evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 08:25:48 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: Моите (малки) постижения  (Прочетена 6020 пъти)
Mari
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #30 -: Август 10, 2010, 11:27:19 »

Абе,момиченце! Кой ти се подиграва?  Изобщо нямаш и най малка представа за какво става въпрос! А така добре си решила да отидеш на психиатър. А марихуаната за теб не е наркотик така ли? И не ти се присмивам...аз на глупости не се смея!  А ако те видя и на живо пак ще ти ги кажа същите неща!
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #31 -: Август 10, 2010, 11:31:20 »

Опиши си само симптомите които изпитваш!

И защо си триеш постовете Huh??
Активен
mishle
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #32 -: Август 10, 2010, 07:42:21 »

Ами как няма да ги трия.. щом никой не ми вярва има ли смисъл да ми четете простотиите.
Симптомите ги бях написала.. имах чувството, че нищо не е реално..че не съществувам..
на 31 юли се събудих от сън и много ме беше страх, ужасно много мисли имах в главата.. сърцето ми щеше да изскочи, имах чувството, че съм в сън, главоболие, постоянно ми беше суха устата, когато излизах навън.. сякаш всичко беше по светло.
Когато написах "сухота в устата, страх.." ми излезе това "Паническо разстройство".. И затова си мисля, че е било такова.

НЕ СЪМ пушила трева от 10 юли, на 16-ти (да не кажа криза, че пак ще има "ТИ не знаеш какво е криза..) ми беше първата такава случка.И не мисля да пуша скоро.. На мен ми действаше добре по принцип марихуаната.. не мисля, че от това се получиха тези неща(говоря за себе си в момента)... както ви казах, доста стресови ситуации съм претърпяла(катастрофи, разбиха вратата в нас докато бях сама миналата година а тогава бях на 15 години, убиха мой близък,ограбиха ме и ме биха, и т но такова нещо не ми се случваше след стреса...... И ако мислите, че да те преследват и заплашват с нож не е причина да имам тези неща..де да знам..

От 2 седмици не съм се събуждала със страх.. и засега всичко си е нормално..дано да продължи така.
Наистина го изпитах това и утре като отида на лекар, ще видя какво ще ми каже и ще ви пиша.. Почти съм убедена, че е такова.
Активен
fararina
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил
« Отговор #33 -: Август 10, 2010, 08:14:04 »

mishle, пушенетон а трева понякога отключва ПА, като вземем и стресовете, които си преживяла може би получаваш ПА.
Активен
mishle
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Август 10, 2010, 08:56:35 »

mishle, пушенетон а трева понякога отключва ПА, като вземем и стресовете, които си преживяла може би получаваш ПА.

Ами вероятно е, аз често упортебявах преди да ми се случи това, всяка седмица по няколко пъти..Въобще не е за хвалба, но се е случвало да пуша и по няколко пъти на ден.. Но наистина ми действаше добре..Аз си мисля, че е от уплахата, която изпитах.. Всичките неща, които са ми се случвали досега не са ме плашили така..Може би защото се страхувах за живота си онази нощ.. Или имам голям късмет, че съм все още жива Cheesy след всички тези неща, или някои ме пази..

Все пак ви благодаря, че се занимавате с мен, вие не сте лекари и не ви е това работата.. Просто се ядосах, че не ми повярва Magi.. както и да е, утре ще видим какво има.
Четох, че има и единични паник атаки..може би при мен е така.. не се случват често и от 2 седмици не ми се е случвало..
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Август 11, 2010, 06:29:44 »

Нови научни изследвания определят еднозначно верния отговор на въпроса 'безобидно ли е "дръпването" на един джойнт'. И отговорът гласи - да, вредно е.Сигурно почти на всеки се е случвало да опита. Мотиви разни, ситуации също. От опит глава не боли, гласи стара приказка, ала в случая с марихуаната тя никак не е вярна. Данните недвусмислено показват, че употребата, дори един път седмично в млада възраст (14-21 години), води до психически смущения. Няма да е грешно ако наречем свитъците с изсушеният канабис като “цигари със закъснител” – симптомите на психическите разстройства се появяват доста по-късно в живота на употребилият го индивид.

14 процента от регистрираните случаи на психични разтройства (включващи и сериозни заболявания като шизофрения) не биха се изявили, ако индивидите са се въздържали от поемането на марихуана в млада възраст.

Пушенето на “трева” води до параноидна шизофрения
 При някои хора, още в първите минути след пушенето, може да се развие параноичен страх и даже паническо разстройство (рязко забързан пулс, чувство на задушаване, гадене и повръщане). Тревожност, паника, параноя – разбира се, не на всички се случва да изпаднат в някое от тези състояния. Опасността идва от там, че повечето хора не могат предварително да знаят дали на тях ще им се случи или не.

Това го намерих за теб! Не съм редактирала! Сама виж от къде ти идват проблемите!
Активен
bebe
Гост
« Отговор #36 -: Август 11, 2010, 09:35:01 »

Ей,малко мишленце,не си обърквай живота!Знам че е модерно, а тези които не пробват са задръстени!!!!Недей мили,недей,не си усложнявай и без това трудния живот.МАРИХУАНАТА не е решение на ,каквото и да е.СТРАХ всеки има от нещо-нормално е!НЕ измъчвай душичката си толкова рано,живота е пред теб!!! Има неща ,които да се тормозиш повече и те ти предстоят,сега живей,по-просто и по-спокойно!.......Една майка,на две големи деца ти пожелава бързо решение на твоите проблеми.С обич и Kiss Kiss
Активен
mishle
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Август 11, 2010, 10:35:38 »

Благодаря за информацията, и за съветите..  Kiss дали щше развия шизофрения..Боже от това най-много ме е страх.. мале...
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Активен
bebe
Гост
« Отговор #38 -: Август 12, 2010, 10:38:30 »

Как си мишле ?Какво ново при теб?Имаш ли колебания в това ,което правиш?Надявам се да си добре  Kiss Kiss
Активен
mishle
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Август 13, 2010, 12:07:25 »

Как си мишле ?Какво ново при теб?Имаш ли колебания в това ,което правиш?Надявам се да си добре  Kiss Kiss

Здравей, днес бях на лекар.. диагноза - паническо разтройство... еми... просто сега ми е супер гадно, но важното е, че излизам сама навън, дори преди малко се прибрах.. Мислите ги имам (налудничавите), но по-рядко, също и замайването и чувството за нералност.. В понеделник ще отида при една психоложка, надявам се да не ми предпише лекарства.. Cheesy наистина не искам да пия нищо, ще търпя и ще се оправя сама..Майка ми ми е голяма упора и съм й много благодарна за което.. Тя ми помага ужасно много..

Но след лека кавга с майка ми( не беше свързано с п.р) се разстроих много наистина без причина,преди ако се скараме така за такава глупост не бих, но  не знам наистина какво ми стана, но не можех да се осъзная и ме беше страх и почнах ужасно силно да плача.. не помня много, ама помня, че майка ми ме вдигна от леглото и ми наплиска лицето с вода.. после съм заспала..  Cry Cry Cry Cry оф...отвратително беше..

П.П гледайте метеоритния дъжд тази вечер, страхотно е , видях много падащи звезди..Уникално красиво е Smiley
 А ти как си bebe? Благодаря, че се интересуваш. Kiss Kiss Kiss Kiss
Активен
bebe
Гост
« Отговор #40 -: Август 13, 2010, 08:33:22 »

Здравейте на всички! Днес е петък-13,но аз желая на всички денят да бъде добър,весел,щастлив! Да няма страх,а хубави мисли и нека се сбъдне на всички и на теб МИШЛЕ Kiss Kiss Kiss
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #41 -: Август 13, 2010, 08:38:11 »

На мен много ми върви на 13 петък,дано и с вас да е така.Приятен ден!
Активен
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА