и ме карат да се чувствам добре. С тях се чувствам наистина сигурна. Това е най-важното. Остави тотото за късметлиите. Дай да се радваме на живота, пък знае ли се  Wink
Така е, но все пак всичко почти е свързано с пари. Ако се запозная с някоя жена, и тя ще си мисли за тези неща преди да ме опознае - дали има пари (нямам), дали има собствено жилище (нямам), и вече другите неща отделно.
И от там и избягвам контакти. Просто всичко житейско е свързано с пустите пари, за да преодолееш почти всеки проблем, трябва да имаш пари. Преди сякаш не бях такъв, но съм се променил с одъртяването.
Активен
anonimen_
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #644 -: Юли 11, 2011, 11:51:49 »

На 33.
Да, ти самата казваш че повечето гледат парите. Така че, съм на прав път в мислите си - по-добре "да си седа дома". Wink
Лека нощ и от мен. Smiley
Активен
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 59
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА