evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 04:21:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88719 пъти)
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 24, 2013, 09:39:13 »

Въпреки че ми допадат всякакви техники като ТЕС... личният ми опит говори, че посещението на психолог при всякакви състояния е препоръчително и даже бих казала наложително. След като е проведена една по - сериозна терапия и са разкрити корените на проблемите... Нищо не пречи да се приложи за тях и ТЕС. Само че ТЕС като допълващо средство, не като основен инструмент.
Понякога се случва да преминеш покрай някое събитие в миналото без да му обърнеш особено внимание и то няколко пъти, в продължение на няколко години и все да търсиш корените на проблемите, а те да са "под носа ти" и все пак да не можеш да ги видиш. Затова е необходим някакъв пси... или човек с много богат житейски опит, мъдър, широкоскроен...
Нищо не ми помогна повече, отколкото разговорите с хора с повече опит от мен, хора преодолели състояние, подобно на моето и хора, които ме подкрепиха без да ме осъждат
.
Ами няма лошо! Хубавото е, че има осъзнаване какво искаш, как го искаш, че допускаш нещо сигурно, но и нещо различно. Това винаги е най вярната посока, за конкретния човек- да слуша вътрешното си усещане, пък с напредване на терапия и време, това вътрешно усещане си става все по- уверено, самостоятелно и щастливо! И наистина, всичко ни е под носа, просто в даден момент, не сме готови да го видим и в такъв момент, една деликатна външна помощ, ако е търсена, е много полезна.
« Последна редакция: Ноември 28, 2013, 12:57:43 от Dary » Активен
Dary
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 24, 2013, 10:56:58 »

Аз просто останах с впечатление, че го практикувате. Не искам да меря нищо. Но се сещам, че личният опит е много важен, без значение, че го ползвате само върху себе си. Личният опит и в собствената психотерапия е много ценен. Можете да опишете резултатите, които вие сте получила от тази практика. Както се казва, какво ви накара да го използвате, що за човек бяхте преди и как това ви е помогнало, или променило сега. На мен лично това ми е много интересно. Разбира се, чак подобна книга няма да си купя. Има толкова друга и доста важна литература за четене, че не зная, дали един живот ще ми стигне Smiley Но би било добре, да има информация от "извора", от човек който се е сблъскал с това и е видно, че намира лични ползи, като вас например.
ОК! Отговарям Smiley
При мен нещата започнаха от много тежки отношения с майка ми- градени от ...сътворението на света. След време ТЕСане осъзнах, че съм имала наченки на анорексия. Бях на ясно че имам сериозен емоционален проблем, че трябва да го реша, защото спъва живота ми във всички възможни направления. Бях категорична, че на психолог или психиатър няма да отида, защото това не е моят начин! Чаках "нещо", ключе, към решението. Една вечер,  случайно видях техниката в едно нощно предаване и...просто започнах! Явно интуицията ми е казала- това е "нещото ти", ключето. На третия ден ТЕСане и изливане на емоциите трупани с години се чувствах нов човек. Свободна, окрилена, пълна с енергия и прекрасно отношение към майка ми, ново отношение към нашите отношения, отношенията в семейството...нова гледна точка към мен самата и живота ми. Смешното за мен беше, след това, че се притесних, как майка ми ще понесе такава промяна и нама ли да се стресне, за това и правих т.н. Прокси- вид ТЕС, за друг човек. По това време още не бях чела нито книга, нищо! Слушах интуицията си и прилагах видяното от екрана. Тогава не знаех нито за корен на проблем, нито... нищо! След тези три дни почнах да чета и вече знаех още подробности от техниката, които частично  бях усетила в употребата й на сляпо.
Този проблем с отношенията с майка ми, естествено не бяха абсолютно решени, но голямото начало бе сложено и то много успешно, според мен. Лягах и ставах с ТЕС, даже на сън го правех, толкова се бях срастнала с техниката, заради органичната необходимост да освободя себе си от неудобното ми настояще в онзи период от живота ми. Продължавах с още и още подробности по нашите отношения, стигайки до моментите на начало на всеки един от тях и ликвидирайки го. Интересното е, че не всеки мой проблем води началото си от майка ми, макар, че се проявава точно в отношенията ми с нея. Установих, че на доста проблеми тя е просто проводник на проблеми идващи от нейните отношения с нейните родители, и на проблеми, между нейните родители.Това не е информация, коята тя ми е давала, тя се появява в ТЕС сесиите ми, като дълбоко запечатана на енергийно ниво някъде в подсъзнанието ми. Да уточня, че това не става при всички ползващи ТЕС, това е моя специфика! При мен след време се получи и преминаване към минали животи и събития от тях, станали корен на настоящи проблеми. До там стигах тръгвайки от настоящ проблем, проследявайки неговото развитие назад във времето, през този ми живот та чак до конкретна случка- корен в минал живот. (Уточнявам, че не съм го търсила, получи се отсамосебе си, а сега в ТЕС има нов клон наречен Пренареждане на Матрицата, който целенасочено връща назад във времето, дори до минали животи с цел решаване на проблеми.) При такава ситуация си отработвах тази случка с всички подробности, които осъзнавах и до усещането- това е, край, решено! Цялата грейвах като стоватова крушка, чувствах се като заря, пълна с енергия, творчески импулс, не ми беше необходим сън повече от 5-6 часа за разлика от предишните 9-10 часа и вършех много работа. Съответно в реалността ми веднага настъпва ярко доказателство за решен проблем, нещо което не ми е харесвало- изчезва, човек с когото нямам хубави отношения или вече не се появява в живота ми, или отношенията ни се променят (мама си е жива и здрава, говорим си, прегръщаме се, целуваме се, празнуваме, клюкарим си, помагаме си... т.н. веселости, не е изчезнала  Smiley ) Започна промяна и оживяване на живота ми- ново жилище, работа, приятелства, връзка, пътувания дълго мечтани и до този момент или ги нямаше или бяха оскъдни, криви..нещастни, измъчени. Външно се промених, станах "сияйна" по думи на хора които не ме бяха виждали известно време, Постигнах човешки килограми и се чувствам прекрасно в тялото си. Станах общителна, смела, започнах да спортувам- нещо немислимо преди това за мен, сменям професия и въобще философия и житейски подход. Промените са хиляди и уж дребнички, но сега съм си чисто нов човек. Към днешна дата без ТЕС мога просто да установя мисълта, която дава нежелана емоция и да я обърна. Мога просто да пусна нежелана емоция и да съм в центъра си. Още нямам ореол, ама въпрос на гледане  Grin Та по много проблеми съм работила, проследявала, решила. С това проблемите в живота не изчезват, но се сменя естеството им, вече не ги усещам като "проблеми", а като накакъв вид случване, което подлежи на промяна.
Мога книга да изпиша за това "каква бях, каква станах", но не спирам да се променям, та в процеса на обмяна на опит, може още нещо да напиша.
Господин t.todorov за мен е по-"важно" да чета правилната литература, не много литература. Въобще принципа "знам тринки, ама са добринки" на Ежко -Бежко, работят по- добре от стоте, ама изчезващи в труден момент, на Лиска! А подобно твърдение
Разбира се, чак подобна книга няма да си купя. е достоен повод за терапия, според мен! Още повече изказано от Психотерапевт...ама вие си решавате!
« Последна редакция: Ноември 28, 2013, 12:58:05 от Dary » Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #47 -: Ноември 25, 2013, 12:14:43 »

Да, сега ви чувствам по-близка. Самота усетих аз от целият разказ, много ... Другото, което усетих е плам, да не се оставите на това, та дори и с ТЕС. Това е било вашият "родител", който сте нямала до себе си - емоционален родител. И това е чудесно. Много хора в терапията, които са имали подобна проблематика, се насочват към религията. Тя също дава много устои, които човек не е могъл да изгради. Но сега си давам сметка, че тая практика, кара човек да повярва в промяната си. Не, че техниката е нещо кой знае какво ... да си признаем Smiley Но е важно че пробужда субективна ценност, примерно, бива добър обект на необходимата проекция. Все пак, не съм съгласен че човек трябва да прави сам проверка на реалността и емоциите си. Това са междучовешки феномени. Много е трудно човек да осмисля и оразмерява собствените си емоции, без друго човешко същество, което също да му отговаря емоционално. Може би живите хора, с които да обменяте "себе си" емоционално, ще се появят, след като станете сама експерт за себе си, аз не зная, не го твърдя, може вече да е и така, но ако не е, се надявам.
Аз благодаря за вашата откровеност. Макар, че у мен възникват още много въпроси, аз няма да ги задам. Желая ви все така силна увереност в това, което сте започнала. Споделяйте собствената си енергия за промяна, нужда и желание на повече хора. Това исках да провокирам аз. Иначе за мен ТЕС- МЕС .... е все тая. Ама хората са казали "не питай старило, а патило".
Успех Smiley
« Последна редакция: Ноември 25, 2013, 12:38:10 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #48 -: Ноември 25, 2013, 09:50:09 »

Дари, прочетох набързо, това, което сте писали... Г-н Тодоров няма нужда от ТЕС, вярвай ми. Бих му предложила един специален регулатор на настроението, ама ще се стремя да бъда сериозна.  Grin Grin Grin
Сега сериозно. В някои отношения ми заприлича на мен преди в моята борба за "нормално състояние". Искам само да ти дам съвет - недей да се "захласваш" много по миналите животи. Аз нито отричам, нито приемам възможността подобно нещо да съществува - да можеш да се видиш в минал живот. В една от кризите се опитах да изтълкувам защо ми се е случвало всичко чрез кармата. Влязох в някакви собствени филми... Сега, вече разсъждавайки логично, ми е ясно как събития, случили се преди моето раждане, за които ми е разказвано, са оказали влияние върху мен в последствие.
.. Гледайки всичко през призмата на времето, ако си бях атеист и по - рано, и по - малко чувствителна, и по - тъпичка, щях да се размина може би само с някакви леки успокоителни за известен период, развод и 5-6 срещи с психолог.  Smiley
Да имаш предвид, че съм добронамерена. Smiley Моят опит е доста голям и откъм техники, и откъм книги, откъм каквото се сетиш. И при условие, че админа не ми забранява да пиша тук Smiley, когато сметна за необходимо, ще се включвам.  Smiley
« Последна редакция: Ноември 25, 2013, 10:02:30 от : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Dary
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #49 -: Ноември 26, 2013, 08:53:08 »

t.todorov
Цитат
Да, сега ви чувствам по-близка. Самота усетих аз от целият разказ, много... Другото, което усетих е плам Усещате това, което можете, понятно! да не се оставите на това, та дори и с ТЕС. Това е било вашият "родител", който сте нямала до себе си - емоционален родител.Грешка, и емоционален съм имала, но емоцията не е била "добра" за мен! И това е чудесно. Не че съм търсила оценката Ви, но Вие явно не можете да не я дадете...Много хора в терапията, които са имали подобна проблематика, се насочват към религията. Тя също дава много устои, които човек не е могъл да изгради. Грешка! Религията е поредният заместител, един от многото поради незнаенето на това "кой СЪМ" и търсенето на НЯКОЙ извън СЪМ, на когото да прехвърлим ОТГОВОРНОСТТА за НАШЕТО случване. Но сега си давам сметка, че тая практика, кара човек да повярва в промяната си.Виждате това, което Вие искате да видите! Явно не сте годов и отворен за нещо ново и различно от добре познатото и комфортното! Не, че техниката е нещо кой знае какво ... да си признаем Smiley Как не сте чел гнига по темата, нито даже как се прави техниката, пък ЗНАЕТЕ!? Но е важно че пробужда субективна ценност, примерно, бива добър обект на необходимата проекция.Надявам се това добре Ви успокоява и достатъчно неглижира всичко извън това, което вие си знаете! Все пак, не съм съгласен че човек трябва да прави сам проверка на реалността и емоциите си. Това са междучовешки феномени. Много е трудно човек да осмисля и оразмерява собствените си емоции, без друго човешко същество, което също да му отговаря емоционално. Дааа трябва да се храните, разбирам, защитавате своето си, ама слава МЕНЕ си и на хилядите други, осъзнали сами собственото си можене и знаене, отхвърлящи поредната "добронамерена" помощ, от някой, неможещ да осъзнае собствената си несвобода да Е, това което Е, а отпечатък от външни неможения и незнания с които се идентифицира!   Може би живите хора, с които да обменяте "себе си" емоционално, ще се появят, след като станете сама експерт за себе си, аз не зная, не го твърдя, може вече да е и така, но ако не е, се надявам. Явно ви влече трагизма! Не се безпокойте, винаги съм имала, но сега още по- ценни контакти и те винаги са живи!
Аз благодаря за вашата откровеност. Макар, че у мен възникват още много въпроси, аз няма да ги задам. Желая ви все така силна увереност в това, което сте започнала. Споделяйте собствената си енергия за промяна, нужда и желание на повече хора. Това исках да провокирам аз. Иначе за мен ТЕС- МЕС .... е все тая. Ама хората са казали "не питай старило, а патило". " Бедний ми Йори!"....
Успех Smiley
« Последна редакция: Ноември 28, 2013, 12:58:45 от Dary » Активен
Dary
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #50 -: Ноември 26, 2013, 09:02:49 »

Дари, прочетох набързо, това, което сте писали... Г-н Тодоров няма нужда от ТЕС, вярвай ми. Бих му предложила един специален регулатор на настроението, ама ще се стремя да бъда сериозна.  Grin Grin Grin
Сега сериозно. В някои отношения ми заприлича на мен преди в моята борба за "нормално състояние". Искам само да ти дам съвет - недей да се "захласваш" много по миналите животи. Аз нито отричам, нито приемам възможността подобно нещо да съществува - да можеш да се видиш в минал живот. В една от кризите се опитах да изтълкувам защо ми се е случвало всичко чрез кармата. Влязох в някакви собствени филми... Сега, вече разсъждавайки логично, ми е ясно как събития, случили се преди моето раждане, за които ми е разказвано, са оказали влияние върху мен в последствие.
.. Гледайки всичко през призмата на времето, ако си бях атеист и по - рано, и по - малко чувствителна, и по - тъпичка, щях да се размина може би само с някакви леки успокоителни за известен период, развод и 5-6 срещи с психолог.  Smiley
Да имаш предвид, че съм добронамерена. Smiley Моят опит е доста голям и откъм техники, и откъм книги, откъм каквото се сетиш. И при условие, че админа не ми забранява да пиша тук Smiley, когато сметна за необходимо, ще се включвам.  Smiley

Не се безпокой : ))), не се съмнявам в ничия добронамереност, просто всеки тълкува в рамките на своята опитност!
За мен това с миналите животи беше интересна опитност, тя си свърши работата и остана в "миналото", заедно с проблемите, които си реших с нейна помощ! С другото съм съгласна, и аз ако бях по- малко чувствителна и впечатлителна, наверно щах да живея по- леко, НО не съжалявам за нищо, защото то ме прави това което СЪМ, а то е много ценно за МЕН.
« Последна редакция: Ноември 28, 2013, 12:59:53 от Dary » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #51 -: Ноември 26, 2013, 09:10:44 »

Къде на шега, къде на сериозно, всяка моя криза беше и е интересна за анализ от моя страна.  Grin
« Последна редакция: Ноември 26, 2013, 09:51:12 от : ))) » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #52 -: Ноември 26, 2013, 11:51:01 »

Благодаря за рационалният и логичен отговор. Всичко ми стана ясно, освен едно - защо между редовете бликат толкова емоции, а в редовете ги няма, като че ли са изрязани? Това не беше ли за свобода на емоциите техника?
За пореден път усещам, да кажем с малко гняв, таргета, на подобни техники, писания /книги по темата/ и алабалистики.
Все пак аз искрено се радвам за чувството на баланс, което усещате в момента. Това е целта на всяка една терапия - не човек да стане по-"едикакъв си", а да съумее да се почувства добре в кожата си, в това, което е. Все пак, въпреки че явно резултатно сте използвали техниката със себе си, вашата рационална половина е взела превес, а емоционалната е останала, някъде, между цитатите и оцветените квадрати, както и върху ясно дефинираната, чисто логично, пряка реч, между моето мнение и вашето. Смея да твърдя, че за първи път виждам толкова структуриран, точен и ясен отговор спрямо мое мнение от 3,5г. в този форум, както добре сте го сметнала, без даже да се съмнявам и да проверявам тези сметки. Какво чувствате, ще споделите ли, споделяйки вашият опит, срещайки различни гледни точки, в някои аспекти критични, в други не ... Изобщо каква е вашата печалба, споделяйки своята лична история в този форум, като изключим прозрачното "да помогна и на други като мен"? Преди имаше една много емоционална, а не рационална тема "споделям че ...". За жалост беше злоупотребено и с нея, и вече я няма. Но ако можете да споделите сега, не вашата биография и логика, а преживяванията си, какво ли бихте ни споделили Smiley
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Primer
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #53 -: Ноември 27, 2013, 11:14:47 »

Не мога да разбера защо t.todorov така упорито се опитва да умаловажи успеха на Дари. Тя се чувства добре какъв е смисъла да се разпитва и разпитва. като че ли става въпрос за умишлено влошаване на състоянието и чрез тези въпроси.
Не може ли просто Дари да си сподели успеха и да си остане неатакуван така настоятелно?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #54 -: Ноември 27, 2013, 11:58:02 »

Извинявам се, че отговарям вместо Тодоров.
Това не е точно атака, лично според мен.
Личният опит е много по - важен от която и да е техника. Освен това, тук във форума се предполага, че трябва да сме добронамерени един към друг... И аз се опитвам да съм.
И честно казано, дочутите от тук от там разкази за хора, които медитирайки излизали извън тялото си, посещавали с душата си други светове, заедно с всички останали недоказани твърдения, които могат да се нарекат паранормални, съчетани с моята любознателна особа доведоха до един дълъг период, в който се бях "изгубила" в изследване на възможността наистина да съществуват такива способности за връщане в минал живот, левитация, съществуването на магията също ме вълнуваше и т.н.
Съвсем искрено ще ви кажа, че каквито и преживявания да съм имала до момента по време на кризите, ги отдавам по - скоро на неадекватност от прекомерен страх. Много от мислите ми от друга страна по време на криза са съвсем логични, правилни... Просто ми отне повече време да разбера, че тъй като нямам приятели, с които да разговарям за нещата, които ме вълнуват, правя това тук и макар да звучи налудно може би или съм за ожалване, хората, с които комуникирам редовно в този форум, включително с хпджон на мейл, съвсем искрено наричам свои приятели... ако щете хора, към които изпитвам уважение за това, че са отделили от времето си за мен и благодарност.

Относно Дари, това е още една възможност да провери дали чуждото мнение й се отразява негативно, защото г-н Тодоров, лично аз се убедих, че е свестен и интелигентен човек, и професионалист, и човек, който обича работата си, което е изключително важно. Не говоря за БАП, за БАП и хапчетата имам друго мнение. Grin
Та, Дари, аз съм ужасена от злобата, неразбирането, злословенето на хората, от преиначаването на думите ми и т.н.... Пази се и споделяй преживяванията си с някого, само ако си убедена, че няма да използва всичко това, за да ти навреди в последствие. 
Тук във форума, освен г-н  Тодоров да те подразни с нещо, да изпита степента, до която наистина си си стъпила на краката нищо кой знае какво друго негативно може да ти се случи. Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Primer
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #55 -: Ноември 27, 2013, 12:11:58 »

===Тук във форума, освен г-н  Тодоров да те подразни с нещо, да изпита степента, до която наистина си си стъпила на краката нищо кой знае какво друго негативно може да ти се случи.===

Извинявам се аз нито знаех че г-н Тодоров си има говорител нито мислех че този форум не е за споделяне а че той бил за изпитания и изпробвания на стабилизиралите се хора. Които са се престрашили да си споделят опита.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 27, 2013, 12:26:05 »

Grin Извинявам се, че си позволих да изкажа мнение, подкрепящо повече Тодоров, отколкото ТЕС. Grin
Еми и аз споделям опита си. Може ли? Grin
Макар че се бях поразпростряла преди известно време из темите, всичкото това за мен има положителен ефект. И също така, бих се постарала да си оформя предишните изказвания така, че наистина да заприличат на завършена книга, но... само ако някой ми заплати за това. Grin Иначе, продължвам да си се включвам поради старата причина - имам нужда от комуникация.  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #57 -: Ноември 27, 2013, 12:56:58 »

Айде,пак Хипджоноподобни,Редджоноподобни и Емаподобни,знаещи,можещи,компетентни по всички въпроси,вся и все!Пак ли до Първанов стигнахме,Пример-Навик-и включен току що,с единствена цел да пита,изисква и дава мнение за Т.Тодоров!
 Що нещо друго не кажеш Пример???
Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #58 -: Ноември 27, 2013, 01:00:19 »

Много полезен опит,освен да се прочете някой,да се сравни,да намери себе си с Дари,ужасно полезна техника-няма що?
Кипнаха ми лайната за нула време,а толкова време прилагам и дишане и ТЕС,само Ема ,може да ми подейства така!
Не човек ,а желязо,не КОМУНИСТ!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #59 -: Ноември 27, 2013, 01:25:47 »

Лотхен, дай да оставим Хпджон, занапред няма да споменавам името му и факта, че си е дал своя принос за моето подобрение. Аз ще се стремя да съм пас по отношение на минали събития в този форум  Grin, както и ще се стремя да пиша, без да спамя темите. Grin

Аз съм я пробвала тази техника за малко, долу - горе за себе си изясних целта й, все си мисля, че се разчита на плацебо ефекта плюс това, че чрез потупване на точки на енергийно ниво евентуално се балансира организма. Тези точки в ТЕС са част от точките по тялото, върху които се работи при акупресура и акупунктура. Евентуално бих казала, че може да е успешна ако се провежда под наблюдението и с напътствието на специалист.
Мислейки за ТЕС, в мен изникна спомен, че бях гледала някакъв филм, в който се предупреждаваше, че след ТЕС терапия част от спомените могат да бъдат заличени и лицето, примерно свидетел по дело, може да не може да бъде ефективно като свидетел.
Дари, гледала ли си подобен филм?
Въобще не се притеснявай, че ще бъдеш критикувана за ТЕС, излекуването при всеки човек е индивидуален процес. Едни избират хапчета, други медитация, трети ТЕС, четвърти психотерапия с хапчета или без, пети друго... важното е да се чувстваш добре. Smiley

« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 01:33:12 от : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА