evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 09:51:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 89298 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #645 -: Ноември 04, 2014, 10:55:05 »

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BB%D1%8F%D0%BF%D0%BE_%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE

Сляпо петно, бе човек, казах ти, от 13-15 години все езотерика и малко психоанализа, вместо "сляпо петно", говоря  за "бяло петно"/амнезия/.

Grin
Да се е...те в таковата, къде ми дойдохте на главата и що не си заминавате в Канада да си кандидатствате за посолство на извънземните или в Африка при еболата, щом мечтаете за педантично природосъобразен живот, уважаващ повече животните отколкото хората.... знаете ли колко добре ще си живеем ако не ни пробутвате собствената си лудост?!

Аз се боря да имат права децата ми/ни и по - добър равнопоставен живот, включващ много неща, докато вие си измисляте най - различни изкривени каузи, нямащи нищо общо със защита правата на човека. Разглеждате човека като животно, което няма да се поколебаете да подстрекаете към самозапалване, орязвайки му чувствата, говорейки му за живот след смъртта, вместо да си приземите мисленето на земята и да участвате в осмислянето на хората в страната ни тук и сега. Вместо да се опитвате да превземате, присъединете се.... Искахте позитивно послание, ето ви го.
 Smiley

Намирате се в Европа, на Балканския полуостров, ако сте забравили случайно.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #646 -: Ноември 04, 2014, 11:08:03 »

С обяснението дадено в уикипедията, някой очен лекар може и да ми каже по някое време кое от двете ми очи е дало фира/при условие, че съм била в ляво от паяка, ако на някой му е трудно да си представи координатната система, която се опитах да обясня..../ по време на кризата ми от... май  че беше април месец, и аз не знам, в криза съм, откакто разбрах, че съм сгрешила като съм казала, че управлението не мисли за нас. По - скоро явно това беше време за размисъл.
 Grin

Мисля, че изписах предостатъчно. Ама наистина предостатъчно.

Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #647 -: Ноември 05, 2014, 01:17:29 »

;DАйде, че ми писна вече с тия тревоги... Писна ми да гледам Алена по тв, която ми разправя врели некипели и ми подфирчва настроението, че Лъвове щели да управляват, от една страна, ама от друга 5ти октомври било лоша дата. Когато Лъвове управляват, лоши дати няма.  Grin Таратанции, най - добрата е, мигновено се правят асоциации с "дай пет"," здрасти" и 4+1 един Шашмагюл за разнообразие.
Разбира ти на тебе главата от пророчества, явно с годините си почнала да даваш фира.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #648 -: Ноември 05, 2014, 01:20:12 »

Да не говорим, че 5 е символ на "наздраве" чиърс и т.н., пак в името на 4+1 Шашмагюл за разнообразие, а по - често тези, които имат 5, са по - успяващи, защото са можели да имат и 6, обаче са си пазели невронните връзки, синапсите и атомите за по - късно.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #649 -: Ноември 05, 2014, 01:49:52 »

От друга страна, сборът на 5.10.2014, ама ако счетем календара на Шашмагюл, е небесна комбинация, уж са три, казват, че са четири, а те броейки и мен, заедно с компанията в главата ми, са пет, което е едно красиво, хубаво число, късметлийско.
В златната среда - нито изпушил от четене, нито пък лентяйстващ.
 Grin
Също така... може да броиш, каквото и да е за четири, но едната единица от тези четири, включва и мен, което е пет и е хубаво число.
Означава смело напред, всичко зависи от теб и твоето желание за развитие, работа, справедливост и милосърдие.
Според моята религия, елементите, на които трябва да се кланяме са пет, а най - важния е слънцето, както съм казвала, слънцето олицетворява детето, а аз съм най - голяма сред най - малките и техен представител.
Като център на всичко това, обявавам числото 5 за новото небесно число, а 4 чисто и просто 4 плюс мен, пак хубаво число, просто... в едно семейство хората се считат за едно цяло, та затова дали е четири или пет, все е хубаво.
 Grin
Лошо е, на шестия ден, тогава се бори махмурлук от чиърса.
 Grin
Ден за почивка, седмия ден за размисъл, а после пак... наново.
 Grin Grin Grin
От време на време дните за почивка и размисъл може и да са повече. Ако се нуждаеш от разяснение, Аленке, ще ти дообясня.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #650 -: Ноември 05, 2014, 10:50:36 »

Стратегически момент. Тесаджии.
 Grin

Вместо вас аз ще разкритикувам БАП.

Усещам едно голямо противоречие. Хем... биполярното било биполярно, защото човек се опитвал да промени не себе си, а средата и същевременно се борим за нов закон, тоест не се опитваме да се нагодим към обстановката, ами се стремим да я променим.  Grin По тази логика.... или диагнозата биполярно трябва да отпадне, или на всички ви ви цвъкнах една от хубава по хубава диагноза, а освен на всички вас, турнах и една на една друга част от обществото  Grin. И моментално се присещам за.... "Болест" на Хиподил.

Grin Grin Grin Grin Grin

Значи... като отпадне това противоречие, всичко вече ще е ок. Без противоречия.  Grin

При тес обаче противоречията са прекалено много и съм ги изредила.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #651 -: Ноември 05, 2014, 11:17:02 »

Ако пък някой нарече определена част от обществото психично болна.... Да си даде сметка, че промяната включва също и да си купиш ново обзавеждане и т.н., да си промениш мизерната среда с по - хубава.
 Smiley Smiley Smiley Smiley

Няма психични болести на генетична основа. Има... изкривявания на ценностната система и фанатизъм, провокиран най - вече от религиите. Те просто... трябва да отпаднат.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #652 -: Ноември 05, 2014, 01:59:25 »

Шашмагюлче не им се нерви толкова на тия, такива оправия нямат а и не мисля че някой ги чете толкова много.

Аз така и не разбрах ти имаш ли нямаш ли психозна болест, ама тия двамата са доста по психозни от теб. Хора нямащи ешементарен лечителски нюх и практически усет и познания. Нямащи представа що е това наука, изследвания и доказателства в областта на медицината.

Докторите отдавна не са символ за етика и морал в България със сигурност, а тия си мислят че като напишат някой и друг лекар че членува в организацията им и дейността им автоматично придобива по голяма ефективност и научност.
Лечебните методи водещи се научни не са доказани напълно, а са с много много условности вероятности и относителности, ....а тия смешници и техния "научно доказан Тес" абе какво да говоря инфантилна психясала история.

Ще разберат от къде изгрява слънцето като им опре ножа до кокала за тях или ъехен близък.Те и така познатите ни психиатър и психолог си говорят за какви ли не енергийни практики и лечения, но при катастрофата на единия и рака на другия енергийните им занимания не бяха достатъчни а им се наложи да потърсят медицинска помощ...
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #653 -: Ноември 05, 2014, 02:14:18 »

Аз по едно време им бях писала, тук някъде из постовете, ама може и да са пропуснали. Ако някой е пропуснал: не е задължително да я караме по китайски метод - с катастрофи, рак и т.н., за да се опомним, че никой не е съвършен. Хората, които по някакъв начин са ощетени, било природно, било в следствие от катастрофи, трябва да се приобщят като същевременно БАН започнат да са действаща наука, за да отпадне природното ощетяване, от друга страна... с намаляване на работното време, и скоростта на автомобилите ще намалее автоматично.
Логично е, да има кой да ме чуе само.
Ако се направи обвързване на раждането на дете с дохода в семейството, но и максимален брой раждания в едно семейство, плюс осигурена работа...

Лекарите са достатъчно добри вече, за да знаят как да правят аборти без да засягат репродуктивните способности.

Срамота е да се казва, че рилските езера били само за здрави хора.
По - скоро... етика в училищата, наука за опазване на природата... и малко повече стриктност от всички, не 100%, щото разболява, но не и тази помия, която е по принцип в страната. Навсякъде. Само, че... все си мисля, че е крайно време някой да ме включи като писар някъде.  Grin Или в другия случай, аз сипя, сипя предложения, които се обсъждат, приемат или отхвърлят, но искам да си получавам заплата, а не пенсионирана като шизофреничка. Абсурд е
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #654 -: Ноември 05, 2014, 02:22:21 »

Като под китайски метод... може да бъркам, някакъв източен, може и Дзен. Учителя, за да научел ученика на нещо, му отрязал един пръст. Това са някакви много старинни, изключително ненужни методи, които осакатяват хората. Дано тази катастрофа да е в следствие от вярата на Тодор Първанов, че може да си пази колата със силата на мисълта, а не целенасочена катастрофа. И да е... дано това да е последният случай. Надявам се това да ми е болестното мислене, а катастрофите да намалеят с приемане на моите предложения.... от някъде си. Grin От другите задаващи въпроси.  Grin Grin Grin police

От шеснайста страна, Майче, мисля, че нямам никаква диагноза. Просто с тези книги си бях като влязла в секта, без да съм посещавала никоя. С изключение на един или два пъти на Шри Матаджи някаква. Ама така и не повторих, защото ме караха да гледам снимката и й да усещам как енергията й се вливала или нещо там.  Grin Значи, аз само като видя хубав мъжки поглед усещам енергии. Това май е добре.
 Grin
Което обаче прави гледането на мъж в очите доста трудно.
 Grin
Трябва скоро да посетя Димо Станчев, за да си видя реакциите от това.
 Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #655 -: Ноември 05, 2014, 03:37:21 »

" Отворете си тема за БАП и си ги рекламирайте там. Защо противопоставяте БАП на БАРЕП - и двете са официални организации, представляващи определени професионални гилдии."

Не, не са и двете официални организации, а само едната - БАП. Това е асоциация на всички терапевти, от всички научни школи. Съблюдават се международни и европейски стандарти за работа и етична рамка в тази професия. Или както следва в световен мащаб WAP, в европейски ЕАР, за България БАП. Всякакви други самодейности и наименования са самоопределели се за организации около някакво вярване, а не наука, група хора, в повечето случаи в полето на псевдонауката, заради която БАН вече всяка събота по бтв предлага документална поредица, за да се просветят хората, какво и кое е псевдонаука. За да има по-малко потърпевши на това прастаро измамническо явление, което отново набира сили, само че този път по още по-опасен начин, представяйки се за наука и претендирайки за някаква научност. Подобни псевдо-научни вярвания има много ... "трансперсонална психотерапия", семейни констелации, астро-драма, астро-психология, ТЕС, регресивна хипноза, всякакви нелепи закони на привличания и на "мисълта можела всичко"... и още купища глупости.
В един пост преди време бях писал и пак ще го кажа - дори името ТЕС е едно недоразумение. Да се прокламира "емоционална своода", означава че емоциите са "тирани" за някои хора. Това е като да се вярва че земята е плоска и два слона я държат да не падне. С две думи, всяка жаба да си знае гьола и мястото в тоя гьол. Нищо общо нямате с науките - психология, медицина, психотерапия, социология. Има общовалидни критерии какво е наука и по какви начини тя се развива.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #656 -: Ноември 05, 2014, 05:22:54 »

Тодоров, аз доказах ефикасността на БАП чрез цялата им терминология, обяснения и прочие, само че да имат търпение да прочетат тесаджии всичко, но най - вече и да размишляват над прочетеното.
Много се радвам да те видя във форума.  Grin
Когато се приеме този закон, явно тогава ще ми спрат и симптомите напълно.  Smiley
За мен е важно  да се приеме,също толкова, колкото и за теб.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #657 -: Ноември 06, 2014, 08:24:18 »

Абе... тия дни чета за синестезици или нещо такова, хора, които виждали хората в цветове, аурата им всъщност... Няма ли кой да им каже да си сложат очила с диоптри - най - вероятно около 2 се отбелязваше или 3 с минус, доколкото помня... И че аурата на човек не е нищо друго освен дрехата, с която е решил да се облече?!
Ако вижда цифрите в цветове.... да не би да е работил човечецът някъде като бояджия и да е нещо като машина... към 5 капки от едикоя си боя се прибави 1 капка от друга, се получава еди какъв си цвят с еди какъв си нюанс?
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #658 -: Ноември 06, 2014, 08:26:21 »

Както един дългогодишен готвач може приблизително точно да измери с ръка тежината на тесто, така пък дългогодишен бояджия да има проблеми с очите, а цифрите вече да не му говорят за бройка от еди какъв предмет, ами за капки боя?!
 Grin Grin Grin
Като се замислих, напълно възможно е да става въпрос точно за това.
 Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #659 -: Ноември 06, 2014, 08:30:08 »

Абе, ей, чуждестранци, у нас на това му викаме/казваме  Grin професионално изкривяване!
Нещо като неистовото ми желание да тракам на компютъра.

Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА