evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 27, 2025, 08:07:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 65
  Изпечатай  
Автор Тема: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2?  (Прочетена 197929 пъти)
Mari
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #525 -: Юли 07, 2010, 01:44:58 »

Здравей,Елли.Защо не започнеш пак ципралекса?Или отиди на лекар.4 месеца са прекалено кратък срок за андидепресанта.Аз миналата година направих същата грешка,спрях си сама АД ,след като се почувствах добре и сега съм в начална позиция.От скоро пак съм на лекарства.
Аз нали ви се похвалих,че бях добре........ Angry е тресна ме криза.От вчера треперя ,изтръпвам,студено ми е , та чак настръхвам.Нали уж пия АД? Huh? Има ли някой с подобни оплаквания?Пишете,бе момичета......къде се загубихте?
Активен
eli
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил Ел. поща
« Отговор #526 -: Юли 09, 2010, 03:35:42 »

Zdr.Nqkoi moje li da me posavetva kak preodolqva straha ot zadavqne,a sega ve4e i ot galtane na ezika.Blagodarq predvaritelno.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #527 -: Юли 13, 2010, 10:05:50 »

В неделя спрях ксетанора от раз.Два дни бях само на 1/2 ривотрил.Днес сутринта направих ужасна криза.Дали е от спирането на АД? Но и с него ми беше зле.Днес съм на преглед .Дано да ми улучат хапчето!Някой има ли оплаквания от студени ръце,изтръпване на различни части на тялото,треперене,пребледняване,прилошаване?Това се получава при мен.Оплаках ви се.Лек ден ви пожелавам! Wink
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #528 -: Юли 13, 2010, 01:28:26 »

Мари, моите ръце са постонно студени, чувствам и изтръпвания. Като съм напрегната имам и пребледняване, направо кръвта ми се отича в краката /за да мога да бягам бързо Wink, нали такова е обяснението/, имам и залитания понякога. Това са симптоми на ПР. Не им се притеснявай!Разкажи как мина при лекаря?
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #529 -: Юли 13, 2010, 10:19:03 »

Мари,имам постоянно судени ръце и крака,треперенето е винаги,когато имам силна криза първо ми изтръпва врата отзад,пребледняването е на лице и така...От две седмици не пия АД. и ще се пръсна от нерви и напрежение,всички около мен го забелязват,аз също,но и с него положението е същото и на своя глава гао спрях.Сега съм само на ривотрил,но докога незнам.Искам всичко да отшуми лека полека.Пия и хомеопатия,но няма ефект.Незная дали някога ще има край това ПР.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #530 -: Юли 14, 2010, 05:46:32 »

Здравейте,вчера бях на преглед.Смениха ми ксетанора с НЕОЛЕКСАН. Притеснява ме това ,че на листовката пише хранителна добавка при депресия,тревожни р-ства,безсъние.Хубавото е ,че има само един страничен ефект-гадене,спрямо стр. ефекти на ксетанора е направо нищо.А също и няма зависимост към него.Ривотрила и него трябва да го спирам,и да го заместя със СТРЕЗАМ,който също няма стр. ефекти и зависимост.Прагът ми за поносимост към лекарства бил много нисък,затова ми е било толкова зле.Докторката дори ми се извини,че ме е измъчила с него.След седмица трябва да и се обадя да видим дали ми е подействал,ако не ми обеща ,че ще се заеме много сериозно със състоянието ми ,и ще умуваме какво да правим.Това е от мен за сега!
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #531 -: Юли 14, 2010, 08:15:16 »

Като цяло съм чувала хубави отзиви за неолексана и стрезам,които не водят до зависимост.Много се надявам да ти помогнат,ще следя какво пишеш и как се чувстваш от тях.С ривотрила какво ще правим,при мен направо има зависимост,нещо срашно е.Успех.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #532 -: Юли 14, 2010, 08:29:15 »

Веси,и при мен има зависимост!Сега ще деля 1/2 на 1/4.Даже си мисля ,че ако мога да го изместя вечер ще ми е по лесно да го спра.Така се отървах от 2-мг.ривотрил.Разбира се че ще пиша.За вас винаги! Kiss
Активен
dani29
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил Ел. поща
« Отговор #533 -: Юли 14, 2010, 05:40:33 »

Всяка вечер си представям как утре ще съм добре но когато се събудя няма никаква промяна.Дишам мисля позитивно научих какво е ТЕС опитвам се да медитирам правя всичко което прочета тук но уви нищо не става.Зле зле и пак съм зле.За 15 г съм пробвала почти всичко но с малки подобрения след два три месеца всичко започва отначало.Затворникът е по-добре поне знае кога ще излезе от затвора а аз не .
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #534 -: Юли 14, 2010, 07:44:14 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:30:03 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #535 -: Юли 14, 2010, 08:10:55 »

Никога не съм медитирала,опитвала съм йога,чела съм книги с тематика за подсъзнанието,но ефект няма,само метода на дишане при ПА. ми помага.Аз съм позитивен човек,вместо да медитирам предпочитам да поговоря с мои близки хора,които знаят положението ми и също така са позитивно настроени ,а не личности,които ме натоварват,тогава много ми олеква.Винаги мисля и за днес,и за утре,дори и да съм зле,не мога да си го позволя да не го правя.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #536 -: Юли 14, 2010, 08:33:31 »

DG,Моля ви престанете  да давате примери с Радостина и Скорпи.И ти ли започна като тях да даваш акъли?Това е форум хората да се оплакват,и да разкажат как се чувстват.Защото никой няма ги разбере по добре от нас! И това е темата!!! Пишете си вие в другата тема на "излекуваните"!Остави момичето да си каже какво му е на душата!Аман от позитивни съвети! Angry.Окупирахте всичко !Като се  чувствате излекувани какво правите тук? ???Като ти чета постовете и ти си се оплаквала!Закрепяте се малко с АД,и забравяте какво ви е било!
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #537 -: Юли 14, 2010, 08:41:21 »

Цитат
DG,Моля ви престанете  да давате примери с Радостина и Скорпи.

Какво става, Mari? И другите ли започнаха да те дразнят? Спряхме да пишем с Радостина, но явно ти искаш да изгониш и останалите, за да си осигуриш терен да се оплакваш. Така ли смяташ да се справиш с проблема си? Извинявай, че ние търсим решения. И че ти предложихме на тепсия неща, които сме осъзнали по трудния начин. Знам, че само аз ще си направя труда да ти отговоря, както и че ще съжаля, че съм го направила.
Наистина ли искаш животът ти да мине в оплаквания и симптоми? Помисли си добре кое точно скриваш зад тях. Ядосвай се колкото си искаш. Но това само ще ми докаже, че съм права. Всичко, което може да те изправи на крака, те дразни. Ти просто отхвърляш всяка възможност да си добре, без да си я опитала. Запитай се защо е така. Зад гнева ти стои нещо друго. Разбери какво е то. Работи с него. И после ела и напиши в тази или в която искаш тема, че си добре. Ще ти се радвам от сърце, а ти ако искаш, ме мрази заради това.  Wink
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #538 -: Юли 14, 2010, 08:56:37 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:28:25 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #539 -: Юли 14, 2010, 09:06:55 »

А, за да се впиша в темата за оплакванията, да ви споделя как съм със симптомите все пак Grin
Вчера, докато бях навън с кучетата си, ми трепереха краката и очаквах всеки момент да се срутя, а пулсът ми беше толкова ускорен, че усещах как пулсират пръстите ми. На всичкото отгоре бях напълно сама, така както съм вече от 2 дни. И въпреки всичко това бях изключително доволна от себе си. Просто защото добре помня каква бях преди няколко месеца и как не можех дори да стана от леглото и да направя една самостоятелна крачка. Как беше немислимо да си покажа носа навън и за миг и само си мечтаех да мога да го направя, макар и разтреперана и уплашена до смърт. Как не исках да изляза от пижамата си, нито да се погледна повече в огледалото. Как нямаше момент, в който да не искам да умра. Ненавиждах всичко и всички, а нищо нямаше смисъл. Нямах нито сили, нито желание да се боря за живота си. Тогава личните бележки на Радостина, които бяха дълги един километър, ме вбесяваха, веднъж дори й написах да не се занимава повече с мен. Тя толкова ми се беше ядосала, че ми каза неща, които не бях готова да чуя все още. Реагирах точно като теб, Mari. Не правех абсолютно нищо от това, което ме бе посъветвала и затова се забавих толкова с промяната. Само едно нейно изречение ме спря да не я пратя по дяволите и то беше: "Въпреки всичко искам да ти кажа, че напълно те разбирам".  Но ако не беше тя, сигурно още щях да си тъпча на едно място или по-лошо, нямаше да съм между живите дори. Сега като погледна назад, виждам колко съм постигнала. Депресията ми изчезна, а излизанията ми се увеличиха все повече. При това не пия антидепресанти. И не съм забравила изобщо какво е да си на дъното, само че аз избрах да не остана на него.
« Последна редакция: Юли 14, 2010, 09:10:18 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 65
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА