evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 04, 2024, 08:05:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3] 4 5 6
  Изпечатай  
Автор Тема: Знаеш, че имаш тревожно разстройство, когато ...  (Прочетена 28855 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #30 -: Август 20, 2010, 04:00:59 »

Евгени Генчев
Димо Станчев
Мален Маленов

Петя Хорозова
Светлана Николкова

Всички са психотерапевти с доказани умения. В google ще намери и координатите им. Успех.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
vesi2003
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #31 -: Август 21, 2010, 08:11:52 »

Много благодаря!
Активен
дидо
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

ONLY GOD CAN JUDGE ME

Профил Ел. поща
« Отговор #32 -: Октомври 22, 2010, 07:04:16 »

много примери и ситуации сте написали и повечето ми се случват или са се случвали.но имам ли ПР ако изведнъж без никаква ясна причина като от нищото ми става толкова странно и страшно че немога да го опиша няма думи за това все едно всичките сили ме напускат  и разума и ще започна да крещя и всеки път имам чуството че съм по близо наистина до това да се случи.......такива неща са моите пристъпи не сърцебиене виене на свят и т.н страшно е иначе взимам АД и през повечето време съм ок няма проблем да излизам да ходя на диско да пия,почти никой не знае че имам проблем,но немога да живея сам да заспя ако знам че няма никой в същото жилище да пътувам на по далече особенно с непознати,а гадното е че заради тия мои страхове живея като на пауза нищо не предприемам.....живея с една жена към която несъм сигурен дали изпитвам вече нещо но къде да ходя немога да живея сам......как да намеря друга имам комплекс заради състоянията ми какво мога да предложа не шофирам немога да живея сам куп други неща като путка с извинение.чуствам се сигурен в себеси и като цяло ок само когато съм пил,което също не е решение а и на другиа ден пфпф ужас.....какво да правя?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?
Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #33 -: Октомври 23, 2010, 02:40:36 »

Мога да кажа, че те разбирам защото и аз съм изпадал в такива ситуации. Алкохолът намалява напрежението в даден момент, но след това като че ли го изостря. Поне аз така си мисля, защото на другия ден се чувствам още по-напрегнат и несигурен. Но последно време забелязвах, че ако съм прекалил с алкохола изпитвам страх да не ми стане нещо.
Активен
Outsense
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« Отговор #34 -: Декември 08, 2010, 11:18:32 »

Здравейте и от мен. Това е първото ми включване в този форум, но тази тема толкова ми хареса, че не мога да се сдържа!
Знаеш, че имаш тревожно разстройство, когато:

... първата ти мисъл сутрин е "Какво не ми е наред днес?" След щателно себеизследване, откириваш нещо ново, което да гугълнеш в този ден...

... непрекъснато търсиш всевъзможни нови изследвания, които да открият тая тайнствена все още недиагностицирана болест, от която само ти страдаш, но дори и само преди рутинно кръъвно изследване цяла седмица се тресеш от напрежение...

... през цялото време, когато си сам/а, се чудиш с кого да си говориш по телефона "ей така, да се чуете", само за да има кой да разбере като припаднеш...

... в градския транспорт търсиш трескаво кътче, в което да се подпреш, или да седнеш...

... никой, ама НИКОЙ (било то роднина, приятел или лекар), не те разбира...

... всеки медицински сериал (като "Спешно отделение", например) те подтиска неописуемо...

... когато някой те попита как си, вместо "Благодаря, добре!" ти иде да избълваш колко невероятно, ужасно зле се чувстваш, изброявайки всичките си притеснения и симптоми, и факта, че всеки момент ще мреш...   Grin
Активен

How can a woman be expected to be happy with a man who insists on treating her as if she were a perfectly normal human being.
Mecho_puh
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #35 -: Декември 19, 2010, 07:11:21 »

Outsense ako mu kajesh tova nai mnogo da oburkash i nego Cheesy i az sum mnogo oburkat ot po4ti 1 godina ama 6te se opravim nqma na kade. Nqma zlo koeto da trae ve4no .. Tongue
Активен
Mecho_puh
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Декември 19, 2010, 07:13:23 »

aa i 6te se radvam ako nqkoi dade skype da pogovorim 6te se uspokoq pone malko Tongue Wink
Активен
Mecho_puh
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Декември 19, 2010, 07:16:10 »

moq e Nu4321 pi6eteeeee pls Tongue:P
Активен
Barry
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 22

Профил
« Отговор #38 -: Май 19, 2011, 10:28:28 »

При мен от малък има следния симптом, изброявам:
Не съм сигурен дали съм спрял чешмата,
...дали съм изключил бойлера
...дали съм заключил вратата - като тръгна, слеа малко се връщам, гледам дали е затворена, натсикам братава по 20 пъти за да съм сигурен, че съм я заключил и пак не съм сигурен и пак се връщам
... живея сам и като си легна вечер, пак проверявам 100 пъти дали съм заключил, но изваждам ключа, за да могат да влязат ако ми стане нещо и немога да стана...

останалите са физически или са изброени от предните...
Активен
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #39 -: Май 19, 2011, 11:42:08 »

Без да съм специалист,това ми прилича на тревожно разстройство...
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #40 -: Май 20, 2011, 03:51:39 »

Това по-скоро прилича на обсесивно-компулсивно разстройство /ОКР/, което е в тревожният спектър. Повлиява се с психотерапия и медикаменти. За диагноза обаче-психиатър задължително.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #41 -: Юни 09, 2011, 08:34:41 »

Погледнеш красива жена с желание и веднага през главата ти се стрелва мисълта - "та това е грях", ей сега ще бъда наказан! Всъщност - вече съм, заради това?!, та нали си е пълна гадост да ти се лепне ПР, ОКР или ВР...
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #42 -: Юни 09, 2011, 09:02:43 »

Цитат
Погледнеш красива жена с желание и веднага през главата ти се стрелва мисълта - "та това е грях", ей сега ще бъда наказан! Всъщност - вече съм, заради това?!, та нали си е пълна гадост да ти се лепне ПР, ОКР или ВР...

Аз що нямам такива симптоми Grin Cheesy
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #43 -: Юни 09, 2011, 09:22:55 »

Блазе ти. Мкар че това е само една от моите "налудности". Не че не гледам де, ама си трая...
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #44 -: Юни 10, 2011, 04:23:40 »

Цитат
Блазе ти. Мкар че това е само една от моите "налудности". Не че не гледам де, ама си трая...

Е, аз пък почти не излизам, така че нямам кого да зяпам много-много...  Grin Всеки с проблемите си...
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА