evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 08:58:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 197935 пъти)
reni1506
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #570 -: Юли 20, 2010, 12:27:40 »

Честит Рожден ден,bebe!!! :)А за пожелание ще използвам този цитат:
„Бъди искрен в мислите си, бъди чист в чувствата си. Тогава няма да се налага да преследваш щастието. Щастието ще преследва теб.” Шри Чинмой – „Крилете на радостта”
Активен
bebe
Гост
« Отговор #571 -: Юли 20, 2010, 09:33:41 »

БЛАГОДАРЯ,ВИ МОМИЧЕТА за поздравленията Kiss Kiss :-*Днес ми беше забранено да имам ПА и разни други страхове,Денят беше чудесн за мен!Надявам се да бъдем всички по-добре,желая го от все сърце и душа Smiley Wink Kiss
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #572 -: Юли 25, 2010, 08:53:26 »

Здравейте,една седмица бях на море и искам да ви кажа как прекарах,е много зле.Нямаше ден ,в който да не ми беше зле.Засилих ривотрила,защото така се чувствах по-добре.На плажа едвам изкарвах до обяд,на обяд и вечеря не можех да издържам в ресторанта,семейството ми се съобразяваше с мен винаги.Имам чувството,че им провалих почивката.Детето ми беше най-щастливо от факта,че е на море/като всяко дете/,забавляваше се много,а аз един път не можах да му се усмихна и да споделя неговата радост.Какво ми стана незнам.Сега се прибрах от почивката,нещата около мен се поуспокоиха,но се чувствам зле,заради другите.Не мога цял живот да бъда една хленчеща майка,на която постоянно и е лошо.Боря се,но всичко е на периоди при мен.Докога....
Активен
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #573 -: Юли 25, 2010, 10:03:58 »

Ох,милата...напълно те разбирам...Аз бях точно така миналото лято.И то за 20 дена на море!!!Не можах да намеря грам спокойствие-на плажа зле,в стаята сама пак зле....лудница.Треперех от нерви денонощно.Обиколих няколко лекаря,за да ме успокоят,че ще ми мине.Мъжът ми само търчеше по аптеките за поредните лекарства.И на всичкото отгоре не можех и да спя.Издържах 3 дена без сън...после с някакви лекарства успях да заспя.....и докрая на почивката бях: 1 нощ спане,една не...Това ако е е нормален живот...
За тази година все още ми предстои морето,така че...тепърва предстои.Обнадеждена съм, защото смятам,че доста напреднах през тази една година.И то не с лекарства,а с работа по себе си.Е,като дойде,ще споделям...
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #574 -: Юли 26, 2010, 06:58:23 »

Vesi2003 , съжалявам,че си се чувствала така! Освен ривотрила пиеш ли АД? Сама знаеш,че си имала кризи защото си била далеч от дома ,което е характерно за ПР. Аз за радост го нямам този проблем защото след плаж се прибирам в къщи,но до болка ми е познато какво си изпитала.
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #575 -: Юли 26, 2010, 11:17:27 »

Мари,пия Депрексит от две години,бях го понамалила малко,но си върнах първоначалната доза.Това ми е поддържащото лекарство/като се има в предвид,че за 11 години са ми предписвали почти всички АД./Постоянно следя за нещо ново,което да излезе в аптеките.А що се отнася до кризите,че съм далеч от дома,все си мисля,че съм го преодоляла,никога не тръгвам с нагласата,че ще ми стане нещо,напротив не го мисля.А също така пътувам почти всяка събота и неделя до вилата ни,пролет ходим на планина,лятото на море.На всички тези места ми е ставало не добре в през годините,когато съм ги посещавала,но всичко е било в рамките на нормалното.E сега съм малко по-добре.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #576 -: Август 09, 2010, 09:24:57 »

Ало,Мишле-то...не разбрах зашо си във форума? Твоето даже не е било ПА,изобщо нямаш представа мила,какво е изживяването! Ще ти мине кризата с валериан ама друг път! О-о моля те не на мен тия .... Angry
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #577 -: Август 10, 2010, 06:34:51 »

Не ми говори за воля! Тук има хора които са над 10 г. с ПР, пият АД и знаят какво е паническата атака. Може да не съм била в твоето тяло,но знам как протича една криза!
Спести си коментарите ако обичаш !
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 60

Профил
« Отговор #578 -: Август 13, 2010, 07:09:03 »

Здравейте.
Какво се случи преди малко с мен. Лежа си на канапето, изправям се и не си чувствам лявото бедро, като все едно би беше бита упойка. След секунди ми мина вълна през цялото тяло, нещо като общо изтръпване, но нне се схванах, защото от страх веднага станах да си вземе телефона. И в тоя момент всичко премина.
Някой от Вас имал ли е подобно нещо?Huh? Cry
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #579 -: Август 13, 2010, 07:43:42 »

Здравей мецанка.Отдавна не съм те "виждала" Wink.Ами за изтръпването какво да ти кажа!
При мен е често.Но не само в крака.На мен ми изтръпва главата отзад,примерно само дясната половина на лицето -дясна ръка ,крак,език.Точно все едно ти е бита упойка. Питала съм,казват ,че е от вегетативната нервна система,и не било опасно,но е мн. неприятно.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #580 -: Август 13, 2010, 09:08:32 »

Изтръпванията са от адреналина, не се плашете. Те не могат да доведат до някакви последствия. Единственото, което могат да направят, е да ви уплашат, което да засили и останалите оплаквания. Но нищо повече.  Wink

П. С. Да кажа и аз как съм. Вече официално живееща сама, отново на работа, с току-що установена остеохондроза на шийни прешлени, ходя на кинезитерапия, понасям адски болки, от които не мога да спя и да си намеря място, доста трудно избутвам натовареното ежедневие, обаче въпреки това безумно щастлива, че го правя, макар и с голям зор. Чувствам се малко по-независима и горда със себе си. Има още много да се желае, но не мога да искам невъзможното за 2 дни. Направих повече, отколкото си мечтаех. Казвам ви го, за да знаете, че има път обратно, колкото и да е труден.
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
mishle
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #581 -: Август 13, 2010, 10:14:49 »

Изтръпванията са от адреналина, не се плашете. Те не могат да доведат до някакви последствия. Единственото, което могат да направят, е да ви уплашат, което да засили и останалите оплаквания. Но нищо повече.  Wink

П. С. Да кажа и аз как съм. Вече официално живееща сама, отново на работа, с току-що установена остеохондроза на шийни прешлени, ходя на кинезитерапия, понасям адски болки, от които не мога да спя и да си намеря място, доста трудно избутвам натовареното ежедневие, обаче въпреки това безумно щастлива, че го правя, макар и с голям зор. Чувствам се малко по-независима и горда със себе си. Има още много да се желае, но не мога да искам невъзможното за 2 дни. Направих повече, отколкото си мечтаех. Казвам ви го, за да знаете, че има път обратно, колкото и да е труден.

Ти си голяма работа! Браво, че се спрявяш в това положение, вдъхна ми кураж Smiley Продължавай в същия дух.
Аз днес се чувствам добре, малко ми е замаяно, но това е бял кахър. Grin
Искам да ви попитам нормално ли е да чувствам майка ми и баща ми като непознати, също и приятелите ми... Cry Даже на моменти се страхувам от майка си.. Това е направо ...
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #582 -: Август 13, 2010, 10:22:01 »

Ами даа, отдавна не съм влизала защото ми беше сравнително добре.
 Е още си се боря с тоя световъртеж, но в крайна сметка ще се окаже, че наистина е от тия проклети шипове които мира не ми дават. Целия торс ме стяга, боде, понаболва от тях. Оффф.
Иначе ПА не съм имала, а и да се е опитвало да ме хване, незнам как, но успявам да се го овладея. Най-важното е, че дори и сърдечната област да ме стегна вече знам 100%, че не е от сърцето. Това ПР ме накара да си правя такива изследвания които неправят и на сърдечно болни.
И да си кажа, че разкарах всякакви Допамини и други отрови, сега съм само на половинка Ксанакс от 0.25 мг. но ще е за кратко.
А и тая жега много ме мори бе хорааа. Е то и "килцата" са ми в повече, но все пак едва издържам, и естествено заради мен ще ходим на море от 13 септември да не е много топло, но там ще си празнувам и рождения ден на 15.  Tongue
Ми това беше за сега. Спокойна и щастлива вечер.
Активен
mecanka
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #583 -: Август 13, 2010, 10:41:07 »

Цитат
Най-много се страхувах, когато имах вертиго - тогава няма спасение нито като лежиш, нито като седиш, просто си като в лодка, която постоянно се обръща. Ходиш, но сякаш пълзиш. Накрая сядаш на земята, защото просто тялото ти не те слуша. Плашещо е това доста. Обикновено когато вертигото спре, и страхът изчезва. Остава една лека тревожност само да не се повтори.
Skopri, Не съм запозната с цялата  ти история, но видях един от постовете и много ми хареса това за световъртежа. Така е, и аз като нямам замайване съм си предишния човек      изпълнен с живот и енергия, и за съжаление назнам дали ще се оправи някога, май и аз постепенно свиквам с него и просто го приемам.  Cry
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #584 -: Август 13, 2010, 11:25:44 »

Ами аз скоро явно ще почна да пиша учебници по неврология и психиатрия, а така като гледам, и по кинезитерапия... конкретно за остеофитите (шиповете) е хубаво да се прави мануална терапия, на мен ми помага много, макар че временно влошава драстично нещата. Но поне отщипва засегнатото място и така освобождава напрежението. Не мислете, че това е вън от ПР или др теми - всичко е навързано, там си минават нерви, при мен е мн близко до главата, оказа се, че проблемът тръгва зад ушите и надолу, така че ние сме един организъм, няма какво да се делим на части Cheesy
А иначе разликата между лекото замайване и вестибуларното вертиго е от небето до земята. Който ги е изпитвал, не може да ги сбърка. Но като свършат кризите, нещата не изглеждат чак толкова страшни. И така, лягам си доволна тази вечер, макар и не достатъчно обезболена Grin
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА