evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 10:20:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18
  Изпечатай  
Автор Тема: "Искам да си хвана гадже с ПР"  (Прочетена 52371 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #225 -: Юли 30, 2011, 11:39:29 »

Цитат
Чудесно, а мене ще ме вземеш ли, щом си добър слушател  Ухилен

Аз отдавна съм ви взела всичките, въпросът е кой иска да го взема Grin
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #226 -: Юли 31, 2011, 04:05:30 »

... апропо, кога и за.. къде тръгваме Cheesy
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #227 -: Август 01, 2011, 12:03:34 »

Цитат
... апропо, кога и за.. къде тръгваме Смотан

Аз тия дни се прибирам от морето, за вас не знам Smiley
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #228 -: Август 04, 2011, 11:17:54 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:14:28 от track » Активен
temple One
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 30

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #229 -: Септември 04, 2011, 11:50:00 »

Не съм чел всички отговори, но си мисля, че идеята двама с ПР да се съберат не е толкова лоша  Wink

Дори биха могли много по-бързо да се оправят, защото няма нужда да се притесняват да крият този проблем един от друг. Двама с ПР е по-добре от един 

Поздрави
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #230 -: Септември 04, 2011, 01:23:33 »

Цитат
Не съм чел всички отговори, но си мисля, че идеята двама с ПР да се съберат не е толкова лоша   

Дори биха могли много по-бързо да се оправят, защото няма нужда да се притесняват да крият този проблем един от друг. Двама с ПР е по-добре от един 

А ти опитвал ли си?
Активен

temple One
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #231 -: Септември 04, 2011, 11:20:32 »

Не съм. Защо? Мисля, че бих могъл да го преживея по-добре отколкото с момиче без този проблем. Последните, бягат от такива "недъгави" мъже Smiley. Това поне съм го преживял и знам, че е така.
Активен
queenmaya23
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 176

Профил
« Отговор #232 -: Септември 05, 2011, 12:35:11 »

Каквото и да си говорим, то си е като вид недъг. Поне аз така го виждам. А за мъжете сигурно е още по- трудно, т.к се предполага да са силната половинка, човека на който можем да разчитаме, да се бори в трудните моменти и т.н 

Аз се справям със тежките периоди благодарение на това, че съпругът ми напълно ме разбира, той самият изчете доста по въпроса и въпреки че не страда от ПР напълно ме подкрепя и не ме кори че съм някаква лигла, че вземам нещата навътре и т. н или най- малко че съм слабохарактерна.

Не се бях замисляла по този въпрос до сега, но можеби двама човека с ПР биха се разбирали много добре, стига само и двамата да не изпадат в кризи по едно и също време Cheesy
Активен
temple One
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #233 -: Септември 06, 2011, 12:14:56 »

Наистина има нещо специално в хората с ПР. Това са хора на които им пука повече от нормалното. Зрели са или са в процес на узряване. В това е техния чар. Те биха били харесани от други такива хора, независимо дали те имат ПР или не.

"То" не признава пол. При ПР и мъжът и жената имат нужда един от друг. Може би единия ще се наложи да помага повече при такава връзка, но ако обича и разбира човека до себе си това не би трябвало да е проблем. Нормално е това да е мъжа Smiley, което е ОК според мен. 
Активен
Пловдивчанин
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил Ел. поща
« Отговор #234 -: Септември 14, 2011, 01:56:37 »

Не знам доколко схванахте идеята. Не става дума да се женим и да имаме сериозна връзка поне засега. А просто да имаме някаква връзка с човек, който ще ни разбира, докато сме така. Освен това на мен фактът, че знае какво е, ми действа успокоително. Иначе се удрям в стена, която не успявам да преодолея. Разбирате ли, не мога да обясня на един мъж защо няма проблем да дойде у нас и да правим секс, обаче не и да отидем на ресторант или на кафе. Знам, че ще настъпи моментът, когато и това ще мога, но дотогава ... на нормален човек това ако го кажа, ще се завърти и да си тръгне. А дори и да ме разбере, скоро ще му писне от ограниченията, които ще му налагам. Не искам да съсипвам живота на здрав човек. Затова търся някой, който така или иначе е като мен и е самотен и депресиран, защото не може да има пълноценна връзка. Може и нещата да се обърнат, ако видим, че  и така ставаме за нещо.  Wink
Ето че си отговорих и на въпроса защо правих секс с мъж, към когото нямам чувства - исках да си докажа поне за момент, че все още съм жена и съм и нещо друго, освен припадничава. Мисля, че трябва да си го напомням това по-често, като получавам и други преживявания в живота си. Така се надявам да изместя лошото и да оставя място за хубавото.

Абсолютно съм съгласен и чак болезнено те разбирам.За жалост толкова пъти съм пропускал да правя секс именно заради едното тъпо кафе или излизане само което ме е деляло че лошо ми става,но наистина ако човека срещу теб незнае какво изпитваш ..КАК ДА СТАНЕ и да обясниш.За мен това е огромен плюс при 2ма човека с такова състояние,защото си мисля че ще бъда доста по-спокоен.А не да седиш и да се чудиш ми ся кфо ша стане ако получа пристъп или както и ми се случвало да получавам да се потя и ми призлява Как да обясниш ,нормално е хората да се отдръпват.Вижда ми се добра идея и определено бих имал много повече кураж да излизам с такова момиче.Единствено ако при получаването на пристъп от едната страна дали другия ще се влияе това няма как да кажа незнам,но ще е кофти да се предава от единия на другия Smiley
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #235 -: Септември 14, 2011, 03:11:52 »

Цитат
Единствено ако при получаването на пристъп от едната страна дали другия ще се влияе това няма как да кажа незнам,но ще е кофти да се предава от единия на другия

Хах, не ми се вярва. При мен, когато съм с някой, който е по-зле, се случва обратното - мобилизирам се да му помогна и дори да ми е лошо, няма да имам време да усетя - вниманието е в друга посока. Ако пък на мен ми призлее, той се опитва да спасява положението и така. Но не е казано, че само лошо трябва да ни става, я...  Cheesy
Не знам защо остава усещането, че едва ли не двама души с ПР само получават кризи и нищо друго не могат да правят заедно.
Активен

temple One
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #236 -: Септември 18, 2011, 10:56:03 »

Съгласен съм с теб скорпи Smiley. Просто нямаш време да се притесняваш и да си внушаваш разни лоши неща. Снощи например излязох на пицария, с момиче, което познавам отдавна. Не съм я виждал отдавна и не я предупредих, че ми става зле и че може внезапно да стана и да си тръгна. Естествено започнах да усещам някои симптоми по-леко, но си казах ако е само това няма да му обърна внимание. Ще приказвам с нея за други неща. И в крайна сметка разговора потръгна и въпреки, че не беше най-интересния на света, реших че ми е интересно и така се почуствах по-добре физически.

Има една малка подробност, на нея мога да разчитам, че ще ме разбере ако ми станеше зле. Същото е и при двама души с ПР. Те биха се разбирали един друг и поне не биха се притеснявали един от друг. С това елиминираш голяма част от внушенията ама как ще ме приеме и т.н. и действаш на себе си благоприятно. Освен това двамата си давате взаимно кураж, което хора като нас често търсим от другите и не го получаваме или поне не ни стига Smiley.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #237 -: Септември 22, 2011, 11:31:51 »

temple, и да, и не. Понякога хората с ПР в стремежа си да искат да са добре и да се подпомагат, започват да предявяват изисквания към себе си и към другия с ПР - в смисъл да става все по-добре и по-добре и едно негово прилошаване може да се приема като провал. Затова започваш да се страхуваш дали няма да се провалиш пред човека, който ти помага и иска да вижда, че си добре...
Активен

Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #238 -: Септември 30, 2011, 10:46:21 »

Куку,ей ме на и мен тук да се запиша  Grin
На всяка манджа меродия съм и толкова Smiley
Та кво викате?Някой намери ли си гадже сега тук с подобни проблеми като неговите или Huh??
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #239 -: Октомври 01, 2011, 12:04:49 »

Освен да напиша обява на един картон и да застана в центъра на града: "Търся гадже като мене".  Smiley Много ми хареса историята на онова момиче, избрало псевдоним "Живот".
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА