evropea.com - форум за паническо разстройство
Май 25, 2024, 11:02:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Wanted to apprehend what your conception is on this point
[Паническо разстройство]
Vjiupstom
Май 16, 2024, 11:11:57

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21
286  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпрос относно помощта на лекарствата при ПР -: Август 18, 2010, 12:56:23
Mari,разбрах че пиеш неолесана,а ривотрила не трябва ли да се спре в случая.Казаха ми или едното,или другото.
287  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Август 18, 2010, 08:20:06
Дидо,здравей!В момента взимаш ли някакви АД?
288  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Моите (малки) постижения -: Август 13, 2010, 08:38:11
На мен много ми върви на 13 петък,дано и с вас да е така.Приятен ден!
289  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпрос относно помощта на лекарствата при ПР -: Август 13, 2010, 08:13:54
Аз съм на същото мнение,че без лекарства не може.Но ми е много интересно как едни хора спират АД. в даден момент и нямат никаква зависимост,а други се борят и не могат да ги спрат(като мен),но не бих казала, че нямам воля напротив,аз най-много желая да се отърва от тях,но нещо не става.
290  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Моите (малки) постижения -: Август 09, 2010, 09:40:35
Кой ти е поставил диагноза ПР.?Не се сърди,но не ми прилича на този диагноза.Да не ти е било нервно или напрегнато случайно,а пък ти си мислиш друго.
291  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ИЗЛЕКУВАХ СЕ ОТ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО -: Август 09, 2010, 09:01:14
Привет,Magita.Искам да те успокоя,че и аз бях в същото положение при раждането на детето.Съветвам те да посетиш психиатър и евентоално да започнеш да взимаш някакви медикаменти,само така ще се изправиш на крака,за да гледаш бебчо.Това не е никаква следродилна депресия,а просто симтомите на ПР. са се върнали с пълна сила.Започнах лекарства,когато то беше на месец и половина,не можех да го извеждам на разходка с количката навън дори.От АД. се посъвзех.Не се плаши има оправяне,просто задължително посети лекар.
292  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Море и паническо разстройство -: Август 06, 2010, 11:02:53
Минала съм през почти всички АД.през годините,но ми действаха,колкото да ми притапи състоянието и усещам,че не се лекувам,а всичките симтоми ги имам,но в по лека форма.Лекарството,което ме вдигна на крака е Анафранил.Когато го взех веднага почувствах облекчение,взех 1/4 на обяд и следобяд ме изведоха на разходка.То е много старо лекарство,аз като ми го изписаха ми се "изправиха косите",когато прочетох всичко за него,еднага си помислих,защо ми изписват това старо лекарство,като сигурно има по нови,по пречистени.Дефакто аз бях пила от всички,само от тази група не бях.Доктора се беше видял в чудо с мен,чудеше се,какво да ми предпише.Това,че при мен е подействало,незначи,че при друг ще е същото.Всеки организъм е различен,въпреки,че симптомите са ни сходни,при друг може да не подейства.Пооправих се с него,започнах работа отново,но не съм се излекувала,което е по важното.В момента съм уж на по лекото Депрексит,излизам,работя,но все си имам разни оплаквания.Опитвах да го спра,две седмици не взимах и почнах да се чувствам много зле,стисках зъби,но не стана.И да ти кажа,че като тръгна на работа,в повечето случай и аз се спирам по стълбове и тротоари дакато стигна,но през цялото време се успокоявам,че няма да припадна,няма да ми стане нищо.И аз се питам докога ще е всичко,но отговор нямам.
293  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Множество симптоми! Какво е това??? -: Август 06, 2010, 09:17:59
Здравей melina.Отстрани е лесно да си говорим,но само човек си знае какво му е.Когато бях зле,не можех да излизам от вкъщи,а трябваше да посетя лекар,защото нямаше накъде вече,майка ми и мъжа ми бяха хората,които ме заведоха и то с кола.Аз не бях в състояние да отида.Така че,може би твои близки хора трябва да ти помогнат да отидеш.Според мен трябва да се пият някакви лекарства временно,и след това вече човек трябва и сам малко да си помогне.Не се отчайваи,защото знам,че ще се оправиш.Успех.
294  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Море и паническо разстройство -: Август 06, 2010, 08:46:17
При мен е същота,агарофобията изчезна.От няколко години не се е проявявала.Преди едвам излизах,бях с придружител в магазин,изпращаха ме на работа и евентуално ме взимаха след това,защото не можех да пътувам с градския транспорт.Страх ме беше да излизам навсякъде.Постепенно всичко изчезна,остана ми разбирасе ПР. и ПА.,но този срах изчезна.Незнам,може би лекарствата,които пия да са помогнали или факта,че и аз бях с бебе и трябваше да излизаме на вън и се стегнах малко,незнам.Агарофобията я няма,но ПА. са на лице.
295  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Юли 26, 2010, 11:17:27
Мари,пия Депрексит от две години,бях го понамалила малко,но си върнах първоначалната доза.Това ми е поддържащото лекарство/като се има в предвид,че за 11 години са ми предписвали почти всички АД./Постоянно следя за нещо ново,което да излезе в аптеките.А що се отнася до кризите,че съм далеч от дома,все си мисля,че съм го преодоляла,никога не тръгвам с нагласата,че ще ми стане нещо,напротив не го мисля.А също така пътувам почти всяка събота и неделя до вилата ни,пролет ходим на планина,лятото на море.На всички тези места ми е ставало не добре в през годините,когато съм ги посещавала,но всичко е било в рамките на нормалното.E сега съм малко по-добре.
296  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Юли 25, 2010, 08:53:26
Здравейте,една седмица бях на море и искам да ви кажа как прекарах,е много зле.Нямаше ден ,в който да не ми беше зле.Засилих ривотрила,защото така се чувствах по-добре.На плажа едвам изкарвах до обяд,на обяд и вечеря не можех да издържам в ресторанта,семейството ми се съобразяваше с мен винаги.Имам чувството,че им провалих почивката.Детето ми беше най-щастливо от факта,че е на море/като всяко дете/,забавляваше се много,а аз един път не можах да му се усмихна и да споделя неговата радост.Какво ми стана незнам.Сега се прибрах от почивката,нещата около мен се поуспокоиха,но се чувствам зле,заради другите.Не мога цял живот да бъда една хленчеща майка,на която постоянно и е лошо.Боря се,но всичко е на периоди при мен.Докога....
297  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Юли 14, 2010, 08:10:55
Никога не съм медитирала,опитвала съм йога,чела съм книги с тематика за подсъзнанието,но ефект няма,само метода на дишане при ПА. ми помага.Аз съм позитивен човек,вместо да медитирам предпочитам да поговоря с мои близки хора,които знаят положението ми и също така са позитивно настроени ,а не личности,които ме натоварват,тогава много ми олеква.Винаги мисля и за днес,и за утре,дори и да съм зле,не мога да си го позволя да не го правя.
298  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Юли 14, 2010, 08:15:16
Като цяло съм чувала хубави отзиви за неолексана и стрезам,които не водят до зависимост.Много се надявам да ти помогнат,ще следя какво пишеш и как се чувстваш от тях.С ривотрила какво ще правим,при мен направо има зависимост,нещо срашно е.Успех.
299  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Юли 13, 2010, 10:19:03
Мари,имам постоянно судени ръце и крака,треперенето е винаги,когато имам силна криза първо ми изтръпва врата отзад,пребледняването е на лице и така...От две седмици не пия АД. и ще се пръсна от нерви и напрежение,всички около мен го забелязват,аз също,но и с него положението е същото и на своя глава гао спрях.Сега съм само на ривотрил,но докога незнам.Искам всичко да отшуми лека полека.Пия и хомеопатия,но няма ефект.Незная дали някога ще има край това ПР.
300  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Юли 07, 2010, 08:35:44
Здравей Eiii!Чувала съм за неолексана,чее лекарство на билкова основа.Моя позната го взима,но при нея симтомите на ПР. са почти отшумели,чувства се добре и за това са и изписали по-слабо лекарство като неолексан.Доколкто знам не се комбинира с ривотрил.Най вероятно ти е слабо,за две седмици щеше да проличи дали има ефект или не.Консултирай се пак с лекаря.Успех.
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1