evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 08:11:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 89294 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #600 -: Октомври 25, 2014, 11:42:06 »

Също така... ако сте достатъчно квалифицирани, тоест... да си имате и разширение психотерапевт, психодрамист, позитивна терапия и т.н., съвсем лесно ще можете да станете и семейни психотерапевти... Защото проблемите в семейството, след това създават проблемни деца.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #601 -: Октомври 26, 2014, 12:20:59 »

А това предложенийце за психолог в училище, на работа, а и семеен психотерапевт е, за да не би да отказвате да "стегнете" психотерапията в страната от страх, че след известно време няма да има нужда от вас. Животът е толкова сложен, че посещението при психотерапевт ще стане неизменна част от поддържането на психичното здраве.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #602 -: Октомври 26, 2014, 12:24:00 »

Една клауза към този бъдещ закон, в която управители на предприятия със служители над определен брой, задължително ще трябва да наемат психолог към фирмата, който да подпомага работата в екип и.... по някое време може и да се превърнем в цивилизована страна.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #603 -: Октомври 26, 2014, 01:53:38 »

"При нас, тъй като покриваме най-високите международни стандарти в психотерапията, психологията и енергийното лечение не може и дума да става за непрофесионализъм."

Факта,
Активен

http://ttodorov.alle.bg
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #604 -: Октомври 26, 2014, 01:57:06 »

.... че, слагате под общ знаменател психология, психотерапия и енергийно си нещо там, говори много.
Лекарите и психолозите не са критерий. Критериите са на друго място, съвсем друго.
Та за общият знаменател ... няма "енергия", която да сложи знак на равенство между психология, психотерапия и ...енергия. Ако под енергия се има предвид нагонната теория на Фройд, мога да се съглася донякъде. В медицината няма меридиани, има медицина. Това ч
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #605 -: Октомври 26, 2014, 02:00:06 »

.... че, слагате под общ знаменател психология, психотерапия и енергийно си нещо там, говори много.
Лекарите и психолозите не са критерий. Критериите са на друго място, съвсем друго.
Та за общият знаменател ... няма "енергия", която да сложи знак на равенство между психология, психотерапия и ...енергия. Ако под енергия се има предвид нагонната теория на Фройд, мога да се съглася донякъде. В медицината няма меридиани, има медицина. Това че някой лекар е залитнал така, както и нещастните хора с проблем са залитнали към явлението тес /не мисля че заслужава главни букви/ просто може да послужи за илюстрация на времето в което живеем, за жалост.
Закона за психотерапия е прага вече. Какво ще правите като излезе? Как ще се наречете? Психотерапевти ако е, ще е наказуемо от същият този закон. Изобщо се чудя
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #606 -: Октомври 26, 2014, 02:00:47 »

Та за общият знаменател ... няма "енергия", която да сложи знак на равенство между психология, психотерапия и ...енергия. Ако под енергия се има предвид нагонната теория на Фройд, мога да се съглася донякъде. В медицината няма меридиани, има медицина. Това че някой лекар е залитнал така, както и нещастните хора с проблем са залитнали към явлението тес /не мисля че заслужава главни букви/ просто може да послужи за илюстрация на времето в което живеем, за жалост.
Закона за психотерапия е прага вече. Какво ще правите като излезе? Как ще се наречете? Психотерапевти ако е, ще е наказуемо от същият този закон. Изобщо се чудя, защо ви е нужно да се закрепяте към разни научни неща, като психотерапия, след като знаете, ч
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #607 -: Октомври 26, 2014, 02:07:35 »

Закона за психотерапия е прага вече. Какво ще правите като излезе? Как ще се наречете? Психотерапевти ако е, ще е наказуемо от същият този закон. Изобщо се чудя, защо ви е нужно да се закрепяте към разни научни неща, като психотерапия, след като знаете, че " хилядите ви клиенти" всъщност не надвишават Плацебо ефекта, който в най-добрия случай, ако такива като мен ги няма които да го развенчават е 30%, като говорим за краткотраен ефект, за розов балон, който се пука мноГо бързо.
Вие доловихте агресия в предният пост. Но давате ли си сметка как вредите на много хора, и след това кой се налага да застане след тази вреда? Ние терапевтите? Аз в големи детайли мога вляза, в конкретни случаи, в които след вашата "помощ" трябва да се работи още по-здраво, след като те успели да скъсате последната здрава нишка в някои случаи. Та закона идва, вашата дейност ще попада в маказателната му част, а думата "психотерапия" и "психотерапевт" ще бъдат защитени. Няма да можете да ги ползвате. Добре е да го презентирате на вашите лектори.  За членовете на БАП ще попитам и аз кои са? Като кажете А трябва да имате смелост да кажете и Б. В
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #608 -: Октомври 26, 2014, 02:08:39 »

Закона за психотерапия е прага вече. Какво ще правите като излезе? Как ще се наречете? Психотерапевти ако е, ще е наказуемо от същият този закон. Изобщо се чудя, защо ви е нужно да се закрепяте към разни научни неща, като психотерапия, след като знаете, че " хилядите ви клиенти" всъщност не надвишават Плацебо ефекта, който в най-добрия случай, ако такива като мен ги няма които да го развенчават е 30%, като говорим за краткотраен ефект, за розов балон, който се пука мноГо бързо.
Вие доловихте агресия в предният пост. Но давате ли си сметка как вредите на много хора, и след това кой се налага да застане след тази вреда? Ние терапевтите? Аз в големи детайли мога вляза, в конкретни случаи, в които след вашата "помощ" трябва да се работи още по-здраво, след като те успели да скъсате последната здрава нишка в някои случаи. Та закона идва, вашата дейност ще попада в маказателната му част, а думата "психотерапия" и "психотерапевт" ще бъдат защитени. Няма да можете да ги ползвате. Добре е да го презентирате на вашите лектори.  За членовете на БАП ще попитам и аз кои са? Като кажете А трябва да имате смелост да кажете и Б. В нашите среди, няма тайни кой къде членува, дори е желателно това да е упоменато във визитката му.
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #609 -: Октомври 26, 2014, 02:10:15 »

Да се чете само последният пост. Докато пишех, постоянно ми даваше грешка, че преди моят пост е написан друг. Може би обратна връзка към модераторите.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #610 -: Октомври 26, 2014, 01:32:12 »

Заседнал ентър.  Grin И на мене ми се беше случило нещо такова в някои от предните постове.
Аз колкото повече умувам.... толкова повече изпитвам желание да приложа тес с чук на някои тесаджии... ама нейсе, няма да ми се отдаде възможност.
Па /малко софиянски да прозвуча накрая  Grin/ и поздравите са си били сякаш джъст на място  Grin. И за вас и за онез ми ти сектанти.
 Grin
Ако ви слуша и ви чете пък вас, дъновисти, човек, и ви следва мотамо, ще си умре от скука. В буквален и преносен смисъл.

Значи... продължавам с регресивното завръщане към себе си и.... ми е толкова хубаво да се чувствам, както едно време. Себе си. Като го гледам тоя сняг навън, фройдиското в мене пак взе да проговаря, по - добре е... вече да ми се закрива акаунта тук.
Няма какво да пиша повече...
Стискам палци на ръце, крака и всичко там суеверно, този закон да се приеме, за да не се повтаря моята история повече, в толкова кофти вариант.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #611 -: Октомври 26, 2014, 06:23:15 »

Да се чете само последният пост. Докато пишех, постоянно ми даваше грешка, че преди моят пост е написан друг. Може би обратна връзка към модераторите.

На мен пък, ми заприлича на заекване... късо съединение между мозъчните гънки и а-ха! нащо да просветне, ама....НОцебо добре ви храни, що да го пускате!?

t.todorov, а какво ще стане с  t.todorov-ците, когато палачинката се обърне и се окаже, че грешите и сте ретроградно малцинство от НОцебовци!? Страх ви е, да, нормално, за това по- добре си отворете съзнанието и влезте в час, защото дошлият работещ и все по- актуален психоенергиен подход, за съдействие на нуждаещите се от справяне с предизвикателствата на живота  личности, ще ви отлеят с пяната която бълвате потъвайки в невежеството си...

Ето какво вече е факт в Англия: https://www.youtube.com/watch?v=0JCRxqcJYtw&feature=youtu.be

Ето какво е Ноцебо  и Плацебо: https://www.youtube.com/watch?v=LWQfe__fNbs
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #612 -: Октомври 26, 2014, 06:31:55 »

Мани, Дарке, тъкмо си мислех да добавя, че дъновистите първо стават скучни, после съдейки по свекъра ми, психопатията ги подгонва...
Точно в Англия. Хе-хе, предполагам, англичаните са вдигнали ръце вече от такива като вас, защото ако не ме лъже паметта, точно там предлагаха да се приеме кръвосмешението за законно, над определена възраст, което мене вече съвсем ме хвърли в "транса".
Отварям си аз очите, че явно психопатите няма да намаляват, а ще се увеличават след вашата намеса...
По твоята логика, досега  в мене трябваше да са се преродили цял куп управници, философи, божествени люде и всякакви такива. 
Предполагам, че с разни мистични "прераждания", оправдавате по някакъв начин развода. Не е ли малко по - земно, да се каже просто, че първият избор се е оказал по - скоро избор, по някакъв начин продиктуван от родителите, а не собствения избор? Човешко е да се греши. Но защо трябва да оставяме хората в заблуда?
Може би такива психолози като вас са стигнали до извода, че на никого не са нужни здравомислещи, нормални хора, защото точно тези хора са трудни за манипулиране, а това не е никак удобно за търговците.
 Smiley
Това беше от мен.
Аз си продължавам с усъвършенстването на нещицата, които наизмислих през тази година.
 Cool
Това е. Тоя път наистина, колкото и да ми е интересен сериала тук, трябва да престана с гледането му. Или по - скоро с участието в него.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Мая
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #613 -: Октомври 27, 2014, 12:09:04 »

Шашмагюлче, какви ги нареждаш пак.....
А тия от науката ТЕСология какво се пънат като магаре на баир.....
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #614 -: Октомври 27, 2014, 12:30:21 »

Smiley Аа, най - после наредих главицата си, както трябва. Само, че така съм си прецакала съня, че един ден спя ли добре, после три дни мога да не спя. Или пък... като днес заспах към 21ч. и ей ме на сега, не ми се спи.
А тия от тес, и те специалисти, от моя ранг.  Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА