evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 03:22:19 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 47
  Изпечатай  
Автор Тема: Техника за емоционална свобода (ТЕС)  (Прочетена 88711 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #555 -: Май 01, 2014, 09:52:57 »

Мила Дарче, колкото повече чета инфо за различните терапевтични дружества, включени в БАП и практиките им, толкова повече заключавам, че вие, енергийните сте една "банда" откачалки, които се стремят да направят всички останали като вас!
Та.... чета, чета и буквално ми идва да вляза в БАП и да не изляза от там повече!
 Grin
Музикотерапия, арттерапия, психодрама/доколкото гледах по снимки си е обучение в актьорско майсторство?/..... за пореден път си задавам въпроса:Къде дрямах четири години?! и Защо си губих времето с вас - НЛП, ТЕС... Божествени медитации... ?!
 Grin
Бих заключила, че заставайки вътрешно редом до вас, енергийни, буквално съм заставала срещу себе си, това, което мога да нарека "най - хубавото себе си"!

« Последна редакция: Май 01, 2014, 09:55:18 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #556 -: Май 09, 2014, 09:16:48 »

Мило Дарче, седя си вкъщи и си мисля за вас, енергийните. И в главата ми се върти все един и същи въпрос:
Тук - там из нета има статии, в които пише, че растение, което се облъчва постоянно с метъл музика, умирало. Имаше подобни филми и за водата.
И как така, сега мила, моите цветя са си живи и здрави, при все, че голяма част от тях са непосредствено до колоните, които се чуват достатъчно, че когато пускам Рамщайни, комшийката по някое време започва да гледа навъсено?!
 Grin
За справка, цветята ми отселяват и при нонстоп слушането на ето тази музика:
http://www.youtube.com/watch?v=KzGKsXPBILw

http://www.youtube.com/watch?v=C1qU-E5R7Bw

Grin

Направо не знам какво ще правя без вас, изчезнахте апропо, всичките безследно?!
 Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #557 -: Май 11, 2014, 09:20:27 »

Този кратък филм показва, как ТЕС терапевти заедно и доброволно помагат, след тайфуна във Филипините,  на пострадалите да преодолеят травмите от преживения ужас и да върнат усмивките си.
Trauma Tapping in the Philippines, Tacloban

https://www.youtube.com/watch?v=RGjKcjDnAfA
« Последна редакция: Май 11, 2014, 09:26:01 от Dary » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #558 -: Май 11, 2014, 09:29:31 »

Въобще не ме вълнуват мисионерските ви изяви на Изток и Запад. Като сте такива мисионери, кви са тия такси от по 100 лв преди две три години?!
Е...си, мисионерите, е... си чудото?!
Тя цялата страна е в бедствие и психоза, що не помагате и тук така милосърдно?
 Smiley
Макар че тя психозата иде и от такива като вас, енерджита.
Даже предимно от такива като вас.
Много ми се спи, не мога да отговоря, както подобава. А и достатъчно материал нахвърлях за енергийните люде, с които съм се срещала през годините или са ми разправяли за тях.....................
 Grin
Дойде ми музата. Между другото обожавам да слушам музика и да ви рисувам ли рисувам красотите на характерите, енерджита. Въобще обожавам да си стоя на компютъра, знаейки, че от известно време насам, да ви наизрисувам кирливите ризи на вас енерджита, е най-смисленото нещо, което съм правила.

Дарче, пак те питам, с миналите си животи ли мислиш да лекуваш някой в психоза?!
Която досега като съм изследвала, е абсолютно отражение на чути отнякъде ОКР-мисли или мисли на шизофреници, или на биполярни.

Сега ще ми кажеш - Гари Крейк ли беше, ни подарил книжка за самолечение. Самолечение е невъзможно. Когато човек има психичен проблем се върти в един кръг, от който, за да се изкара му трябва втори човек.
По възможност нормален, без паранормални преживявания.
Иначе от ПР след време може да си завърти някоя шизофрения. Зависи доколко ще му провърви в живота.
Иначе, не се отказвате, хах, от време на време като се срещна с някой, който са диагностицирали с шизофрения или биполярно и с който като си говоря стигам до момента, в който му задавам въпрос - а какви книжки си чел и хоппа - енерджита насреща, та имам нужда да напсувам директно или индиректно някой от вас, енерджита. Та ме радваш с появята си, вярвай. Grin
Досега не съм си говорила с възрастни, все с по - млади от мен. Как нямате съвест, не знам. Повечето най - вероятно имате деца. Не ви ли минава през ум, че може да ги бъгнете с енергиите си и да си отглеждате в последствие шизофреници вкъщи? Къде ви е съвестта, питам? Става въпрос за хора между 18-30 години?
« Последна редакция: Май 11, 2014, 09:54:56 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #559 -: Май 12, 2014, 09:07:32 »

Мила Дарче, ако бях оставила мислите ми да отлежат един ден преди да ти отговоря, щях да ти кажа всичко само в няколко редчета, не цял ферман, че вие всъщност сте направили едно много, много добро дело на българите като сте цвъкнали цена от по 100лв. Аз ви предлагам да вдигнете цената до 600. Не за друго, ами щетите от вашата енергийа терапия да засегнат по - малък процент от хора. Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #560 -: Май 13, 2014, 11:54:45 »

Grin Дарче, между другото, мила, много взе да понаприличваш на мене. Пишеш, мяташ линкове, но кой ли ги чете, един бог, дето се вика, знае само!
 Grin
Между другото, като че ли мирясах най - сетне. В продължение на седем - осем месеца вече, поетапно ви казах така, `убавичко, какво излезе в крайна сметка, че уж с енерджи да лекувам социална фобия и натрапливости, а за малко да ме вкарат най - накрая в лудница заради четене на неподходяща литература, дело на биполярни и шизофреници.

Дарче, на мене би ми било интересно да те видя коя си в действителност. Независимо как се държа с теб, форумно, никога не бих си позволила да ти поставя координатите тук, публично, ако искаш, за да те презастраховам, админа мигновено да ме банне и да ми изтрие поста, ако го направя, но наистина искам да знам коя си. Ако не ми пуснеш линк на лични, значи си Цецката.  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #561 -: Май 16, 2014, 02:29:17 »

http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo
И ДГ, Фатмаааагюл, Шашмагюл, Фантагеро, Усмивката и т.н., опа, психоложката, се сляха в едно, прибраха си столчетата, които бяха намяткали около масата с ментолин, и поздравиха всички енергийни същества с тази прекрасна, сантиментално невероятна песен..... предполагам, досега никога, ни една от тях не е пускала в това необятно място - форума, този шедьовър на българската песен.
  Grin Grin Grin
Цецка, съжалявам, че го отнесе най - много, но поради редица сантиментални и не толкова сантиментални събития, съм една идея по -сдържана към паневритмичните кундалинести същества.
 Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #562 -: Май 24, 2014, 01:15:48 »

Абе, ей, да не прекалихте с тантрата и кундалинито, че така ни изтряска в Софията?!  Grin
Брей, немирници такива!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #563 -: Май 29, 2014, 11:55:16 »

Evil Мддаа, вече напълно на себе си.
Ей, енерджита, да не ми попадате насреща в реалния живот, особено вие, всякакви проповедници!  Evil Evil Evil
Сега изплува в съзнанието ми нов спомен....
Само не мога да се сетя от Камасутра ли беше или от Тантра, ама все тая, те си приличат....
Ейййй, имате опция да преведете енергията през "задния вход"! Имам предвид точно оня, спицялния заден вход!  Grin Grin Grin Grin Уеуе, мауе, сега като навързах картинката, тая божественост е направо невероятна картинка, бе!
 Grin Grin Grin
Нарисувани сте вече 100%-во! Поне за нещо в крайна сметка послужи пълната загуба на време в четенето на тези глупости!
Оставете хората да си ходят при нормални психотерапевти, а не при шизофреници, моля!
Шизофренията и тя е лечима, ако насреща си имате нормален психотерапевт, желание да се излекувате и... доверие в човека отсреща.
Чу ли, Цецке!
 Grin
 Ще ми разправяте за божествености и в същото време ще проповядвате ГЛР, шизофрения, биполярно, ОКР и всякакви извращения най - вероятно под сянката на божествената любов!
 Evil
/Нали знаете, енерджи включва всички божествени без изключения./

« Последна редакция: Май 29, 2014, 11:57:18 от Психолог » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #564 -: Юни 06, 2014, 02:47:08 »

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/religiozna-grupa-iska-posolstvo-za-izvynzemni-6014092
Цецкей, ако съм объркала нещо работата, може да се присъедините към искането на тези така свети и нормални хора.  Grin Даже и работа може да потърсиш там. С тия прелитания насам натам из пространството, времето, миналото, бъдещето, 15-тото измерение, сте само за това посолство!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #565 -: Юни 08, 2014, 11:35:03 »

Grin Значи...... тая тес тема като я отворя..... ми че то това си е жив извор на положително настроение!  Grin

http://novinar.bg/news/tcenka-mestanska-negativnite-chuvstva-stopirat-energijniia-potok-v-tialoto-ni_Mzg2Njsy.html

Постовете с кафяв цвят са цитати от интервюто с Цецката........

„- Белият дроб се поразява от мъката. Черният дроб се поразява от гнева, от обидата. Бъбрекът е поразен от страха, жлъчката – от депресия, гняв. Тънките черва са свързани с претърпян шок, отхвърляне, изоставяне. Щитовидната жлеза е свързана с объркване, параноя, нервно безпокойство. Далакът и панкреасът са свързани с ниското самочувствие, безпокойството, чувството за малоценност. Пикочният мехур се поразява най-често от плахост, стеснителност, сънливост, боязливост. Сърцето е свързано с мъка, шок, внезапност. Стомахът е свързан с възмущението, отчаянието, безнадеждността, отвращението, погнусата. Дебелото черво се поразява при неподвижност, скованост, строгост, суровост, непреклонност. Всичките тези енергийни меридиани в човешкото тяло, когато има негативна емоция, са затлачени. „
Като чета кои негативни емоции кой орган поразявали, си правя извод, че досега трябваше да не съм между живите, бе, Цецке! Cheesy
„Точно това е моята роля като ТЕС терапевт – да намеря този фин момент, който хората дори не си представят, че може да провокира подобни негативни емоции.”

Цецке, ролята на всеки психотерапевт е да открие кои са моментите от миналото, които провокират появата на психичен проблем и физически симптоми в сегашното. Но нормалните психотерапевти не третират физическите симптоми на болестта, както съветвате вие, ами търсят това, което стои зад тях. /Друга тема на разговор е, че почти никъде не срещнах систематизирана информация относно еднаквите симптоми, които срещам при мен и при всички други болни от биполярно и шизофрения, с които съм си кореспондирала, а именно – безсънието, неяденето и вярата в паранормалното/шизофрения/, преследване от всякакви спецслужби/биполярно или интернетпристрастеност като причина за появата на тези две болести. Всички отдават появата на тези болести на физиката, но аз пък смятам, че са следствие от недояждане, недоспиване, в следствие на което се появяват физически симптоми в комбинация с проблеми в реалния живот, се появява идеята, че нещо може да се вселява в теб и те обхваща параноиден страх от всичко и т.н........... В следствие от ниско самочувствие, безхаберие към себе си, неоценяване на себе си, неценене на собствения живот... С възобновяването на храненето, спането изчезват физическите симптоми, поне при мен, а и увеличения поток от мисли, който обикновено е характерен за психозата. С отпадането на вярата в свръхестественото, това са си вече симптоми от нездравословен живот!

- Това е тънкият момент – хората не могат сами да стигнат до това ниво.
Аааааа, да си дойдем на думата, че ТЕС не е техника за самопомощ. Виж, Цецке, тук ви хванах в лъжа. От една страна тръбите, че ТЕС е техника за самопомощ, а виж сега какво казваш – същественото ниво се достига с помощта на психотерапевт.
Да ти обяснявам ли, че след една успешна психотерапия, при последваща поява на проблеми в реалния живот, лицето в много случаи може самостоятелно с придобития опит от психотерапията, да си я проведе само?

Докато слушам какво говори човекът, потупвам специални точки, които действат на подсъзнателно ниво.
Действат друг път! в момента, в който поетапно си разказах всичко травмиращо на Тодоров и се видях през очите на едновременно нормален и неутрален човек, всичко в подсъзнанието ми почна да се подрежда. Интересно е също така да се отбележи, че ако Тодоров се беше решил на ТЕС, но такова ТЕС с такъв смисъл, който влагам аз, за неопределено време, сигурно и помен нямаше да остане от болестта.  Grin

Много често хората плачат, защото осъзнават всичко, което години наред е било наслоено в тях, и човек като започне да обича себе си, му става мъчно за самия него. Това е много силен момент и аз знам, че започне ли тази мъка да излиза от човека, той се е обърнал вече към себе си и се обича.

Ааа, виж с помощта на Тодоров, това успях да го постигна и без да ме потупва, където и да било! Cheesy Между другото в нормалната психотерапия, на това му казват катарзис. Въобще, Цецке, нищо че може да си по – голяма от Тодоров, не е срамно да ходите да се понаучите малко от него как се провежда психотерапия с Ванката и Боби.  Grin

По време на сесията с хората имам много техники – например да се гледа пациентът в огледало, да се запознае със себе си, визуализацията на червен балон, в който си сложил мъката и гнева си, виждаш го как се отделя от дланта ти.

Хаха, това е почти същото като да се смея в огледалото! Абсурди. Гнева, където и да си го сложа, в който и крачол да си го преместя, докато не си го изкажа, мъчи. Това представлява потискане на емоции, което е вредно. Ако човек добие достатъчно високо самочувствие, за да не се впечатлява от идиоти, вече е друго нещо. Само че това пак – с психотерапия. Иначе където и да се тупам, където и мислено да поставям гнева си, ситуацията си е все една и съща.

Чрез различни методи се конфронтират лявото и дясното полукълбо на мозъка, за да може да се действа на подсъзнателно ниво.
-И как пък Тодоров успя и двете да ми ги задейства /предполагам само с общи методи и то от началото на психотерапията, а дали не и от психоанализата, която предшества психотерапията /, не зная?! Да го нарека гений?! Понеже сравнението ми е само с вас тримцата, един психиатър, който вярва в преражданията и дъновист, един дъновист – психолог и Тодоров, то съвсем спокойно мога да си нарека Тодоров гений.
Cheesy
Негативните емоции са в един склад в подсъзнанието, аз просто ги откривам и ги махам чрез точни думи, разбира се.
Точната дума може да премести скала. Като кажа точната дума, аз разтърсвам енергийно човека и тази заблатеност в енергията вече се изчиства и започва да нахлува бистрата, бърза река в енергийния канал. На хората трябва да им е ясно, че енергийният канал храни органа, което означава, че, ако всичко на енергийно ниво е нормално, органът няма да боледува.

- Точните въпроси, бих казала аз. Cheesy Тодоров няма равен на себе си в това отношение.

- Утвържденията са един мисловен модел, а целта е да се освободим от негативните емоции. За всяка емоция аз правя един модел, едно утвърждение, което човекът трябва да казва не само при мен, а да работи и със себе си. Например ето едно утвърждение: „Събуждам моята хипофиза за работа”.
- Нито едно утвърждение през изминалите години не беше в състояние да ми помогне да преодолея криза без да се стигне до хапчета. Задълбочената комуникация с Тодоров обаче – да.  Grin Да спра да вярвам в шарлатаниите ви е едно от най – добрите решения, които съм вземала в живота си! Аз владея по – голямата част от симптомите си. Защо да не кажа и всички. И изнервянето ми, даже не е агресия, спрямо децата ми, разбрах защо го има. Има го там, където виждам отразени негативите на мъжа ми.  Smiley
Ако вие играете в един отбор и някой в публиката ви извика: „Давай, ти си сега”, енергията изведнъж нахлува във вас и вие имате желанието да дадете всичко от себе си. Всеки орган има нужда да го оцените, да му пратите любов. Карам мои пациенти да си представят бъбрека като две сърчица, като тези, които се продават по магазините за Св. Валентин, пълни и в същото време да потупват точки от енергийния меридиан на бъбрека. Симбиозата между думите, визуализацията и енергията дава страхотен резултат.
- На мене като ми кажат „Давай”, оплесквам работите, защото спирам да внимавам и се пришпорвам. Виж, ако някой ме успокои и намали значението на дадено събитие, по – добре се справям. Това „Давай, ти си сега” го има само по филмите. Един спортист е концентриран максимално, за да е точен и въобще не чува какво му се казва отстрани. Аз имам много точен удар често при Дарц. Стига да съм концентрирана и спокойна, а не да се нахъсвам – мога, мога, най – добрата съм.
- Потупването по т.нар. енергийни меридиани всеки ли може да го прави?
- Да, всеки може да го прави вкъщи. Има няколко нива, по които се работи. Научавайки метода, всеки може да си помага, но това е първото ниво. Второто ниво е характерно със сълзите, тук се плаче. Третото ниво е най-дълбокото, където стоят старите емоционални травми. На последните две нива без терапевт не можеш да се справиш.

- ТЕС не е техника за самопомощ. Първото ниво най – вероятно е това да започнеш да се грижиш за себе си. Само че, ето, аз съм от тези, които пренебрегваха себе си и все нямаха време за себе си... Това също си е момент, който се отработва в една психотерапия... И Норбеков беше писал за мързела, но колкото и да го четях, пренебрежението към себе си остана...
 Ето, ти излъга онлайн. Пишеш сама, че с ТЕС не може да се достигне до сериозната проблематика самостоятелно в интервюто, а иначе насърчавате всеки да опита сам.  А що за малоумници сте да съветвате някой с биполярно да се терапевтира сам, си нямам понятие.
Вие си нямате никакво понятие от тези болести, щом смеехте да ме съветвате с такъв ентусиазъм да опитам сама. Че и за енергии ще ми говорите. Като вярата в енергиите ми е един от основните проблеми!!! /Аз четох, Ванката, Гената  Grin съветваха и някаква с ОКР и депресия със страх, че има шизофрения, да си третира включително физическите симптоми... Смехорани/
Това с плаченето, и емоционалните травми достигането до тях се нарича катарзис, ако не знаеш, да те светна, в нормалната психотерапия.
Cheesy И да, не може сам да се справиш. Ето,  на едно мнение сте с Тодоров. Отдавна го казва. И това не е тесногръдие, ами достатъчен професионален опит в сферата на психичните проблеми. Така че моят съвет е да си купите билет за Варна, да си резервирате хотел за известно време и да се обучавате при него в психотерапия.  Grin
Иначе, алтернатива - Канада  в посолството на извънземните. Cheesy
« Последна редакция: Юни 08, 2014, 11:40:50 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #566 -: Юни 09, 2014, 10:47:37 »

Цецке, още едно противоречие. Казваш, че когато на човек му стане мъчно за себе си, вече се е обърнал към себе си и би трябвало да следва подобрение, според думите ти. От друга страна да ти е мъчно за себе си не е ли като да влезеш в ролята на жертва, нещо, което вие като цяло, енергийни, отричате?
 Smiley
От думите ти следва, че да осъзнаеш, че си карък или жертва, а не че имаш карма  Grin, е първият етап от подобряването на състоянието. Следващата стъпка в този случай ще е да не разчиташ на късмета си, а на труда си. Ето това са част от моите изводи, отчитайки новопридобития си опит от последната почти една година.

Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dary
Jr. Member
**

Рейтинг: -4
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #567 -: Септември 09, 2014, 09:19:57 »

Списък на научни изследвания в областта на енергийната психология
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=bg&u=http://theamt.com/eft_studies.htm&usg=ALkJrhjvoG2lv-g9wLghblOm5D7a5eoDsA
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #568 -: Септември 09, 2014, 09:46:24 »

Grin Пиши, пиши, още две години може би се очертава да я карам в тоя дух, все трябва да има някой, с който да се подпичквам.
Какво означава енергийната психология:Нещо като да ми се втълпи, че в мен се е преродила например:Джуна?!  Smiley Или, че когато се усмихна, слънцето изгрява?!
По принцип, когато се случи по време на нервна криза, много забавно ми става.
 Smiley Smiley Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #569 -: Септември 09, 2014, 09:49:10 »

А частта от емоционалната психология, моята де, вече е малко по - културна. Уважавам вашето право на пазарен дял от ОКР-населението на страната ни.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 47
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА